You are gold.. And silveeeer...

Skrattar du Eva? ;)

Då är det visst nyårsafton.. igen. Kom knappt håg vad jag gjorde förra året.. Men jo visst, jag var ju hos Maggis. Det var trevligt :) Men jag var trött, jobbade liiiite för mycke den helgen.. Som vanligt ;)
Denna helgen jobbar jag visst inte alls, skönt är väl det. Har dessutom lovat Nicco och mamma att jag inte ska svara i telefon om jobb ringer. Har väl varit liiite mycke på sista tiden :) men men.. ledig i tre dagar till sen ska de nog bli bra igen!

I lördagskväll blev det luuugnt. Jag kom hem och somnade på soffan. Älsklingen kom och lagade mat och sen kollade vi på fem...ja FEM avsnitt av heroes.
Igår hoppade vi upp, tvättade, städade bort julen.. Yes jag vet att jag är tidig men vafan.. julgranen såg ut som en gammal kärring, där precis allt hänger :P
Handlade mat, champagneglas och käkade på BK (mm imorrn börjar vårt nyttiga liv)..hem och städade och packade in mat, var hos svärföräldrarna ;) och sen tre avsnitt till av Heroes. Okey, jag är officiellt beroende. Vilken serie! Nu har vi bara tre kvar av den boxen dock :/ Vafan?? O inget nytt Greys i sikte än på ett tag heller..suck!

Vilket vädder vi har idag. Vaknade innan klockan ringde av att solen strålade i ansiktet på mig, helt underbart! Innan man går ut kan man låtsas att det är vår eller sommar ute ;) sen får man väl en fin käftsmäll om man sticker näsan utanför dörren.. Vilket jag faktiskt måste göra.. Måste handla stay ups inför kvällen...mina andra gick åt skogen på julafton :P

O innan dess ska jag stryka ett berg med tvätt och duka.. Alla förbannade skjortor måste visst bli släta innan man jobbar i dom. Jaja, blir nog bra det med! Kastade ut ca 12 tröjor från garderoben igår. Nu får det vara nog... stora delar bara hänger där.. en del för att man har överanvänt dom och en del för att man inte tycker dom är ett dugg snygga längre. Så nu åkte dom ut, big time! Får handla massa nytt i Paris istället ;)

Nä...mot kaffet :)

6 timmar

Jag jobbar i fem timmar till.. om ca 6 timmar är jag på plats i min underbara soffa.
Det förbannade illamåendet ger inte med sig heller. Blir galen! Pratat med mams precis.. Hon försökte fundera ut troliga orsaker.. Men inget verkar direkt passa in.. Jaja. De visar sig..Eller går över helt enkelt :)

Ska inom OJ och handla ett par liter Ramlösa blåbär, en duk inför nyår och kolla om dom har lite svarta och silvriga ballonger. Svart och silver blir temat på nyår! Snyggt helt enkelt :) Passar perfa med min vägg också ;)

Frågan är ju vad jag ska sysselsätta mig med i ungefär fem timmar till. Helgrutinerna är klara. Håller på med utchecken men det är jag ju klar med vid tolv.. O sen kommer jag väl att stå snyggt här.. Som sagt det finns inget medel på detta stället.. Antingen är det full 90 eller så är det bara avslaget.. Haha.

Kan undra om vi får in någon Hovis idag.. intressant?

Sandra lackar!

Lördagsmorgonen kan vi nog se som ett bevis på att Sandra har blivit mer rädd om sig själv.. Eller bara äldre och lugnare. Hade detta varit för två år sen hade jag hamnat i slagsmål :/

Sitter på tåget.. kl 06 på morgonen på väg till jobb. Några platser längre fram sitter ett killgäng. En svensk kille som på superknagglig engelska (bland det värsta jag har hört) skryter för sina vänner (kom fram till att dom var från tunisien men det kan kvitta..) om hur jävla lätta svenska tjejer är...
Översatt men i alla fall:
"Nästa gång ni kommer till Helsingborg...då ska ni bo hos mig grabbar..då ska vi gå ut på krogen..svenska tjejer är så jäävla lätta.. o även om dom inte är det så är dom lätta att övertala..hehe.. ni vet..lite sprit som man bjuder på.. o även om dom säger nej så vill dom..de behöver man inte bry sig så mycke om"

JÄVLA AS! Hade de varit för två år sen hade mitt underbara morgonhumör...eller eftermiddagshumör eller vilken tid det än hade varit på dygnet gjort att jag hade rest mig upp och fetat till idioten. Va fan?! Om folk utifrån uppfattar oss som lätta så är det visserligen inte okey.. men eftersom jag bor i just Helsingborg så vet jag att det kan uppfattas så i alla fall på våra uteställen.. Men att en svensk kille sitter och säger så.. Fy fan.

Ska tilläggas att idioten tio minuter innan satt och skröt om sin snygga FRU som han skulle dö för.
Jo men hej du!

Nu ska jag i alla fall jobba. Hade en dröm som inte direkt gjorde mig på bättre humör inatt. Men skit i det. Om åtta timmar är jag fri från detta i fyra dagar. Ska njuta i varenda sekund!

sitter o tittar på bilder från julafton.. Här är jag o amanda

DSC00157.JPG
sitter o tittar på bilder från julafton.. Här är jag o amanda

Jagad av en hummer?

Känns friskt? Njaaa sådär?

Kommer ut i köket o ska hämta nåt o dricka.. Då börjar Freddie Kruger jaga mig med en jävla hummer. Dåre! Men men..skrattade gjorde vi i alla fall.. Hoppas dock att han får sin näsa avknipsad! Morr!

Annars händer det inte mycket här längre. Har lugnat ner sig ordentligt. Mailen är svarade på, dock ej insatta i pärmar.. Har väl 6 kvar som ska checkas in och sen skriva lite ankomstlappar inför imorgon o räkna kassan.. Fix färdigt. Ingen lust alls bara.. kan inte jag bara få gå hem??

Nä men jippie.. nu ska sandra fixa en extrasäng också. Jag dör av glädje..:(

Benskak och illamående

Trodde att detta skulle bli en bra dag.. Hade det lite på känn.
Så fel man kan ha!

