Gott nytt år!



Det är en HAPPY tjej i tubklänning, pärlor och lockar i håret som tittar in lite snabbt för att önska ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
Ikväll är kameran med hörrni!

Ta de nu lugnt med spriten ;) Jag mjukstartar med en margharita ;)

Så var 2008

2008 har varit ett väldigt speciellt år för mig. Det har innehållit mycket familj, massvis av jobb och ännu mer kärlek!

Om vi ska börja från början..

Januari

Vaknade upp efter en sjukt bra nyårsfest som innehöll det mesta. Jag och Nicco insåg att vi var galet stabila efter en del om och men året innan, och bestämde oss för att flytta ihop (fast jag hade svurit på att aldrig mer bli sambo, typ). Min underbara lilla lägenhet sas upp och jag vinkade hejdå till världens snyggaste tapet + ett boende på söder.

  

Vi var på systerdotterns 20 års fest där Nicco frågade min föräldrar om han fick fria till mig (lagom på kanelen) ;)


O bodde på "mitt hotel" och åt sydamerikanskt och mös en kväll
 


Februari

Hej Norra Helsingborg! Och hej samboliv igen. Den här gången med en mycket bättre start!
Problem med att välja TV, haha I landsproblem! Hade massvis med myskvällar med vin och tända ljus framför tv'n (blev ju min gamla, den stora såklart!)
 
I övrigt var det extremt mycket jobb, som alla andra februar-månader. Vi shoppade lite till det som blev vårt gemensamma hem, tyvärr har jag inga bilder på detta!


Mars

Kärleksmånad utan dess like. Den 7/3 2008 ville Nicco "överraska mig". Han tog med mig på spa på Electa, parbad och massage. Därefter åt vi en lunch med mamma på Ebbas och sen trodde jag vi skulle hem och ta det lugnt resten av fredagseftermiddagen.. men nej. På vägen hem stannade han vid världens underbaraste utsiktsplats och FRIADE till mig :)

 Första bilden med ringen på fingret.

Mars var en upp och ner månad för oss på ett par sätt (varför vill jag inte gå in på här) men vi insåg att vi tillsammans är det bästa som finns och bröllop började planeras.
Datum blev satt till den 16/5 2009 och kyrka + lokal bokades

 

Vi hade firmafest där och Emelie regerade i våra skitsnygga outfits


Vi började kolla på Gilmore girls, vilket ledde till 7 säsonger på rekordtid!
Vi firade påsk med familjen Vourdoukas, där pappa inledde en strålande vänskap genom att kalla min blivande svärfar för sushi..jesus vad vi skrattade. Fast det har blivit himla bra ändå :)


April

Jag fyllde 23, fick världens finaste klocka av Nicco, firade genom att gå på Big Comedy och käka på stan.
Fortsatte planera bröllop. Våren och värmen kom och det blev flera ftermiddagar/kvällar på balkongen tillsammans med några glas vin och yatzy! Ett ullredbesök var ett vår-måste och Nicco roade sig kungligt! :)

  

Många vårpromenader och fikor på stan..

  

Jobbade massvis båda två i slutet av månaden och längtad mer än lovligt efter semester.


Maj

Och semestern den kom. I maj åkte vi på vår första resa tillsammans Valet var Paris (Nicco fick själva resan i julklapp av mig) och det var bland de bästa fem dagarna i mitt liv! Vädret var det samma som högsommar, shoppingen i världsklass och att möta våren i Paris måste ha varit det mest romantiska som finns!

   

Vi började prata lite om att köpa hus, fastnade för Trivselhus (nr det gällde bygga nytt). Men bestämde oss för att det var bäst att vänta till efter bröllopet.. skulle nog bli lite tomt i kassan annars.



Vi var och grillade på gröningen, pappa fick fint i trädgården och man kunde gå ut i linne!

     


Juni

Sommaren drog igång på riktigt och det blev många eftermiddagar på Tropical beach.. Vi kunde gå ut och käka på alla uteserveringar och fortsatte bröllopsplaneringen.

  

FotbollsEM på tv'n. Massa jordgubbsfikor i väntan på midsommar och ett eget midsommarfirande för mig och Nicco då vi båda jobbade den helgen.

  

Vi var i Helsingör, var på Zoo i Köpenhamn och njöt av livet i allmänhet.

  


Juli

En lång jobbmånad inleddes. Jag och Emelie var i stort sett ensamma på hotellet och ännu en semester började kännas välbehövlig!

Vi gjorde om på "kontoret" och resultatet blev vi sjukt nöjda med. En Winnerbäckskonsert i regnet hanns också med. Dessutom var det Helsingborgsfestival där vi firade i tre dagar.

  


Augusti

Vår semestermånad kom äntligen och vi hade två underbara veckor tillsammans. En tillbringades på Skiathos. Började med att fira med champagne på balkongen.

  

Vi hade kräftskiva hos pappa, var på Vallåkraträffen och njöt vid havet/poolen.

   


September

Så var det officiellt höst igen.
Mamma fyllde år, jag opererade tån och var sjukskriven i två veckor

 

Sovrummet gjordes om med nya färger, bröllopsresan blev äntligen bestämd och bokad + att min brudklänning blev handlad. (OBS inte klänningen på bilden nedan!)

  

Det blev kallare, vi kollade på sex and the city boxen och avancerade sen till filmen. Började även träna på SATS, lite närmre hemmet.

 


Oktober

Dags för en ny box, Brothers and sisters! Massvis på jobb igen, ännu en ullared trip som resluterade i sjukt mycket julsaker.

 

Hade bröllopsmässa på jobb och fokuserade en massa på denna

 

Skaffade ny mobil och nytt abonnemang hos tre




November

Så var det höst på riktigt. Massvis av bebisprat, filmtittande och vinkvällar.

Den första snön kom och vi var i Göteborg på en riktigt myshelg.

   

Jag insåg att mössor, klänningar och tjocka strumpbyxor var min grej..Tillsammans med mina underbara vinterstövlar såklart.

   

Vi var och kollade på snygga bilar hos pappa, var vinterförkylda båda två och började fundera på skor till bröllopet.

 


December

Snipp snapp snut så var året nästan slut. Det blev jul i vårt hus, jobbet tog nästan kål på oss och vi har haft lite välbehövlig semester.

