Återblick...och framåtblick

Ohh vilken underbar kväll jag har haft.

Mötte upp mamma på stan och lyssnade lite på vårsånger vid terasstrapporna..Vandrade sedan vidare till Mölleexpressen för grillbuffe och ett glas vin...alldeles lagom men tidig kväll fortfarande då vi gick ut..så vi prommade till Hamnpaviljongen.. O jag har äntligen kommit på varför jag älskar detta ställe.. Det må vara fyllerondellen för alla...men jag har alltid fruktansvärt trevligt där.. träffar alltid folk jag känner, gamla vänner från skolan, gamla kunder från Partybolaget-tiden osv.. Underbart!

Ikväll var inget undantag. Träffade Tedde, Bengan, Lloyden, Stefan, DANI, Daniel....and so on.
Dani slog sig ner..och det blev såklart mycket snack om tiderna förr.. Jag älskar verkligen dessa killar. Dessa underbara vänner som jag fick "på köpet" med Matte som jag var tillsammans med på den tiden. Tänk att hans vänner skulle bli mina vänner för livet. Vänner jag kan träffa en gång om året men ändå ha lika mycket att prata om...
O Daniel..min kära gamla granne..känns som att tiden bara försvunnit sen vi sprang mellan lägenheterna, kollade hockey, käkade godis, var på väg hem i hans bil kl 5 på morgonen..Jag mer salongsberusad än honom men satan så kul vi hade...

Jag är lite kär i livet just nu... O i tanken på att allt förändras faktiskt inte. Jag gillar förändringar..men det är så SKÖNT att veta att även om 5 år när jag (förhoppningsvis) är gift och mamma är faktiskt dessa killarna fortfarande kvar...Kan snacka skit som förr och bara njuta av stunden.. Det gör mig lugn på något sätt...

Nu har jag ju mina underbara flickor också, men jag hoppas att ni förstår vad jag menar med detta inlägget.. Det känns på något sätt som att vi alltid har utvecklats tillsammans.. Vi går tillsammans liksom...framåt. Men med grabbarna är det lite som att gå bakåt..fast i positiv mening.

Jag behövde denna kvällen känner jag. Jag blev "gamla" Sandra för en stund..bara för att inse att "gamla" Sandra aldrig har försvunnit.. Hon är samma gamla sandra, men med nya sidor och kvaliteter.. Hon är samma Sandra som kan shotta järnet med polarna...men en annan kväll tycka det är fullkomligt perfekt att sitta hemma med Den Stora Kärleken.
Det blir förvisso mer av det senare nuförtiden..men det trivs jag med!

Förresten..blev ju nästan uppraggad också..inte dåligt för en (snart) fruga ;) hahah... Roligaste ikväll var blicken när jag sa "väntar på att min blivande man ska komma hem" Hahaha.. :)

Jaja nog tjajat för min del.. Sitter och väntar på att just den där blivande mannen ska komma hem... Efterlängtad som Få är han!

Me tonight:
  

Och lite annat:

 

Valborg (?)

För mig är verkligen inte Valborg något speciellt..detta är som sagt min första ledig valborg sedan jag började där jag jobbar..och det är ju tre år sen i juni :) Time flies..

Men idag "firar" jag.. Började med att handla sjal och väska på stan (finally!!!). Tog därefter en snabbfika och sen var det dags att möta upp Malin. Sprang på ett ex mamma innan dess..givetvis har även hon hört talas om bröllopet och gratulerade och önskade lycka till :)

Träffade Malin och hamnade på Waynes mitt i solen..och där satt vi i nästan två timmar..Mycket vatten var ett måste! Idag hade jag aldrig pallat dricka sprit på dagtid, way to hot!

Började vandra hemåt och sprang på nästan bekant..Daniel.. Träffade honom ute på möhippan också så det lev såklart lite skratt åt detta..Snackade lite skit om alla galna studenter som är som tokiga på valborg och lovade att ses i sommar..Brukar vara så..uteserveringar + sandra = sommar :) haha.

Me today:


Tröjan åkte dock snabbt av på uteserveringen.. Med två veckor kvar till brudklänning vill jag INTE ha t-shirt linjer ;)


Soft-Sandra

Har nu precis suttit mitt i solen på balkongen en stund och lyxat med Glamour och iskall ramlösa ;) DET är valborgs-firande.

Nu är det hockey och fix inför mig dejt med mamma ikväll! :)

Kram

I told you so ;)

Som jag misstänkte blev det nada bloggande på ett par dagar.
Haft helt sinnessjukt mycket att göra på jobb, men har varit galet kul med så mycket igen! :)
Och igår gjorde jag sista receptionspasset på två månader...Känns skumt men jag har nog inte riktigt fattat det än..

