Så var året - 2009

Så har alltså ännu ett år passerat och man ska börja fundera på vad man lärt sig, vilka misstag man gjort och vad man ska tänka på inför nästa.
Jag börjar med att sammanfatta året så får v se var det tar oss. Kanske har jag blivit något klokare, kanske inte? Kanske har jag gjort tusentals misstag, kanske inte alls så många? Oavsett har det varit ett otroligt händelserikt år och jag är glad för varje dag, även de dåliga! Alternativet, att inte uppleva dessa är trots allt värre.

Januari

Började det nya året med tandvärk som smög sig på efter nyårsfesten. På tal om nyårsfesten så var just denna himla lyckad.
 
Resan inför svärmors 50 årsdag i juli bokades, Skopelos blev ön vi skulle besöka.
Började sätta fart med träningen på riktigt igen, både på SATS och med långa vinterpromenader. Jobbet kändes trögt efter semestern men kom igång igen, som det alltid gör!
Bröllopsplaneringen fortsatte, dock inte med samma fart, allt tog längre tid än vad vi trodde och ett tag var vi mer än lovligt trötta på alltihop. Skorna köptes dock in, en sak mindre på listan.

Solariet utanför oss sprängdes bara sådär en natt, Entourage var serien med stort S och jag började inse vikten av att ta hand om huden lite bättre än vad jag tidigare gjort, ansiktsbehandlingar bokades och produkter inhandlades med andra ord ;).


Februari

Kärleken till Entourage fortsatte, träningen fortsatte i samma spår. Hade massa underbara myskvällar med ansiktsmasker, tända ljus och färska blommor på bordet.
 

Fick cystor pga mina p-piller och hade SÅ ont, läste klart alla Stieg Larsson böckerna och hämtade den färdiga vigselringen. Bytte lite färg i vardagsrummet och fortsatte med bröllopet, bokade fotograf, tårta och killen som skulle sy upp min klänning + sy tärnklänningarna.

  



Mars


Hade möte med vår tänka fotograf och föll för henne direkt, världens bästa Li! Bestämde mig för brudbukett och allt verkade falla på plats just när det gällde bröllopet.

Var uppe i Göteborg med mina goa tärnor och försökte hitta tyg. Hade en fullspäckad dag som innebar tur-retur till Gbg plus utgång en lördag ;) Härligt! Vi satte oss på tomtkö och började kolla olika husmodeller. Planen var hus efter bröllopet (trodde vi iaf...)

Jag började längta något galet efter våren, både efter bröllopet och att få gå klädd som om det inte var 20 minus hela tiden. Planer för kommande personalfesten började också ta fart, jag och lillasyster har ju alltid vår egen variant...

 

April

Första riktiga vårmånaden var här. Bröllopet var endast en månad bort, jag fyllde 24 och firade detta lugnt och sansat med familjen.
Vi var i Tyskland och handlade all sprit till bröllopet och hade en otroligt lyckad företagsfest.
  

Jag och Nicco var i Danmark för att plocka snäckor till bröllopsdukningen och x antal cider gick ner under denna fina månad ;)
 

April var också månaden för min möhippa, för "modell för en dag" fotografering och valborg med mami.

  

 

Maj

Månaden för bröllopet var äntligen här! Värmen fortsatte, vi klättrade lite på kullaberg och fortsatte med oändligt mycket förberedelser för just bröllopet.
  

Så var det dagen D. Vår bröllopsdag den 16:e maj 2009. Den finaste dagen med de finaste människorna som gjorde hela dagen till den bästa!

  

Bröllopsresan gick ju till underbara (varma!!) Rom och därefter var maj som bortblåst!

  


Juni

Vi var i Göteborg och besökte Liseberg tillsammans med Maggis och Erik, ansökte om lånelöfte och jobbade någerlunda mycket. Bytte officiellt efternamn,och värmen kom tillbaka. Var väldans social och deltog i after worker, fikor och kvällar på stan till höger och vänster.
  

Vi var på våra första husvisningar (som gick sådär)och började längta efter ännu en semester!


Juli

 Så kom månaden som vi alla kommer att komma ihåg som en av de värsta månaderna i våra liv.
Den började förstås bra, med semester. Jag och Nicco tog en Sverigetrip som bestod av Halmstad/Oskarström där jag fick träffa min äldsta systerdotter för sista gången (något jag inte visste då), Fjällbacka och sedan Öland tillsammans med Emelie och Mackan.
  

Hann knappt komma hem så var det dags för nästa resa. Skopelos stod på schemat..detta tillsammans med stora delar av familjen + vänner för att fira svärmors 50 årsdag.

