Fredag!

Efterlängtad! Och verkligen behövd.
Har varit ett par crazy dagar på jobb som ni kanske har märkt.. Massa övertid osv. Men nu är det fredag, och vi sitter här i soffan ihop.
Har tillbringar kvällen med att kramas,äta thaimat och kika på IDOL + brothers and sisters.
Thaimaten var min fredagspresent till älsklingen.. Bara för att han är världens bästa..O för att han gång på gång visar att han är precis den personer jag vill ha vid min sida resten av livet!

Annars har det nog inte hänt så mycket. Jobb som sagt.. Blev lite arg i förrgår. Hade iofs inte med jobb att göra. Utan att alla alltid ska tassa på tå för lille gullgossen i denna familjen. Roligt att det alltid har sagt att jag är så himla bortskämd.. Men när det kommer till basic hyfs så leder han med hästlängder i bortskämdhet. För inte behöver man be om ursäkt när man sätter andra i skiten för att man inte betaler sin hyra på flera månder.. O inte behöver man be nån om ursäkt för att man inte pallar gå upp och gå till jobb...o sist men inte minst så ska man inte behöva be om ursäkt när man har behandlat sin lillasyster som skit.
Tydligen är det helt okey. Spännande enligt mig. O jävligt irriterande.
JAG har ingen som helst anledning att be om ursäkt och kommer ALDRIG att göra det. Jag ogillar när folk i familjen inte kan hålla sams, familj är ändå familj. Men nånstans går gränsen även för familjer. Och min gräns är nådd när det gäller just honom. Man kan ju tycka att andra kanske kunde respektera det?
Nej. Min äldsta bror är inte välkommen på vårt bröllop, O han vet mycket väl varför.
Inget mer snack om saken.

Nu åter till IDOL och vår mysiga fredagskväll! :)


Bråttom!!

Oj..oj oj.. Vaknade rätt tidigt men låg och stirrade in i väggen i säkert två timmar. Många konstiga tanker efter natten dröm.. Men strunt i det, dom börjar försvinna.
In i en lång varm och uppmjukande dusch, liiite stel efter gårdagens SATS träning.
Hann precis dimpa ner i soffan framför datorn och börja fundera på frukost när jobb ringer, Sara mår inte så bra..så jag åker in tidigare. Får bli rukost/lunch på tåget med andra ord!

Å andra sidan får jag sluta tidigare ikväll :)

Hörs senare!
Kram på er!

Dagens smoothie

Så här efter ett BodyPump-pass så sitter det fint med en smoothie (även om vi käkade kebab också, haha!)

Idag ser smoothien ut såhär:

2 dl äpplejuice
1 och 1/2 dl naturell yoghurt
1 banan, skivad och fryst
175 g frysta blåbär

Häll äpplejuicen och yoghurten i mixern och blanda. Tillsätt banan och blåbär och mixa slätt.

Klart :)

"Nyttigt i blåbär

Blåbär är rika på antioxidanter av typen antocyaniner. Det är antocyaniner som ger blåbären deras blå färg. Antocyaniner tros kunna förebygga hjärt- och kärlsjukdomar, skydda hjärnan mot onödigt åldrande och förebygga andra allvarliga sjukdomar.

Blåbär innehåller också flera andra vitaminer och många mineraler bl.a. kalcium, magnesium, kalium, fosfor, C-vitamin, järn och B-vitamin. Dessutom finns nyttigt betakaroten i blåbär.

Blåbär och demenssjukdomar

Vid 2004 International Conference on Longevity presenterade en grupp forskare detaljer från en studie som antyder att färgämnena i blåbär kan skydda hjärnan mot skador motsvarande de som alzheimers sjukdom ger. Möss som utfodrades med blåbär lärde sig snabbare att finna vägen i en labyrint än de möss som inte fick blåbär. Mössen som fick blåbär hade högre halter av antocyaniner i de delar av hjärnan där lärande och minne finns. "


Höstbukett!


Snittblommor är DYRT men jag kunde inte låta bli när jag gickförbi Blomsterpärlan idag.
Denna kostadeca 130:- men den piffar verkligen upp o höstrusket.. Och eftersom vi inte har fixat nåt inför halloween så är det extra värt det! :)

Bröllop

Tänkte sätta ihop ett litet inlägg med hur lång vi har kommit, vad som är gjort osv.
Fyller nog på det emellanåt, för det är ju en del kvar :)

1. Bestämt kyrka: Klart!
I denna lilla underbara kyrkan ska vi gifta oss:



2. Lokal: Klart!
H55 i Helsingborg, precis vid vattnet är platsen för festen
 

3. Brudklänning: Klar :)
Den är vit...och haltnerneckmodell. Mer säger jag inte.
Det här är inte den...men bara för att :) :


Viselgring: Är bestämd, dock inte beställd.
En sån här skönhet med 16 diamanter (gifter oss den 16:e) blir det:


Mat: Bestämt.
Blir en italiensk buffé, därefter tårta och kaffe och sedan en frukt & snacksbuffé. O så givetvis nattamat :)


Tema: Absolut klart.
Temat blir hav/strand och färgtemat är blågg och silver:


toastmasterklockor i silver, snäckor till dukning och servetterna vi hämtade igår :)

Brudbukett: Japp jag har bestämt mig (tror jag, ska överlägga med tärnorna)
Troligvis såhär: fast vita, med silvertråd och blå dekorationskulor


Bröllopsresan: Bokad.
Vi åker till Rom den 20/5 och kommer hem den 25/5 :) Ska bo på ett superfint hotell vid Fontana Di Trevi!


Så jaaa...en bit på vägen har vi kommit, lovar att fylla på här efterhand. Finns säkert något jag har glömt dessutom, men det kommer! :)

Solsken!

Solen skiner minsann ute idag! Härligt! Har redan fått nog av regn och blåst :( Meeen..av gammal vana vet man ju att det är så mestadels av vintern kommer att se ut. Bit ihop eller bryt ihop. Hm?

Jag har tvättat allt mörkt som låg i tvättkorgen och hängt upp/slängt  torktumlaren.. Nu går vittvätten :) Tänkte försöka hinna med handdukar och lite handtvätt också. Det är verkligen LYX att ha tvättmaskin i lägenheten..Hade aldrig orkat springa idag så det hade fått ligga kvar i såna fall! Diskmaskinen (ännu en lyx!) är tömd, jag är duschad, påklädd och lite lätt sminkad. Operation undanplockning är klar. Tänkt så mycket man hinner på en ledig förmiddag!

Känns dock i precis hela kroppen hur trött jag är efter den senaste månaden på jobb. Hoppas verkligen det blir två någerlunda lugna kvällar imorgon och torsdag!

Ska vänta ut torktumlaren och sen gå till banken, därefter till Hemköp och handla hem lite bananer (tror vi kommer att tömma hemköp på bananer så som vi använder dom nu!), ramlösa och lite tillbehör till äpplekakan som jag tänkte baka innan träningen ;)

Kommer nog ett roligt bröllopsinlägg senare förresten! :) O glöm inte dagens smoothie, kan avslöja att dagen är full av blåbär :)

Kram!


Bild från förra hösten i min förra lägenhet :)

Skööön start

Att vakna..ligga kvar en stund. Känna om man vill gå upp eller ej..Känna att jo..jag är nog ganska utvilad efter natten. Och blir jag trött sen igen kan jag faktiskt SOVA en timme på soffan eller nåt :)
En ledig dag.

Har stoppat in en maskin tvätt, tänkte röja lite bara och sen göra en god frukost.

Vi låg och läste varsin bok i sängen igår..jag var SÅ trött så jag slocknade först, vaknade till av att Nicco skulle släcka (ockuperade hans arm med mitt huvud) och somnade sedan gott igen!
Haha, vilket gammalt gift par vi var igår! Kom hem, drog på oss joggingkläder, jag tog hand om disken, han öppnade post. Värmde lasagne och satt sen i soffan :P
Fast det är mys det med..Dessutom är vi två grymt duktiga på att hitta på grejor när vi har tid och ork till det!

Ikväll blir det SATS och Bodypump..Phu, håll tummarna, det var ett tag sedan man var på ett sånt pass!


Dagens smoothie

I morse drack vi alltså denna:

2 och 1/2 dl apelsinjuce
1 och 1/2 dl naturell yoghurt
2 ägg
2 frusna och skivade bananer

Häll juice och youghurt i mixer och blanda. Tillsätt ägg och bananer och mixa slätt.

Skitbra, smakar inte ägg för er som redan nu rynkar på näsan. Blir bara "fluffigare" och matigare.