Det samma är det nog med bröllopet...jag GIFTER MIG OM TVÅ OCH EN HALV VECKA!! VEEEECKOR!! Förstår ni? Det har vairt år, månader och nu är det typ dagar!!! :)))

Var på vigselsamtal i förrgår..gck igenom vigseln och pratade allmänt..Känns bra, men det var nästan det som gjorde mig nervös.. Har inte känt det innan men nu börjar det nog komma, haha! Dock inte ett dugg nervös över att gifta mig med Nicco, inget sånt. Men att gifta sig är STORT..och att allt ska klaffa, att vi inte ska göra bort oss totalt i kyrkan (risken är stor med oss två) och sånt...haha!
Det löser sig..sålänge vi säger "ja" ska det nog gå bra ;) Annars har ju över 100 personer nåt att skratta åt ;)

Idag är jag ledig!!! Ska strax ner på stan och köpa sjal + väska med mami och därefter träffa Malin..

Hockey står också på schemat.. och middag med mamms ikväll ;)

O nu har jag lite bråttom, så jag avslutar och lovar att återkomma lite senare!


Överraskning :)

Klarat av träning + handling + lite undanplockning här hemma.
Tänkte bjuda älsklingenpå tacos när han kommer hem så grönsakerna är skurna och guacamolen är gjord, mums! :)

Tänkte även överraska honom med lite rosébubbel och jordgubbar direkt när han kommer hem, vilket är om ca en halvtimme :) Håller tummarna för att det är precis vad han behöver och vill ha idag! :)

Tror med andra ord detta blir mitt sista inlägg för dagen..ska ägna mig åt att umgås och mysa nu, kan vi behöva efter veckan som gått..och framförallt veckan som kommer då vi knappt kommer ses.. + fullt upp den lilla tiden vi ses med bröllopet...Känns hemskt men jag längtar till all planering bara är ÖVER och vi kan njuta av VÅR dag och livet som gifta efter det!

Har somsagt en busy week framför mig, men räknar med att kunna slänga in nåt litet inlägg då och då.. I will try, annars hörs vi på onsdag kväll..då jag är hemma efter jobb och har fyra dagars ledigt! :)

Kramar!

Halvtid

Sådär ja.
Väla och skopunkten avklarade. Och jodå, det blev shoppat.
Men glömde fågelsanden, hittade ingen väska och komhem med två par skor istället. Uhm..?

Nåja, hittade min vita klänning, hittade ett vitt linne(och tröja) på Gina. Så jag är nöjd ändå. Hittade även pärlor till brudbuketten, för detta kunde tydligen inte floristen fixa..undrar om hon kan fixa ståltråd.. Morr.

Mitt i alltihop är jag sjukt hooked på Beyonces "Halo".
Kom på att den spelades i min fruktansvärda mardröm som jag hade mellan fredagen och lördagen. Var så galet verklig att får en liten klump i magen när jag hör låten, som en flashback.. Dock är låten så sjukt bra att jag ändå inte kan sluta lyssna på den..

O drömmen ja.. Drömde att en missnöjd "gäst" sköt Petter i huvudet..och han dog. Gästen i fråga hotade med att leta upp Nicco och göra samma sak... och äckliga detaljbilder av Petter avskjutna huvud blandade sig med sjuk sorg över att han var borta och galen rädsla för att det skulle hända Nicco något. Fy fan! Längesen jag hade en så verkligen och jobbig dröm. Vaknade och var helt säker på att det var sant... Tänkte först vägra gå till jobbet..men insåg efter några minuter att...jo..det var en dröm..Nicco är i sängen och sover, ingen som jagar honom och Petter träffar jag efter jobb.

Blä!
Nu till nåt roligare..nämligen låten :)


Multi-tasking

Godmorgon lediga, soliga söndag!

En delpå schemat idag och bussen går om ca en halvtimme så här står jag och dricker blåbärssoppa, bloggar och sminkar mig.. Man är ju kvinna! :) HA!

Ska börja dagen med att åka till Väla med mami. På inköpslistan står massor!

*Väska till bröllopet, MÅSTE hitta!
*Smink (min mascara är så torr att inte ens skorpor kommer i närheten...och pudret ger mig träningsvärk så mycket jag får skaka det för att få ut lite på borsten)
*Vitt linne (långt) på Gina. Mina vita linnen är minst sagt trista då jag alltid har dom under skjortorna på jobb
*Vit klänning att (kanske) ha på bröllopet framåt småtimmarna då man kanske är trött på att dansa med släpet
*Fågelsand till våra ljus på bröllopet...Ni lär fatta när ni får se bilderna ;)

Hmm..ja det var nog det..Phu!
När jag kommer hem måste jag även beställa vårt bröllopspar till tårtan + mer konfetti till borden. Buhu, min plånbok börjar gapa tom redan :S Tack gode gud att det är om tre veckor vi gifter oss! Det är DYRT med ett stort bröllop, så enkelt är det. Men kul såklart ;) Ger mig tusan på att det kommer att bli årets fest!

Mitt i allt sitter jag och har lite ångest..det finns en till som borde varit bjuden, även om det kanske inte verkade så just då. O jag vet inte om Nicco håller med mig :S Well.. It's too late now! Och jag tror personen i fråga förstår..verkar så i alla fall.

