Lovely feeling

Idag är jag LYCKLIG!
Det är jag annars också (oftast i alla fall) men idag är det den där pirrande goa känslan som man har ibland när allt bara stämmer.
Nicco har varit så underbar idag!! Eller, han är det annars också (oftast) men direkt när vi vaknade burrade han in huvudet i mitt hår och var så söööt..och så har det fortsatt, med massa kramar och pussar hela dagen. O ingen är mer glad än jag :)) Står här och riktigt läääängtar till imorgon eftermiddag efter jobb och mötet med fotografen..Då ska vi ta en kvällprommis, gå och sola och bara MYSA i massor!
Helt underbart :)

Nämde jag att jag står på jobb förresten? ;) haha!

Kram på er!

Jobbehelg

Hej på er!
Så solen tittar minsann fram denn lördag..niice :)
Vi ska alldeles strax ner på stan och äta lunch innan jag ska iväg och jobba.
Nix, inget jag ser fram emot (jobb alltså) men det kommer att gå fort + att det är hääärliga gänget som jobbar helgen. Gött!

Ska pyssla med helgrutiner, provisioner och konkurrentkoll idag. Wish me luck! Haha, ähe de kommer nog gå bra! Känns skönt att jag har en del att göra i alla fall!

Vi hörs senare, kommer in och svarar på lite kommentarer då också!

Kram

Big NO for Vanilja

Näe hörrni.
Vi har ingen tårta bokad. Vi är inte ens i närheten.
Blir faktiskt bara mer och mer irriterad ju mer jag tänker på det.
Först blev jag nog mest besviken och tänkte "shit...vad ska vi göra nu då?"
Nu är jag bara arg.

Nicco slutade tidigare på jobb för att hämta mig och sen åka och bestämma VÅR bröllopstårta. Yrade omkring en del då vägbeskrivningen på hemsidan var bland de värsta på länge. Typ tre streck.
Kommer fram. Kommer in. Fick titta på bilder, bläddrade ungefär 5 sidor fram när hon frågar vilket datum det gäller (somjag då redan har mailat om och bokat).
När vi då säger den 16/5 säger bruden att hon är på semester då. Okey. Inte lönt att kolla vidare i den tårtboken inte.
Kommer hem hit och tittar igenom mailen, kan inte ha skrivit fel väl? Och nej, mycket riktigt..jag har både skrivit den 16/5 och att vi vill boka henne det datumet.

Så nu är jag mest arg som sagt. Och lite trött.
Men vi jobbar på det. Nu känner jag att det börjar bli tight med tid, men vi jobbar på det..Håll tummarna!

Nu ska vi gå och träna och sen äta god fredagsmiddag och dricka massa rött ;)

En bra balans

Som ni säkert märkt är jag inte alls lika pigg på att blogga nu som för en månad sen.
Jag känner bara att jag behöver min tid i soffan utan dator just nu.
Men tror faktiskt jag har hittat en bra balans. Jag bloggar när jag har tid och ser det inte som ett måste helt enkelt.
Vilket I-lands problem va?
Att känna sig stressad av bloggen.

Fast det blir lite så.. "Åhhh nu har jag inte bloggat på flera timmar...fast egentligen har jag inget att säga så vad ska jag blogga om??"
Eller "Shit, har missat att svara på mina kommentarer...MÅSTE göra det nu"
Å så blir det ett stress-moment istället för kul.

Men ni finns ju kvar ändå, eller hur ? ;)
Så att ni vet, vissa dagar kommer jag säkert att blogga massor (när inspiration finns) och andra är här nog väldigt tyst ;)
Men jag försvinner inte..det här med bloggande är alldeles för kul för det! :)

Stor kram


Nån som blir sugen? Ge mig VÅR och grillvärder! NU!

Imorgon är en annan/ledig dag!

Gah. Denna dagen måste nog gå till historien som en av de längsta någonsin.