  

Så hann vi knappt komma hem och börja jobba förrän mamma ringer mig på jobb och meddelar det fruktansvärda. Lilla goa Anna levde inte längre. Allt kom så plötsligt och jag tror så här i efterhand att jag var mycket mer skakad än jag faktiskt kände mig. Man hittar ju sätt att gå vidare, det måste man..

 

Augusti

Första delen av månaden bestod av chock, sorg, saknad och begravning. Ingen kunde riktigt fatta vad som hänt och allt var minst sagt upp och ner.
Vi kollade på ett hus som vi faktiskt ville ha och en budgivning (som vi inte vann) påbörjades.
Jag började plugga, var ute och sprang i skogen med Marina och försökte att bara vara så gott det gick.
Av diverse skäl finns det inte mycket bilder från denna månad, ni får nöja er med denna friskusbilden ;)



September

Månaden då svärfar och mamma fyllde år. Firades med en middag hemma (svärfars) och en nere på stan (mammas) som slutade med en klassisk utgång för mig, Nicco och Marina. Citatet "Men för faaaaan Marina och Sandra klockan är lvart över FYRA" kommer härifrån..Gissa hur många gånger Nicco fått höra det i efterhand? ;) Plugget gick vidare och jag började inse att jag tagitmig lite vatten över huvudet...
 

Var på en del fester. Lite här hemma och en del med favoriterna från Lund!

  

Vi tog en tur till London i slutet av september/början av oktober och hade de mysigaste fyra dagarna.

  

 

Oktober

 Månaden då pappa och Miche fyllde år. Båda dagarna firades mysigt med familjen.
Vi kom som sagt hem från London och var SÅ nöjda med vår minisemester. Fortsatte att umgås massor med min svägerska och hamnade på diverse utekvällar.
Hemma gjorde jag och Nicco höstfint.
 

Kämpade vidare med pluggandet, gav nästan upp husletandet efter rejäl besvikelse och hade världens fest i slutet av månaden.

  

 

November

Näst sista månaden på året och jag började ana att pluggandet aldrig skulle fungera. Började jobba deltid på bokningen och deltid i repan efter en höst med bara timmar på bokningen.
Jag fick mina fem veckors semster beviljade, bloggen fick mindre uppmärksamhet än någonsin och vi var och kikade på huset med stort H i Påarp.
Fick reda på att vi faktiskt fick huset, skrev papper och visade föräldrarna vårt" lilla" inköp :)
Hade en glöggfest, där glöggen glömdes i slutet av månaden.. Hårt!

  

 

December

 Sista månaden på året. Jag jobbade heltid i receptionen den tid jag faktiskt jobbade innan semestern. Vi började planera för husflytt, var på möte med banken och kollade in x antal möbler.
 

Vi pyntade för jul, jag bestämde mig för att plugget var lönlöst, vi firade lucia och jag fick min efterlängtade semester.
Umgicks massor med jobbekompisarna på semestern, var på julbord och after julbord med de bästa och njöt av den första snön.

Julafton firades här hos oss och det gör även nyårsaftonen då vi åker till kastrup inatt vid tre tiden.

 

För att sammanfatta året som gick då; ett alldeles underbart år. Jag har blivit fru, varit på många underbara resor med den bästa och verkligen njutit av livet. Jag har även hittat tillbaka till min bästa bästa Calle. Vi är verkligen ett radarpar tillsammans. Jag har även insett att det finns människor i mitt liv som betyder så otroligt mycket för mig, och jag tror, vill i alla fall verkligen hoppas, att jag har visat detta på alla sätt jag kan. Att Anna försvann från oss som hon gjorde satte definitivt sina spår, en del av vår familj är borta och kommer alltid att vara saknad. Men jag vet att hon hade velat att vi går vidare, och det gör vi, för vi måste.

Vill passa på att tacka alla er som gjort mitt 2009 till ett år att minnas: Familjen (i denna räknas såklart min "nya" familj också in) - ni är de bästa man kan få och jag skulle inte vilja byta ut någon av er för något i hela världen!  Min man, du är underbar och jag är gladast i världen som fått bli din fru! Jag vet att framtiden är VÅR! Vännerna, ni vet vilka ni är. Tack för att ni är MINA vänner, de äkta, som skäller när jag gjort fel, skrattar med mig, åt mig och älskar mig för den jag är! Kollegorna: Utan er vore vilket jobb som helst tråkigt. Ni betyder så otroligt mycket och får mina dagar att lysa, ni känner mig väl och vet precis när jag behöver en värmande kram eller bara en puff i rätt riktning.