  

Vi bakade hos mamma, hade Dessi och Jonas på ett julbesök och drack tonvis med glögg

  

Det blev massor av julmat, granen slog alla rekord och nu sitter vi här, en massa julklappar rikare, en hel del pengar fattigare, lite mer utvilade och laddar för fullt inför nyår!

 


Det var den tillbakablicken, kul om någon läst ända ner hit ;)
Ett Riktigt Gott Nytt År önskar jag i alla fall!! :)

Det kommer här också!

Ahhhh, SKÖN känsla!
Nersjunken i soffan med datorn i knät. Musklerna är TRÖTTA efter bröst + biceps pass med en "lagom" avslutning på 80 sit ups ;)
Passade på att sola i 16minuter också, känns heeelt ok i hela kroppen nu!

Tvättmaskinen går för fullt med badrumsmatta + annat mörkt. All annan tvätt är uppdelad i högar och jag tänkte hinna med allt ikväll. Kycklingvingar i ugnen och ska snart sätta fart med en smoothie..och sen (om fem minuter) är det Bingolotto! :) Man har ju chans att vinna jättemycket + att vi vann förra veckan så kunde inte låta bli :)

Nästan alla bloggar har en liten "2008-revy" och jo, det kommer här också. Ska börja jobba på den ikväll! Inte säkert den kommer upp ikväll men imorgon lär den vara här. Den första kommer en liten "det här året händer följande"-blogg upp! :)

Så kolla in under kvällen så får vi se ;)

KRAMAR på er sålänge!

Quickie


Tittar in en snabbis och visar en liten del av shoppingen som vi ägnat oss åt idag.
Nicco lagar mat och jag kollar upp lite priser på sällskapsspel :)
Måste till systemet + städa innan vi ska slå oss ner framför BingoLotto och vinna en massa miljoner ;)

Kram på er!

Måndagen..

Heej! Blev ingen update igår men hade mer än fullt uppmed bröllop och vänner!
Startade dagen med att gå ner på stan och beställa vigselringen :). Tog oss till systemet där vin till nyår införskaffades, därefter plockade vi upp mamma begvas oss till centrum igen, träffade Anders och planterade oss på Thai Corner för lunch.
Smarrigt värre. Blev därefter en chai på Waynes. Maggis kom och sen bar det av till blomsterbutik för att kolla in brudbukett. Hon vill dock inte ha min beställning än då det är ett tag kvar..men nu vet jag exakt hur det ska se ut i alla fall:)

Hemåt för ett glas vin i soffan med Maggis, började göra frågesporten till tipsrundan som ska finnas efter kyrkan.. Marina kom och hjälpte till med det sista och sen blev det pizza, mer vin och rese-prat :)
Härlig kväll och dag helt enkelt :) Tack!

Idag blir det en "fixardag" ska handla all mat till nyår och lite sånt. Troligtvis ska vi handla ett par grejor till bröllopet också ;) Visar sen om det nu blir så :P
Nu ska vi äta en väldigt sen frukost... har städat kylen + balkongen hela morgonen för att få plats med allt inför nyår :)

Kram Kram


Bild från förra nyåret..givetvid en bild där alla ser sjukt uttråkade ut :( Haha

Flitiga Nicco

Usch, Nicco är så pysslig och hoppig att jag får ont i huvudet här!
Antingern oljar han i bänken, slänger sopor, dammsuger eller annat.. Morr.

Tränat har vi i alla fall..ben. Stenhårt ska tilläggas! Trodde jag skulle spy ett tag..Men det gjorde jag inte..o nu sitter vi här (ja, vi..för nu har jag skällt på Nicco och bett honom sitta STILL!)

Ikväll ska vi till mami och käka crepes och dricka vin :) Kanske spela nåt spel också, det hänger i alla fall med något skulle jag tro :)

Vad gör alla ni andra denna söndag?


min lilla mupp som dricker vin i paris ;)

Soft söndag? Njää

Hej på er!

Jadå, träning på SATS blev det igår, därefter hem, duschade och tryckte i oss en god fruktsallad.
Ner på stan och hittade ytterligare ett par jeans till mig, så nu är det definitivt slutshoppat!
Hälsade på pappa och Niccos mormor och morfar :) Mys som vanligt med familj!!

Hem och slappade och sen på med partyoutfiten och klackarna och sen ner på Helsing :) Ett par drinkar, massa förrätter och dessert tillsammans med cider och dessertvin...allt i en knasig blandning :)

När Dessi och Jonas skulle bege sig hem till Aron kastade även vi in handduken, snart nyår + att vi vill iväg och träna idag!
Vilket vi också ska nu om en halvtimme, sitter i soffan och efter "frukost" och väntar in mamma just nu.
Blir nog ben och mage skulle jag tro..igår blev det rygg, stenhårt :P Känns idag vill jag meddela!

Nu ska jag faktiskt kika på New York resor, ett av samtalsämnena igår, en höstresa dit tillsammans nästa år :)


En lite dimmig bild från i våras..inte utan att man börjar längta dit igen :)

Träning!

Hej hopp!

Härär vi vakna, ska trycka i oss lite fil och en rostad macka (nya brödrosten!). Sen bär det av till SATS :)
Saknat SATS! Nu jäklar ska det bli någon km på löparbandet och sen lite skrotlyft ;)
Låter jag hurtig så här på lördagsmorgonen? Haha, så jag känner mig också faktiskt :O

Ikväll är det Helsing-time! :) Wiiho!

Kramar

En Sandra i repris

Sån här blir jag alltid efter att ha gjort nada i ett par dagar. GALET rastlös. Tror jag håller på att driva Nicco till vansinne för tillfället. Bestämde att vi skulle ner på stan o ta ett glas vin för att mina nerver skulle lugna sig..Men nu har vi ändrat oss. Ska gå till hemköp och köpa frukt och göra en stor fruktsallad med youghurt och honung + nötter sen :) Mums!

Annars har det varit rea idag! Hittade perfekta Dieseljeans + två linnen och en tröja :) Sitter fint!
Imorgon ska vi ner på Cenino/Donna och se om vi kan hitta något litet till kanske ;) Sugen på ett snyggt linne till..

Vad gör alla ni andra idag? ;)

Knäck, clementin, te, godis...

Ätandet tar visst aldrig slut idag!
Innan var hela min kropp rastlös och jag börjar längta efter träning! Kanske imorgon, om inte så definitivt på fredag! :) Härligt när kroppen börjar kännas på gång igen!