Igår var jag ledig, fast var nere med mamma på stan och käkade lunch på nya Delin. Gott men tråkigt upplägg..Så äre.
Jag och Nicco var på middag hos Anders på kvällen, vi tre + Jennie och Bella. Riktigt god mat och dryck och givetvis en jäkla massa skratt!
Kom hem vid halv elva och däckade.

Upp 5.55 i morse. Till bokningen där det har varit fullt ös. Så kul att ha Jennie där uppe! :) Dock har vi båda varit galet sega och inte har det hjälpt när nästan alla som ringt varit sjuuuukt dryga och inte vetat varken om när eller hur de ska boka. När man inte ens vet datum är det som är FEL. Snälla ni som läser min blogg, säg att ni har koll på datum, antal dagar och sånt när ni ringer och ska boka hotell? Please!!!

I alla fall, efter jobb mötte jag upp Marina i stan, upp hit och hämtade klänning + skor och iväg till skräddaren. Ritade upp skiss på hur Marinas och Maggis klänningar ska se ut och nålade upp miiiiiiiiin fina skapelse ;). Första gången jag hade klänningen på tillsammans med skorna också. Nöjd! Dessutom tror jag att tärnornas klänningar kommer att bli helt underbara!

Hem och iväg till träningen. Bröst och axlar. Sen hem och i soffan med en kebabrulle (yeaaaaah) framför sista två avsnitten av Entourage säsong 4.. Ångest. Femman kommer väl ut om sisådär ett år :S.

Nu ska jag iaf sovaaaa...tanken var att jag skulle upp och städa imorrn men eftersom den där blivande mannen jag har är världens bästa har han redan fixat det för att jag skulle slippa och kunna ta det lugnt istället.
:) Bästa!!

Nu natti! Hörs imorrn!


Lite pyssel som jag gjorde igår...Love my nya bildredigeringsprogram! I alla fall är de bra för mig som aldrig haft nåt :)
Detta är nu min skrivbordsbild (ovan) det nedan är Niccos!


Jag vill gifta mig NU!!


Hoppsan

Tjo. Här gick det undan idag.
Har gjort tonvis med bokningar, checkat in alla utom fem pers och klockan är redan 19..Hoppla.
Längesen en kväll gick så här fort, dock känns det väl lite som att den kommer sakta av nu eftersom det mest är gjort.
Men så är det, kan inte säga att det har varit segt hittills i alla fall!

Hur har ni det denna måndag?

Kramar

Sliten

Känner mig just så idag. Men så blir det väl när man har en dag ledigt bara. Skulle behövt idag också känner jag.

Men nu är vi på gång igen och denna veckan är MER än fullspäckad.

Idag började dagen med ännu en visning i lokalen där vår bröllopsfest ska hållas. Kollade ut var baren ska stå, hur buffén ska placeras och hur DJ'n ska få plats osv osv..
Jobb nu fram till ca 22,30.

Imorgon jobbar jag på bokningen mellan 08,00 - 16,30 fast bryter redan 15,00 då vi har personalmöte mellan 15-17.
Hem och träna direkt efter det.

Onsdag är ledig men har ett hem som är i behov av dammning, fönsterputs och allmän städning. På kvällen ska vi till Anders och äta middag tillsammans med honom och Bella.

Torsdag är det bokningen igen 08-16,30. 17,30 ska vi träffa Christer som ska sy mina underbara tärnor klänningar + lägga upp min lite.
Därefter träning.

Fredag är ledig men ska provsmaka tårta 14,30 och sen hoppas jag på en LUGN fredagskväll! För sen är det nämligen jobb hela helgen. USCH. Jag vill inte. Orkar inte mer helger..Hatar att jobba helg faktiskt, ju mer jag gör det desto värre blir det.

Men vi tar det då. Idag är det måndag, wiho. Hrm

Hur har ni det idag då?
kram

Snart verklighet



Mitt inlogg i vårt konferensbokningssystem...
Lite tidigt, men då vi skulle skapa nya var det inte läge för Sandra Johansson eftersom det är ett jäkla projekt att ändra sen ;)

Snart så :)

Natti!