Började visserligen bra. Vaknade brevid Nicco, kunde ligga kvar och slappa ett bra tag. Mådde bra för första gången på ett par dagar, har mått så sjukt illa innan.. Käkade frukost och bestämde oss för att ta en tur ner på systemet ihop innan vi skulle jobba. Går ner där.. och givetvis börjar jag må galet illa igen.. Inte "Spy-må-illa" men riiktigt illa.. lagom för att man inte vill stå upp i alla fall..
Går ner mot knutpunkten... O får syn på någon jag mer än gärna skulle kunna sätta ett skott i pannan på. Den vanliga reaktionen med att allt blod försvinner ner till fötterna och jag blir helskakis.. Givetvis. Ovanpå megaillamående. Det är väl bara att gratulera? Buhää.. :(

Tänkte väl lite att det blir bra när jag är på jobb..Positiv som man är född. Men nej.. MASSOR med spring, 1000tals människor överallt..och detta sorl. Det är precis överallt. Spring med strykjärn, folk som skäller över fel våningsplan, ingen hovis i restaurangen, telefonen ringer hela tiden och mailboxen bara svämmar över. O i mitten står jag så sjukt trött att jag skulle kunna lägga mig på golvet och somna.
Ögonen vill inte va öppna och känner mig mindre engagerad än någonsin.. Låter inte riktigt som Sandra va?

Isch.. Vill ha min ledighet NU!
Jaja, om mindre än 24 timmar är jag ledig i fyra dagar.. Gissa om det behövs?! Skulle behöva en veckas solsemester också. Men de kommer det med. Nån gång!

Jobbar vändpass ikväll.. dvs hemma tolv o måste upp 5..jippie. Hoppas på en någerlunda lugn förmiddag..Annars löser väl det sig det med.. Det gör det alltid.

Näe.. Måste ta tag i mina mail nu.

So long!

Här ska vi bo

Titta HÄR
Här ska vi bo när vi besöker Paris :)

Är det inte helt underbart ;)
Klicka på dom små bilderna och kolla.. Kolla gården ;)
Som sagt..ett glas vin där.. Yes please ;)

Elektriker-Sandra?

Tjollahopp.. Om två timmar slutar visst jag. Sinnes. Har sprungit runt och lekt elektriker halva kvällen då precis ingenting har fungerat här. Så typiskt. När ingen utom jag är på plats ska allt hända. Sånt händer liksom inte när chefer, vaktmästare och alla andra finns här.. Nejdå. Bara när vi är ensamma.. Jesus.

Har kollat hotell inför Paris också. Hittade ett helt underbart litet ställe.. Bakgården ser ut som en dröm. Sån jag MER än gärna skulle vilja sitta på med mitt glas vin och bara mysa med älskling. Helt fab! Men vi får väl se.. Var inte jättebilligt.. Hm.. De löser sig nog det med. Ska bokas i slutet av januari.. Så får vi väl se då.

Nu ska jag nog se till att få kassan räknad och lite sånt skoj. Har bara 6 incheck kvar av 55.. Och hunnit äta.. Helt otroligt :P

Ha en nice kväll ;)

DSC00779.JPG

Jag har fått nog av alla julfirande dårar..

Ja verkligen.
Jovisst, julen är mysig. Men nu får det räcka, folk använder fortfarande julen som ursäkt för att dricka ett (läs 8) glas vin/öl/starkvinsglögg varenda eviga kväll. Ge upp!
Eller skyll inte på julen åtminstone.. Isch!

När jag var på väg hem från jobb igår stötte jag nästan ihop med 300 aspackade över-50-ålders-män. Jesus vad man känner sig vuxen. Där har dom ägnat hela annandagen åt att hinka sprit medan jag har jobbat.. Öpnnat placet helt själv och är på väg hem för att sova klockan 23,30. Hmm. Som det kan gå.

Är på jobb just nu också. Efter idag har jag två dagar till framför mig.. Sen är jag ledig i fyra hela dagar. Nice!
Igår hade jag inte ett dugg att göra.. Vi gick varandra på nerverna här. Käkade tre ggr och drack 100 kaffe latte.. Haha. Illa när kockarna nästan kedjar fast en i köket och tvingar mig att beställa mat för att dom ska få nåt att göra :P

Idag är det lite annorlunda.. Fullt med folk överallt. Rätt skönt, jag har haft att göra fram till nu o har väl nån timmas jobb till innan jag kan gå hem.. Slutar runt tio.. Ska bli rätt gött at tkomma hem igen. Tappat sugen lite på sistone.. Är väl mest vintertrött känner jag.. Men det går över, det gör det alltid! :)

Nu ska jag kika vidare lite.. Står o kollar lite hotell inför Paris. Har börjat längta nåt otroligt.. Kjol och linne o solglasögon och med min egen snygging vid sidan om mig ;) Kan det bli mycke bättre? Njeee ;)

Nepp, dags att förbereda för helgen!

 Snart nyår ;)

andra middagen idag.. Vad skulle jag göra utan mina pojkar? ;)

DSC00161.JPG
andra middagen idag.. Vad skulle jag göra utan mina pojkar? ;)

I en annan värld

Den här låten ger mig rysningar...


Smile like you mean it and let yourself let go....

Ännu en jul...

Då var det visst snart slut på denna julen...ännu en gång. Galet..
Stängde ju hotellet i söndags...Hem och mös med världens bästa och babe :) Bingolotto och lite försmak av julmaten.. Nice ;) Vann inte ett dugg dock...lite kass! Men vi överlever nog det också :P

Igår var det som bekant julafton.. Blev mys med familjen.. Gamla vanliga traditioner med Kalle, mat, julklappar, godis och spel... Men det är så det ska vara på julen..Som vanligt helt enkelt! Älskling kom efter hans firande.. Spelade Familjegeni och mös. Härligt!

Vi gick hem och öppnade julklappar.. Fick ett helt underbart halsband (bland annat) Jag älskar det! Kommer att hänga runt halsen för det mesta ;)
O darling fick sin resa till Paris... I maj åker vi.. Sandra längtar, ska bli helt underbart med 6 hela dagar i Paris.. ;) Myyys!

Idag har vi umgåtts med familj! Varit hos Niccos mormor och morfar och sen hos mamma..Ätit massor. Kommer att ta evigheter innan jag får tillbaka min magsäck i normal storlek igen! Men men.. Den andra januari kör vi igårn med det nyttiga livet.. Då ska det tränas, ätas rätt och sånt trevligt ;) Ser faktiskt fram emot det.. Börjar känna mig sjukt onyttig nu. Ser fram emot lite muskler och några turer på löparbandet... O våren...med lite språngmarcher i Pålsjö skog :) Nice!

Nu ska jag återgå till "tomten är far till alla barnen"... som ni ser på bilden nedan har vi mys ikväll! Precis sett lite Greys.. Dels det jag missade igår när jag somnade i Niccos knä.. och sen ett avsnitt till.. Snart är den boxen slut.. :( Men då finns det fler ;) Heroes är nästa projekt! :P

Hoppas att alla har en lika bra juldag som vi ;)

Är det detta man kallar för perfekt julmys?