Sen två extra saker som förgyllt året:
Calle. Att jag och min bästis kan umgås i alla väder har jag alltid vetat, men att vi fortfarande, 24 år gamla, är samma personer med varandra är något att ta vara på.
Marina. Jag har aldrig haft en syster i samma ålder som mig själv, men med Nicco kom du och det är jag otroligt glad för. Du och jag har haft ett otroligt kul år och jag längtar efter alla äventyr som väntar oss! Om jag kommer in? Jag kommer knappt UT!

GOTT NYTT ÅR!!!

 


På begäran

Hit beger vi oss på fredag morgon (lämnat hemmet imorgon natt)





Om det känns bra? Jorå...Ganska ;)

Fritidsgård ;)

Gokväll!

Sitter här och har jobbat lite på tillbakablicken, har hunnit med första tre månaderna, så får vi se hur långt jag hinner imorrn helt enkelt! ;) Ska nog bli bra det här.

Har haft en mysig dag, var på väla med hjärtat och inhandlade bok om Dominikanska, spel och minneskort till PS2 + "The shining".

Den senare har vi kikat på nu ikväll efter träningen tillsammans med Marina, Calle och Miche. Mys! Det tillsammans med tacos är den perfekta myskvällen mitt i veckan. Har verkligen insett hur mycket jag älskar att umgås och att ha folk här...Underbart med vänner och familj!

Nu kallar sängen dock, har en busy dag framför oss imorrn så lite sömn ska samlas in!

kramar och godnatt :)

Sämsta!

Hej på er!

Sista tisdagen på 2009...Vilket påminner mig om att det är HÖG tid för mig att påbörja tillbakablicken. Den förra hittar ni under just "Tillbakablickar" bland kategorierna!

Var på SATS igår och insåg att jag aldrig har varit i sämre form..någonsin. Fy!!! Hade kass flås redan efter första övningen, för att inte tala om hur jag kände mig efter fya benövningar och 10 minuter på löpbandet. Usch! Nej, vi gick och handlade frukt och gick hem för att göra oss av med knäck, rocky road och annan skit. Nu räcker de. O då pratar jag inte om vikt (jag vet att jag inte behöver gå ner nåt!) men jag känner i hela kroppen när jag bara äter onyttigt. Flåset blir uselt, är mycket svagare osv..

Så, fruktsallad blev det igår på kvällen och dagen idag startade med en vitaminproppad smoothie. Det är ju SÅ gott, förstår inte varför man inte dricker dom alltid? Nåja..Tror det blir lätt att dricka sådana i Karibien också, något säger mig att färsk frukt inte är en bristvara där ;)

Nu ska vi alldeles strax ut på väla och utnyttja våra presentkort där. Därefter kan man vaccinera sig mot "svinis" på sjukhuset. Jag velar nåt otroligt. Visst, man kan åka på det nere på Dominikanska...meeeeen tänk om jag blir dålig av sprutan nu då? Två dagar innan vi åker? Beslutsångest är väl det minsta man kan säga..

Ikväll blir det mys med Calle, Marina och kanske bror och Åse. Tacos (med fullkornsfajitas och massa grönsaker!!), spel och film :) Fast innan dess träning! ;)


Här innan hade vi tränat seriöst i flera månader... sen gick de utför :P

Teenage dirtbag ;)

Hej på er!

Känns skumt med en "normal" måndag igen. Inte för att något är speciellt normalt för oss ändå.. Att vara lediga och bara vara är inte helt vanligt i detta huset!

Julen passerade, mysig, lagom och mättande ;). Blev en liten utgång efter jobbet på annandagen. Bara Vara och Zoobar. Den senaste hade lätt bäst stämning! Ett par cider och många skratt = den perfekta kvällen!
Igår blev en ganska seg söndag.. Men lyckades inhandla bord och stolar till vårt vardagsrum på nedanvåningen, första möbelköpet till huset ;) Underbart!


Denna matgrupp, dock känns bordet mycket ljusare i verkligheten..Men oavsett, här är det!

Hälsade på pappa och pimplade alldeles för mycket kaffe, hjälpte honom att installera sin webcam och sen hem för middag och Heroes.. Som jag somnade till :P

På kvällen blev det biodejt med Marina och Calle. Paranormal Activity.. Jisses. Jag var lite uppskrämd redan innan då kära Petter suttit och och berättat om den som om den var den värsta filmen någonsin. MEN... den var faktiskt mest komisk. Hoppade typ till två ggr på slutet.. Längsta timmen och 26 minuterna i mitt liv tror jag. Hmm.. Men det var trevligt oavsett ;).

Idag blev det ett sent uppvaknande, nu spelar Nicco tv-spel och jag väntar på att Cecilia och Sally ska dyka upp på en mysig fika.