Jag igår + omgjort :)

Hej igen!

Då är jag tillbaka efter en riktigt tjej-dejt :) Våfflor med grädde och sylt, massa mys med Aron (hunden) och sen en prommis i pålsjö. En väldigt blöt prommis ska sägas! Usch för smältande snö. Dock hoppas jag att den håller sig borta nu!!

Vi var ju hos Miche och Eva igår. Mys. Blev en drink före maten, vin till tacosen och därefter baileys och kaffe och sen en drink till = ont i huvudet av all blandning! :)
Så här förvandlades jag på en halvtimme igår:

 
1:a bilden är tagen 05,25 på morgonen innan jobb...sjukt trött.
Andra är tagen precis innan vi åkte till Miche och Eva, kan meddela att det var galet kallt när det kommit en halv decimeter snö när vi skulle hem..Men vill man vara fin.. ;)


Fick ett ryck innan Dessi kom innan, våra nya gardiner och matta har legat här ett tag..Så..jag bytte ;)
Innan såg det ju ut så här:

Rött :)

Nu äre grönt istället:

Grön matta och gröna gardiner, i samma mönster som de röda var tidigare!
Vår och LJUST! :)

Jag ljuger så bra :)

Åhh underbara söndag!
Solen skiner, snöhelvetet är på väg att smälta bort (samma snö som höll på att ta död på mig inatt by the way!) och Dessi är på väg hit för att äta våfflor och ta en promenad med vovven :)

NICE
Ska berätta mer om igår och slänga upp lite foton sen, men nu ska jag göra våfflor ;)

Kram

Ledsen/Happy

Blandade känslor idag.
Blev lite ledsen i morse när jag gick upp och stod och funderade på när jag och Nicco ska ha ett par dagar tillsammans nästa gång. Gissa vad jag kom fram till? Den 28:e mars är nästa gång. 2...8...MARS. Om över en månad :(

Nästa helg jobbar jag, helgen efter det ska jag till götet + umgås med arbetskompisarna och Nicco ska på date med grabbarna. Sedan jobbar jag två helger på rad igen och sen är det den 28/3. Magiskt. Dessutom lär vi ha MER än fullt upp den helgen. Ska till tyskland och handla dryck inför bröllopet, och förmodligen 1000 andra saker som har med just bröllopet att göra. Lite less blev jag allt. Behöver mina Niccotimmar ju :(

Sen har vi den happy sidan av det hela. Mina kollegor märker så snabbt att det är nåt. Så idag har jag blivit servad med red bull och kramar i massvis.. "men det räcker väl med oss sandra" Ja jo.. dom duger dom också! :)

Skäms nästan lite för att säga det men skrev faktiskt till en "blogg-kompis" idag att jag nästa ser fram emot att allt bröllops-stök är över. Förmodligen kommer jag väl att sakna det sen (man är ju aldrig nöjd) men ändå. Att ha dagar som det är TOMT på i almanackan. Ingen frisörtid, ingen tårtsmakning, ingen lokalstudering, ingen brudbukettsyra, inga sy-upp-klänningar-möten osv osv.

Fast JAG VET (mamma och pappa ni behöver inte kommentera) att jag/vi själva har valt att göra det så stort, och jag älskar det självklart. Kommer att bli ett underbart bröllop där jag gifter mig med Världens Bästa Man!  Men när vi jobbar som vi gör och livet bara verkar flyga förbi utan att vi ens hinner njuta av vår bröllopsplanering så känns det som att jag bara vill vara hans fru NU, åka på semester och andas igen :)

Haha... Jaja, slutgnällt! Men tänker spara denna bloggen för att se att allt faktiskt inte var rosenrött under bröllopsplaneringen, kanske kan visa en framtida (HOPPAS) dotter eller son det senare ;)


Jag har honom runt halsen sålänge! :)

6 more hours

Det är vad jag har kvar. På jobb alltså.
Att gå upp kl 5 i morse var sådär. Sjätte dagen i rad och vändpass. Fy F** vad trött jag var (är!).