DSC00160.JPG
Är det detta man kallar för perfekt julmys?

jahaja.. Då kör vi igen ;)

DSC00158.JPG
jahaja.. Då kör vi igen ;)

haha nu är det jul.. Kalle på tv.. Var nöjd med allt som liv

DSC00138.JPG
haha nu är det jul.. Kalle på tv.. Var nöjd med allt som livet ger ;).

En juloutfit ;). God jul!

DSC00136.JPG
En juloutfit ;). God jul!

Hours to go

Då har man bara en och en halvtimme kvar..
Kockarna gick precis. Med andra ord går servisen om ca en halvtimme.. Sen är vi all alone.
Inte mycke som ska göras då.. Gå en nattrunda och fixa nyårsskiten.. Sen är det fix färdigt :) Dock blir det en låååång och mega-noggrann nattrunda eftersom det är stängt sen. Fast allt är redan så sjukt dubbelkollat att det inte finns en människa som kommer att kunna ta sig in.,. That's it ;)

Ser fram emot att sjunka ner i soffan hemma med bingolotten i högsta hugg.. Nice ;) Har inte spelat bingolotto sen jag var typ 16..eller nåt sånt.. O det var ju faktiskt ett tag sen..

På tal om åldrar så gjorde jag och Emelie en lite skrämmande upptäckt innan. Favvohovis är 81:a...ÅttioETTA?? Sjuttiofemma..eller nåt sånt hade varit min gissning. Men fyra år äldre än mig? Bara? Oj? Inte det att killen ser gammal ut..Men han är ju mogen.. o ansvarsfull.. Haha.. Klart man kan vara det när man är 26.. det är ju jag..ibland.. Men ändå :P
Ähh släpp det.. bara att inse att jag är kass på att gissa :P

La la la...
Vidare ;)

Nu tycker jag också att det är jul :)

O det tackar jag mina underbara kollegor för!
Jag har TUR!
Ibland kan man verkligen sucka och stöna och tycka att jobb är pest och pina, men såna här dagar som idag..Då förstår man varför man är kvar och varför man bara ääälskar sitt jobb..
Kom hit vid nio.. Tobbe och Ola fixade frulle..Tända ljus, elljustake och totalt nersläckt i hela köket.. Fram med lite stolar och så kaffe och bullar o pepparkakor runt köksbänkarna :) Underbart!

Fick jobbat undan lite och sen var det dags för Middag.. Mackan, Paul och Per dukade och vi kunde bara gå och sätta oss till dukat bord.. Kalv och julmust ;) haha! Satt där och skrattade ihjäl oss.. Spännande när det är låst överallt och gäster försöka komma in... Icke ;)

Emelie har gått hem nu, så jag är ensam kvar i repan... Har precis varit upp och stängt ett fönster med våld.. Mr Man himself fick hjälpa till.. Mycke fixar jag men inte det tydligen.. :P
"Jag ska bara gå upp med Sandra på ett rum" HAHA!!!

O världens bästa... Vi gick till jobb i morse...IHOP, slå den ;) Första gången någonsin som vi gick upp samtidigt och ner på stan ihop.. Mysigt!
Sen ringer han..När jag sitter på tåget.. Bara för att säga att han älskar mig.. Underbaraste!

Nä om jag skulle återgå kanske.. Ska snart vandra en liten nattrunda och se till att allt är låst..Uppifrån och ner.. Haha nattrunda..det låter ju nåt :P

Ha en mysig lille julafton ;)

Jag vill också vara ledig..

Sitter och läser andras bloggar. Verkar som att precis alla är lediga och njuter/myser med familjen inför julen.. Som att alla har tjuvstartat..Lite elakt tycker jag.. Men sånt är livet I guess!
Jag, pojkvän och bästa vän jobbar i alla fal, det känns rättvist.
Känns rättvist att alla vi tre jobbar imorgon också.

Men sen ska vi ses. Spela bingolotto, dricka glögg och julmust, äta jansson och knäck.. O dricka irish coffe, måste med andra ord köpa vispgrädde ;)

Vi kramas idag.. Restaurangen är rätt lugn..så vi myser. Julmusik och soft stämning med måååånga många stammisar ikväll. Det gillar vi. De flesta av våra stammisar är världens bästa och jag tror att jag träffat dom flesta av dom ikväll. Underbart. Känns som en enda stor familj ibland!

Nu kommer snart Bella. O sen ska sandra få sluta. Ska bli skönt. Denna dagen känns bara otroligt lång och seg! Ser fram emot imorgon eftermiddag. När jag har låst min avdelning.. Då ska jag och favvohovis gå igenom Nyår en gång för alla och bara sitta här ute hos mig och snacka. Tror ju inte direkt att restaurangen är överfull.

Läste att en gammal vän har förlovat sig.. Mannen i fråga är min gamla chef..tydligen ett romantiskt frieri.. Underbart ;) Kan inte annat än att önska lycka till och hoppas jag får ett lika gulligt frieri nån gång? ;)

Nu ska jag väl stirra ut i tomma intet i tio minuter till innan jag får lämna över och gå upp och byta om!

Sov gott och njut av lugnet.. ;)

Julpyssel ;)

Dan före dan före dopparedan.. Var det så det var? Tror minsann det ;)

22:a idag med andra ord. O jag jobbar. Men vad annars? Det gör jag väl oftast? Mycke denna veckan som sagt. Gårdagen började underbart långsamt men väl till lunch önskade jag lite att jag aldrig hade sagt nåt om att det var lugnt och skönt. Helt fullkomligt galet med andra ord!
Blev diverse småbråk till höger och vänster dessutom. Sjukt onödigt..Enligt mig i alla fall. Men men..

Fick stressa hem efter mina nästan två övertimmar.. Handla galgar till Eva, vin inför kväll, springa upp med filmer till mamma och sen upp och dumpa grejorna i lägenheten. Ner på knutpunkten och hämta B1, upp till mig, vin, kolla på foto och allmänt skitsnack som vanligt ;) Jag, Åse och Eva..
Tog en snabbdusch, lite hårplatt och sen begav vi oss ner på Bara Vara. Drack lite vin, käkade lite och skrattade åt det här med folk som är födda 88... :P Hjälp?

Darling mötte upp när han hade slutat och sen hade vi sällskap hem.. Eller ja, sällskap med B1 till tåget och med Eva till lägenhetsdörrarna ;)

Jag kunde sova länge i morse men var ändå mongo-trött.. Som tur är har det gått över nu ;)
Har slått in en av julklapparna till Nicco.. och köpt tillbehör till den andra. Det har jag pysslat med ikväll, tillbehören ;) haha. Ska bli kul när han öppnar den ;)

Ska försöka ordna med liite jobb nu och sen ska jag snart gå hem. Möta älskling och Eva som också ska ha slutat tills dess och sen vandra hemåt. Börjar inte förrän 09,15 imorgon så jag kan sova i nästan sju timmar i alla fall, beroende på hur länge vi stannar upp inatt :P Brukar alltid bli en stund.. Kan inte sova direkt när man kommer hem från jobb..Måste varva ner lite först.. Fast idag fungerar å andra sidan jobb som nervarvning :P Haha!