Dessutom:

"Ett ägg innehåller många näringsämnen som är viktiga för att vi ska må bra, t ex vitamin A, B2 (riboflavin), D och E, kalcium, selen och zink.
Ägg innehåller mycket protein. De ger dig också mycket energi. Varje ägg ger dig ca 80 kcal (340 kJ). "






Hungrig!

Såja, landat hemma efter en fullspäckad dag på bokningen och därefter ett snabbis stopp hos mamma (berättar mer om vad vi hämtade där sen).
Har precis diskat undan, skivat bananer till kvällen och morgondagens smoothe och nu värmer vi lasagne rester till middag! :)

Kika in för en liiiiten bröllopsuppdaterin och dagens smoothie sen. Nicco blev kär i den i alla fall, låter kanske inte superkul, med godoch mättande var den! Perfekt för dom som inte gillar frukost. Jag ÄLSKAR frukost men äter ju en snabb sådan på jobb..så även för mig var det perfekt..fick nåt i magen innan jag skulle ta tåg o grejor.. Men mer om den sen..eller rättare sagt receptet sen.

NU ska jag äta!

Sömngrus

Verkar vara någon dumming som sitter och kastar just sådant - sömngrus - i mina ögon konstant idag!
Är så trött idag. Kanske inte så konstigt men jobbigt är det. Speciellt när man sitter på en plats där man i vanliga fall inte är..och med andra ord måste koncentrera sig konstant för att inte göra missar (vilket jag säkerligen gör ändå..men håll tummarna för inga!)

Ska bli skönt att vara ledig imorgon, men sen är det juback to normal onsdag, torsdag, fredag och söndag. Förvisso bara fyra timmar på söndag men ändå.. Fast goa timmar att ha tillgodo när bröllop och massa semestrar börjar närma sig!

Ska fortsätta med jobbet här nu, blev så tyst när alla gick på lunch att jag inte direkt har någon arbetsvilja.. Kanske borde ta en kopp kaffe? Två och en halv timme to go innan jag får bege mig hem till sköna soffan och nanna lite..igen.. Känner mig verkligen supergullig som sambo och flickvän när jag bara däckar... :P haha!

Kramar

Godmorgon sunshines!

Det är något speciellt med att gå genom stan med en take away kaffe som Nicco gjort till mig :)
Var så trött i morse men när jag väl sitter (JAPP sitter! Är på bokningen idag) här så känns det riktigt bra. Telefonerna är tysta hittills, peppar peppar. Hoppas det håller i sig i en timme till eller så..men det kan man nog inbilla sig!

Startade med en riktigt frukost smoothie i morse, recept kommer :)
Nu måste ni ju dessutom börja berätta om ni testar dom eller inte? :)

Måndag idag.. Nu börjar det närma sig för mina tre dagars ledigt.. (Nästa helg) gissa om jag längtar. Efter ett samtal med Maggis igår längtar jag ännu mer! Ska bli så kul att träffa alla och snacka massa girlie, prova brudklänningen och dricka champagne! :) Can't wait! Gör ju inte saken sämre att man dessutom är ledig två dagar efter festen heller, haha!

Nu ska jag fortsätta jobba på här!

Massa måndagskramar!

Dagens smoothie

1 och 1/2 dl äpplejuice
1 tsk kanel
1 och 1/2 tsk ingefära
2 st frusna, skivade bananer

Häll juice,kanel och ingefära i en mixer och blanda.
Tillsätta bananer och mixa slätt.

Häll upp i glas, klart! :)
SÅ lätt och gott!

Och nyttigt, titta bara:

"Ingefäran är bland annat slemlösande, matsmältningsfrämjande, antioxidant, cirkulationsstimulerande, avslappnande och blodlösande. Den är en underbar värmande ört för matsmältningen. Magen och tarmarna stimuleras och produktionen av matsmältningsenzymer stiger. Den sätter fart på restprodukter och toxiner vilket förbättrar allmäntillståndet och stärker immunförsvaret."

"En halv tesked kanel om dagen sänker halten av socker i blodet hos diabetiker. Den välsmakande kryddan är ungefär lika effektiv som flera vanliga mediciner, enligt nya resultat från forskare i USA och Pakistan."

Imorgon kommer ett nytt recept :) Då blir det en frukost-smoothie på morgonen skulle jag tro :)


Mud mask!

Så duktig jag känner mig just nu. Var helt död när jag kom hem och ville bara SOVA. Men släpade mig till gymet och körde rygg ordentligt. Var faktiskt riktigt kul att träna idag..Och riktigt kul att träna med Nicco :) Matchar varandra bra!

Stack hem och tryckte i oss massa taco-rester (lyckardes käka upp allt!) och sen överföll tröttheten mig..Så somnade i en halvtimme.. skönt!

Nu har jag tagit en helt underbar dusch och sen gjort mud masks ;) Våra ansikte tycker om oss nu! :)

vi har börjat med något nytt.. VI provar oss fram med olika smoothies. Tänkte dela med mig av dom om ni också känner för o testa nåt nytt i vinter. NU är de frukt som gäller :)))

Sååå..recept på den vi dricker ikväll kommer snart!


Tröttast!

Nej ni, nu vill jag HEM! Helt galet vad tiden har sprungit på men jag är SÅ trött! :(

Någon som har lust att kidnappa mig kanske? Nicco?? :) Blink blink...;)

Vad gör ni andra denna fruktansvärt mörka och regniga söndag?

Snacka om höst!

Hjälp vad det regnar ute.. Och löven faller i samma takt som regnet..
Jaja spelar mindre roll när man ändå ska jobba.
Tiden hittills har gått FORT. Ska faktiskt hämta mig en kopp kaffe snart och sen mig på resterande grejor.

Slutar 14,50, tar tåget 15,22 (hoppas 14,51). Ska möta upp mami på knutpunkten och sen träna med henne och Nicco.
Sen hem och käka rester och soooova i soffan (rolig blivande fru man är va?) Hrm.

Nu har jag och Nicco i alla fall bestämt en grej som känns helt perfekt och underbar :) Haha jag gör er inte nyfikna va? :)

Kramas!

Förbannade Skånetrafiken!

Återigen tvingas man byta från tåg till buss i kävlinge.. När tåget dessutom är försenat redan.
En stilla fråga; när det inte går några andra tåg på morgonen, vad ska vi som faktiskt jobbar helg göra? Det går ETT på söndagsmornar som är framme i tid..inte ens det kan dom lyckas med. Tjena.

Nåja, här är jag igen i alla fall.. off om sju timmar. Tills dess känns det som att jag har massvis att göra. :(
Varken vill eller orkar, hade kunnat ligga kvar i sängen till minst 12 idag.
Men nix. Här är jag och nu ska jag ha frulle!

Kram!

Oceanblå tårta! :)

Har precis pratat med VBA (Världens bästa Atte) som ska göra vår bröllopstårta.
Ringde egentligen dit för att boka bord till några av våra gäster här..Slutade med att jag stod dubbelvikt och garvade åt fantasikombinationerna av vår tårta. Fick en inbjudan att komma och provsmaka ikväll men tror jag hoppar det :) Blir nog liiiite sent. Dessutom ska Nicco med.
Blev i alla fall bestämt att efter jul och nyår blir de en partykväll med båda restaurangerna :) Ser vi fram emot. Då får han och jag vara bundisar (GIFTA ligan somdet så fint heter) haha! :)

Tre timmar kvar, tycker nog det segar liiiite!

Kramar!

Smile.. And the whole world smiles with you???

Vet inte om det stämmer?
Men blev faktiskt på hyfsat gott humör på stan innan. Jag och Nicco skildes åt med en jättepuss och kram :). Gick till Åhlens för att shoppa ribbade strumpbyxor och ansiktsmasker för kommande söndagar (vår egen feel good grej på söndagarna!). Tjejen som stod i kassan var verkligen super, precis sån som en person som hade med kunder/gäster att göra ska vara! Det är SÅ kul när det händer :)

Gav mig en riktig boost.
Fick ännu en när jag insåg att jag vet precis hur jag vill ha det framöver.
1. Jag ska vara ledig jul-nyår.
2 + 3 tänkte jag inte berätta förrän det är dags.. Så det får ni hålla till godo med :)
Jag har i alla fall planer! :)

Nu måste jag fortsätta jobba lite här, har ju en del att göra!!

Lördagskramar på er sålänge!