Men nu är jag på plats, har ätit frukost med Anders, inte den lilla frukosten heller. Pannkakor med frukt och limegrädde, äggröra, macka med bacon, leverpastej och saltgurka + varm oboy och apelsinjuice. Phu, mätt! Foton kommer senare!

Är riktigt seg i skallen idag och längtar hem till en timme i sängen och sen en dusch och omsminkning innan vi ska till bror med familj. A fyller 15 och det ska såklart firas :)

Nu ska jag dock börja på lite helgrutiner, blivit lite back eftersom jag och Anders mest har snackat skit i snart två timmar.. Men skönt äre när tiden springer på!

Kramar sålänge!

Sötaste lillasyster! :)

Tittade in lite snabbt på facebook och upptäckte ett mail från Emelie (Som befinner sig alldeles för många mil bort..i asien!). Hon ville stämma av lite inför personalfesten, hon o jag har ju vårt eget tema as always!
Sen skrev hon lite om hur mycket hon längtade efter vårt bröllop och alla vår/sommarkvällar med en cider i högsta hugg.. Jisses vad jag längtar!
Både efter min lillasis (är inte  min lillasyster på riktigt men ändå) och efter just alla dessa sköna kvällar i sommarvärma med bara ben, solglasögon och ett gott glas rosé.
Ser fram emot att hon och Mackan kommer upp till Hbg, att vi kan sitta och snacka skit och spela kort på balkongen till långt ut på natten (nu när vi får plats med fyra).

Kan de inte bara bli vår och sommar NU????

Tiara sponsring :)

Sötaste Sara har ordnat en tiara till mig!! :)
Som dessutom är godkänd min frisörska nu..Underbara liv!! :)

Fin är den, och passar perfekt till klänningen och mitt mörka hår. Nu är det inte mycket kvar på listan som heter "kläder m.m till Sandra".
Kvar är:
Sjal (ska sys upp)
Väska
Smycken
Underkläder såklart ;) Dessa ska tärnorna få hjälpa mig att välja ut i Götet om två veckor.. ÅHH vad jag längtar efter den helgen. Först Göteborg med finaste tjejerna och sen utgång med jobb i MIN stad = nära hem till sängen när man inte pallar trycket mer! :)
Enda felet är att älskling inte är hemma.. MEN har hört att en helg iväg från varandra med "egna" vänner kan vara bra..haha! + att när han kommer hem på söndagen är det flottig pizza och annan bakfyllemat och mys som gäller i soffan.. Underbara liv (återigen)
Haha!

Kram på er!

Våren..med en drink i handen! :)

Kostymen (se nedan) passade inte..så nu får vi beställa en istället.. Dyrare. Fast mer pengar till mig, mohaha!
För er som inte vet sa Nicco nämligen (när han upptäckte att en brudklänninggår på ca 7-10,000) att hans kostym skulle kosta lika mycket som min klänning. Nu blir hans kostym dyrare eftersom min klänning var ett klipp. Med andra ord borde det betyda att jag har ett par tusenlappar till godo? Eller? Lika för alla? ;)


Denna våren blir en partyvår verkar det som..
I alla fall det lilla jag är ledig på en helg..dvs 4 helt lediga helger nu innan bröllopet...crazy!!

Men hittills är följande inplanerat:
7/3: Ut i Helsingborg med min andra familj (jobbet..) drinkar, mat..dans..galenskap. As always
5/4: FIRMAFEST! Tema: Dans..my god!
16/5: BRÖLLOP :) Den som inte firar ordentligt då får med mig att göra! ;)
30/5: Marinas 25 års fest! :)

Sen antar jag att mina fina tärnor har planerat in nåt skoj ;) Men det återstår att se!