Nu ska jag lägga in en namnlista och sen skriva uppdragslista till Emelie inför morgondagen ;)

Tjipp :P


Årets mörkaste dag

Det låter väl inte så kul?
Vet ni vad som däremot är kul?  Massor!
Det blir från och med nu ljusare tider.. Jag kan knappt vänta tills det är vår igen :) Fast jag längtar INTE! Träffade en gammal polare i förrgår..Blir rädd när jag tänker på hur fort tiden går. Så jag längtar inte. Men ser fram emot kan man väl säga? ;) Haha!

Nåt annat kul?
Jag gick upp fem i morse. Men detta var sista gången på en vecka som jag behöver göra det, tackar! Jobbar kväll imorgon och behöver inte börjar förrän ca kl 9 på stängningsdagen. Det gillar vi!
Sen är jag ledig julafton och juldagen.. Öppnar hotellet kl 13 på onsdagen och sen jobbar jag fram till lördagen. Sen har jag min "julledighet" eller nyårsledighet kanske låter mer rätt? Är i alla fall ledig i fyra dagar ;) Skönt!

Har varit mycke på jobb, som vanligt tänker säkert ni.. Men mycket som i jobbigt. Jag gillar att ha mycket att göra, och är himla van vid det. Men nu har det bara varit stressande och jobbigt. Känner det i nacken och ryggen.. Koncentrerat mig massor. Ska göra ett sista ryck idag med fakturor och annat spännande.. Hmm..
Har ca fyra timmar på mig innan dom måste iväg innan julen.. 9 fakturor..Tror ni jag hinner? Skulle tro det.. bara jag börjar ska det nog gå bra!

Ikväll blir det lite vinmys. Ska hem och slå in två julklappar och placera dessa under granen.. Undrar vems det kan vara? ;). Sen mat, vin och en liiiten sväng på Bara Vara.. Mysigt en fredag innan jul :)

Har precis käkat frulle här..och druckit mitt efterlängtade kaffe. Det är verkligen det första jag tänker på när jag vaknar klockan fem.. KAFFE...för Guds skull!!!

Hade julbord med jobb igår... Kl 3.. så inte sånt supa-skallen i bitar-julbord. Ett lugnt med luciatåg och god mat och julklappsutdelning. Presentkort på Tokyo och vin till Sandra ;) Tack!
Efter julbordet blev det ett glas vitt med ex-nattissarna ;). Jag ska visst jobba lite natt i Januari igen.. Känns väl lite sisådär men det är ju inte sååå många nätter det handlar om!

Nee..Nu ska sandra jobba lite.. Hjälp vad tyst här är idag! Men men.. Är väl kanske bra för koncentrationen?! Eller inte.. Jag jobbar nog bäst i lite liv och rörelse ändå, det är väl lite därför man har valt den branchen man har..

Naww..storebror kock idag: "Men Sandra...Inte en kock.. Kockar är svin.. Inte jag såklart..men typ Allaaaaa andra..Passa dig.."
Gulligt ;)

Såg att jag och favvohovis stänger här på söndag förresten. Det gillar vi!

Ha en fin fredag!

MORR!

Ibland blir man tröttare än vanligt.
Ni vet dom dagarna man har ibland, när inget funkar, när man inte blir snygg hur fan man än gör.. En sån dag har jag idag.. VARFÖR idag av alla dagar? Vi ska till Wallmans med jobbet ikväll.. och givetvis står jag och stirrar mig blind på småsaker i spegeln.. Jaja jag vet, det är ingen skönhetstävling.. Men har man väl börjat störa sig på något så slutar man inte i första taget... Tror jag behöver ett glas vin och mina tjejer!

Försökte göra lite lockar i håret också... tjenare.. slutade med ett jätteburr..så det vara bara att dra fram platttången igen.. GRR!

Nej..nu ska sandra bli lite positiv!
Lite bra musik så kanske... :)

I alla fall..Dagens outfit blir: svart klänning... svarta stövlar...JA jag vet att alla sa pumps men jag kommer att frysa ihjäl... klänningen är inte direkt jättelång.. :S

Håret är platt, men hälften är uppsatt lite halvslarvigt.. Rosa halsband.. klart ;)

Kommer säkert lite skumma foto sen på mig och darlingarna.. :P Hhaa

Ha en nice kväll ;)

En helg som innehåller ALLT!

Vi är hemma!
Underbar helg! Det är bara att inse att man har världens mest underbara pojkvän.. Finns verkligen ingen som kan det där med att vara romantisk som han :D Alla tjejers dröm.. Som är min :)

Var i Gbg vd tolv tiden igår..Yrade runt lite på Avenyn innan vi hittade hotellet...checkade in och fick en svit. Hade ju bokat en juniorsvit men fick en riktig. Blev med andra ord uppgraderade.. Skitkul med tanke på hur många gånger man själv har uppgraderat folk på "mitt" hotell.
Bilder på rummet ser ni nedan. Sovrum, vardagsrum, megabalkong ut mot Avenyn och två badrum. Haha, kunde leva med det. Dessutom bjöd dom visst på en flaska vin och choklad när man bodde i en svit.. Tackar :)

Käkade lunch på hotellet.. och gick på lite äventyr.. skulle ha en kaffe men blev visst ett glas vin på Berså. Myyysställe! Sånt riktigt hang-out-place med kuddar överallt och riktigt nice stämning. Satt där och skrattade ihjäl oss åt en småpackad tomte som spelade gitarr och en manlig lucia som stod och sjöng utanför :P
Begav oss till Liseberg och myste runt där med glögg och nån äpplehistoria utan äpple i en timme.

Sen fick de bli en varm dusch och ett glas rött på rummet innan vi gjorde oss sjukt snygga och begav oss till Gothia Towers. JAG SKA JOBBA DÄR NÅGON GÅNG! Faaaan vilket underbart ställe..och vilken reception! Jag är kär!!
Tog en drink på Heaven 23.. Åkte hissen som går utanpå huset både upp och ner.. Riiiiktigt snobbställe men jäkligt goda drinkar och go stämning.. Lite speciellt att dricka drinkar påtjugotredje våningen....trist utsikt ;)

Därifrån till Tvåkanten för sjurätters.. Jo tjena. Sju blev fem när vi höll på att kollapsa av mätthet.. Tror att Mojiton innan gjorde sitt också..