Vi sitter och zappar mellan nån film, heroes (box 2) och nu 2 och en halv män. Efter detta tänkte vi gå ner och sola en stund, härligt!

Så nu ska jag passa på att tvätta av sminket i pausen! Hört talas om att det inte är så snyggt att bränna fast smink i huvet ;)

Kram & Hej!

Juldagen 2008

Hej Hej!

Hur är julen så här långt?
Här är den verkligen alldeles underbar! Igår kom storebror, svägerska, mamma och pappa (en liten stund till glöggen i alla fall). Vi käkade, käkade och käkade lite till, haha.
Lagom mätta när Nicco, Marina och underbara svärföräldrarna kom hit. Blev massa prat, massa godis, frukt och knäck..Phu!
Blev julklappar också.. En hel massa, som jag ska berätta om senare!

Jag och brorsan spelade Jenga igår, shit vad kul vi hade :) bilder kommer senare idag!
Nu ligger vi i soffan och kollar på Emil i Lönneberga :) Har ätit frukost med mami som sov här inatt och myst :)

Ska till svärföräldrarna om nån timme och dricka kaffe:) Sen blir det mer film i soffan! Hääärligt med ledighet!

Kramar på er! Och God Jul!


Så här såg vårt julkort ut i år :)

Inte lugnt!

Ooookey..Tog visst lite längre tid för mig att uppdatera än vad jag trodde.
Hann med fakturorna + sortera lite med provisionerna, fixa in i pärm istället för miljoner plastfickor och sådär..Men sen var det stopp. För då var de helt plötsligt en miljon människor som skulle panikshoppa presentkort hos oss..eller köpa ut sina biljetter till mellandagarna, eller boka konferens eller gruppbokningar (bokningen har stängt nu...så gissa vem som bokar?) Hjälp vad jag fick att göra och ficklämna massor till morgondagen.

Imorgon bara måste det vara TYST om jag ska hinna :)

Väl hemma i Helsingborg har vi handlat i stort sett all julmat.. Sill, knäcke, ost, vörtbröd, ägg, prinskorv, köttbullar, skinka nötter, apelsiner, ananas osv.. :) Mums! Handlade en hel låda med skumtomtar..haha!

Har käkat korv med bröd här hemma, kolla Heroes och käkat lite glass.. Nu kom jag precis ut ur duschen och vi ska dricka te och äta clementiner :) Julen har börjat.
Nu ska jag bara jobba sista helvetesdagen imorgon sen äre semester! Nice! :)

Tog lite foto tidigare idag som jag lägger in imorgon!

Kramar!

Dan före dan!

Tänk, i övermorgon är det JULAFTON! :)

God morgon och hej förresten!
Här sitter jag på jobbet..OBS! Sitter :). Har checkat ut min enda gäst och ska snart påbörja lite släpande jobb som jag har. Tänkte skriva om lite fakturor och göra lite provisioner t.ex. Blir jag så bara av med tre stycken i högen så är jag happy! Resten kan jag nog göra i januari! O lite imorgon när jag ändå är här! :)

Julbordet igår var supertrevligt. Men hjälp vad mätt man blir. Och av någon anledning uppskattar jag vårt "normala" julbord hemma på julafton ännu mer efter så stora julbord på andra platser.

Kom hem äckligt trött, ont i varenda milimeter av ryggen och magen sprängvärkte (dock inte pga julmat!). Fick en helt underbar massage, kollade på Parlamentet och lite Heartbreak Hotel i sängen och somnade gott vid 22. Trött i morse men börjar kännas ok nu faktiskt! :) Har fått i mig kaffe och frukost så kan ju ha något med det att göra!

Updpaterar er mer senare..Har ju tid på mig :) HAHA!
Kram!


Mums vad jag ser fram emot såna här kvällar på semestern..Vin på stan med vänner och med varandra :) Lovely!

Back at work!

Hej igen!

Gissa vem som är på plats igen? Har hunnit sätta mig in i dagens avresor, äta en bulle, hälla upp te och proviva blåbär :) Ska snart sätta mig med de sista helgrutinerna och därefter göra lite bokningskanaler och fakturor. Spännande det här :) haha
Provisionerna sparar jag till imorgon, har ju inte spec mycket att göra då så det blir nog bra :)

Söndag ja, tre dagar till julafton. Idag ska jag och Nicco på julbord med hans jobb. Jag kommer att va rätt så sliten men strunt i det. Julmar och trevligt sällskap är aldrig fel! :)

Vad gör ni andra denna söndag? Shoppar de sista? Julbakar? :)

Kramar


Denna ska det sättas ännu en slinga i idag :) Finns dessutom fler paket än det som står där på bilden under nu :) Hääärligt!

Barbiegirl och bebismagar!

Upplevde precis en soft tillbakablick i köket med grabbarna.
Körde Aqua med barbiegirl på Hög volym. Många garv kan jag lova! :)

Det är bebismagar och bebisar precis ÖVERALLT ikväll. Jag som redan har tankar på att en liten knatte ska bo i magen vid denna tiden nästa år blir ju inte mindre sugen. Dock är vi lite kluvna.. vi vill ju ha vår långsemester men har läst SÅ blandade saker om hur långt man egentligen ska/kan flyga som gravid... Riskerna med att flyga långt verkar ibland överväga det roliga med en semester. Så vi får se. Vi får se vad vi känner efter bröllopet och Rom framför allt :)
men visst hade det varit mysigt att vara på väg att bli tre nästa jul? Eller vad säger mami? :)

Nu ska blivande mannen och pappan (haha) snart hämta upp mig. Har lite mer än en timme kvar sen är jag fri för ikväll.
Börjar dock sju imorgon så någon partykväll blir det inte (blir desto fler i mellandagarna + nyår!)
Efter passet imorgon känns det helt ok med två dagar kvar. Det är alltid helgen som är tuffast. Helggäster är alltid med krävande, med all rätt förvisso då det är dom privata pengarna som betalar!
Men måndag ska bli härligt soft.. hela ett utcheck har jag, slå den! :)

Kramar på er! :)


Vi har ju preppat i alla fall ;)

Wierd

En av fördelarna med att jobba i Lund är att man slipper ha en massa som man känner som hänger på ens jobb. Eller äter julbord på ens jobb..framförallt.