Nu ska jag återgå till tandborstnig och NRJ på radion ;)


En perfekt lördag

Om man nu ändå måste jobba en lördag så föredrar jag sådana här lördagar.
Solen skiner utanför, gästerna är glada och nöjda och kollegorna likaså.. Tänk vad mycket våren kan göra!

Jag och Pk bestämde oss för en fika som blev en..hm..två cider, ett glas vin och en irish Lunds bästa uteservering, Brogatan! :) Irishen var dock verkligen BARA för det varma kaffet (kunde med andra ord lika gärna ha varit kaffe vid närme eftertanke..) för fy f***n vad kallt det var!
Blåste vilket gjorde att solen inte alls kändes så varm..och sen försvann den bakom hustaket.. Dock höll vi på att skratta ihjäl oss under tiden som vi flyttade efter solen..Hej svensson-liv! Ute ska vi sitta, oavsett om vi hackar tänder och är blåa om läpparna ;)

Åkte hem..var en LAT sandra som köpte en Oetker Pizza på vägen och värmde här hemma.. Nu sitter jag nersjunken framför hockeyn och väntar på Nicco som är på väg hem.
SÅ nöjd med dagen och hur mycket man faktiskt kan få ut av en jobb-lördag! :)

Tänkte massor på ett inlägg som jag tänkte skriva imorgon..Vi får se. Jag har en gång sagt att denna bloggen ska vara Sandra och inget annat.. En blogg där jag är ärlig med vad jag tycker och tänker.. Vi får se som sagt...

Avslutar med en bild från dagen som bevisar att det var allt annat än varmt...

Gömd under filten ;)


2009-04-18 Min Möhippa

Ca 09,00
Vaknar till av att Marina och Maggan ringer på. hade sovit apdåligt hela natten, mått lite halvdåligt på morgonen och misstänkte dessutom att det var just den dagen så var rätt så beredd ;)
Fick packa träningskläder, partykläder, handduk, smink och sen stack vi.

   
Brunch hos mamma var punkt 1. På bilderna jag och svärmor, brunchen (eller en del av den) och jag och lillasyster nyvakna ;) haha. Hann ju inte ens sminka mig.

Ner på stan och väntade lite ute i solen.
  
Precis bakom mig på bild 1 är vår bröllopslokal ;) Passande plats!

Vandrade vidare och hamnade hos Ann Wilson. Jahapp, dance, dance, dance. Massa latinmoves skulle provas på..Vet dock inte om vi missuppfattade ;)
  

Vidare..snabbt snabbt. Hamnade uppe bakom Olympia någonstans och då var jag verkligen clueless... Men jisses vad snabbt jag halsade två glas skumpa när jag insåg vad jag skulle göra...
     

Yes...fick spela in en skiva..med två låtar och mina girls som kör...vilka låtar? Mamma mia och bra vibrationer... Tycker fortfarande det är askul att tänka på hans kommentar och förvånade blick "men asså..du kan ju denna låten?!" Jepp ;)

Upp till Maggis och fixade i ordning oss och sen ner på Gröningen för världens mysigaste picknic!
  
Jag och mina underbara tärnor.. Ni är världens finaste!!

Bort till Bonasera Bonasera för italiano middag ;) Därefter blev det en sväng på Utposten innan jag och Marina gav oss ut på egna äventyr som jag kan berätta om någon annan dag ;) Hahaha
     

Som ni ser på sista bilden så rök tröjan till slut..under påhejande av nån engelsk kille och gapade "TAKE IT ALL OFF" över hela Utposten, haha ;) Fast lite kär i min tröja är jag allt.. Det är en bild på Nicco tillsammans med två humrar (jaa...) och så står det "I love Nikolaos" över hela..O ja, det gör jag ju! :)

Tack mina världens bästa underbara tjejer för en toppendag! :) En helt perfekt tjejdag som jag alltid kommer att komma ihåg! :)

Kan ju nämna att även Nicco blev kidnappad av grabbarna denna dag.. För att bli en i gänget (min pappa, bror och jag) fick även han hoppa fallskärm bland annat :)
I slutet av sommaren hoppar vi dock tillsammans! :)

Kramar!

Fredag

Hejhej från er usla bloggerska.

Vet faktiskt inte riktigt vad det är med mig nuförtiden.
Men här är jag en stund i alla fall... Ska skriva detta inlägget + ett om min fiiina möhippa. Svara på era kommentarer ska jag också göra :)

Men först en dusch och hårtvätt. Jobbar kväll idag och känner mig inte riktigt i form för just det..såå duschen är välbehövlig! :)

Kan även passa på att berätta att jag är ledig i fyra dagar nästa vecka ;) sen jobbar jag typ en vecka uppe på bokningen och sen är det dags för semester igen :) BRÖLLOPS semester denna gång ;) Kan ni fatta?? Om tre veckor håller vi på att duka och göra fint i lokalen nu..och om tre veckor och två dagar vaknar jag som FRU Vourdouka! :) Galet! :)
Oj med smileysar det blev..haha!