Hem och däckade därefter...Hotellfrukost i morse och nu är vi hemma. Myst på tåget och bara skrattat en massa ihop! :)

Ska käka pasgetti och köttfärssås nu och titta på Greys.. i myskläder ;) Ingen snobbig drink idag inte ;) Ramlösa blåbär it is ;)

Tack för världens bästa helg älskling! :)  <3

Mys på rummet.. Ett glas vin, o lite hårplatt snart.. Sen drink%

DSC00090.JPG
Mys på rummet.. Ett glas vin, o lite hårplatt snart.. Sen drink på gothia towers ;)

Rum 2.. Ja vi råkade visst få en svit.. Med TVÅ badrum dessuto

DSC00089.JPG
Rum 2.. Ja vi råkade visst få en svit.. Med TVÅ badrum dessutom..

Rum 1

DSC00086.JPG
Rum 1

Blodrött..

Samma färg som på mina naglar just nu :)

Hmm har nog ätligen lugnat ner mig lite efter jobb. Ska bli så underbart att vara ledig i fyra hela dagar nu.. Skönt och välbehövligt. Mitt huvud vill inte mer.
Jobbade ju kväll i onsdags.. Massor att göra plus att nån knasig dunderförkylning tog över min kropp.. trodde at någon skämtade först..det var ju knappt två veckor sen jag blev frisk från förra omgången..:( Men nejdå, något skämt var det inte..Fick snällt springa och snyta mig 1 miljon ggr på kvällen.
Morgonpass igår..dvs fyra timmars sömn..räknar vi bort alla spring för att fixa nässpray osv var de säkert max tre timmars sömn.. Skönt. Mycke på jobb..Nämen? Ovanligt? Nej.
Massa som skulle redas ut och massor som skulle ordnas..

Nicco och mamma kom..och jag fick snällt psringa i över en halvtimme till efter det.. Jobbade med andra ord över igen. Blev en Tomtelatte på Espresso House, ett glas rött hos Bianca på Lundia och sen julbord på mitt grand :) Mina män är underbara :) Stellan, Tobbe, Snuffe, Petter och Paul som körde nere i matsalen.. Anders var på festvåningen. Massa mat.. Började dock undra om jag själv var dum i huvudet som först står i sorlet hela dagen och sen går och sätter mig mitt i det.. Usch! Men överlevde gjorde jag ;) haha.

Upp fem imorse..Jobba morgonpass igen.. Trodde jag skulle slå någon där ett tag. Men lyckades klara mig undan med ett smärre utbrott. Utan Per idag tror jag någon hade fått hvudvärk :P

Imorgon åker jag och och snyggingen till Gbg.. :)
O idag har jag inhandlat julgran..o dammsugt..  o sovit på soffan :P haha

Ha en trevlig helg!! :)

Sov på soffan.?

Mysig dag det här.
Och avslutas lika mysigt, som vanligt nuförtiden skulle jag vilja säga :)

Vi sitter här och kollar på Sex and the city... avsnittet där Big's fjälla har lämnat honom och han åker upp till Carrie och Aidan..när dom är på semester..haha...good one..inte? :P

Blev klänningsinköp med Gill innan, inte mindre än tre stycken hittade tokan.. :) jaja desscoden för måndag är ju satt. Hjälp vad snygga vi kommer att bli ;) Hehe.. Synd bara att man inte har en älskling där också :P
Tog en kaffe på Waynes och hann med lite skitsnack innan hennes tåg gick..

Mötte upp Eva och skrattade halvt ihjäl oss åt diverse trevliga händelser...samtidigt som vi shoppade på OJ! ;) Hemåt, köpte mat och sen blev de halva Ugly Betty och Dh i hennes soffa ;) Mys! Skrattat massor och kollat på vår sjuka fyllevideo där vi sjunger Karatefylla...herrejesus vad packade vi var där.. läskigt. Men kul var det.. haha...

Näe...nu ska jag försöka få min snygging att inse att vi ska sova.. Tvätt imorgon bitti...jippie!

Tjillevippen!

image460

okey.. Vi pyntar en fikus o hänger upp en coca cola julstjärna??%2

DSC00079.JPG
okey.. Vi pyntar en fikus o hänger upp en coca cola julstjärna?? Vad tänkte pizzamannen??

Nu är vi där igen..

Med alla måsten och borde.. men jag antar att det bara är och vänja sig vid att vara stor flicka ;) Haha!

Jag trivs nog rätt bra med det i alla fall! :)
Idag är i alla fall planen som följer:

Ta en snabbdusch och en snabbsminkning.
Slänga ner stövlarna till en skomakare och hälsa på mami lite kvickt.
Upp i lägenheten och städa över.. dvs damma, dammsuga och torka golv :) Vattnade blommor och bäddade rent gjorde jag ju faktiskt igår ;) haha..!
Efter städningen ska jag träffa Gill, handla en klänning till henne och ta en fika..
Sen upp och äta middag och mysa med Eva :)

En lagom dag med andra ord!

Kom hem igår.. Världens bästa väntade på mig här. Käkade varsin burgare och tittade på två avsnitt av Greys. Eller ja, jag sov mig igenom halva det andra avsnittet.. Så skönt och somna på soffan när han ligger och kliar mig i nacken.. Hade jag kunnat spinna hade jag gjort det :O)

Kan inte låta bli att le idag.. Det är bara så bra...alltihop..mellan oss :) Vi kan bara titta på varandra och veta precis vad den andre tänker.. och bara skratta åt det.
:)

Nej...nu måste jag sätta lite fart här..dagen springer fort iväg när man sover till halv tolv, haha!

Ha en riktigt superskön tisdag! :D

Bebisar!!

ÅH!  Just nu vill jag ha en egen sån!
Fan vad goa dom är ibland...!

Har precis haft en sån liten en på höften i en halvtimme.. Goboll!
Pappan sa att jag skulle bli världens bästa mamma eftersom sonen aldrig tyckte om att vara hos främlingar annars.. Naw :)

Har en lagom-mycket-att-göra kväll ikväll..Hör och häpna!
Haft nya chefen på upplärning några timmar.. Men hon är superduktig så de kommer gå skitbra.. Ska ju ha henne på onsdag och fredag också! :)
Nu är jag dock själv.. 12 incheck kvar så det blir väl ingen direkt rusning heller.. :) Skönt!