Igår hade en gammal polares (polare, inte vän) jobb julbord här. Hjälp säger jag. Mycket dryck, mycket receptionshäng.
och mycket bullshit faktiskt :P

Tycker bland annat det är väldigt spännande att någon som jag inte har träffat på över ett år..Inte umgåtts med på två år osv fäller kommentaren "sandra, du är inte typen som gifter dig".
Okey.. Tydligen är jag typen som gifter mig eftersom klänningen hänger i mammas garderob, förlovningsringen sitter på fingret och jag aldrig har känt att något är så rätt som detta förut.

Hur är man förresten giftastypen? Har man köpt klänningen redan innan man träffat killen? Bara köpt brudmagasin i hela sitt liv. Har allt planerat från det att man är tio år gammal? Har ett bröllopskonto iställer för sparkonto från den dagen man flyttar hemifrån?
För i så fall är jag nog inte typen som gifter mig.. Hm. Men hur många är som ovanstående?

Jäkligt spännande det där..
Kan avsluta med att säga att jag uppskattar det här med att jobba i Lund ännu mer sen igår.
Sen ska jag inte snacka för mycket skit. Det var kul att se honom, inget snack om saken. Men det behöver inte hända varje helg..Haha!

Kram på er!
(O en stor blöt puss på Nicco för att han har fått mig att bli giftastypen ;))

Lördag

Och fyra dagar kvar till ledighet, härligt :)
Blev en lång och lite konstig dag igår...eller inte konstig,men oväntad. Ska berätta mer om det sen.

Men nu ska vi äta stor frukost med bacon, fattiga riddare, äggröra och rostade mackor. Lägg till kaffe och varsin STOR smoothie så är det perfa!

Har förälskat mig i Aruba förresten..nästa vinter hade det INTE suttit fel :)

Kram sålänge!

And so on..

Börjar kvart över tolv idag och slutar halv elva. Men SNART är det lite ledighet runt hörnet. Efter idag är det "bara" fyra pass kvar.

Sitter här med frukosten framför mig..tomtegröt, havreknäcke med leverpastej och gurka och ett STORT glas antioxidantjuice..(tropicana). Behövs nog inför dagen.
Kom nyss på att jag glömt betala mina bröllopsskor, kanske skulle göra det också så att jag får hem dom nån gång..Knäppis-Sandra! Om jag hinner ska jag nog passa på attlägga in lite andra räkningar också..fick ju lön idag..får alltid det så tidigt innna jul. Både bra och dåligt!

Dags att sätta fart! Om jag hinner så uppdaterar jag er under kvällen från jobb..men ni vet hur det är..nästan omöjligt för det mesta!

Kram sålänge i alla fall!

Glögg-fika!

En sådan har precis haft här hemma. Efter en hektiskt (ännu en) dag på jobbet med diverse grejor att fixa så var det skönt att komma hem till en fika med sina föräldrar.
Kaffe/Te, kakor i massor och sen glögg. :) Det enda som saknades var Niccos föräldrar, men så är det ibland..Omöjligt att få till det med alla!

Nu ska vi äta lite och sen vet jag inte, vi dimpar kanske i säng och läser lite..

På tal om o dimpa såkom det lite julklappar i brevlådan till mig igår. En stor snygg svart väska, en brun kuvertväska och bruna pumps, höga och skitsnygga. Kan tala om att dom ska invigas den 27:e när vi ska med Dessi och Jonas på Helsing :)

Imorgon blir de massa timmars jobb...cirkus 10 skulle jag tro. Blev 11 igår. Härliga tider..hrm! Det löser sig. Har ju en del att stå i så det är väl bara att ta tag i det i helgen och vara av med det inför semestern sen!

Vi hörs gott folk, vet att jag är kass både på att uppdatera och kommentera just nu men orken finns inte efter jobb. Nästa vecka är jag back on track! Promise!

Kramar



Vill inte vara negativ..men..

Hjälp vad trist det är att jobba nu!
Längtar ihjäl mig efter semester, efter vår, efter löv på träden och efter LJUS!

Är SÅ galet sugen på att sticka upp till Sälen en weekend och lära mig åka bräda på riktigt. Men måste nog kolla över ekonomin lite innan dess. Vet inte riktigt om pengar till detta + bröllop + andra räkningar finns :/ Men det hade varit SÅ underbart...ljus, massa snö, massa frisk luft och alla de skratt som det brukar bli i backarna :)

Jaja, vi får väl kolla på det!

Nu kanske jag ska ta och jobba vidare innan det är dags att gå hem (som det tack och lov snart är!).

Sov gott så hörs vi imorgon!

Julbilder :)

I lördags fixade vi ju som sagt jul i vårt hus.
Julgranen inhandlades...Den var..hm stor..


Denna bild är tagen efter mycket kapande :P haha! Denna delen av vårt dargagsrum är vanliga fall..stor. Nu ser det bara pytte ut :P


Julpynt..Fram!



Granen klädd: (Psst, det saknas en julslinga, en var liiite för lite i vår bamsegran..men det kommer imorgon!)


Fram med glöggen inför Dessis och Jonas ankomst:


Vi drack glögg, käkade och sen skulle det spelas spel.. Började med TP millennium... Svårt bara att få upp spelplanen:


O ännu svårare att ens förstår vad det stod i frågorna:


Såå...gick över till yatzy istället...där jag briljerade ;)

Första slaget gott folk ;) Mohaha! Fast slutade med att jag bara vann med två poäng..Jonas var tätt efter :)

Lille Aron fick en kompis..Haha så söta!


Tack för en toppenkväll vänner..nästa gång är den 27:e på Helsing, då ska vi dricka drinkar :)


Det var den helgen

...O så var det måndag igen.
Men det gör inte så mycket. En vecka kvar till semester, jag ska bara andas och julstäda på jobb, det är vad jag ska göra :P

Sitter här med frukosten färdig, pepparkaksfil, havreknäckebröd och tropicana juice ;)
Lovar att uppdatera mer sen (ev. imorgon) med bilder från helgen :)

Kram på er!

Tredje advent :)

God morgon (god förmiddag?)
Då har vi käkat god frukost, igen, och tänt tredje ljuset.
Luktar julgran..Underbart!

Vi ska göra oss  ordning här och sen bege oss till mamma för att baka lite ;)
Ikväll blir det...hmm mat och julfilmer då vi aldrig kollade på några igår. Hade fullt upp med att slå dom andra i yatzy ;) HAHA!