Jobb-lördag

Trött Sandra som nyss ätit stor frukost med Nicco...börjar ju ett idag..hemma tolv!
Känner att vila är vad jag egentligen hade behövt..men så blir det inte, så blir till att dra på ett "happy face" istället.

Hörs från jobb senare!!!

Kramar

Lars är självklar!

Kollar ni IDOL ikväll eller?
Det gör givetvis vi! :) Första gången på läääänge som laptopen fick komma ut i vardagsrummet med mig.
Nåja, back to IDOL. Lars är grym!!! Snacka om att öra sin egen tolkning!

Gillar ni ABBA temat förresten? Jag tycker det är rätt coolt om jag ska vara ärlig!
Vi har druckit vars två glas vin..men jag gick över till ramlösa, törstig + trött = bättre med bubbelvatten!
Nu ska vi dock ha varsin kopp underbart mintthe och sen täkte jag nog ta en dusch!

Blir till att åka till jobb lite tidigare imorgon eftersom Sara ska till ytterligare ett jobb. Men det gör jag så gärna, är så tacksam för att hon ställde upp och tog passet i alla fall! Gjorde att jag slapp 12 timmar..för jag vet ärligt talat inte om jag hade orkat!

Nej, nu hejar vi på Lars tycker jag!!

Lite skrämmande

Såja. Tränat ben och triceps. Var väl duktigt av oss såhär en fredag?
På tisdag är det dags för första rundan Bodypump. My god, it's been a while! Men det går säkert bra det också!

Men..för att komma till skrämmande. Vägde mig idag på gymet. Brukar typ aldrig väga mig för jag brukar inte ha någon anledning. Men hjälp. Jag väger inte mer än 51 kg. Så lite har jag inte vägt på över två år nu.. Och det som är mest dumt är att sist jag låg så lågt var när jag var på en rätt kass plats i livet. Detta kan man ju lugnt säga att jag INTE är nu. Jag är på världens bästa plats och ser bara positivt på allt som händer för tillfället. Lite trist att veta då att pga att man jobbar som ett as och inte hinner äta så tappar man vikt = mår inte lika hundra som man gör annars + blir tröttare.
Vet ju verkligen vilken skillnad det var på mig när jag hade ökat i vikt sist. Happy sandra med massa energi!

Fan :( Ser liksom inte riktigt nån lösning heller. För jag äter..riktigt mycket hemma också. Men måste äta så mycket flera ggr om dagen för att hålla vikten.
Kom aldrig och säg att endast övervikt är ett problem!

Nån som har några tips? Dom tas gärna emot just nu nämligen! Säg bara inte "ta tid att äta på jobbet" för den lösningen finns nämligen inte, då hade jag redan gjort det. Tiden finns inte och när man står själv kan man inte gå iväg heller... så äre!


Kollade runt på ännu mer bilder, fast här hemma.. Längtar redan efter sommar igen! O jag tror vi är flera, eller?

Här ute hos pappa vid poolen.. Härlig dag!!


Hjärtan

Haha vet inte riktigt varför men jag brast nyss ut i gapskratt när jag läste Sandras och Maggis kommentarer till inlägget här nedanför.
Ja, vi hade SÅ kul.. och har forfarande lite kul när vi ses, även om det är betydligt mer sällan nu än förr. Men tiden som går emellan kanske inte spelar så stor roll? Dom finns alltid i mitt hjärta i alla fall, hoppas ni vet det tjejer! :)

Nu har ägnat eftermiddagen åt slapp. Köpte en mössa till Nicco, handlade med sushi hem och sjönk ner i soffan. Nu ska vi ta ett ryck och träna ben + triceps innan det blir tacos i alla dess former :)
Nice price! :O)

KRAM!

Aldrig lätt

Argh! Att det aldrig någonsin kan vara LÄTT med abonnemang, operatörer och telefoner!
Blir så jävla förbannad!

Skulle igår flytta över mitt nummer från telenor till tre (telenor släppte mitt abonnemang igår) och vad tror ni händer? Tekniska fel på tre's hemsida och kundservice var givetvis stängd. Morr!!!
Ringde tre precis då det fortfarande inte fungerar. Satt en stackars Max där som fick sig en smärre blåsning.. Inte hans fel men jag orkar inte.
Det kvittar fan vilken operatör man har, alltid ska nåt kludda om man vill göra mer än att ringa och skicka sms med sin telefon. Blir galen!
Nåja, nu har jag fått sms från tre ser jag här.. från den 3:e November är mitt gamla nummer tillbaka i tjänst igen, finally! Jag är för gammal för att hålla på och byta nummer hit och dit. Jag vill ha det jag har!

Idag gick vi upp i tid, åt frukost, drack en under smoothie och åkte sedan och besiktigade bilen. Nu sitter jag hos pappa och bloggar medan männen (Nicco och pappa) byter till vinterdäck.
Regnar ute så jag är glad att jag slipper!

Skönt med fredag..Något som däremot inte känns så spännande är att jag ska jobba hela helgen + måndag.. Urk! Är trött i hela kroppen känner jag idag..huvudet dunkar lite och är allmänt seg. Meeen.. Ska käka sushilunch senare efter att vi har hälsat på Niccos mormor och morfar och sen handlat mössor :)

Ha en fin fredag, uppdaterar mer när jag kommer hem :)

Kramar



Hihi, sitter hos pappa...och gissa om här är många bilder från förr.. :P

1. Fredag och festival, förfest här ute hos pappa med Maggis
2. Hemma i södra stenbockslägenheten tror jag?
3. Mys med min kanin hos pappa
4. Dickens med Maggis och Sandra

Storhandlat..Nu vin!

Haha vilken talande rubrik.
Storhandlat kanske inte är riktigt rätt ord dock. Men vi har grejor hemma så att vi klarar oss ett par dagar. Frukost, kycklinglasagne till ikväll och tacos till imorgon :) Med både kyckling och köttfärs, fina grejor :) haha!

Nu har jag precis tryckt iväg lite pengar på räkningar. Lönen är ju septembers sjukskrivningslön så den är verkligen ingen höjdare. Men jag klarar mig. Det gör jag väl alltid!

Sitter med ett glas vin just i denna stund och ska snart gå ut och duka och tända lite ljus i vardagsrummet. MYS är det att krypa upp i soffan med en tallrik mat, ett glas vin och en uuuunderbar blivande man! :)

Planen är att glo klart på Brothers & Sisters ikväll.
MAMI: Den boxen ska du låna sen. Vår familj känns nästan...hrm NÄSTAN normal i jämförelse med den :) Men bra är den! Serien alltså...familjen undrar jag om ibland :P

Kramar på er!!


Där satt den!

Skönaste dagen på jobb idag. En dag som jag verkligen behövde!
Jag och Sara har jobbat ihop(inte så ofta vi är på samma pass..) och allt har flutit på perfeeeekt :) Lovely! Bara en sak som strular men det ska vi ta tag i på onsdag kväll!

Ikväll är vi lite sega..Hade tänkt träna ben men det tar vi imorgon. Nicco har lite huvudvärk och båda har vi träningsvärk sen igår. SÅ imorgon är det benträning :)

Vad ska alla ni andra göra ikväll?
Vi ska till MAXI nu och storhandla..därefter ska jag få världens bästa kyckliglasagne serverad framför brothers & sisters och därefter Hells Kitchen! Nice torsdag!


Dessa två tjejerna saknar jag lite extra just nu.. Cecilia & Sally :)
Hoppas på en kaffe (och en lekrunda) med dom snart igen!

I'v got the power

..Eller kanske inte?
Lagom sliten jag är nu.
Precis landat framför datorn efter jobb (upp fem och jobbade över en timme som vanligt..jävla höst!!!), hem och mötte Nicco, hem i lägenheten och tog två rostade mackor.
Till SATS för bröst, biceps, axlar och ett corepass. PHU!
Nu är jag svinhungrig och ska snart dimpa ner i soffan tillsammans med Nicco, Efterlyst och chilli con carne :) Nam nam.
Har precis duschat, dukat och tänt alla vardagsrummets ljus :) Underbart...och typ det ENDA som är bra med hösten förutom alla serier (som vi ändå inte kan följa pga jobb)

Ännu ett morgonpass imorgon och därefter en väbehövlig ledig fredag.. Slapp tack och lov tolvtimmarspass på lördag..,så blir en "vanlig" jobbehelg.
Jesus vad jag längtar till den 7-8-9 då jag är ledig TRE dagar på rad.
Var ju inte förrgår har snarare varit ledig två dagar på två veckor nu..nice.. och så fortsätter de i två veckor till.. Men jag andas, och fortsätter.. Sånt är livet. Och jag VET hur hösten är på jobb. Galen.