Nu ska jag in i duschen och sen fortsätta glo på "Efter tio" Börjar bli lagom mör då det är dag 5 i denna 6-dagars vecka på jobb. Phu! Men imorrn vid denna tiden har jag endast hälften av dagen kvar och kan snart gå hem och njuta av några timmar i hemmet! Ska dessutom till Miche och Eva för att fira Amanda och dricka lite vin ;)

Kramar


Finaste

Ni läsare alltså, ni är bäst!
Söta kommentarer värmer när man kikar in här en eftermiddag som denna.

Är just nu på jobb och ska befinna mig här till 22,30 ikväll..Kommer väl att vara hemma runt 00..Men det är OK, sovmorgon imorgon också.

Var nere på stan med Nicco tidigare, käkade en bulle och drack det underbara Yogi teet på Waynes. Kom på att vi skulle snabbkika på en kostym till honom innan jag skulle ta tåget till jobb..och gissa vad som händer? Vi går in i butiken, hittar en svinsygg kostym..på 70% rea.. Är det tur eller är det?!?! Galet!
Står med andra ord och längar till vid 18 då jag ska ringa honom och få reda på om det funkar eller ej (Byxorna var för stora och de skulle se om det kunde ordnas snyggt) Håll tummarna!! :) 70% på 10,000 är en del.. :)

LOVAR (!!!) att jag ska ta mig i kragen och svara på kommentarer och uppdatera er lite mer ikväll, börjar faktiskt bli riktigt bloggsugen!
Har bara känt mig allmänt hängig de sista två veckorna, med massvis av planering (som förvisso är hur kul och mysigt som helst men TAR TID), massvis av jobb och skittrist väder rent ut sagt.

Men bättre tider kommer, det ska vi inte tveka på!

KRAMAR i massor från mig sålänge!



Ser förresten ut att bli en riktig party-vår, lovar att återkomma om detta snare!

Bröllop, bröllop, bröllop

Herrejesus.

De sista dagarna har verkligen både mitt och Niccos liv kretsat kring bröllop!

Bokat om fotografen då vi bestämt oss för att även vigseln är värd att lägga pengar på.
Bokat tårta! :) FINALLY! Har varit ett jäkla meck med var vi skulle ta den ifrån!

Varit på möte idag med svägerskan och killen som ska sy upp tärnornas klänningar och fixa till min klänning i längden.

Bestämt med svärmor att lokalen ska inspekteras ännu en gång på måndag.

Tittat på dj'ns låtlista..som var ENORM! Galet, tror vi är nöjda där :)

Mailat fram och tillbaka ang. möte med både bageriet och fotografen..
Bokat nytt möte med Christer (klännings-killen)

Osv, osv osv....PHU!
Samtidigt försöker vi jobba, träna och träffa varandra och vänner.. Haha. Allt går!
2 dagar jobbade av 6 denna veckan... kommer att stupa på lördag kväll! Men då ska vi iväg igen...jisses..

Hoppas ni förstår varför bloggen har lågprio just nu?!

Kram på er!

Som det kan bli

Blev så vårinspirerad innan så det slutade med att hela balkongen blev storstädad och fönstrena där ute blev putsade.
En stor och en bänk åkte bort, så nu får man till och med plats där ute.
Saknas bara lite vårblommor så blir de nog kalas!


Ska i alla fall bege oss nu.
Blev lite arg när linnet jag bestämt mig för hade en stor fläck :( Nytvättat o allt så misstänker att fläcken är bestående :(
Hittade iaf en lila-svart koooort klänning som får vikariera som linne för kvällen. Med dessa minusgraderna blir det i alla fall INTE vare sig kjol eller klänning.. Nixpix, jeans o stövlar, och en kofta över linnet. Så praktiskt man blev med åldern..Eller hm, rädd för att bli sjuk och få en mycket mindre lön kanske det också kan kallas?

Oavsett..nu går vi!
Kram på er!

Balkongväder!

Heeej!