Ha en fin söndag, det ska vi!
Kram kram

Jul i vårt hus

Oj vad vi har "julat" till det här hemma idag :)

Glöggen står och blir varm av ljusen = glöggdoft i hela hemmet, julgranen står på plats och saknar bara ännu en ljussslinga då den var så pass stor att det behövs två :P Jepp, jag har gjort det igen, tur vi har plats för den!

Har varit och storhandlat på Maxi idag..pepparkaksfil, juicer, matt till kvällen, glitter till granen, GRAN och massa annat gott.
Älsklingen sliter i köket och jag har julpyntat till tusen :) Nu ska bara alla miljoner ljus tändas sen är det jul på riktigt.
Julkänsla är inget jag ligger minus på idag som ni märker.

O ja,foton kommer..vi har kameran framme hela dagen idag :)

Kramar

I love frukost!

Äntligen, äntligen, äntligen!
Efter en timme extra på jobbet (för andra gången denna veckan) så är det SÅ  skönt att sitta i soffan.
Har precis varit på Hemköp och handlar och hämtat ut lite julklappar :)

Har handlat massor till frukost imorgon, det är något jag ÄLSKAR, frukost...så underbart gott det är att sitta med varsin tidningsdel, kaffe, juice, bullar, knäckebröd och ägg.. :)

Ikväll ska jag hem till mami :) Vi ska äta räkor, dricka ett glas vitt (?) och kolla IDOL :) Nice!

Imorgon är det mys med goda vänner..underbar helg IGEN med andra ord :) Älskar helgerna med Nicco, får mig att längta efter ett normalt jobb med normala tider..fast jag är delad...Jaja, kommer tid.. ;)


Trött Sandra i morse på knutpunkten, tror klockan var 05,45,..Härlig tid det där :P

K.A.O.S

Ihh så mycket folk här är.
Så jäkla fullt att jag inte kan höra vad jag själv tänker.. småjobbigt kan jag informera om!
Hungrig är jag också men nån mat finns knappast i sikte än på många timmar..typ på vägen hem!

Kul att så många gillade mina underbara brudskor, nu vill jag bara ha blivande mannens godkännande också ;)

Näe..måste faktiskt jobba vidare.
Kramar på er, hörs imorgon..Vid den här tiden imorgon beger jag mig till mami för räkor, IDOL och mamma-dotter prat som nuförtiden verkar handla mest om bröllop och bebisar ;) HAHA! :)

Hej hej!

Bröllopsskor!

YES!

Bra dag det där än så länge. Blev kycklinglasagne till frukost (jaja...) och därefter köpte jag *trumvirvel*...
Mina SKOR till BÖRLLOPET :)


Mina skönheter :) Godkända av mamma dessutom ;)

Nu ska jag bege mig till arbetet igen..Phu!

Två dagar till..

Torsdag idag!
Sitter och softar i soffan med "Efter tio". Alldeles strax dags för en dusch och sen frukost, om jag ens hittar någon. Är som bekant rätt tomt i våra "frukostskåp" då vi nästan aldrig är hemma på morgonen. På lördag ska vi handla massa mat, för i helgen är vi minsann hemma tillsammans och ska NJUTA av att äta ihop och vara ihop :)

Dagen igår blev inte bättre förrän jag gick av tåget och mötte upp mamma för en tomtelatte :)
Mötte Nicco på stan och handlade thaimat och begav oss hemåt mot soffan :) Gick o la oss riktigt tidigt igår också och idag känner jag mig skönt utvilad!

Ska bege mig till jobb i eftermiddag och tillbringa de första två timmarna med provisioner.. Hoppas på att få ner högen lite och sen nästa onsdag ska jag och Petter sätta oss på bokningen och bli av med ALLT :) Skön känsla inför julen!

Vi hörs lite senare, jag börjar med att önska en trevlig dag! :)


Jag vill ha sommar igen!! Trekvartsjeans och linne!
Tänk, nästa år vid den här tiden är jag FRU :)

Jag försöker, jag försöker verkligen idag!

Vaknade så sjukt jävla trött att jag för första gången på år funderade på att bara stanna hemma.
Men nej så gör man inte. Upp och hoppa. Allt jag gör tycks gå fel idag och har till och med blivit irriterad på en gäst...får man inte heller och nu har jag sjukt dåligt samvete :(

Får reda på att nästa år ska jag och S dela på typ alla arrangemang nästa år. Men jag har fulltid i receptionen? (+ lite mer då jag sitter på provisionerna också) Vet inte riktigt när tiden för detta ska finnas?

Rörigt på alla avdelningar idag. Alla drar åt olika håll..
+ att jag måste jobba över idag. Petter ska hjälpa mig komma igång med provisionerna..

Men ändå försöker jag skratta och vara Sandra.. men för att va ärlig tror jag inte riktigt leendet når ögonen idag.
Ser fram emot att slänga på mig ett linne och joggingbrallor, tvätta av sminket, äta och hoppa ner i sängen och kolla Efterlyst med Nicco. Kan dom här 11 och en halv timmarna gå SNABBT? Eller åtminstone 9 timmar framåt, det är väl typ då jag kommer hem :(

Kram på er..och trevlig onsdag! (hur omöjligt det än kan verka..)

Kvarglömda bilder

Då sitter man alltså här i soffan och ska snart iväg.. Har faktiskt inte gjort ett enda vettigt knop idag. Haft tv'n på, kollat bloggar, ätit lite då och då, sovit en timme till.. Laddat upp nya bilder på facebook, duschat och gjort mig i ordning.. Ja, det är nog allt. Känner mi galet trött efter jobbhelgen fortfarande, men det går över.. Och om två veckor är det semester! :)

Ikväll ska alltså jag och jobbtjejerna ut och dricka ett par glas vin och käka nåt gott, funderar på att testa Brogatan :). Blir nog inte jättesent då både jag och Emelie ska jobba tidigt imorgon och Jennie ska till skolan.

Mitt i alltihop sitter jag och saknar Nicco.. Ni vet riktigt SAKNAR. När det är riktigt jobbigt liksom. Sitter och längtar tillbaka till vår Göteborgshelg..Men snart som sagt.. 12 underbara dagar i soffan eller på stan eller i Köpenhamn med världens absolut bästa kille! :)

På tal om göteborg..Tre bilder jag inte har visat..