Mot duschen så återkommer jag med ett inlägg om "min" dag snart!

Like a girl changes clothes

Ugh.. Hej på er!

Nix, inga möhippebilder idag heller, ni får skälla på mina tjejer ;)
Hade ont i huvudet idag efter jobb igen. Tror dock inte att det beror ett dugg på jobb.. Snarare på all spänning just nu. Myyyyycket bröllop, myyyyycket planering and so on. Lite stressad börjar jag allt bli. Skulle vilja ha allt klart. Men när man väl kommer hem, har tränat (blev dock inget sånt idag) så däckar man... Hm.
Men vi hinner, klart vi gör!

Nu är det dock sängen som kallar...
Vill ju egentligen visa mina modellbilder men hade velat sätta in allt i lite inlägg från helgen..
Men denna kan jag ju bjuda på sålänge:


Godmorgon tisdag!

Hej på er!

Sitter på bokningen, med ett huvud som faktiskt samarbetar någerlunda. Skönt!
Har fått schema också..fram till midsommar, fina grejor det!

Åhh tänk en ledig midsommar..Som ska firas med underbara vänner, längtar!
Fast först är det bröllop! Hade en BAD dröm om just detta inatt. Nicco tvekade med sitt "ja" vilket resulterade i att jag dängde buketten med kallor i huvudet på honom och gick därifrån. Åkte bort, öppnade hotell i Dubai och kom aldrig hem mer. Slå den.
Tror det är bäst att han säger ja fort som attan ;)

Ska ta tag i en mailbox och lite "to do's" här och så hörs vi lite senare. Lovar att jag ska berätta om möhippan och modellander också.. Men tjejer; Vill ni börja skicka lite bilder till mig kanske? :)

Kram sålänge!

Kidnappad

Japp, frånvaron är hög på mig just nu.
Men det har sina skäl.

Igår blev jag kidnappad och det var dags för min möhippa..
Idag var det först lunch hos "mormor och morfar" och sen har jag varit på 15 minutes och blivit modell för en dag.

Gick därifrån med dundrande huvudvärk och blixtar bakom ögonen.
Nu är det VILA som gäller.

Men så här blev bilderna från idag: (dyrt som saaaatan, men visst är dom jäkligt bra?)
Ps Lovar att berätta massor om möhippan imorrn, men just nu vill mitt huvud inte en minut till!


Releeaase meee!

Wihooooo!

Det var en trött Sandra med vääldigt tungt huvud som gick upp 05,00 i morse.
Men nu börjar det likna något. Har nog haft en puls på 590 hela dagen med tanke på tempot, men snabbt har timmarna flugit förbi och nu är det snart dags att svida om till jeans, snygg t-tröja, pumps och dra på after work smilet.

After work it is nämligen! Blir ingen långvarig men två glas vin, skitprat och skratt ska hinnas med. Och jag tycker det ska bli SÅ kul. Jag och sis var väl typ ensamma från början men nu är vi ett helt gäng, goa tider! :)

Ledig helg ovanpå allt gör att jag dras med i fredagsruset som alla verkar gå runt med.
Kärlek! :)

Hoppas ni har en toppenfredag!
Hörs kanske lite senare!

Kramar!


Softisch Sandra förra torsdagen ;)


What a day!

Jodå, det gjorde faktiskt susen att gå upp med Nicco. Huvudet känns tolv kilo lättare idag ;)
Dessutom fick jag ju gjort en del ( se nedan).

Fick köpa mjölk med mig på vägen ner, fick reda på att kaffet väntade på mig men mjölk saknade..och svart kaffe (den sorten vi har) det dricker jag bara inte! :)
Fick kaffe, blev lite schemaprat och mycket skratt. Tydligen har jag en del att leva upp till när det gäller kaffekokning.. Dumma Petter som sätter sån standard :P

Till det som är mitt jobb nu, fixade fikabricka och gick på utvecklingssamtal som gick till och med bättre än vad jag trodde. Jag är BRA på mitt jobb! Skönt att få bekräftelse på det ibland också faktiskt.. ;)
Ska bli så jäkla skoj att få lite ny utveckling uppe på sälj också.. Längtar! Inte bara efter tiderna utan efter utmaningen och att få visa vilken säljare jag kan vara. För om jag VILL så KAN jag, det har jag bevisat redan (t.ex med att jobba natt ett halvår helt ensam i ett meeeegahus med många vägar in i).
Nu är det nya mål som gäller. Jag ska bli en GRYM säljare under kommande år. Var jag än befinner mig!

Så på to do listan finns följande:

Bli världens bästa fru
Bli en riktigt jäkla bra säljare
Förhoppningsvis plugga Företag och Marknad, 30 Högskolepoäng till hösten/våren, på distans såklart.
Njuta av livet som gift, av semester med familj, vänner och underbaraste mannen.
Vara lika lycklig som jag är just nu.