Glad alla hjärtans dag på er! :) Inget vi firar direkt men ändå! :)
Underbart väder och jag har haft en fiiin lördag hittills. Ätit en god frukost efter att ha slöat i sängen, varit och hämtat VIGSELRINGEN!!! :) Sitter som gjutet och är så fruktansvärt snygg!!! :)
Därefter en mysig tur på stan + fika med Sandra..Alldeles för länge sedan sist och jag är glad för att vi tog tag i det där :)

Resulterade i klänning på Gina för 29:- spänn också, bättre shopping än så blir det inte! :)

Nu sitter jag på balkongen i solen (inglasad!) och bloggar... Nicco kommer snart hem från sin vända..Tänkte hoppa in i duschen och ta sådär riktigt lååång tid på mig för att göra mig i ordning idag. Blir nog lite lockar i håret till och med. Jag och blivande mannen ska ju ut och göra stan ikväll är det tänkt! Härligt.
Ska inventera bland sprit och juicer nu snart och se om vi kan göra en liten fördrink om ett par timmar kanske ;)

Kram på er och ha en riktigt härlig dag!


På balkongen i somras :)

Cystor

Tittar in för att säga hej, och jag lever.
Dock är det knappt.

Fick sjukt ont i magen igår morse..kändes precis so mensvärk fast värre..och i helt fel tid.
Då det inte gick över ringde jag och frågade idag..
Hon trodde det berodde på cystor som man kan å om man äter minipiller, framförallt om man har ätit dom länge (o de har ju blivit ett par år....)
Härligt.

Nu är det snart slut på dom. Ger det fram till efter bröllopet ungefär. Inte för att vi planerar bebis pang bom då liksom. Men INNAN dess ska de inte bli någon i alla fall :P
Sen får de vara nog..Cystor är inget jag känner är ok faktiskt.

Nu ska jag duscha och sen krypa ner och läsa klart min bok, sen hoppas jag på att somna gott i iprendimmorna ..

Kramar

Orkar inte

Förlåt..

Men jag orkar inte riktigt blogga just nu. Hade en massa bra inlägg på gång..men nä.

Ska gå och föna håret och snart bege mig till jobb.

Tre dagar till..

Snö, prom night, TRÖTT

Det snöar...som fan rent ut sagt. Måtte det inte lägga sig! Jag orkar inte..Vill ha vår, vitsippor, jeansjacka osv.. Inte SNÖ!!

Vi har varit och tränat..körde bröst med de nya övningarna..känns redan! Passade på att köra lite axlar också..najs.

Har efter det ätit club sandwich i soffan och kollat Prom Night. Näee..Halva filmen om inte mer utspelar sig på hotell, jag vill nog inte jobba på ett hotell mer :( O så ska jag jobba kväll imorgon, känns sådär. Kommer det in poliser och frågar efter gäster så sticker jag :P

Har ni sett den?

Nu ska sminket bort (jusste..ska berätta om Len Hud imorgon, lovar..jobbar ju ändå kväll så hinner innan!) och sen ska jag ner i sängen och läsa lite i boken..snart slut! :)

Kramar och god natt!


Busy woman!

Hej på er!

Kan meddela att jag är vuxen nu.
Huvudet gör lite ont efter två glas vin och en cider igår..Tjena.
Eller kan det vara som hjärnan går på högvarv och jag är lite trött kanske? Hm..Tål att tänkas på!

Dagen igår var perfekt enligt mig och jag lovar att jag ska berätta mer om den sen.
Just nu är jag dock överhopad med jobb och ska försöka få ordning på allt innan jag svarar på era kommentarer och bloggar vidare.. :)


Hörs senare vänner!
Kramar!


Lite såhär känner jag mig faktiskt....Uscha!

Mot äventyren

Då var det snart dags att bege sig.
Efter att ha läst över 100 sidor i boken har jag börjat inse att jag kommer att få abstinensbesvär när den är slut, det är ju den sista i millenium triologin.. Galet hur fast man kan bli i böcker! ;)

Har äntligen fårr tummarna loss och målat ett lager genomskingligt lack på naglarna.. Dom skivar sig massor annars och nu har dom grym längd som jag gärna vill behålla. I alla fall till helgen då jag har tid att pyssla om dom lite.