Outfit kväll ett då vi skulle på Björns Bar. Levis tröja (fick av Nicco samma dag), Gina linne och jeans + klackar :)


På plats..tryffelsalami och vitt vin. Plus att vi kunde sitta brevid varandra..Kramas, äta och titta på folk = perfekt!


Sötaste! Denna handlade vi på Hard Rock Café.. Kommer att bli lovely på kommande bebis ;) Nappen fick vi på köpet!


Blogaward



Bästa Teddy har gett mig denna fina utmärkelse :)
Med motiveringen: Sandra - En blogg som är fylld av tankar kring kommande bröllopet. Detta är en tjej som precis som jag uppskattarglädjen av vitt vin och yatzy en varm sommardag :)


Så nu är det min tur..
Reglerna är följande:

1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån
3. Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

Mina awards går till:
 
Dessi - Inte nog med att hon är en uppskattad vän, hennes blogg är fylld med precis allt. Från inredning, till musik och vidare till resor, underbart!
Sandra - För att hon inte är som alla andra och varvar personligt med mode m.m i en härlig kombo!
Kim - Hon skulle kunna vara min syster. En receptionist precis som mig..En massa andra likheter som gör att jag uppskattar hennes blogg massor!
Josefine - En blogg som får mig att tro på mamma, pappa & barn konceptet. Otroligt positiv tjej, om alla vore som henne hade världen sett bra mycket bättre ut!
Evelina - För hur starkt hon tror på sig och sin F. Påminner mig om mig och Nicco!
Åse - Uppdaterar alldeles för sällan men när hon väl uppdaterar kan man tro att man sitter brevid henne, antingen i Turkiet eller på Kap Verde.
Linn - En ironisk och rolig blogg om vardagsliv, ekonomi, jobb osv.. Du lyckas roa mig varje dag!

Jag vill HA!



Samtliga body-lotions, hand soap, body scrub, dusch creme o ja.. Att lukta frukt är min grej för tillfället..

Ska alldeles strax hoppa in i duschen, efteråt blir det papaya body lotion så begäret för dagen är stillat :)

Psst...efter duschen ska jag dela ut blog awards, söta Teddy gav mig en nyligen :)

Kramar


Bilder: Body Shop


12 timmars sömn...

Haha. Borde känna mig mer utvilad men jag skyller på vädret och...hm vitaminbrist? :)
Vi gick alltså o la oss halv nio igår, läste lite och tror vi somnade vid 21.15 tiden...Vaknade visserligen någon gång i natt och var jättepigg.. Haha!
Jaja, nu sitter jag här med frukost redo. Oboy och rostade mackor ;) därefter ska det bli gott med kaffe! :)

Ska kika runt på lite andra bloggar och sidor nu, så vi hörs senare!

Kramar

No one

Världens bästa blivande man kom hem med blommor till mig idag.. Bara sådär :)
Gjorde mig på toppenhumör och trots en halvkass dag på jobb så är jag nöjd med dagen. Lyckades reda upp det allra sista med trasslet från helgen och pyssla med en hel del annat. Hann med massor av vatten, två clementiner, frukost och en liiiten lunch (bättre än inget).

Nu har vi varit nere och solat och känner mig sådär efter-solarie-varm, ni vet nästan febrig.. Haha jaja, det lägger sig! Skönt var det i alla fall med en kvarts utlandssemester :P

Mat står som nästa punkt på schemat och sen vet jag inte vad vi ska göra.. Greys boxen tog slut igår..o ja, jag har abstinens redan. 17 avsnitt på 1 och en halv vecka.. Nurå? Nästa box lär ju knappast komma förrän om ett halvår :( Ugh..

Nåja, Heroes kommer i dagarna och sen ska vi minsann glo på julfilmer ;)

Imorgon är jag ledig och då blir det en riktig "njuta av dagen"-dag. Ska ta en lång dusch, måla naglarna och göra mig i ordning. På kvällen ska jag, Emelie, Sara & Jennie dricka vin :) Härligt!

Hoppas ni har en trevlig kväll? :)


Jag och "sis" sist vi gjorde stan :P

Inte mer..

En ganska så trött Sandra som återigen är på plats på jobbet. Inte så värst spännande idag..Hoppas på en väldigt lugn måndag faktiskt. Orkar inte så mycket annat.

Hörs senare..orkar inte riktigt med bloggen heller...

Kram

Grym, grymmare - SANDRA!

En Ego boost som heter duga.
Inte en enda gäst har sett ut som att de vill döda mig efter gårdagen + att jag har fixat 71 ut lagom smärtfritt.. När jag går in för något så jäklar :)

Haha..Ni som sitter och himla med ögonen nu; Gå o dränk er.. Jag förtjänar att tycka att jag är duktig! :)

Nu ska bara kassan räknas och lite annat ska tömmas..Sen är jag klar och ska vänta på Jennie och ta en kopp kaffe med henne innan jag ska iväg! :)

Happy Söndag!

Sjukt bra egenskap

Inte förrän idag jag kom på det...eller som en gäst faktiskt sa det.
Det går inte att skälal speciellt mycke på mig. Jag är för glad :P
Haha..tycker det är skitkul när man går in frö att verkligen se Superhappy ut...då vill folk inte förstöra ens dag..

Bra egenskap! Ska jag komma ihåg tills nästa gång någon frågar mig vad mina bra egenskaper är :P
64 kvar och tiden minska...Huh!

Gissa vem som sitter i hissen?

Yes, Moi!
Har 71 utcheck helt ensam idag... På en söndag. När typ ALLA checkar ut mellan 11 och 12.
Kan nog säga att det kommer att vara den jobbigaste söndagen i min karriär...troligtvis i alla fall.

Men OTROLIGT effektiv har jag varit. Gått igenom hela avreselistan och gjort vad jag kunnat för att förenkla det för mig, gjort nästan alla helgrutiner..Då Jennie har typ 11 incheck ikväll så får hon ha nåt att göra ;) + fixat min lilla bokningskanal och tagit betalt. Nice!
Nu är det bara dom satans provisionerna som ligger och släpar.. Men dom ska Petter hjälpa mig med på onsdag. Sen ska jag förhoppningsvis slippa magsår resterande två veckor på jobb innan semester! :)

A räddade mitt huvud igår igen..varför lyckas jag alltid hamna i vägen? :S Dumma gäster.. Jaja skönt med vakter i alla fall! Och det var tydligen inte så farligt här igår i alla fall (nattklubb).