Nu blire soffan med blivande mannen... man får ta vara på det lilla :)

Visade förresten mami kommande barnvagnen innan ;) Haha..

Kramar!!


Har satt värmeljus ovanpå dessa i väntat på att vi ska orka köpa stearinljus.. :P men det passar bra det med, och mysigt är de!

Ganska så...galet!

O såklart pratar jag om jobb. Har jag otur blir det över 60timmar jobb denna veckan. Men nu ska vi inte ta ut nåt i förskott, är redan trött som det är.

Det löser sig alltid. Men en kämpig dag har det varit. Den förbannade telefonen börjar göra mig galen och just nu fattar jag inte alls vad vi gnällde över i somras när det var noll att göra? Medel...det finns som sagt inte på det stället. Lagom..? Nix. No way!
Stackars min praktikant..hennes andra dag och hon har fått klara sig själv i stort sett..så som jag sprungit runt och hållt på. Hoppas verkligen att hon får en bättre morgon med mig imorgon! Fast chansen är väl sådär med tanke på att vi har dubbelt så många utcheck.. Nåja. Allt fungerar och löser sig!

Var och handlade innan, efter jobb och fikan. Fick ett sjuk blodtrycksfall..haha hem kom pepparkakor, tvåtusen clementiner med mera.. :P Hm. Bra för kylen? Sådär. Haha

Sitter och kollar DH nu, skulle sett UglyBetty också men det fick vika ner sig för en lång varm dusch. Ska upp fem imorgon också och behöver SOVA, så det ska jag göra snart..Men kände att jag var skyldig bloggen ett par inlägg. Varit en crazy vecka..och vet faktiskt inte när den ska ta slut..Men förhoppningsvis till helgen! Nästa vecka är det i alla fall höstlov för många = liiiite lugnare!

Blir kanske ett inlägg till lite senare..och om inte så godnatt vänner! :)

Snaaaaart (på tal om pepparkakor) släpps denna godingen! LÄNGTAR!

Bebis LÄNGTAN!!!

Nu vet jag en styck pappa som är grön i huvudet och en mamma som börjar sticka på en "made in italy" tröja.. :) Haha! Så olika föräldrar kan vara.

Träff med Sara & Majsan (gamla jobbekompisar) efter massvis av jobb idag. Majsan har världens mysigaste lilla bebismage..Sara har sin femåring som är häärlig..Och Sofia, som jag jobbar med nu, sitter med lilltjejen i magen..på väg att titta ut vilken dag som helst.

Och för första gången någonsin LÄNGTAR jag efter en bebismage och en eget litet kryp ;)
Visst har man sagt innan att det ska bli mysigt med barn osv...Men detta är annorlunda.. O kanske beror det på att man har blivit äldre..och att man har träffat mannen i sitt liv.. Men annorlunda är det i allafall :)

Känns extra skönt att veta då att när vi känner för det är det faktiskt ok. Vi har båda två yrken vi trivs med (mer eller mindre emellanåt men så är det väl för alla!), vi har plats för en mini där vi bor nu, om det nu skulle vara mongopriser även efter bröllopet.. :)

Vem vet, jag kanske ångrar mig imorgonbitti, men jag tror inte det :)
Fast först...Ett underbart bröllop och lite resor till tillsammans ;)

Zombie

Och nej, då syftar jag inte på låten.

Det är jag.. På jobb...idag!
Äckligt seg i huvudet måste jag säga, går verkligen allt annat än snabbt med tankeverksamheten idag..  Och det sitter såklart jag i hissen på grund av nu. Med över 50 incheck själv får man nog jobba på snabbare än vad jag gör idag.

Hm, hoppas det kommer imorgon! Då har jag dessutom en helt ny praktikant som ska läras diverse saker. Jättekul såklart, speciellt eftersom tjejen verkar vara skärpt och kan bli riktigt bra. Men det är ändå påfrestande för huvudet!

Aja, tre dagar till efter denna och sen ska jag ha en LEDIG fredag med världens bästa älskling, som jag ska njuuuuuta av den dagen!
Känns som att denna helgen bara försvann när man var på jobb under precis HELA söndagen ocksp!
Gissa om jag längtar till November helgerna? Två långlediga helger hade jag minsann tänkt att ta då :)
7-9 och sen 28-30 :)
Den första ska vi ha tjejkväll inför bröllopet den 7:e..och den andra helgen tänkte jag och älsklingen åka upp till sveriges andra bästa stad (bästa är såklart Helsingborg) Göteborg och bara mysa.
MAGGIS: En lunch med dig på lördagen är redan inbokad, bara så du vet;)

Nu måste jag fortsätta jobba!!

Kramar!

Söndag!

Hej på er!

Tänkte slänga in en snabb update här innan jag beger mig till jobb för BRÖLLOPSMÄSSAN!
Japp den dagen är redan här! Galet hur fort tiden går!

Helgen har varit någerlunda lugn. Två dagar av uppladdning av batterierna inför idag och kommande veckan..som även den blir en sex dagarsvecka. Oj vad sugen jag är på den! Hrm.

En snabb runda på stan med hjärtat i fredags efter jobb, därefter hem till Brothers and sisters, IDOL, pizza och chips med dip :) Perfekt fredag! :)
Igår sov vi lääänge, sen upp och käkade mysig frukost med tända ljus (satte förresten på värmen i lägenheten igår, det behövdes!). Gjorde oss i ordning och åkte sen till Niccos best-man innan vi åkte på 30-års fest. Jag har nämligen aldrig träffat Mr. Best man, så de kunde ju vara på tiden! :)
30 års fest därefter som sagt och sen till pappa för att fira honom.

Hem och sova och nu sitter jag här klädd i kjol, svart v-ringad tröja och känner mig allmänt seg i knoppen. Nåja, ska nog gå bra detta med, måste bara komma ner där och komma igång!

Hoppas ni har en alldeles underbar söndag!
Kramar

Skönast!

Så, hemma efter ett skyfall.. Jävla höst rent ut sagt!
Hade givetvis massor på bokningen och sen en timme på andra hotellet med rätt så fullt upp där med.

Har duschat...Förmodligen den skönadte duschen i mitt liv där tre dagars mascara (JAAA jag suger!) försvann..tillsammans med en del trötthet.
Shottade dessutom en latte på vägen upp till lägenheten.

Nu är jag ombytt, nysminkad och fräsch.. Trött som ett as men det får jag väl vänta med att tänka på till senare.
Räknade ut att jag har ca 3 veckor till fyllt av detta kaoset. O sen drar dessutom julborden och 500-showen igång. Herrejesus!

Har nya halsbandet på ;) Gjorde ju det och öronhänge igår på kursen.. Och ja, bilder kommer..

Men tills dess bjuder jag på lite fotograferingsbilder:

    

Jag är i alla fall nöjd :)

Tyssstnad

Jag vet, jag hinner inte med denna kära bloggen just nu.
Var borta från fem på morgonen till 12 på natten.. Var inte så kul att gå upp kl 6 i morse kan jag berätta!

Jobbet var kaosartat igår då jag var tvungen att checka ut 65 personer samtidigt som jag skulle jobba igen dom två timmarna jag skulle vara iväg och fotografera rummen. På tal om detta så ska ni få se lite bilder, SKITSNYGGA! :)

Möte kl 15 - 18 och sen iväg med repan för att göra smycken, jättemysigt och kul med vid 21-tiden kände jag mest för att gå hem och sova!

Idag sitter jag på bokningen fram till 15,30, sen ska jag ner på andra hotellet och jobba i en timme. Sen hem, upp i en snabb dusch och sen iväg på Champagne safari med svägerskan och mamma :) Roligt, men hjälp vad sliten jag är!

Morgonpass imorgon vilket kommer att leda till en mindre levande Sandra.. Hoppas inte att Nicco är alltför besviken över mitt förslag att bara vara hemma med god mat och dryck i soffan..
Känns som att timmar som jag jobbat efter sjukskrivningen börjar ta ut sin rätt, och lite till!

Men så äre!

SHIT vad telefonen ringer här, måste fortsätta!
kram

"Ska du göra allt Sandra?"

Haha började faktiskt skratta lite när en av servitörerna kom och frågade mig detta precis.. Handlade om allt jag har fått på mig inför nästa år..Lite crazy när folk från andra avdelningar börjar märka att är lite mycket.
Så äre, de ska nog lösa sig det med. Lite i taget, bit för bit...osv osv osv.. :P haha

Vad gör alla andra ikväll? Är det bara jag som jobbar?
Inte alls svundsjuk på er som kan vara hemma och kolla ugly betty och Dh ikväll, inte aaaalls avundsjuk! Urk!