Känns som att leva tonårsliv och ha jullov igen. Bio sent, sena serier på tv, tv-spel och fikor :P Haha jaja, kommer att komma tillbaka till jobb med sjukt laddade batterier faktiskt ;)

Nu ska jag koka lite kaffe!

Kramar!


Julmys

Då var alltså julafton över, redan. Tänk så mycket planering, pengar och stress som går åt inför en enda dag. crazy!

Skönt att veta att man faktiskt inte har stressat särskilt mycket då :)

Har ni fått nåt kul i år?
Vi fick en massa fina klappar, är så nöjd så! Mysigast är det dock att träffa familjen, äta god mat och bara mysa!

Så det fortsätter vi med idag. Ska hem till Niccos mormor och morfar nu snart och äta julmiddag. Sen blir det gröt hos mamma och sen droppa av pappas mat som han glömde igår.. ;)

Imorrn ska jag ju jobba, fixa öppningen. Ska bli lite mysigt faktiskt ;) Därefter blir det party party med mina favoriter här hemma!

Kram på er och fortsatt God Jul!

Julbords måndag med after work och en lat tisdag

Hej på er!

O så var det redan dan före DAGEN. Tokigt vad tiden har en förmåga att bara försvinna när man är ledig. När man jobbar också för den delen...

I måndags var det dags för julbordslunch på jobb. Supertrevligt som alltid. Go stämning, underbar mat och massa glada miner. Hade dessutom lite barn där som förhöjde julstämningen ännu mer. Härligt!
Därefter ett receptionsmöte som drog över liiiite på tiden så det var två stressade "systrar" som sprang över på nästa ställe för after work (after julbord?) med goa kollegor.

Vilken after work sen! Jag trodde jag skulle vara hemma vid nio nån gång..Tjena. Ett på natten ramlade jag innanför dörrarna. Endast en bränd läpp och en axel ur led senare, haha.
Det var någon som kom på den härliga idéen att shottar var en bra idé på en måndag (undrar efter hur många glas vin??) och beställde in sambuca.. En annan smart person tände eld på våra..och sen när vi väl skulle dricka dom så var glasen sinnessjukt varma, därav den brända läppen.
Axeln ur led...Ja. Går man ut utan jacka så fryser man. Försöker man sen dela jacka med någon vrider man nästan axeln ur led. Lovely! Skrattar man dessutom helt sinnessjukt under tiden så blir det inte lättare, tips från coachen ;)

Men kul hade vi...helt underbart mysig stämning! Bilder har vi inga.. Det får bli en annan gång ;)

Tisdagen ja...en lat, lugn och trött sådan. Skulle varit på glöggfest i Malmö men ett dumt huvud satte stopp för det.

Idag står massor på schemat. Knäck, rocky road, julskinka, städning och sen uppesittarkväll! Lovely!

Kram på er fina läsare!


Omtalade drinkar ;)

I've got a feeling!

Julkänsla tror jag minsann det kan kallas. Precis hela tiden!

Igår då vi satt i Lund på Gräddhyllan, imma på fönstrena, julpynt och massor av snö utanför.
Igår då jag och hjärtat gick ner på stan med mössor och vantar och drack rött vin i Mollbergs hotellbar.
Idag då jag promenerade ner på stan för att möta Calle.
Idag då jag fick middag hos mamma efter skridskoåkning. Snöade, julgranen var framme och jag var iskall.
Just nu, sitter nersjunken i soffan och har precis druckit en mugg med glögg, stjärnor, ljusstakar och julgran är tända.

Lugnet. Jul. Love it!




Julen 2008

Lördag!!

Idag är det löööördag gott folk!

Sitter med frukosten i högsta hugg och väntar på att bror ska vakna efter hans jobb-fest igår. Sen bär det av till Väla, förhoppningsvis för sista gången innan jul, haha! Nu får det snart vara nog.. Ett paket till mamma som ska inhandlas, sen är vi färdiga för i år. Har faktiskt bara varit mysigt att handla i år. Ingen stress, bara julklappar med lite tanke.. Perfekt!

Kollade på Jul med Ernst igår. Är inget fan av Ernst, men det programmet lyckades verkligen skapa ännu mer julkänsla hos mig. Ville ställa mig och börja baka och pyssla direkt. MEN har ingenstans att ha allt pyssel så får spara ideérna i bakhuvudet till nästa jul då vi har ett helt hus och en stooor trädgård att pynta ;) Lovely!
Men baka tänkte jag minsann göra, antingen imorrn eller på tisdag/onsdag. Myys!