Jag har precis tryckt i mig lussekatt, fil, clementin och kaffe till frukost..det är vad jag kallar julstämning :P

Kanske borde fortsätta jobba nu?
Kram på er och trevlig söndag!!


Idag ska tvåan tändas :) (vi tände faktiskt ettan nu i veckan :P)

Myskväll..

Det blev verkligen en riktig myskväll igår..Helt underbart.
Drack våra caprinhas, käkade tacos, dessert och drack någon öl till det :)
Gick o la oss tidigt så egentligen borde jag bara pigg idag..men nee,.. Måste vara vädret. Eller vetskapen om att det är SJUKT mycket på jobb idag.. Ugh :S
Imorgon kommer det att vara likadant för då ska alla checka ut igen..

Tjoho helt enkelt. Kan utan tvekan säga att semester är välbehövligt och efterlängtat!

Nu ska jag borsta tänder och fixa till håret. Drar lite tidigare idag, skönt att ha den extra halvtimmen för att försöka förhindra kaos.. :)

Ha en trevlig lördagseftermiddag och kväll!

Beroende

Det är bara att erkänna.
Jag är ett FAN av Body Shop! :) Blev ju medlem igår och det var verkligen inte en dag för tidigt.
Älskar ALLT där inne, trots att det är dyrt.
Köpte papaya body lotion igår, så nu sitter jag och luktar underbar frukt här :) haha! Skulle lätt kunna göra av med en halv månadslön där inne utan att blinka.
Alla Vitamin E produkterna, eller Vitamin C kanske.. :)

I alla fall ska jag få en make up rådgivning där nu (gratis om man blir medlem..). Ser fram emot det och ska boka snarast! :)

Jaja.. Jobbhelg nu som sagt.. Sådär sugen. Men har tagit en dusch, stoppat in lite sängkläder i torktumlaren och ska alldeles strax börja göra mig i ordning och sen äta lite tacorester innan jobb..finns det bättre rester?


Kan de inte bara bli sommar igen? Allt känns verkligen lättare då... Skumpa och yatzy på balkongen... ;)

I'm such a housewife ;)

Ner på stan och provade kläder+ shoppade julklappar till mamma och pappa (+ en liiiiiten till mig själv, dock inga kläder - en hudkräm på Body Shop!)

Passade även på att bli medlem på Body Shop och fick grymma saker med mig. Som en gratis makeup kurs.. :) Nice!
Bara älskar tjejerna där inne, sjukt pigga och glada :) Perfekta för serviceyrket! Like me..Haha! :P

Vandrade till Hemköp efter att dumpat påsarna (och druckit kaffe med mamma..) INGEN ska lura i mig att det ä billigt handla på Hemköp...fy fan.. På två dagar och två "billiga" middagar har jag gjort av med över 500 spänn. Tjena.

Har i alla fall gjort desserter här hemma, hackat alla grönsaker till tacosen + blandat drink och fixat lite förtugg tills älskling är hemma. Alla ljus, ljusstakar och stjärnor är tända..Julstämning + mysstämning till tusen :)
Nu ska bara isen i glasen och sen drinken hällas upp.. Sen tänkte jag faktiskt att jag och Nicco kunde fixa kyckling och köttfärs tillsammans lite innan idol :)

Ska ni se idol ikväll eller?
Vem åker?
GOD I hope it's Alice!!

Kraaaam!

Halfway done

Dammsugning klar..:) Nu ska en shoppinglista skrivas..inför tacosen ikväll alltså och sen ska jag hoppa i kläderna och komma iväg! :)

Vad gör alla ni andra denna fredag?


Lilla jag innan en partyfredag för ett tag sedan :)

"Ledig" Pysseldag

Hej på er!

Då var det alltså fredag och jag har en "underbar" jobbhelg att se fram emot. Inget som lockar alls faktiskt.. Men men..

Ledig idag och har hittils bäddat rent och kollar över ekonomin lite samtidigt somjag betalde sista räkningen. Antar att det snart är lön igen eftersom vi brukar få den ett par dagar inna jul.. Jaja, det löser sig.
Planen är att dra runt dammsugaren efter en macka och sen gå ner på stan och handla lite julklappar..Har två stycken som jag faktiskt VET på ett ungfär vad det ska bli :) Känns bra!
Har minsann hunnit med att sätta igång en tvättmaskin också.. Och prata med Jennie på jobb :))

Har egentligen en massa bröllops-samtal som ska ringas. Men just idag känner jag mig inte ett dugg inspirerad. Det kommer väl..

Mot lite frukost först och främst!

Kram på er!

Så bra då?!

Ser att det inte fungerade att publicera vår mega snygga dans igår.. Ska försöka rätta till detta i morgon eftermiddag!
Står just nu på jobb och väntar ut den sista halvtimmen innan jag får gå hem..Snöar gör det men skiten lägger sig inte så känns sådär lönt faktiskt!

Massa biljettförsäljning under kvällen och har haft rätt så fullt upp hela tiden faktiskt..nice!

Dock är det julborstider och folk är mer än lovligt packade...suck varför ser man julen som en ursäkt att supa ner sig??
Julen är nog den högtid då jag är lugnast..är hemma och myser och njuter av att ha tid för nära och kära...i år är man dessutom ledig från den 23:e till den 5/1..Ännu mer njutning med andra ord!

Näe..Nu kommer nog Anders snart..Lovely! Längtar hem till sängen..men allra mest efter Nicco! As always!

Kramar på er!

15 days to go

Hej på er!

Då var det helt plötsligt onsdag igen! Bara jag som tycker att November bara försvann och december verkligen fick en rivstart??
Jag har i alla fall bara 15 arbetsdagar kvar innan det är dags för 12 dagars underbar avslappnande semester. Ska bli helt underbart att bara vara hemma och mysa och umgås i 12 hela dagar..Underbart!!

Jag sitter här och äter pepparkakor och dricker julmust..ska snart platta håret och få lite smink i facet..Fast om jag kollar ut verkar det mindre lönt...regnet ÖSER verkligen ner..?! Why? Vad hände med den underbara snön??

Jaja, ska i alla fall möta upp mami för lunch kl 12 och sen blir de jobb as always..Men på vägen hem är det bara 14 dagar kvar :P haha!