Hunnit pyssla med lite papper och tagit tag i en gammal grej som låg i facket dessutom! Duktig flicka idag! Har väl visserligen lagt desto mer grejor i det facket, men vissa saker behöver man ju invänta svar för att kunna fixa :)

Gott folk överallt idag! Eftersom Paul inte är hovis längre har jag ju en ny Favvo.. Per med en smiley ;) haha. Gjorde ny nyckelring till honom (sån plastbricka) och ritade dit en smiley... Så nu hämtar han ut sina "roliga nycklar". Jaja vi har haft skoj ikväll i alla fall ;)

Tobbe försökte vara rolig innan också:

"Tjeeena Sandra..duu..vi är ett gäng härifrån jobbet som tänkte sätta oss i baren på torsdag och ta en stänkare, ska du med eller?"
"Men jag kan ju inte, ska ju hit på julbord...det vet du väl?"
"Ja juuuuuust det...det ä ju därför vi ska hit och spana"

HA.. HA... HA! Svinkul...som en viss "coco" hade sagt.. ;)

Nej...Åter mot jobbet!
LEDIG imorrn ;)

Nobelpristagare och trist!

God förmiddag :) Snart god middag till och med..
Då var det måndag alltså.. Känns konstigt när man har jobbat hela helgen.. Men men.
Har suttit och tittat lite på Tv4..dom har visat årets nobelpristagare.. Dom som tog priset i fysik är ju grymma.. Utan dom hade man inte suttit här och lyssnat på musik på datorn ;) Första gången någonsin jag känner att man har fått ut något av fysikpriset ;)

Trist ja.. Det var ju FAN rent ut sagt vad grått det ska vara ute :(. Har ni sett solen överhuvudtaget den senaste veckan? Usch!!

Har egentligen inte mycket annat att skriva om idag.. Ska snart skutta in i en dusch, platta håret och fixa i ordning mig. Jobb i eftermiddag. Kvällspass, måndag och min nya chef på upplärning.. Kan nog bli bra.
Ledg imorgon.. O då ska det käkas frukost med Maggis :) Äntligen ska vi ses.. På tiden, minst sagt!

Sen är det full fart med städning här hemma.. och sen ugly betty och DH med Eva på kvällen. Med andra ord sova på soffan ihop ;) haha vi kan det dära :)
Måste hitta en tvättid också.. hmm :S
Onsdag jobbar jag eftermiddag, torsdag morgon och är de julbord på jobb med mami och Nicco... Jävla tjat på alla jobbekompisar om just Nicco :P haha!

Fredga jobbar jag morgon...ska försöka hinna ta ett glas vin med Åse..sen måste jag hem och handla julgran och packa.. Lördag försvinner vi till Gbg ;) MYS!

O nu måste jag sätta fart.. Tänkte försöka hinna bädda rent innan jag ska iväg också..

Ha en bra dag!

image458
Är det bara jag som längtar efter en ny sommar??

With every beat of my heart..

Mysig söndag!
Fick middag serverad här hemma tillsammans med levande ljus och ramlösa blåbär. Jag har världens bästa pojkvän, utan tvekan! :)

Fick mysa, duscha och förbreda lite fika. Sen kom Eva.
Lussekatter, pepparkakor, glögg, alldeles för mycke godis, sega ostbågar och chips.. Jodå vi är nyttiga.

Tittade på en knasig julfilm..Därefter Love Actually. Mycke julkänsla just nu ;)

Jag trivs nu :)
ALLT är bra nu :)

Jag är grym!

Ibland finns det dåliga dagar..och ibland finns det dagar som denna, när man inser att man är grym på sitt jobb ;) haha!

Som jag skrev igår var fredagen inget bra alls.. Men idag har jag visst lyckats vända rätt allt igen.. O fått tid till det som faktiskt är mitt jobb..gästerna! Har hunnit småprata med alla om allt från julplaner, köpenhamn och bröllopsresor... Nice :) Sandra är nöjd!

Dessutom kollade jag precis på klockan och insåg att jag är faktiskt nästan hemma om fyra timmar :) Var tog den tiden vägen?
Tyvärr blir det väl lite långsammare nu med tanke på att jag är klar med allt.. Men men ;) Överlever nog det med.. Julborden börjar nu kl 12,00 så här lär ju trilla in EN DEL folk :P haha... Julbord på en söndag...vågar nån satsa på nästan fullt hus? Jag gör :P
Lagom stress i servisen och köket iaf.. Men men.. :P

Ser mer och mer fram till vår "mini-firma-fest" den 17:e...vi verkar bli ett riktigt jäkla bra gäng :) Ska bli så roooooligt :)

Jaja..åter mot lite utcheck till dådå!

Andra advent..

Då har man snart varit uppe i fyra timmar.. Känns inte riktigt som att det är så jag skulle vilja spendera min söndag egentligen.. Men det gör inget. Det är faktiskt rätt mysigt att jobba morgonpass på just söndagar.
Det finns i alla fall en hel del fördelar. Jag hinner sätta mig in i alla utcheck innan dom kommer ner, kolla adresser osv., Jag hinner sitta i back office och käka frukost och dricka kaffe utan att det kommer folk hela tiden, jag hinner gå igenom helgrutinerna redan innan gästerna börjar checka ut.. Har till och med hunnit läsa favoritbloggarna och aftonbladet :)
Är visserligen inte helt klar med helgrutinerna, har väl ca en timme jobb till framför mig om jag ska gissa.. Men det går fort när man väl sätter fart.
29 utcheck är luugna puckar dessutom.

Nackdelar med söndagspassen då?
Lite väl lite att göra emellanåt, efter 12 när lunchgästerna har kommit blir det DÖTT här ute. Då är det bara väntan på nästa person som gäller.. Blir lite trist i två och en halv timme :(

Jaja, nu ska vi inte ta ut något i förskott, har ju att göra ett tag till som sagt.
Om ca 7 timmar är jag nästan hemma. Världens bästa har lovat att ha mat klar när jag kommer.. Sen blir de lite mys i soffan och sen glögg och en julfilm tillsammans med Eva :) En lagom söndag med andra ord!

Då är alltså julen planerad också. Lillejulafton stänger jag först här sen bär det av hemåt för att fira jul med Nicco och Eva. Ska käka lite och mysa till det :)
Julafton blir hos mamma, tycker det är helt lagom att bara skutta nerför backen ;)
Juldagen är inte riktigt planerad än.. Men familjemys blir det med all säkerhet. Dock ingen utgång för min del.. Är ju inte den som går ut över julen.. Eller har vägrat det hittills i alla fall.. Jul för mig har alltid betytt familj och lugn.. O så ska jag fortsätta i alla fall detta året också!
Festa kan man göra på nyår ;)
O då ska vi vara hemma hos mig.. har en väldans kort gästlista än så länge dock.. Ingen av oss som har orkat ta tag i det där riktigt.. Men de kommer det med. :)

Nej..åter mot jobbet en halvtimme eller så.. Blir säkert fler uppdateringar här under dagen ;)

Fast

Jag har kört fast. Småjobbigt. Allt som kan bli klart är faktiskt klart. Förutom en massa helgrutiner, men det görs imorgon..Söndagsmornar bukar vara den perfekta tiden att koncentrera sig på sådant för.
Men det andra kommer jag absolut ingenstans med.