Men åter till dagen, väla först sen hem och vända för att bege mig till Lund och världens bästa Åse och Mattias. Blir en lååång vinterfika och lite skitsnack så här innan jul.

Ikväll ska jag och min fina man visa oss på stan tillsammans ;) Ska dricka ett glas vin eller två och bara mysa. Blir perfekt!

Näe..äta upp frukosten och sen väcka bror får nog bli min plan!

Kram och njuuut av lördagen!


Jag på Björns bar i Göteborg förra vintern, mys! Vin och tapas och en hekväll med hjärtat..
Ska bli underbart med semester ihop! Från och med tisdag har vi 25 dagar..längsta någonsin ;)

I just wanna use your love tonight..

Hej fredag!

Blev inget hus-inlägg igår som ni nog märkte. Var fullt upp med pulka-fix och grejor ;)

Idag har dagen försvunnit med en tur på väla med fika, shopping och mys med mami. Härligt. Lagom med folk, ingen stress för min del (snart klar med allt!) och iiiiiiiskallt utanför.

Nu sitter jag dock här efter maten och är småfrusen och lite rastlös. Har fått olika inviter, dels till Lund, en om vin här i stan osv..Men inte riktigt laddad. Visst, ett glas vin på stan hade suttit fint, men så är det iskallt (som sagt) och pengarna borde definitivt hållas i nu. Dessutom är det go after work/after julbord på måndag med jobb och en glöggkväll i Malmö på tisdag. Tror det får räcka. Kan kanske gå ner på stan med mannen imorrn om inget annat ;)

Vad gör alla andra denna vinter-fredag?

Kramas!


Jag och big brother ska minsann upp i tid imorgon och shoppa sista julklappen till mami, bäst att vara pigg ;)

Kyla!

Vilken underbar dag!
Sitter i soffan och är frusen, trött och sån mysig i hela kroppen som man bara blir när man varit ute massor.
Det är ISKALLT ute men åkt pulka har vi ;). I nya termobrallor och ny pulka ;) Svart alltihop, snyggt skare va! :P

En mysig dag helt enkelt.
Träffat Calle och Marina, skrattat och haft det härligt. Älskar snön, mera!!! ;)

Nu blir det snart sängen efter kebabsallad, våfflor ochvarm choklad i soffan. Har en känsla av att jag kommer att sova gott inatt!

Kommit på 30 års present till mannen har jag minsann också gjort idag, o han fyller år i juli! Tänk vad hjärnan kan komma på när man varit lite ledig? ;)

Kram och godnatt!


Can You Feel The Love?

Idag känner jag definitivt kärleken!

Var och shoppade lite julklappar med lillasyster i Lund igår. Passade på att handla julklappar till oss själva för presentkortet jag fick på jobb förra julen. Blev minsann fyra iittala glas, ljusblå vattenglas som vi redan har några stycken av, och en Eva Solo karaff ;). Känns lite lyxigt att shoppa sådana grejor till sig själv i december!
Det snöade precis hela tiden och vi hade världens mys!

Åkte hem och här snöade det ännu mer. Hem till världens bästa svärföräldrar och fick middag, kaffe och den gooooodaste lussebullen med vit choklad i, galet gott!!
Pratade hus, inredning och hela tiden öste snön ner utanför. Underbart!!!

Åkte hem och kollade på film med tända adventsljusstakar, julgran och snö utanför. Mer julkänsla än så kommer jag nog inte att få detta året. Den verkar dessutom hålla i sig, för även idag sitter jag här med ett fånleende.

Jag och mina två musketörer (Marina och Calle) ska bege oss ut och åka pulka ikväll, helt underbart! Har inte åkt pulka på flera år! ;) Dags att bli barn igen!!

En massa snöiga kramar på er ;)

Ps Slänger upp ett litet inlägg om planer för huset sen för den som är intresserad ;)


Vinter 2008

Första lediga dagen....

....har verkligen flugit förbi!
Började starkt med möte på banken 10.00. Riktigt bra möte med vår personliga bankman. Vi blir ju helt plötsligt förmånskunder nu (herregud vad vuxenpoängen läggs på hög!) och har en massa nytt att tänka på. Fick genomgång med försäkringar också, phu! Både klokare och mer förvirrade än någonsin begav vi oss till väla och fixade lite julklappsköp.. En snabb sväng in på IKEA och kollade in en eventuell soff-kandidat till vardagsrummet nere och sen massa korv till lunch ;)

Hem och fixade lussebullar till fikan med Tobbe. Mysigt med besök och ÄNTLIGEN fick han träffa min man. Det är ju faktiskt väldigt mycket tack vare honom som jag och Nicco är ett numera gift par. Varför är en väääldigt lång historia men att jobba natt samtidigt som Tobbe var mer effektivt än terapi kan jag meddela ;)

Har nu varit och tränat med bror. Love it! Körde rygg och triceps med högt tempo och go puls hela tiden. Känns SÅ nice i kroppen just nu,.. Förutom ett galet blodsockerfall som gör mig lätt snurrig. Blir det massa stavfel så vet ni vad det beror på, tokskakis!