Jaja, var väl inget annat viktigt jag hade på hjärtat så.. Tack och hej!

Jävla nerv!

Lite arg blev jag allt idag. Allt flyter på, skitmycket att göra..men det går bra..Det här sitter liksom i ryggraden.
Sen går det igenom en förbannad bokning i ett system så att vi hamnar på minus ikväll igen. ALLTID när jag jobbar kväll..Jag börjar tro att chefen lägger schema efter att jag ska jobba när det är överbokat. Morr!

Inte nog med det..sen har jag en nerv mellan axel och nacke som är lite knas (pga jobbet såklart) ni tror inte den hamnar i fel läge och att jag nu har skitont?
Klart! Varför inte liksom?

Jaja, fick en god kaffe och kaka med lillasyster innan, när jag kom hit, i alla fall! Det är uppskattat! Imorgon jobbar vi hela dagen ihop, därefter är det möte och sen ska vi lära oss att göra smycken i Malmö. Hela dagen uppbokad med andra ord, och likadant är de på torsdag, dock med andra planer, men dom får jag berätta om sen..
För nu måste jag visst fortsätta jobba.

NICCO: Ska vi skaffa bebbe? Mammaledighet lockar nu..TRÖTT på jobbet!
Haha skämt åsido.. :P Fast de blir kanske snart ändå? ;)
Mami vill ju ha barnbarn made in italy eller jamaica ;) HAHA!
Usch.. tur ni känner mig, de flesta av er i alla fall...o ni som inte gör det får ta mig med en nypa salt..eller två :O


Spelet


Detta spelade ju vi lördags..Skitkul spel för en vinkväll!
Man förflyttar sig runt spelplanen och svarar på frågor som handlar om sex, sprit och musik, vill man så kan man även använda improvisationskorten där man måste utöva en del grejor också, desss tog vi dock bort :P
Men kul är det, perfekt att spela i lag, med killar mot tjejer till exempel. Har gjort det två ggr och båda gångerna fick grabbarna stryk ;)

Tisdag förmiddag

Vad skönt det är att börja veckan med att jobba två kvällar ibland. Även om det tajmar dålgit denna veckan då Nicco givetvis jobbar lunch :(
Men att börja veckan med sovmorgon är inte så fel!
Har dock inte sovit till nu..men i alla fall!

Blev hämtad i Lund igår av världens bästa..hem och gjorde gröt och mackor och kollade ett avsnitt brothers and sisters innan vi somnade gott.

Jag har precis duschat här och ska snart fixa lite käk, får bli en kombinerad frukost och lunch, några idéer?

Drömde att vi var i Chicago inatt, DET var mysigt :) Men om liiiiite mer än sju månader åker vi till Rom.. Woho! :)


Bild från vårt hotell, här hade jag mer än gärna druckit champagne för att fira :)

Lustigt

Lite knas är det allt när man inte är motiverad för fem öre..och sen går dagen motsatt..med andra ord jättebra på jobb.
Skönt! Inte ofta det är så, när jag är lite kasst inställd så brukar det gå illa på jobb..haha!
Tar vara på denna dagen lite extra med andra ord.

Börjar se fram emot onsdagen mer och mer, speciellt då jag inte kommer att stå i repan speciellt mycket. Har fotografering mellan 12,00 och ca 14,00 på de båda hotellen. Ska bli SKOJ!

Härlig stammis idag "So..when are You getting married?" Ryktena sprider sig mellan dom. Jag är ju den som varit i receptionen här längst..och den som känner dom bäst. O nu snackas de visst om mig på företagen..Vet nämligen att jag inte sagt något till just honom, men att hans kollega påpekade förlovningsringen för ett tag sedan :)
Kul att dom kommer ihåg..!!

Näe...dags att plocka vidare i högarna här innan man får åka hem. Måste nog ha en liten kaffe till känner jag, tröttis i ögonen!

Kramar!!

Våra snygga...men väldigt stora kaffemuggar. En sån på morgonen, sen är man igång!

Flyger fram!

Okey, jag ska faktiskt inte klaga.
Sen jag kom hit har tiden bokstavligt talat flugit fram! Har redan jobbat i tre timmar och går av passet om fem..crazy!
O ändå är jag faktiskt inte överhopad med jobb idag, mest lite smått att pilla med! Skönt!

Vi börjar alla bli lite trötta nu, det märks..Men det lugnar sig väl..Och när det lugnar sig så klagar vi över att det är FÖR lugnt, finns inget medel här, har sagt det tusen ggr och verkar aldrig kunna ändra på det heller!

Nu ska jag i alla fall käka lite frukt och dricka lite vatten :)

Kramar

Motivation?

Usch jag vet inte?
Idag vaknade jag bara sådär jättetrött. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på för att motivera mig själv denna veckan?
Jobbar mån + tis kväll, onsdag morgon och sen ska vi ha receptionsmöte och sen iväg till nån smyckestillverkning..??
Torsdag jobbar jag på bokningen mellan 8-16,30 därefter MÅSTE jag träna. Fredag jobbar jag lunch och sen är jag ledig kvällen och lördagen. På söndag är det heldagsjobb då det är mässa. FULLT UPP med andra ord.

O jag vet inte, visst jag ser fram emot mässan..och visst vi ska göra en del annorlunda saker denna veckan. Men jag har ingen riktig lust, förra veckans överbokningar och strul tog lite slut på mitt huvud. Jag kände mig lite som en tjatig mamma, finns det nåt värre när man faktiskt är yngst? Usch.

Men jobba måste man väl, så jag ska ladda över lite bra musik i nya telefonen och borsta tänderna..Får hoppas på att jag har sällskap i repan ikväll,alltid lite roligare då!

Kramar!

Vi ska ju åtminstone tillbringa onsdagskvällen ihop :D

Tänka sig..

..Så har även denna helgen passerat. Känns väl sådär om jag ska vara ärlig. Hade kunnat spendera flera flera veckor tillsammans med Nicco så här. Den här helgen behövde vi. Idag har vi en sån dag där vi bara kan ligga och titta på varandra.. En dag där man känner att för varje dag som går så kommer vi varandra närmre, lär känna varandra ännu bättre..

På torsdag.. då är det sju månader kvar tills jag får kalla honom för min man på riktigt. Denna månaden är det sju månader sen vi började planera hela bröllopet. Tänk hur fort sju månader har gått.. Och det är bara lika många kvar. Lycka!

Mitt hjärta, jag är lyckligast i världen som får kalla mig din flickvän, sambo, vän och blivande fru!


Rätt bildval känner jag, denna bilden togs tidigt i våras, ni ser tulpanerna! Vid den tiden nästa år är det inte långt kvar :)

Nu ska vi mysa en timme till eller så i soffan och sen är det definitivt sängdags!

Kramar på er!

Mätt!

Hääääärliga söndag! Denna dagen spenderas verkligen på rätt sätt, perfekt inför kommande 6 dagars veckan (igen!).
Just nu pratar Nicco med pappa om svärmors bil... Jag bloggar och snart ska vi återgå till soffan för ännu ett avsnitt av brothers and sisters.

Har precis käkat en stor omgång lasagne så känns som att magen är några storlekar större än vad den brukar vara! Puh!
Börjar dessutom känna mig lite småsömning, men de gör inget :) Så det ska vara efter en innehållsrik helg!

Nästa helg blir nog också full fart... Fredagen jobbar jag förmiddag och sen ska presenterna inför lördagen färdigställas. På lördagen ska vi först gratulera en av Niccos vänner som fyller 30.. Därefter ut till pappa och gratulera :)
På söndagen jobbar jag som sagt under bröllopsmässan.. Keeping busy!

Nu återgår vi till soffläget...dvs liggande läge :P Haha


Dessa har jag satt värmeljus ovanpå och ska snart tända.. Snart mörkt ute.. Feels like vinter!
Men det gör inte så mycket.. Så fort vi kommer in i november har vi tonvis av grejor att göra..bröllopsgrejor + en MASSA planer med vänner :) Underbart! Brukar inte vara så duktig på att umgås på vintern..men i år är vi bäst! :)

Kramar!

Liiite småsliten..