Vintern har varit SÅ tung, tyngre än jag nånsin kan minnas, med en djuup svacka på jobb, tungt schema, för jävligt väder (rent ut sagt). Har absolut inte varit den Sandra jag kan vara. Men nu är jag!

Efter en helt fantastiskt personalfest känns livet på jobb perfekt igen, jag och Nicco är som sagt gifta om en månad och ett helt nytt kapitel kan börja!
I'm ready!

Blev visst ett längre och djupare inlägg än jag tänkt..men så är det ibland!

Massa kramar till er godingar!

Skål för livet, sommaren, kärleken, vännerna, familjen och LYCKA!

Flitig!

Idag ska jag minsann inte känna det som att jag går omkring och halvsover hela dagen..nejnej!
Upp vid halv nio, har ätit frukost med honey, stoppat in en maskin tvätt, snittat om mina blommor och nu läst igenom en massa bloggar. Just det, har fixat ett hemligt projekt också ;) haha.

Ska alldeles strax hoppa in i duschen, sen fixa mina papper inför mitt utvecklingssamtal som är i eftermiddag på jobb :). Om man skriver "GE MIG MER I LÖN!!!" på hela pappret, tror ni det funkar då?
Nä..inte jag heller ;) Värt ett försök kanske.
Blir lite snabblunch här hemma sen och sen ska jag ner till Lund lite tidigare för att kolla lite schema på mitt framtida jobb ;)

Hörs kanske en snabb-vända innan jag sticker neråt landet :)

Kram sålänge!

Sovit för mycket?

Usch, vad dum man är ibland!
Legat och slumrat hela morgonen istället för att gå upp..har resulterat i en väldigt TRÖTT Sandra. Men jag får skylla mig själv helt enkelt! :P

Födelsedagen igår var härlig. Underbar jobbekompisarna på KONTORET (haha, bara måste!) kom med blommor. Sms:en öste in, även gratulationer på Facebook.
Kom hem och mötte upp mamma, gick och handlade snickert-tårta (oj vilken hemmafru jag är, hrm) och gick hem.
Både Nicco och mamma hade köpt blommor så idag har jag massvis ;)

Pappa och bror kom och sen blev det kaffe och tårta och senare pizza. Knasig ordning men så blir det ibland. En mysig kväll var det i alla fall, tack!

Onsdag redan och jag ska jobba två kvällar nu.. Känns helt okey ändå.
På fredag är det ett morgonpass och sen en tidig after work med lillasyster. Därefter en ledig helg som är nästan planlös..förutom en fotografering på söndag:)

Nu är här i alla fall en som ska sminka sig lite och sen trycka i mig en pizzaslice eller två till lunch ;)

Kramar!


Snart är man 24 också..

Ja.. ryktena säger att det är den 14 April imorgon.
Så kl 05,12 imorgon bitti (ungefär då jag går upp...) är det 24 hela år sedan lilla jag föddes..Kan man knappt tro va? ;)


O på tal om nåt man knappt kan tro. Snacka om reality check.
Mindre än fem veckor kvar till bröllopet!!!

Våra give-aways är färdiga, bordsplaceringen är KLAR, bordplaceringskorten är klara...O dom dära häftena är såklart inte ens påbörjade. Paniken växer när det gäller dom kan jag meddela... Usch!!!


Annars har det varit en riktigt bra "söndag". Frukost med hela familjen, därefter bröllopspyssel i några timmar och sen fick jag och Nicco ett flipp och skulle grilla... Såå ner på stranden och på med korven på en engångsgrill ;) Fina grejor, haha! Har därefter bara legat i soffan, surfat lite, läst bloggar och sen sett film. Mys!

Imorgon är det bokningen som gäller och då tänkte jag även passa på att svara på de miljoner kommentarer som kommit in under dagen ;) Söta är ni!

Kram och godnatt!!


Sjuuuukt snygga sis och jag ;) Haha yeaaaah!

Gooood morning monday!

En ledig måndag. I like it! :)
Har precis dukat fram frukost för en massa personer.. Mamma, svärmor, svägerska kommer hit och äter med oss. Placeringskorten ska skrivas och jag och Nicco ska försöka sätta ihop ett schema för dagen + det dära förbannade välkomsthäftet (phu!!!).

Vad gör alla ni andra som jag antar också är lediga idag? ;)

Kram!

Halo

Då var påsken snart över.
Sitter på jobb och har fått mitt fack helt tomt..SÅ mycket har jag haft at göra idag, haha!
Men skönt att börja på nytt blad i veckan som kommer, med tomt fack, tom "att göra lista" osv..

Ska alldeles strax börja städa undan efter barnen här. Samla ihop allt och lägga i en liten "barnlåda" för framtiden! :).

Sen blir det nog lite mat igen och därefter glass och kaffe (igen..) innan det är dags att röra sig hemåt.
Varit en skön helg att jobba...haha!