Luktar vansinnigt gott i hela lägenheten, Nicco gör soppa och jag har tänt adventsljusstakar och ljus. Blir myskväll med film idag! The proposal är först ut, någon som sett?

Hur har ni det denna måndag? :)
KRAMAR i massor!


En plan kanske? Klippan soffan i läder, vit två-sits.. Två sådana möjligen..?

Bild: IKEA

Are you ready?

Håret plattat, sminket påmålat, naglar målade och lunch i magen.
Skulle tro att man är redo för jobb nu!

Sitter faktiskt och kikar lite på reprisen av IDOL. Shit vad bra Erik är, det är magi när han står på scen. Gillar även Calle och tror att han kan fixa en karriär inom musik han också.. Men Erik. Herregud!
Värdig vinnare, absolut!

Tänkte egentligen bara önska er en riktigt mysig eftermiddag. Jag ska ha det samma på jobb :)

Kramar i massor!!


Bjuder på lite kärlek så här en mysig söndag :)

Välkommen Lucia!

God morgon!

Här startade morgonen tidigt. Jag tyckte att mannen var värd att skämmas bort lite så jag gick upp en kvart innan honom och fixade frukost och tända ljus. Tredje advent och Lucia idag. Att tiden flyger är verkligen ingen överdrift.

Har precis beställt foundation och veil från I.D. Dyyyyrt men å andra sidan varar det i evigheter. Slår man ut det så är det inte dyrt egentligen. Bara mina små som jag fick i startkitet har varat i flera månader! Var dock dags att fylla på nu inför resan, perfekt med smink som har solskyddsfaktor 15 när man ska till Karibien! :)

Vad gör alla ni goa läsare idag då? Här blir det till att vara flitig om några timmar och bege sig till jobbet.
Mysigt med Lucia, är det något jag verkligen gillar med julen så är det faktiskt att befinna mig på jobb. Alla lägger ner ett riktigt hästjobb med pyntet och mycket vackrare än så kan det inte bli. Gran, tända ljus, tomtar..överallt! Utan att vara för mycket. Julstämningen infinner sig alltid där på något sätt. Härligt!

Ska ni se några Luciatåg i år? Eller har ni varit uppe tidigt och kikat redan kanske?



Imorgon ska julgran inhandlas. Egentligen lite tidigt men eftersom vi åker den 1:a januari så får granen hoppa ut redan på nyårsafton.. Trist men den kan inte bara stå här i två veckor, då kommer vi hem till en barrhög.
Lite mer julpynt ska upp också, mys!

Kram på er!

L som i lördag och..

....och det rycker lite i dans-axeln som jag ska vara ärlig.

Slocknade som ett ljus på soffan när jag kom hem. Helt död efter ett vändpass (är man inte alltid det?)..men nu är det bra musik på spotify, vinglaset i högsta hugg och kycklingfajitasen är förberedda för mannens hemkomst.
Sjuuuukt sugen på utgång, men icke! Måste vara utvilad imorrn då jag har massor att avsluta på jobb innan semestern. Dessutom är det bra att spara pengar.

Oj vilka ursäkter ;) haha. Nej utgång blir det inte! That´s it! :)


Kör en liten "Sandra och grabbarna på fest"-tema nu bara för det:













Bästa boysen i hela världen! :) Mattias, Nicco, Robban, Petter, Mackan, Storebror och såklart Calle :)


Usla vanor

Ett av skälen till att jag inte riktigt gillar att jobba kväll är att jag får urusla vanor när det gäller mat.
Blir oftast ingen riktigt frukost för jag ligger och drar mig länge och "passar på" att sova när jag kan. Speciellt när jag jobbar vändpass = kommer hem ca halv tolv och ska upp 05.

Börjar dagen med en godisbit för att få upp blodsockret och sen rakt på lunch. O sen stressigt med mat på kvällen.. Inte idealet direkt.
Men.. Tre pass, sen lovar jag att äta duktigt i fem veckor ;)

Ska springa ner på stan alldeles strax och träffa mami. En mysig frdagslunch innan jag ska jobba.
Blir tonvis att göra ikväll men det är nog bara bra, annars är det lite depp att jobba fredagskväll och dessutom missa IDOLfinalen när man följt det hela hösten/vintern. Jobbar ju på söndag också så missar dessutom reprisen.. Aja. I will survive!