....Men gud vad nöjd jag är med denna helgen..hittills :)

Fredagen blev det soffan med mat och vin, brothers and sisters och IDOL.
Lördagen, uppoch käkade frukost. IKEA med papps..hem och fixa och sen till Dessi och Jonas för en supertrevlig kväll med massvis av cider/öl och vin, goda tacos och lite speciella sorbeter ;)
Spelade "Sex booze and rock n' roll" Sjukt kul spel, speciellt kul att jag och Dessi piskade grabbarna ;) Haha

Lite sega i huvudet idag men har hunnit med en sväng på väla, köpt brännade då jag blivit lovad brulée idag :)
Mannen min är sjukt nöjd med att ha en egen brännare..med i korgen kom dessutom himlans snygga dessertskålar.

Nu har jag precis plockat undan i hela lägenheten (städning får vänta lite, men förarbetet är gjort), har en tvätt i maskinen och landat här med en STOR kaffe.

Kvällen ska spenderas med lasagne, bruleé och MYS. Underbar helg det här som sagt.
Nu dröjer det tyvärr ett tag innan man är ledig en hel helg igen..Har tre helger framför mig där jobb är inblandat på ett eller annat sätt. Bröllopsmässan nästa helg, jobbhelg helgen efter de och sen 4 timmar söndagen den 2/11 pga miljoner utcheck..Haha! Jaja.. Man vet ju vad man ska göra i alla fall, och övertidstimmarna kommer bra till hands nästa år :)

Nu ska jag kolla igenom mailen här!

Nu är den här!

Sitter i soffan med tända ljus omkring mig.. Blivande mannen hämtar mer vitt vin och vi har ett svanitt av brothers and sisters på tv'n.
Mamma har varit här.. O eftersom jag är så kass som jag är på att hålla mig så beställde vi matservetter och kaffeservetter till bröllopet ikväll :)))
Ska visa, jag lovar!!'

Här ska kvällen tillbringas, efter detta avsnittet tänkte jag bara ta en snabb dusch och fräscha till mig innan det är dags för idol, ostar och kex :)
Ikväll är jag verkligen väl omhändertagen :)

Dagen på jobb är inte ens värd att nämna som något annat än K A T A S T R O F !!!
Men nu är jag hemma, så det spelar ingen roll.. :)

NJUT av fredagen mina vänner! :)


En kväll på den italienska restaurangen på Skiathos :) LÄNGTAR efter vår rom-resa!

Let me go home!

Så.. Inte ofta jag tar till detta men ikväll har jag faktiskt fått ta en treo.. Brukar hålla mig till panodil och ipren, men ikväll går det inte. Dundrande huvudvärk och nackspärr gör att jag börjar tro att jag faktiskt gick till jobb en dag för tidigt ändå.. Vaknade ju på morgonen helt igentäppt i bröstet och kan knappt andas.. Jaja.. Jag överlever.

I helgen är jag ledig och den ska spenderas på följande vis:

Fredagen med Nicco.. ENDAST. Ska bli underbart att tända en massa ljus och titta film och mysa bara vi två..utan att vi ska iväg dagen efter eller nåt sånt.

På lördagen ska vi först ut till pappa en sväng, sen blir de sushi lunch och på kvällen hem till Dessi och Jonas, Inspektera Aron (valpen) och ät tacos. Känner jag oss fyra rätt blir det en del vin och skitsnack..Och en superkväll..som det alltid brukar bli när den delas med just dessa två :)
Vi saknar er och ser fram emot lördag! :)

Söndagen ska vi SLAPPA. Förhoppningsvis ett lite träningspass, men mycket vila och mys inför kommande 6 dagars vecka. 5 dagar vanligt jobb och sen bröllopsmässan på söndagen.
KIM: Titta förbi vettja ;)

Nu måste jag nog återgå till jobb!

Kramar på er!

Min egna hustome, vad jag ha längtat efter en helg med dig!!

Nackspärr och överbokningar

Återigen; Förlåt för kass uppdatering.

Fick börja tidigare idag..bara för att komma in till att vi ligger på minus fem rum.
Jag har löst det..Det är ok nu med ett incheck kvar..men kul var det inte :(

Dessutom vaknade jag med lite nackont igår..detta har nu utvecklats till full nackspärr...INTE skönt!

Snälla låt det bli fredag eftermiddag SNART!!!!

Kramar på er alla godingar!

Kär & Galen

Skrev DETTA inlägget för någon dag sedan.
Hittade ett tillägg.. På ILVA såklart :)



Älskar vår röda tv bänk men den hittar säkert en ny plats i vår nästa hem. Denna kombination hade varit SÅ snygg med tv'n, alla boxarna som vi ligger inne med.. Och så en massa ljus på hyllan högst upp såklart!
Nåja..
1. Bröllop
2. 3 olika resor att se fram emot; Rom, Grekland och..???
3. Börja spara pengar, därefter radhus med diverse snygga möbler i :)

Blir super!

Nu ska vi krypa i säng här hemma. Jag är HELT slut! Älskling kom hem redan halv tio så jag hade sällskap genom halva Efterlyst :)
Därefter har vi tittat på 1:a avsnittet av Brothers and Sisters. Köpte ju även den boxen och nu är det dags att kolla igenom den innan Greys säsong fyra dimper ner i brevlådan :)

På tal om Brothers and Sister..Idag fyller en i familjen år. Men den här gången ger jag inte mig. När det gäller familj har jag annars lätt för att backa även om jag har rätt.
Men nope..Denna gången händer det inte.

Natti vänner!

Efterlyst-rysningar

Är det bara jag?
Jag är inte mörkrädd, har alltid fått höra att jag har skinn på näsan och har alltid varit en tjej som klarar mig själv.
MEN när det kommer till Efterlyst...då är jag en riktigt fegis.
Hatar verkligen att sitta och kolla på det själv. Känns som att all brottslighet kryper närmre och helt plöstligt står och knackar på dörren.

Då vill man ju ha en varm älskling att krama i soffan..Hoppas han kommer hem snart!! :)

Har tagit en varm dusch och sitter nu i joggingställ med ett glas Loka vildäpplen, gott och välbehövligt då jag inte är bäst i världen på att drick apå jobb. Har tusen andra grejor i huvudet och hinner inte ens tänka "vatten" förrän huvudvärken och torrheten i munnen kommer krypande.
Så nu dricker jag..haha...tidig på det!

Vad gör ni andra denna onsdagskväll?


Varför mjukstarta?

FÖRLÅT för sämst uppdatering idag!
Lovar att det ska komma lite mer nu ikväll! Men dagenhar gått i flygande fläng från det att jag gick upp kl 05 i morse och till nu när jag lutade mig tillbaka i soffan! Galet

Jobbade över en timme och sen en mysig fast snabb fika med Emelie. Snackade radhus, skatteåterbäring och hennes kommande resor.. Kommer att sakna lillasyster massor när hon försvinner. Samtidigt försvinner dessutom hennes Mackan. lagom trist det kommer att bli på jobb :(
Är GLAD för att vi ha mycket bröllopsplanering att greja med i januari och februari. Annars hade det blivit riktigt trist!!

Efter fikan var det på tåget, på bussen, hem och slänga ner träningskläder. Bort på SATS, powerwalking i tjugo minuter och sen ett Core pass..Känns bra nu faktiskt, men liiiite trött i kroppen efter sjukdom + hård dag på jobb +träning.

Har bara precis tagit en kaffe och en macka med mamma efter träningen och försökt lära henne min gamla telefon..Fast Telenor får allt fixa till den först!

Nu tänkte jag svara på lite kommentarer och sen ta en snabbdusch!
LÄNGTAR extra mycket efter älskling idag, känns som att vi inte har sagt ett vettigt ord till varandra på ett och ett halvt dygn.. Blir ju så när vi jobbar om varandra. Ser grymt mycket fram emot vår lediga helg ihop!

Kramar!


En bild som gör mig varm i hjärtat.. Vår dag på Zoo i köpenhamn. En Nicco & Sandra dag som var helt underbar!


Bröllopstankar


Idag är det sju månader sen Nicco friade till mig. Tog en bild på platsen där han friade..Docktog jag den med min nya telefon och har inte rätt mjukara installerad i datorn för att jag ska kunna skicka över den..Orkar inte pilla med det heller men den kommer säkert imorgon!

Sju månader av bröllopsplanering. Och om lite mer än sju månader står vi där... O blir man och fru. Underbar tanke!
Tänk att nästa höst har jag varit hans fru i ett par månader... Galen känsla :)
Hoppas på att vi ska kunna ägna lite tid åt planering på söndag..Känns som att vi behöver kolla igenom vad som ska göras under månaderna framöver!