Kvällen hos mamma igår var toppen. God mat, bra sällskap och sånt kul :)

HAHAHA nu hade vi ett roligt samtal med en av kockarna precis..Hrm. Personalfest is da shit ;)

Nu ska jag minsann jobba lite ;)

Hos mamma

Blev en kväll hos svärföräldrarna med Marina igår, Nicco jobbade men vi hade himla trevligt i alla fall! :)

Hem och sov och sen upp 6.50 i morse..pigg konstigt nog.
Inte gjort många knop på jobb idag, men såna dagar får man ha :)

Nu sitter jag hos mamma och ska äta goood påskmiddag!

Trevlig kväll!

Lycka i bilder

  



  

Bilder från gårdagen, en del suddigare än andra (Niccos lins på kameran var lite smutsig ;)).
Men det är en HAPPY sandra i vårvärmen i alla fall.

Har tränat BodyPump med Adam..My gooooood. Ökade i allt! Jag & Marina, vilket radarpar..och vilken instruktör (Adam alltså). Feels goooood!

NU: Duschen och sen kaffe på stan. Ses vi där?

Lång fredag?

Mja, dagarna verkar rusa iväg här så jag skulle satsa på en kort fredag faktiskt :)

Har vaknat av solen här och sitter och trycker i mig lite yoghurt.. Ska träna med Marina, får se om det blir bodypump eller vanlig styrka.
Sen kan jag lova er att jag ska njuta av solen! :)

Dagen igår var heeelt underbar. Åkte till danmark och plockade snäckor och sen hem igen (där är ju sjuuukt dyrt nu som säkert alla vet...).
Satte oss på Hamnpaviljongen och sörplade i oss två kalla (Nicco öl och jag cider såklart ;)).
Vandrade vidare till Harrys och åt deras helt underbara cheeseburgare tillsammans med Marina som då hade slutat :):
Hem och spelade yatzy på balkongen och sen kom föräldrar... Provdukning och en MASSA planering nu inför slutspurten till bröllopet.. PHU! Var helt slut när alla gick, haha!

Lovar att svara på kommentarer lite senare, men nu kallar träningen!

IGEN: TACK för alla grattis, ni är verkligen världens goaste!!

Going to Denmark! :)

Wiho.. Uppe och hoppar med samma sjuka energi och pigghet som igår.
Förstår inte riktigt vad det är med mig, men nöjd är jag!

Vi har ätit lite valio och ska nu skutta ner på stan. Blir pölse på båten som riktigt frukost ;) mums!

Massa kramar till er och tack för alla "grattis". Jag är fortfarande fruktansvärt nöjd med mig själv.

Kram i vårsolen!

Stolt!

Nu tänker jag vara så förmodligen icke-svensk man kan vara.
Tänker nämligen vara otroligt stolt över mig själv.

Började på mitt jobb i juni 2006 (dvs snart tre år sedan) Jobbade sen extra i ett nästan ett år innan jag tog på mig natt-tjänst i ett halvår. Kan ha varit det jobbigaste halvåret i mitt liv. Gick upp på dagtid igen i oktober 2007 och har sedan dess lärt upp i stort sett alla i receptionen, eftersom alla byttes ut ungefär där. Nu 1 och ett halvt år senare ska jag jobba som SÄLJARE :)
My secret..från och med 4:e maj sitter jag på vår bokningsavdelning på heltid. Har dock ingen aning om hur länge..Första etappen är till midsommar, sen är jag nere i receptionen över sommaren då bokningen har stängt. Efter sommaren ser vi hur bokningsläget ser ut, och är det fortfarande lika bra så fortsätter jag som innesäljare.

Nämnde jag att jag började 2006 med noll erfarenhet i bagaget?
Har gått konferens, extra, natt, dag och nu sälj på tre år! :)

Jag är SÅ nöjd med mig själv just nu!

Firar det med en flarra vin med svägerskan!

Can't read my pokerface, please don't stop the music, let's dance!

En liten mix av bra låtar som blandar sig med massa annat i min hjärna just nu.

Känns litegrann som att mitt öde avgörs idag, phu! Får nog reda på en viktig sak i alla fall, och mitt i alltihop undrar jag helt plötsligt om det verkligen är det jag vill.. :/. Faaan var kom detta ifrån??
Jag vill ju...eller?

Vill inte säga för mycket just nu då inte många ska veta vad det handlar om.

Är lagom trött dessutom, och kroppen vill allt annat än träna ikväll. Men bodypump it is! Syskondate as usual.
Min nacke gör galet ont..fast det är jag tydligen inte ensam om..Hahaha!

Nu ska jag i alla fall jobba! Eller göra något som liknar det i alla fall ;)

Kram sålänge

Party-abstinens?

Oj. Det var verkligen riktigt, riktigt länge sedan jag kände så här.
Jag vill ut Nuuuu igen. Helst ikväll. Dansa!

Skrattade som sagt hur mycket som helst igår. O tänkte i detta inlägg berätta lite mer ingående vad vi gjorde.