Nu: Vidare!
Kram på er och trevlig fredag!! :)


Något sugen på en sånhär kväll snart igen ;)

Svarta tankar

Vi behöver köpa en ny spis till köket..ganska snart då den som finns är ca 20 år gammal.
Vi tänker svart.... Vi har ju ett vitt köksbord, kyl och frys är vita och kakel är vitt..så svart känns lite coolt!

Det sitter dessutom en ohyggligt ful kryddhylla ovanför spisen i nuläget (avskyr kryddhyllor!!) så denna combon känns som en bra idé:









Stilen passar oss båda, så vi får se. Ser det lika fint ut live så känns det som en plan!

Vad tycks?

Bilder: Elgiganten

Torsdag

Torsdag och en ledig dag.
Vaknade sent (minst sagt) och har bara suttit soffan med pepparkaksfil och facebook ett bra tag.

Nu börjar det bli dags att stoppa lite tvätt i maskinen och sen sätta på KAFFE!

Dagen ska fortsätta i samma anda, lugn med andra ord. Ska bara precis röja lite och se till att få undan all tvätt som vi samlat på oss.

I helgen blir det jobb, jobb och jobb. Men det känns ok. Kommer hem sent på Luciadagen och sen är det underbar semester som väntar.
Möte med banken, fika med Tobbe (?) och julgransköp på måndag. Klippning, färgning och middag på stan på tisdag. Därefter massa oplanerade dagar, härligt!

Återkommer i eftermiddag. Tänkte inviga er i lite hustankar minsann ;)

Kramar!

  

Jul hos oss förra året. Funderar på en lite mindre gran i år ;) haha!


Skor Skor Skor!!

Tror ingen som läst denna bloggen ett tag har missat att jag är en fullkomlig sko-fantast. Jag älskar skor.. Och framförallt klackar!! :) Ser fram emot att hitta smarta lösningar och faktiskt ställa alla i ordning i huset..

Köpte dessa från H&M i slutet av sommaren. Har hunnit använda dom under två utekvällar och det funkar faktiskt, trots 11 cm ;)


Kollade in H&M´s hemsida igen och hittade en massa andra snyggingar. Mmm.. Vill ha!!!




Är helt nerkärad i det sista paret. Svart klänning och massa silversmycken... Snälla tomten? ;)

Bakfull?

Nej, jag är faktiskt inte det. På en tisdag.
Men jag känner mig sådan. Ont i huvudet, skakis och lite lätt illamående. Thank you vaccinet. Suck!
Sitter här och dricker bubbelvatten och håller tummarna för snabb övergång då jag faktiskt ska jobba hela kvällen..

Nåja, det går säkert över efter lite frisk luft och så, vad tror ni? ;)

Nu ska vi iaf äta lite här.

Hoppas ni får en fin tisdag :) 5 arbetspass kvar sen är det SEMESTER!!!!


Snaaaaart ligger vi på playan igen! Denna gången: Dominikanska!!

Favorit just nu

Denna låten släpper inte riktigt taget om mig just nu..Galet.

Till Party, till hemmamys, till tåget, till allt :) Den funkar!



Spelades fliiiiiitigt förra helgen iaf ;)


Sen finns det ju även en version för oss ladies ;)

 

O med det säger jag godnatt! :)


Hårda ord?

Inser att jag kanske lät lite hård imitt förra inlägg. Men ibland känns det så. Som att man verkligen, verkligen behöver något nytt, annorlunda och bättre.

Nu är det ju faktiskt inte säkert att något annat hade varit bättre. För en lite piggare, lite mer avslappnad och lite mer utvilad Sandra inser att hon älskar sitt jobb. Jag hade inte varit där i snart 4 år annars. Oftast är det ett favoritställe..men ibland brister det och man känner precis som i nedanstående inlägg.

Idag är en bättre dag och jag är just ovanstående, piggare, mer utvilad och avslappnad. Lite mer Sandra helt enkelt.