Bokningskanal - check.
Fakturor att skriva om - 3 gjorda
Julrutiner  - klart
Eftermiddagspass-listan - fäärdigt
Gå igenom Pay Master rum - done!

Oj..har visst gjort en del ändå, Känns som att jag bara har stått här och väntat på att kunna göra saker.
RIKTIGT bra folk som jobbar ikväll. Gill, Tobbe, Mackan, Paul, Fredrik :)
Mina grabbar o så Gill ju ;)

Massa skrikande om greker bakom kulisserna dock...Fattar inte alls varför :P
Detta stället är proffs på att sprida rykten ;) Men dom är rätt söta iofs ;)

Är på SÅ mycket bätttre humör idag än vad jag var igår. Tror att jag var en allmän pina när jag gick hem från jobb och timmarna därefter. Usch vad kasst humör jag var på. Precis allt krånglade, sakerna samlades på hög och jag fick jobba över..bara sådär en fredag. Men men... Sånt är livet i branchen..
Men idag känns det bättre, nu vet jag dessutom att det snart lugnar ner sig, efter nästa helg kommer det att vara helt OK att komma ifatt igen :) Tackar för det. Sen har vi ca en månads lite lugnare tempo att vila upp oss på o sen jäklar är det full fart i fem månader igen.. Jaja :) De blir skitbra!

Neee..åter mot jobbet nu ;)

Hoppas att ni har en riktigt  bra lördagskväll!

Hard work work..

Okey, Så att gå in en timme tidigare hjälpte sådär.. :(
Är visserligen klar så långt det går med bokningskanalen men har inte gjort en enda faktura sen jag kom för två timmar sen.

BLÄ!
Men det ska jag ta tag i nu snart, ska bara trycka i mig en lussekatt och få lite energi först. Gäller att ha gjort allt "jobbbigt" som behöver lite hjärnkapacitet innan julbordet drar igång kl 18 igen. DÅ är det kört med tankeverksamheten kan jag tala om!

Känns i alla fall som att en mindre sten har fallit från mig nu när bokningskanalen är klar. Den har legat i bakhuvudet som ett mörkt moln.. Hoppas nu vi får vår betalning också, annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på?

Det löser sig.

Nåt som däremot ger mer ångest är att jag är hemma 00 inatt och ska upp 05,10 igen.
INTE uppskattat kan jag informera om.. Men men..sen har jag hela söndagkvällen OCH sovmorgon på måndag att se fram emot :)

Ingen sång på bröllopet..

Gokväll :)

Då var det fredag..och som vanligt springer tiden iväg som aldrig förr!
Jobbar hela helgen så mig kan de faktiskt kvitta, jag ser mest fram emot nästa helg. En pausfrån vardagen..Upp till göteborg med min snygging. Mysa på hotellrummet och gå på julskyltning på liseberg, kan leva med det :)

Har i alla fall haft två underbara lediga dagar.. Måla till pappa blev det ju som sagt inte mycke av, haha! På kvällen ser ni på bilden nedan vad som åts och drack. Jättemysigt. Hade sovmorgon ihop igår och sen kom pappsen och käkade frulle. Vi tog en lååång prommis genom stan och shoppade lite mat på vägen. Vi (Nicco) gjorde pizza och sen blev det en massa Greys tillsammans med just pizzan och annat gott..
Synd att man var tvungen att somna tidigt bara.. Sov sådär.. Det blir väl lätt så när man har vant sig vid att vara ledig.. Men men..
Upp fem i morse och iväg till jobb..Full fart. Sen när är det inte det liksom? Helt galet just nu, ser fram emot en lite lugnare månad...när nu den kommer..och OM den kommer..Just nu känns den långt borta.

Drack en kopp kaffe hos mamms på vägen hem och sen har vi käkat tacos och kollat på två avsnitt av Greys...ska snart se ett tredje och sen ska vi sova :)
Baby börjar halv tio imorgon och jag ska försöka släpa mig upp samtidigt som honom och se till att käka ordentligt innan jobb. Ska börja en timme tidigare, mest för min egen skull för att komma ikapp lite med fakturorna..Slippa känna pressen på samma sätt i nästa vecka!

O det här med sång på bröllopet då.. Skrattade mig till kramp i magmusklerna igår när Nicco började sjunga när vi hade gått och lagt oss..
O efter att precis ha sett en urgullig video från majsans och martins bröllop, där han skrev en egen låt till henne...kan vi lätt konstatera att det ska INTE Nicco göra när vi ska gifta oss ;) Haha.. Risken finns att jag kommer ligga dubbelvikt vid altaret och i stort sett skratta ihjäl mig :P Stackaren.. :P haha

Jaja...Sov gott folket :) I will!

image457

Vin, ananas, ramlösa blåbär o greys ;)

DSC00076.JPG
Vin, ananas, ramlösa blåbär o greys ;)

Rastlös..

...Ni vet när man går och väntar på något.. Som i detta fallet att Nicco ska komma hem... fan vad jobbigt rastlös jag blir då!
Detär som när man ska iväg på semester...dagarna innan.. sjukt rastlös då med.
Jaja :P I-lands problem det dära ;) Men nån ska ha dom!

Tände mina nya ljus från Åhlens precis..silvrigt-glittriga :) SÅ fina dom är närdom är tända. Juligt värre :) Sandra gillar! På tosdag får man väl börja släpa fram lite mer julpynt har jag en känsla av..snart dags för julgran.. isch dessa utgifter :S
Jaja, det löser sig det med, det gör allt. En julgran lägger jag mer än gärna lite pengar på..

Ska bara försöka fixa lite plats åt den..med andra ord: PAPPA du får hämta din palm ;)
Yes, palmen ska flytta till påarp (den följer min kanins kurs och bli adopterad) kommer att passa fint på trädecket vid poolen i sommar och i uterummet nu över vintern.. Fina grejor. Ser fram emot att ligga därute och glassa med en drink nästa sommar.. ;) Hehe..

Pratade lite med Petter innan om nuvarade jobb-grej :S Fick reda på ytterligare en sak idag.. Kul för dig vännen men faaan vad trist :(.
Han lyckades lugna mig lite med allt jobb som kommer att ösas över mig nu.. Det löser sig. Allt löser sig.. Tack för den insikten! :)

Neej..nu ska resten plockas fram här!