Jag och Emelie sågs på jobb kl 14,40 ca och sminkade oss, skrattade och fasade lite inför kvällen i så pass kort klänning (jisses vad många kommentarer vi fick för just detta, haha!).
Var lite rädda att vi skulle vara först på Brogatan (där vi tänkte samlas ett gäng innan festen) så drog ut på tiden nåt sjukt tills vi vågade kika ut.
Blev någerlunda uttittade på vägen dit (ca 50 meter) och tackade alla lyckliga stjärnor för att Mattias redan var på plats.
Blev ett glas bubbel få att få till feststämningen..och visst lyckades det! PK dök upp och envisades med att vi skulle börja på färgkodade drinkar redan då..Dvs istället för att beställa en t.ex Cosmo blir det "en röd drink" och så får man ta vad det blir.
Gick starkt ut med en blå och en röd/rosa innan vi gick vidare till festen.

Väl där var det fördrink och mingel. Kul att så många hade lagt ner tid på sina outfits (återigen, bilder kommer men jag har inga bra från själva festen.)
Upp till festsalen och på vägen tog en proffsfotograf bilder på alla par (jag och Emelie vill säga, haha). Ska bli kul att se dom bilderna sen! :P

Satte oss till bord och fick god mat, tävlade i film/dans quiz och fick se grymmaste uppträndadet från Helsingborgs danshus, all cred till dom, shiiiit vad bra dom var!!

Blev därefter DANS för oss själva. Jäklar vad vi dansade också. Stod på dansgolvet konstant med undantag från två rökpauser (nope..inte jag som röker..). Förklarar det onda i fötterna idag!
Jag, Mattias, Anders, Emelie, Mackan och Petter hade så sjuuuukt kul (förhoppningsvis alla andra också men dessa var min huvudsakliga umgängeskrets igår).
Sjöng duett till "hot n' cold", garvade halvt ihjäl oss till "inatt inatt är det du, är det jag" då denna är standard på våra personalfester. Börjar kunna det där nu! :)

Hade en sån sjuk lyckoruskänsla där på dansgolvet största delen av kvällen. Enda som saknades var Nicco..men det var också en stor del av lyckan. Att kunna gå ut och ha skitkul med vänner utan att behöva oroa sig för sin respektives reaktion när man kommer hem. Självklart för många men inte riktigt för mig då ett av mina förhållande var precis motsatsen. Nu är det lycka att veta att han unnar mig att ha kul och detsamma gäller för mig med honom. Man kan inte göra allt ihop!

Tror jag är skyldig Petter typ 12 drinkar eller nåt.. Hm, kan undra om någon försökte supa mig under bordet igår? Hahaha. Billig kväll iaf ;) Var det inte han så var det Anders eller Mattias som såg till att jag hade ett glas i handen.. Phu, att man inte mår dåligt idag är ett mindre mirakel!

Nu ska jag jobba vidare här.. Luuugn dag! :)

Kramar


En blå, en rosa, 2 björn borg och en cheerleader

Något sådant.

Förfest på Brogatan:
      

Hm ja, förfest ;)
Bilderna från själva festen får vänta då jag inte har dom...
Men kan säga att det var en SJUKT BRA fest...Sjukt bra!! :)

Dansade så att jag har blåsor på tassarna idag, drack färgglada drinkar (det är vårt tema på personalfesten, "en blå drink tack"), och skrattade så jag har träningsvärk i magen idag.. :P

Ska ner på stan och äta glass innan jobb nu, men på återseende! :)

Tema: Dans





På väg till 2009 års fest.

Tåget går 14.10 så nu ska tightsen på (tycker klänningen är liiiiiite kort utan sådär en söndag på stan) och jag ska bege mig ner mot Lund.

Fler bilder kommer säkert!

Mer sovande än vaken?

Fy f***n vad trött jag är idag!
Sitter i soffan och har duschat, tagit hand om ansiktet och slängt in en maskin tvätt + ätit frukost.
Var så trött i duschen att jag glömde raka benen.
Ska ha en superkort fransklänning ikväll men glömmer att raka benen..Hm.

Ikväll är det fest ja. Personalfest..as always på palmsöndagen. I år är jag så lite laddad att det knappt finns. Pratade med Malin igår om detta. Behövs nog mer än ett glas bubbel för att få oss alla på partyhumör. Vi har alla jobbat massvis och på ett uselt schema sedan jul/nyår och nu är vi med all rätt slitna.
Nåja, en fest kanske gör det bättre? Även om det känns kass att behöva åka till jobb på min enda lediga dag.. :S Phu.
Ser redan fram emot att Nicco hämtar mig ikväll.. Illa!

Så här har det sett ut tidigare år:

Tema: Lack och läder 2007

Den klänningen var ALLT annat är skön kan jag tala om..


Tema: Djungel, 2008


Upper class ladies i djungel på semester ;) Gillar hattarna..hrm.

Jag och sis på understa bilden. Då var vi nääästan likadana. I år är vi på pricken.
Temat är dans och vi är charlston-twins! :)
Bilder kommer...


Morgonpigg?

Nja sådär!
Är min sjätte dag på raken idag och att gå upp kl 05 kändes inte direkt motiverat.
Men nu är jag på plats och väntar på att Anders ska komma med frukost ;). Blir lite att göra idag men känns bra faktiskt!