Har haft en ledig måndag tillsammans med mannen. Den har utnyttjats vill jag lova. Kollat tapeter, golv, kakel, klinker och badrumsinredning. Just nu undrar jag om vi någonsin kommer att enas.. ;) Som tur är har vi några månader på oss. Jag är ganska trött på endast vitt och vill gärna bryta av lite här och var med spännande fondtapeter som ger lite liv åt huset.. Kära mannen vill väldigt gärna köra safe..vitt vitt vitt och klassiskt..
Jag gillar också vitt...men har tröttnat lite för att vara ärlig..Det mesta vill jag också ha vitt men som sagt..bryta av lite i några rum känns lockande. Hm, vad tror ni man kan muta honom med?? :P

Har för övrigt köpt julklapp till honom också. Årets andra julklapp faktiskt, pappas inhandlades i lördags :)

Vaccination har vi också hunnit med. Pooliosprutan och Twinrix nr 2. Måste ta en till inom 5 månader men nu så:) Satan vad illamående jag blev av att ta två sprutor samtidigt dock. Isch!

Nu blir det snart middag här och femte Johan Falk filmen!

Vad gör ni ikväll?? :)


Inser också att det är hög tid att beställa julkort...Så här såg 2008 års julkort ut ;)

En riktigt dålig ambassadör

Vi pratar ofta om ambassadörskap på jobb. Att vara en bra ambassadör för sin arbetsplats är viktigt.

Just nu är jag nog den sämsta ambassadör mitt jobb kan hitta. Den sämsta.

En dagreceptionist och en nattis är sjuk. Vad händer? Får vi in extrapersonal? Nej då. Dom jobbar på andra ställen, är trötta, ska plugga, har tentor, har sittningar osv osv osv...

Ett 13.5 timmars arbetspass för mig på fredagen och ca 11 timmar för Emelie.
Ett söndagspass för mig, upp klockan fem på min lediga söndag... + 6 dagars jobb till i nästa vecka.
Helt jävla underbart.

Jag håller seriöst på att sprängas av ilska just nu. Jag är så satans trött på hela stället. Man kan i stort sett aldrig räkna med att vara ledig oavsett vad som står på schemat. Planer kan man göra upp..lösa sådana för jobbet får visst gå först. Förra helgen var jag ledig, men telefonen började ringa 7.30 på söndagsmorgonen. Nu var jag ingen lämplig kandidat med tanke på natten innan (göggfest) men oavsett. Denna helgen skulle jag också vara ledig.. Jovisst, jag fick ju en lördag. Tack.

Nästa helg jobbar jag.

O ja, jag har semester sen.. Men man kan inte bara leva för att ha semester. Man måste ha ett liv emellan semestrarna också. Trots allt spenderar man mer tid på allt annat än just semester.

Jag och Nicco skulle ha en ledig dag imorgon. Det har vi ungefär en gång på två veckor. Normalt? Inte direkt. Nu ska jag jobba..jo jag kommer väl hem vid halv fem-fem. Men sen ska jag upp fem igen på måndag morgon.

Det här funkar inte för mig längre, så enkelt är det nog.. Jag hade nästan mer liv som extraanställd (trots 300 timmar på en månad) för då kunde man i alla fall välja att säga nej.

Dessutom vet jag hur mycket det är att göra imorgon. Ingen lat söndag det inte.

Hoppas ni andra får en trevlig andra advent. Jag kommer inte att ha det. Med humöret ca 6 meter nedanför marken och en galen trötthet så är det redan kört för min del.

By the way. Från och med idag är jag färdig med plugget. Det är inte lönt att ens försöka. Jag kommer aldrig att ha tid oavsett.

Cause I adore you!

Hej på er!

Det går tid mellan inläggen, tro mig jag vet!
Tankarna är helt enkelt på annat håll. Ska väl inte riktigt skylla på tidsbrist. Men...försöker fokusera på viktigare saker än datorn de få timmar jag faktiskt är hemma nuförtiden.

Dock har jag en kväll ensam ikväll. O tänke titta in och uppdatera er om läget!

Så..helgen som gick bestod av GLÖGGFEST! :) Haha galet gäng, galen kväll, galet helt enkelt!

Tänkte bjuda på lite smakprov:

  
    

1. Syskon!
2. Good looki´n ladies ;)
3. Sisters!
4. Haha..jag med man och "extra-bror"
5. Julcider!
5. Jag och bästis försöker få till en "fin" bild ;)

Helgen som kommer ska bli LUGN.
Imorgon ska jag handla julklappar med B1 (åse) och därefter hänga på henne till Veberöd och kolla IDOL och mysa.
Lördagen ska bestå av lite mer julklappshopping och sen egengjord pizza, massa godis och massa sällskapsresanfilmer med dom bästa ;) Jag, svägerskan och Calle är verkligen dom tre musketörerna just nu ;)

Nu blir det iaf en dusch för mig...mycket möjligt att jag återkommer med ännu ett inlägg..är helt såld på badrumsrenoveringar och vita-tappor-tankar just nu! Åhhhh vad jag längtar efter vårt hus!! :)

Kramar!


RSS 2.0