Sov gott och hoppas att ni har haft en underbar kväll!

Jag skulle inte ha så bråttom..

Lyssnar på vår playlist här.

Har tänt massa ljus, korkat upp en flaska vin och skivat upp ananas o grejor.. Vet iofs inte hur bra ananas och rött vin går ihop.. Men rött vin är gott..och ananas är gott.. Behöver kanske inte blanda ;) En sak i taget borde funka ;)

Pratar med Eva.. O har förklarat en sak för henne.. Hon förstår för hon känner oss båda två.. I andras ögon låter det kanske rätt otroligt.

Men jag skrev ett inlägg i Augusti. O jag har hittat det. Ni förstår om ni läser ;) Precis så...Galet!!


Jojust det!

Sova på soffan kan man kanske säga ja (se inlägget nedan).
Somnade väl ungefär to min efter att jag skrev det och vaknade nu kl 20! Sandra är visst lite tröttare än hon trodde.
Skönt vare iaf ;)

Har precis tryckt i mig lite köttbullar och pratat med Dennis, han kommer minsann ner och hälsar på nästa vecka, skoj! Lär väl sjunka ner ett par glas vin där har jag en känsla av...Inte setts på snart ett år så nu är det väl mer än hög tid!

Ska återgå till The closer nu!

Nu är den min/VÅR :)

Greys anatomy boxen är hämtad. Säsong tre med sju discar och nästan 18 timmars underbar Greys anatomy är hemma :)
Gissa vad vi ska göra imorgon på vår lediga dag? lär nog bli ett par avsnitt om jag känner oss rätt.. Tror iofs att det lär bli ett eller två redan inatt när baby kommer hem :) Can't wait!

Jag skulle ju måla idag ja med pappa...de gick sådär. Segade med Nicco i morse och kom inte iväg förrän vid elva...och sen drack vi kaffe...o sen var vi på Väla...o sen käkade vi middag...o nu är jag hemma. Haha inte mycke målande där ja :P

Sjunkit ner i soffan här hemma o tittar på två och en halv män. Har ett par timmar innan jag ska fxa lite här.. Hade lite planer på att öppna en flaska vin och tända en massa ljus innan en viss snygging slutar. Det tillsammans med ett par avsnitt Greys borde väl bi bra? :)

Näe..nu ska jag nanna lite på soffan :P

Would you still be my star?

Dags att sova snart.
Myssöndag räcker inte riktigt till för att beskriva dagen..

Började med att ligga kvar i sängen till halv två..liiite smålata.. Så fick lite bråttom med "frukost" och mat-handling nere på OJ!.
Darling fixade mat och jag fixade mys i lägenheten..

Mamma, bror, svägerska och barnen dök upp.. Glögg, pepparkakor, middag, toberonefondue och kaffe/irish senare verkade alla nöjda?
Efter det har vi legat i soffan med överblivna frukter, chips och popcorn.. Sett en halvkass film om att tillverka en atombomb.. Inte den som var det viktiga dock..
Mys till 100%
Kan inte bi bättre helt enkelt...

På onsdag ska jag kolla upp en sak! :) Jag är ju ledig...ska visserligen tvätta och hjälpa pappa, men jag hinner nog detta också! :)

Natti ♥

En middag, en tobleronefondue o massa chips o popcorn senare. . Titta

DSC00074.JPG
En middag, en tobleronefondue o massa chips o popcorn senare. . Titta vad världens bästa fixar!

A different version?

Någonstans i drömmarna inatt (som gjorde att jag sov apa) spelades denna låten.. Kunde inte förstå hur jag kunde få en långsam version av "Umbrella" på huvudet när det inte finns,... Men den finns ju vsst kom jag på nu ikväll..
Jag älskar Rihanns version...Men denna framkallar mer känslor..vilket iofs min dröm inte behövde inatt.. Men nu är det mysigt. Nu är det rätt.

Vad tycker ni? Vilken är bäst?

I'll be your dream..


dagens shopping del 1..

DSC00073.JPG
dagens shopping del 1..

Haha

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com
Subscribe to Vogue Magazine at a 63% discount!


(Jul)shopping med mami

Haha..ja det blev en oplanerad shoppingtur. Jag bestämde mig för att hänga med henne ner på stan eftersom jag behöver in inpackning till mitt hår.. Har blivit så galet torrt efter sista färgningen :/
Kom ner på Åhlens och gick nästan vilse bland julsakerna.. såklart :P
Shoppade tomtebloss och inpackning.

Gick och snackade om alla hudvårdsprodukter som finns... O mamms bestämde sig för att shoppa garniers set till mig.. jaha ;)
Senskulle hon visa vilka skor hon hade köpt i veckan....slutade med att hon köpte ett annat par till mig. Mamms på shoppinghumör :P Haha Tack igen iaf ;)
Har jag sagt någon gång att jag har världens bästa föräldrar?
Det har jag i alla fall! :)

Belive me brother oh brother...she´s gonna break your heart..

Går och nynnar på den låten konstant idag..

Jaja nu ska jag stryka skjortor i alla fall :)

Slöboll!

Det är jag det.. Men det har man väl rätt att vara ibland har jag hört?
Sov halvkass inatt.. Drömde konstiga drömmar och kände mig konstig.. Så när Nicco skulle upp i morse var jag redan vaken.. Trodde jag skulle somna om ordentligt men nee.. Låg vaken till halv nio, lyssnade lite på musik och funderade. När jag äntligen somnade sov jag visst ordentligt...För jag vaknade av ett sms halv tolv...och det var ändå tredje sms:et jag hade fått på morgonen..Hm? Nannig?

Har pratat med svägerskan och diskat undan här hemma. Kaffet är i full gång och mami kommer snart hit och fikar. Ska bli kul att visa hur fint här har blivit :)
Resten av dagen kommer att bli luuugn.. Ska kanske sticka iväg till Lund och käka lite med Åse på Lundia.. Dom har ju en ny lite rolig meny :). Men vi får la se om ork finns..och när hon kommer hem från Ullared? :P

Första december idag ja...och sjuuukt höstigt utanför fönstret.. Blä :( Om de ska va sånt här väder imorgon stannar nog hela familjen här istället. Då blir det mat och tobleronefondue utan avbrott :P haha!
Köpte ju glögg igår också så.. ;) Då ska glöggsetet (seten) fram igen ;)

Nej, nu tror jag minsann att mamma snart vill bli insläppt där nere.

Blir säkert ett par uppdateringar senare.. Tog massa foton i lägenheten också som kommer upp sen. Bland annat före och efter bilder på köket...eller rättare sagt; före - mellan - och efter :O

<3

RSS 2.0