Efter jobb ska jag hem en snabbvända och packa ner en flaska vin + byta kläder och sen hem till mami och grilla. Känner jag mig själv rätt blir det dock en tidig kväll.. Som sagt, upp kl fem är sådär!

Vad gjorde ni andra igår? Fredag och allt?
Vi hade en supermysig förmiddag på stan med kaffe vid terasstrapporna och sen en prommis. Hann kolla in Niccos bröllopskostym som nästan var färdig (SÅÅÅ snygg han är i den, min blivande man!;)) och sen sitta på en bänk i solen och bara hålla handen innan jag skulle iväg. Lagrade verkligen med solenergi...underbart!

Kram på er sålänge, hörs kanske nåt lite längre fram idag!

Lite bilder till gårdagens inlägg

Haha ni får läsa inlägget nedan för att förstå, men tänkte slänga upp lite bilder också för att liva upp bloggen lite ;)

Från tysklandsresan:

   



1. Jag innan vi åkte, 2. Miche på båten..soool! 3. Miche och Nicco i KÖN på väg in till Bordeshopen.
4. Shoppat...X antal lådor vin, ölflak och spritflaskor.. som sagt, 90 personer!

Present från Nicco i måndags:


Bioline/Primaluce produkter från LenHud

Och så en bild från min stund i onsdags när jag väntade på att Emelie skulle sluta..Satt i solen och läste Glamour. Love my life!


Nu ska jag dra på mig vårjackan (kan inte sluta tjata om detta!), och PUMPSEN (premiär idag!) och gå ner på stan med Nicco o dricka kaffe innan jobb. Den här våren ger mig grym energi!

Kramar

Veckan som försvann

Tror jag uppdaterade er sist i onsdags i förra veckan?

Jobbade morgon på torsdagen och fredagen.
Efter jobb på fredagen blev det en mysig fika med Malin :) Mycket som hann pratas om där!
På fredagskvällen förberedde jag en liten vinprovning för mig och Nicco efter att han kom hem från jobbet. Fick snabbsmaka tre olika viner för att veta vilken vi skulle handla till bröllopet.
Detta tillsammans med sushi var en fiiin kombo!

Upp i tid på lördagen och drog till tyskland tillsammans med pappa och miche. De två senare hade en egen bil vilket gjorde vår resa till riktigt kvalitetstid då vi verkligen kunde prata med varandra och ha det mysigt på vägen.
Blev massvis handlat...massvis..aj aj. Men förhoppningsvis blir det inte tomt i flaskorna på vår bröllopsfest iaf ;) Haha.
Fast det lär ju gå åt en del på ca 90 personer!
Efter tyskland blev det i alla fall thaimat och mys i soffan.

Söndagen spenderades ungefär på samma sätt. Kaffe hos pappa, snabb visit hos svärmor och sen till niccos mormor och morfar. Därefter ut till väla och shoppade två sjalar till mig (skönt att ha lite värme i halsen nu när vårjackan används flitigt!).
Sen hem, käkade pizza och sov i soffan resterande kväll! Hääärligt!

Måndag, upp och hoppa och jobba tidigt, därefter ansiktsbehandling som min UNDERBARA blivande man redan hade varit nere och förskottsbetalt som en tidig födelsedagspresent till mig. Så detta + en påse med ansiktscreme och ansiktsvatten väntade på mig på Len Hud :) Behöver jag berätta varför jag gifter mig med honom? ;)
Träning efter detta och sen behöver jag kanske inte berätta att det var däck i soffan som gällde sen?

Tisdag innebar jobb på bokningen hela dagen och sen bodypump med storebror..lovely!

Onsdag var det igår, jobb och sen inköp av outfit till vår personalfest som är på söndag tillsammans med lillasyster som är hemma (för gott denna gång hoppas jag!!). Blev en mysig kaffe i solen också, vilken VÅR vi har fått...Hoppas verkligen det håller i sig nu!!! :)
Hem och gjorde tacos till mig och Nicco och sen blev det Efterlyst i soffan.. gillar inte det här med killen som springer runt och attackerar tjejer i Helsingborg :S. Precis i våra kvarter dessutom.. uscha!

Just nu står jag på jobb och förmiddagen har spenderats med världens bästa Nicco. Frukost hemma och sen en kaffe på stan och en bulle i hamnen ;) Mys!!

Måste kanske jobba vidare men nu vet ni i alla fall vad jag har pysslat med den senaste veckan!

Kram på er sålänge!

I'm sorry!

Hej vänner!

Nej, inget har hänt och jag är här! Dock har jag haft så sjukt mycket annat för mig den senaste veckan så bloggen har inte ens fått en halv minut.

Skriver nu för att säga att IKVÄLL ska jag blogga lite om min senaste vecka + svara på alla era söta kommentarer :)
Ni är för goa!

Är förvisso på jobb men ska uppdatera er anyways!

Kram sålänge!

RSS 2.0