Men nu gott folk skajag kolla klart på Ugly Betty och sen DH. Borde kanske föna håret torrt också så går det lite snabbare att platta imorgon!

Kramar och godnatt. Fullspäckad dag imorgon men vi hörs någn gång under dagen i alla fall!

Julklapp?




Jag hade inte tackat nej till dessa godingar från Björn Borg. Här får ni julklappstips ;)
Från Stayhard

Nyaste älsklingen :)

Såja. Ärendenas dag idag.
Nu är jag hemma efter en chai latte med MYCKET ingefära och en ny telefon har jag med mig :).
Har ett tillfälligt nummer till i början av november, sen är mitt gamla tillbaka igen. Ni som vill ha det tillfälliga får höra av er :)

Är ni nyfikna på vilken det blev då?

This one:


LOVE IT!

Trädgårdsmästare!

Vad vi är duktiga idag!
Nicco börjar inte förrän 16 så vi har planterat om vår fiiina ananasväxt som vi fick av svärmor när jag flyttade in här..Eller, den VAR fin. Nu har den blivir övervattnad utan att vi märkt det.. Den stod i massa lecakulor så dom var i stort sett ruttna. Men nu så, vi handlade jord och har planterat om den, så får vi se! Fungerar det inte så får vi använda krukan till nåt annat, nu har vi ju jord hemma också.

Passade på att handla tre flarror vin på systemet också. Planen var ju att dricka rött i höst igen då det blivit mycket vitt i sommar...men nej, Niccos huvud vill inte och jag pallar inte heller. Så tre flaskor vin fick vi hem.
Ser mycket bättre ut när vinställen är halvfyllda dessutom ;)



Sen kom denna med också och fick flytta in i en svart kruka som vi hade ledig:



Finfin ;)

Krax krax

Jorå..Jag mår väl lite bättre..Men halsen gör ont och jag låter för jävligt. Undrar hur bra det kommer att gå o jobba imorgon, hm?
Det märker vi helt enkelt!

Har svalt ner en ipren mot febern och ska snart ut och gå lite. MÅSTE få luft!

Vad gör alla andra denna tisdag?

Kramas

Drömhem

Sitter och drömmer mig bort här..på olika sätt.
Kollade igenom Bostad och trädgård igår som vanligt.. Jag fastnade lite för ännu ett hus på Ramlösa. Helt ok pris också 2.250 000.
SÅ fint insåg jag idag när jag gick in på Länshem och kollade närmre på det.

Men det kommer flera sådana (hoppas jag i alla fall)
Under tiden drömmer jag mig lite bort...till ett hus med plats för alla gäster över julen..gärna samlade vid ett sånt här bord:


Ett stort sovrum med stora fönster och en ny fräsch säng..gärna i stil med denna:


Fast då med ljusa sängkläder och massvis av kuddar. Enkelt men SÅ snyggt!

En trädgård, med snygga utemöbler, stora krukor, en fin grill och fylld med vänner och familj. Gärna en liiiten sötnos som får massa uppmärksamhet också :)

Drömma kan man alltid :)

Glögg!!

Åhhh jag fick nyss veta vad årets BLOSSA glögg blir... Blåbär!
Ingen blev gladare än jag! Får jag som jag vill så startar vi en ny tradition..som är VÅR tradition. Vi köper tre flaskor varav en sparas för varje år! :)

Funderar på att köpa detta packet:


Är ju bara 20 cl flaskor..men kul ändå :) Kul att smaka på alla igen!

Men denna...DEN ser jag fram emot! Grymt snygg flaska också!


Bilder från shoppingen

Myströjan:

 

Ljusstakarna:


Längtar efter att handla ljus till dessa, bjuda hem på middag och fixa mys!

O så de höga skedarna:

 
Sitter faktiskt och dricker ur en mugg med en sån sked i nu :) VARM oboy med grädde...Gör susen för halsen!

Blogg-vänninor

Det här är en rätt mysig värld ändå. Blogg världen.
I alla fall om man väljer vilja bloggar man vill läsa, vilka bloggar man vill kommentera osv.

Jag har hittat min lilla krets. Vi kommenterar varandra flitigt och är alltid (enligt mig i alla fall) lika uppmuntrande och goa. Som ett extra stöd förutom familj, pojkvän och "riktiga" vänner.
Man tipsar och förstår på ett annat sätt än vad man gör hemma med dom man är omkring hela tiden helt enkelt.

Jag har lite..rättare sagt mycket svårt för att förstå blogg-hatet. Jag kan visst säga att jag tycker väldigt illa om vissa bloggar..men jag skulle aldrig kommentera det i deras blogg eller på annat sätt. Jag måste inte läsa deras bloggar, ingen tvingar mig. Jag läser istället de bloggar som gör mig glad, som får mig att tänka efter. Vissa av bloggarna jag läser har något jag inte har, som t.ex. barn och man. Jag ska gifta mig i maj och kan ta nytta av alla bröllopstips.. Barn vill vi båda ha så snart vi gift oss och hunnit se oss om lite, bara vi två. Genom att läsa föräldrabloggarna som inte förskönar tillvaron vet man vad man ger sig in på.. Förlossningsberättelser kan ge mig kalla kårar men i fokus står vad man faktiskt får..Sin bebis, en liten människa man burit runt på i 9 månader.

Jag tror faktiskt att bloggar är något av det bästa som någonsin startats, tänk hur mycket erfarenheter vi kan utbyta. Faktiskt bara genom att läsa om någons vardag, ibland dyker ett gott smoothierecept ut, eller en perfekt barnvagn :)

Jag gillar i alla fall bloggar, och uppskattar er som jag nämde tidigare. Jag tror ni vet vilka ni är!

Kramar

Sjukis

Deprimerande.
Vaknade inatt och satt i soffan och hostade i över två timmar. Brann halvt av feber och rösten var totalt borta. Så "pratade" med Anders direkt då..Inget jobb för mig idag. Känns sådär lönt att stå i en reception när man inte kan prata.

Jävla skit. Behöver verkligen pengarna...en jävla dag hemma gör en del på en lön :( Imorgon är jag ialla fall ledig och på onsdag måste jag vara frisk! Så enkelt är de..

Ska snart göra lite oboy och vila vidare i soffan. Läsa en bok kanske? Vad annars?

Nu snart!

Snart snart har denna söndagen passerat och jag har en ledig kväll!
Fick sms av underbara sambon innan som har städat och tvättat.. Speciellt tvätten var välbehövlig men han är ändå bäst som gör det på sin lediga dag :)

Bara sådär på tal om.. Vad hände med vädret? Blev det automatiskt helt fruktansvärd höst bara för att det blev oktober eller vad är detta? Regn, blåst och iskallt ute ju :(

Usch!

Nej, om jag skulle flirta med Mackan och få nåt liiiitet att äta kanske? Tror inte jag kan hålla mig utan mat till kl 16 faktiskt!

Kram på er och njuuuut av söndagseftermiddagen!


Fika för två söndagar sen med mami :) Sånt söndagar är till för, inte tråkigt jobb!

A coffee to...drink?

Haha vad man kan idag!
Började dagen på jobb effektivit. Bokningskanaler undanröjda och fakturor omskrivna, kände mig faktiskt riktigt duktig. Sen kom Göran och skulle kolla upp ett larm som felsignalerar.. Bra de gick. Slutade med att jag hällde ett glas kaffe över tangentbordet där inne istället. Grattis. Men räddade det snyggt genom att vända det upp och ner snabbt som f*n! :) Yeah...

Hälften har faktiskt redan checkat ut, gissa hur skönt det är?! Om en timme börjar första visningen, har ju två idag. Högst chefen själv ska gå den visningen.. Gissa om jag har sprungit runt och tänt, rättat till och fixat?! Fast så är det alltid inför visningar, vi ska ju vara till vår fördel!

Planer för dagen då?
Jobb till ca 14,30 sen kommer Nicco. Då ska vi ut på Nova och mysa i en timme eller så innan vi beger oss till Anders för middag och kaffe/te ;).
Därefter hem till en varm dusch, en otroligt skön ansiktsmask (bastuvärme som rengör!) och därefter ett glas rött i soffan tillsammans med Parlamentet och världens finaste kille!

Känns som en perfekt söndagseftermiddag!

Imorgon jobbar jag kväll, så hoppas på att få vila rösten i några timmar, som det är nu låter den för jävligt. Men efter lite övertalning så tar en kollega åtminstone min visning..så att jag slipper prata konstant i 40 minuter.. Tackar!

Nu ska jag återgå till mina viktiga papper!
Kramas!

En minst sagt udda morgon!