Br..lite frusen idag..Haha men sitter och ler åt hur kul vi hade här hemma igår. Satt och satte ihop julkort och grejade..Ni ska få se! :)

Nä...mot plattången!
Kramar på er!


Om fem månader (och lite till) gott folk... :D

X-mas dance

Fy fan vilket par vi är :)
Send your own ElfYourself eCards

Hemma!

Så..Otroligt effektiv som jag är så har jag kommit hem, tänt upp allt julpynt (se nedan), slängt in en tvätt och bytt om till träningskläder..Vet fortfarande inte OM vi ska träna, men nu är jag i alla fall redo :)

Dricker STORA glas med ramlösa här, är verkligen urusel på att dricka vatten på jobbet..blir mest en massa kaffe (därav teet här hemma)

Tänkte sätta mig med min bok en stund i väntan på Nicco..Den är riktigt bra så och jag är så nyfiken (Män som hatar kvinnor). Tog ett tag innan jag kom in i den men nu jäklar :)

Blev ju inte så många bilder från Göteborg i helgen...Kommer tre jättesöta..men här är den enda som togs med den "riktiga" kameran..dvs ej mobilkamera..


Tycker själv att jag ser otroligt glad ut :) Precis så som jag kände mig.
Bild tagen på Björns Bar där vi var på fredagskvällen... Hade skitcoola tavlor där nere, med olika texter..ni ser den ena i bakgrunden..Såna vill jag ha i vårt hus!

Nu: BOK!

Jul hos oss

Så då..då blir det ett sista inlägg innan jag ska borsta tänderna och bege mig mot en efterlängtad säng. Börjar faktiskt bli trött igen fast jag sov gott innan..

Tänkte bara visa lite hur julen ser ut hos oss i år:


Vardagsrum (ignorera gärna högen med täcken och grejor..Sandra-kväll!)


Sovrum (har likadan stjärna på "kontoret")

 
Balkongen.. Lite svårt att fota men har en slinga runt räcket, en liiiten julgran och en boll med ljus och "snö" i :)

 
Lille tomten och vår rätt så traditionella adventsljusstake..Som vi inte ens har hunnit tända första ljuset i än. :/ Snart!

Natti på er vänner! Sov gott!

Te!

Vi köpte med oss två underbara tesorter från NK.
Turkiskt äpplete som bara bestod av äpplebitar (grönt äpple) doftar helt underbart, vi ska bara komma på hur man dricker det bäst för det blev lite smaklöst om man hade det i sån teboll..
Det andra var pepparmint och de ska jag alldeles strax dricka framför Cityakuten!

Efter Cityakuten ska jag krypa i säng med min bok! :) Underbara svärmor som har försett mig med böcker fram till bröllopet :P Sen är det dags att sova då klockan ringer 05,10 imorgon. Hoppas dock på en likadan dag som idag för idag har det minsann varit skönt att jobba!

Nån som har några biotips förresten? Fick två biobiljetter idag som jag och älskling tänkte använda i veckan! :)
Inte Twilight dock..tack!

Kram Kram

Med både temugg och bok för en och en halv vecka sen :)


Göteborg

Hej på er!

Då var man hemma i soffan och har tänt allt julgrejs :)
Ätit också..lax :) otroligt oavancerat men var så galet hungrig när jag kom hem att det tvunget skulle gå snabbt!

Nu tänker jag krypa i ett par joggisar och sen sova en timme eller så.. Men tänkte först berätta om Göteborg.

I fredags åkte vi som bekant upp dit. Startade med sushi på stationen och sen bort på hotellet. Fick en jättemysig juniorsvit och var happy :) Tog en tur på stan med en kaffe och lite shopping. Baby envisades med att köpa en sjukt snygg tröja på Levis till mig...menmen, otroligt snygg är den så det får väl bara OK för denna gången :P

På kvällen vandrade vi i regnet till Björns Bar där vi käkade ostar, tryffelsalami, svamptoastar och drack vin :) Mysig stämning men hjälp så mycket folk!

På lördagen startade vi med underbar hotelfrukost och därefter gav vi oss ut på stan igen, dock var det GALET mycket folk ute så nån megashopping blev det inte. Mötte upp Maggis och käkade burgare på Hard Rock..O vad som följde med därifrån kommer det definitivt att komma bild på.. Världens underbaraste lila Body (0-3 månader) och till denna fick vi en hard rock café napp :) Så underbart sött...och otroligt mysigt att gå och planera framtiden såpass..Känns SÅ nära tills vi är gifta och kan börja fundera på det här med bebis på riktigt :)

Blev i alla fall lite vila på eftermiddagen, ett underbart skumbad och senare ett besök på Basement..Nice! Sjukt god mat..och underbart vin! Desservinet skulle jag kunna sörpla varje dag.. ;)

Söndagen var det ju dags att åka hem..så frukost och packning och sen iväg. Blev mest bröllopsläsning och kaffe på vägen hem. Kom på ett par riktigt bra grejor :)

O på tal om bröllop så var vi på glöggfest direkt efter hemkomsten..hos en av våra kära toastmastrar och hans fjälla :) Riktigt mysigt..och juligt!
Ner på stan en sväng och mötte upp mami för lite julskyltning och sen glögg på Harrys..Gissa om vi däckade i soffan efter korv med bröd sen? Haha...Till Greys såklart..säsong 4 är ju hemma nu...och förmodligen snart slut om jag känner oss rätt....

Nej..Nu ska jag vila lite! Upp 5 imorrn också..:/

Kram!

Måndags(gääääsp)morgon

Hej på er!

Yes, jag vet. Kass uppdatering men i ärlighetens namn finns inte tid till Jobb (MASSOR av detta), försöka vara en bra vän, dotter och sambo, träning och blogg...?! Just ja, sova brukar vara bra också..och julpynta, eller adventpynta förlåt.

Men..Ikväll lovar jag att berätta om helgen i Göteborg, om julskyltning, om glögg och livet i största allmänhet.
Har även hunnit ändra mig om min vigselring under helgen + skrivit listor på hur jäkla mycke vi har kvar att fixa till bröllopet, lovar att uppdatera er även om detta! :) Planen är väl att lägga up "to do" listan här så att ni kan följa hur långt vi kommer.

Dags att återgå till jobbhögarna

Kramar

RSS 2.0