Började med att Nicco fick bryta sig ut ur garaget.. Bokstavligt talat.
Därefter ner på knutpunkten där jag seriöst ska starta en kontaktförmedling. En stackars vilsen Elfsborgs kille ville ha hjälp...Givetvis kunde han inte vara tyst sen.. "Du verkar ju trevlig..vad gör du då?

Hm.. Började lite diskret vrida lite på förlovningsringen.. Skälla ut honom verkade lite drastiskt då han faktiskt inte var otrevlig på något sätt... Iaf var han uppmärksam och såg ringen..haha varpå det roligaste denna morgonen kom "Aj Aj aj.. här står jag och drömmer om ett liv i Helsingborg med hus, hund, volvo och bara soliga dagar utan ett moln på himmeln"

Var tvungen att skratta och säga att han var körd när han sa "volvo". :)

Kommer på tåget.. Skönt...soooova i 40 minuter.. Men nej. I Kävlinge skulle vi alla av för att ta BUSS till Lund.. det tar ju inte så lång tid extra...hrm. Så sen var man till jobbet dessutom. Tur att vi har världens bästa nattisar här :)

Nu är jag skithungrig så tänkte äta en bulle innan jag ska ta tag i allt vad dagen innebär.

Tänkte bara hälsa till världens bästa som gick upp och körde ner mig på stan idag...Just för att han är världens bästa!!!
Jag älskar dig mitt hjärta!! Längtar tills du är min MAN på riktigt! :)


Längtan

Just nu är det just det.. Längtan.
Längtan efter att klockan ska slå 14,45 imorgon, att Annie ska ta över. Att Nicco kommer hit.. Att vi ska till Anders och därefter hem till en dusch, ansiktsmask och ett glas rött i soffan tillsammans.

Ju mer helger jag jobbar desto tråkigare blir det. Har försökt jobba undan en del och mecka lite...Men mer kan jag inte göra just nu då jag behöver datorn i back office och det är fullt med folk här ute just nu. Får ta det imorgon bitti helt enkelt!

Tröttis..o halsen gör ont!
Får övertala Thomas att hålla min visning imorgon, det gör ont bara jag suckar nu :(

Kramar

Shoppat!



I dessa påsar (förutom take away thai maten längst fram):

Stövlar till mig, vinterskor till Nicco, två jackor till Nicco, höga svarta ljusstakar till köksbordet, höga skedar till våra höga svarta muggar, julsaker, massa tvättmedel, schampoo, balsam, maskindiskmedel, tandkräm, blommor från svärmor, tygprover till gardiner från svärmor...missade jag nåt? Just ja, en underbar grå tjock kofta till mig!

Detta är kanske lite galet men det här handlade vi i julväg:



Ljus, ljusstake, mossa, krukor, presentpapper, mer ljus, bricka till allt julgodis, julstjärnor, ettiketter, servetter, lysande kon (har säkert ett annat fancy namn men..) och så denna:


Vår fiiiina kärlekstomte :) Love it!


Bilder på mina asballa stövlar, på gardinproverna och på tröjan kommer :)

Allt så allt var det en bra shoppingdag.. Ska nämnas att vi shoppade upp lik amycket pengar utanför ullared som inne..Hrm! Sport outleten och Scorett är favoriter ;)


Nu ska jag dock iväg och jobba!

Kramar på er...och önskar mig gärna lycka till med min pajade röst :(


You're the voice?

Hey.. vad hände?
Vaknade vid ett inatt av ett sjukt tryck i halsen ( på stämbanden) Började hosta lite..o jodå...rösten is gone baby gone!
Hur gick då detta till? Mår inte dåligt, har inte varit ute och sjungit karaoke..o nej..kommer inte på nåt annat skäl till att rösten skulle vara borta heller.. :(

O jag som ska ha en visning imorgon..Goooood Luck!

Hur mår alla ni andra idag?

Down to 1 möte

Happ. Då jag tydligen är viktig på jobb idag så måste jag stå i repan kl 15.00..alltså blir möte nr två inställt.

Jaja, klarar mig nog ändå.. Vet bara inte var jag ska hitta tiden till det sen.. Men det kommer väl det med!

Passar på att tipsa lite om en sida jag gillar:
Klicka på bannern så blir ni värvade av lilla mig ;)

Wake up!

Vaknade av Niccos mobil som ringde i morse. Fast blev rätt bra..då kunde i ligga kvar och mysa en stund, prata lite och sen gå upp.
Jag har duschat..är så underbart när man kommer ut ur duschen och känner doften av kaffe och rostat bröd :) Gör mig glad!
Nu har vi ätit frukost och jag ska snart föna och platta hår och få lite smink i huvudet.

Blir ju lite tidigare på jobb idag. Ska vara där lite innan två. Har ett möte kl 14,00 och ett kl 15,00. Därefter får jag försöka jobba på normalt i några timmar innan man går hem och sen är vi (jag & Nicco) faktiskt lediga imorgon.

Dock blir det rätt så tidig start för att åka till Ullared med mamms.. Men shoppa julgrejor känns rätt just nu.. Även om Tobbe ringde upp mig igår och sa att jag borde skämmas för att jag har en julgran på min blogg den sista september.. Sorry, men jag är en jul-person :) Älskar julen och allt med den.
Låg faktiskt i soffan igår och pratade om att vi ska göra knäck o lussekatter och dricka en massa glögg :) Lovely!

Imorgon efter Ullared ska vi dessutom till svärmor och kolla in tygproverna som hon har till våra nya gardiner (RÖDA inför julen ja!). :) Wiho!

Näe.. Mot hårfönen tror jag minsann!

Kraaaam


En sån här kväll ser jag fram emot ;). Bild tagen på lördagen när vi började vår semester :)

Kalla kårar

Vet inte om jag gillade kvällen på jobb riktigt.
Hade en riktigt konstig gäst som bokstavligen gav mig kalla kårar. Det är så sällan det händer att jag faktiskt tar det på allvar när det händer. Jag litar så pass mycket på mina instinkter att jag vet att jag har rätt.. Jag har haft det förut och om denna gästen har jag det definitivt, något fel på honom är det.

Riktigt obehaglig som stått och skällt, gapat, varit otrevlig och sagt diverse saker som jag inte ens vill upprepa. Var på vippen att slänga ut honom..Men nånstans där blev jag mest trött.
Jag vet inte om det är tillfälligt eller vad det är...Men just då kände jag mig bara trött på allihop. Trött på att vara lika tuff som grabbarna, när jag definitivt inte skulle ha lika mycket att sätta emot om han faktiskt hade velat göra något. Trött på att alltid försöka vara trevlig och lugnande när jag egentligen hade lust att ge honom en smäll på käften. Trött på hela grejen, på att sedan vara tvungen att le ursäktande till gästerna bakom.. Lite överslätande sådär.

Trött på alltihop helt enkelt.

Vill inte

4 års Sandra är framme.
Hon som är sugen på att stampa i golvet och se sur ut samtidigt som hon skriver "VILL INTE"
Är så satans trött.. Känner mig sliten i hela kroppen.. Dricker vitaminer som en dåre men inte tusan hjälper det...??
Hade kanske varit värre annars, vem vet?

Snacka om att hösten slog mig i nacken. Vädret är skit, det är numera oktober (hur snabbt får det gå???) och jag är så höst trött att man kunde tro att det är januari..
Hm?

De löser sig. Tack och lov sovmorgon imorgon också. Men helgen är jobb-helg. Inte så sugen på det heller. Speciellt inte när man tog ett extrapass förra helgen :(
Aja, NÄSTA helg, DÅ ska jag vila. Då ska jag titta serier och filmer på två och mysa med blivande man och goda vänner. Sen kanske man känner sig OK igen.. Vi håller tummarna. Tills dess kanske man ska offra några tior på solarium? Ultimat uppiggande där man dessutom ser fräschare ut.. Inget fan av solarier egentligen..men skönt är det lite då och då!

Nu åker vi till jobb här!
Där ska jag dricka kaffe kan jag meddela!

Kramar


Like this!

Lite nyttigt, mycket stärkande

Dags för en frukost-lunch här hos oss. Vaknade faktiskt rätt tidigt men låg kvar och mös till nyhetsmorgon..

Nu ska vi dricka te (försöka hoppa kaffe då huvudet gör ont på oss båda), juice och vitaminshot. Till det blir det bacon, fattiga riddare, äggröra och stekta potatis..+ en clementin :)

Stärkande inför en hektiskt jobb-kväll :)

Kramar!

RSS 2.0