På tal om helgen så är jag minsann utbjuden på dejt med min blivande man :) Ska bli underbart!
Ut och äta och bara vara vi två!

Och på tal om dejt så ska jag iväg nu. Ansiktsbehandling på Len Hud 14,30.
Träffa Mattias 16,40 i Lund, därefter träffa Åse och sen ska vi tre äta middag och dricka ett glas vin och ta igen sisådär ett halvår med fröken reseledare :) Skoj skoj!

Vi hörs kanske ikväll, beror lite på när jag kommer hem. Annars imorgon när jag sitter på bokningen!

Ha en riktigt fin eftermiddag!

 
De tre musketörerna... Mattias, Åse och lilla jag :)

En kopp kaffe tack!

Hej på er!

Då var det måndag igen..o jag måste säga att det känns som en BRA vecka!
Jag har ätit frukost, läst bloggar, tagit en lång dusch med benrakning, hårtvätt och allt de dära :)

Nu ska jag göra lite kaffe och placera mig här:



Är ju inne på sista Stieg Larsson boken och den är så sjukt spännande! :)

Kram på er och hoppas att ni har en riktigt BRA måndag!

97 dagar

Satt på tåget i morse och började räkna dagar..

OM 97 DAGAR GIFTER VI OSS!!

Hur galet är inte det?? 100 dagars dagen har varit och det är nu mindre än 100 dagar kvar tlls jag är FRU Vourdouka! :))

Gah!!

Där har ni min nyhet...galet galet galet! O som jag längtar! ;)

Nu ska ansiktsmasken bort, den svider lite!! ;)



Underbarast

Hemma och har varit det nu i två timmar.
Skulle ha tränat men var i större behov av en soft eftermiddag/kväll i soffan. Så vi har kollat Fear Factor och slutet på en film och nu gör världens bästa mat.
Luktar så gott att magen kurrar;)

Blev klar med alla provisioner på jobb så nu behöver inte det dåliga samvetet knacka på axeln var och varannan dag! Sköööönt!

Idag väntar två filmen + ansiktsmasker + smoothies och massa tända ljus + mys :) Härliga söndagskväll!
Imorgon är det ansiktsbehandling och middag med underbara Åse och Mattias. Blir nog räkmackor och vin ;)
Fin måndag!

Har en rolig grej att berätta sen så jag återkommer under kvällen!

Kram sålänge!


Detta längtar jag extra mycket efter idag. Men SNART är vi där!

Söndagsmorgon

Hej Hej!

Tänka sig, söndag och jag har redan varit på plats en timme.
Trött är jag, men det är man alltid efter ett vändpass. Dock är väldigt mycket redan avklarat och jag ser fram emot en lugn dag med massa mat och kaffe :P
På tal om mat har jag och Anders precis ätit ägg, bacon och stor salami & brie macka..mums!
Ska man nog stå sig på någon timme eller så ;)

Dags för kaffe för min del!

Kram på er och ha en hääärlig söndag!
Hoppas att er startar med att ni kan ligga och dra er läääänge och sen äta god frukost i lugn och ro! :)

Klapp på axeln?

En sådan är jag definitivt värd idag!
Har hunnit med fem av sju provisioner.. (STORA!), skrivit om tre fakturor med momsberäkningar och grejor ;).
O än så länge har jag bara varit här halva tiden! Gööött!

Ska försöka börja på lite helgrutiner nu snart men tyckte jag förtjänade en paus med lite vatten och blogg!

Vad gör alla ni andra denna lördag? Laddar inför melodifestivalen?
Kram!

Lasagne lunch

Sådääärja :)
Nu luktar hela jag papaya och har tryckt i lunch bestående av lasagne rester från i förrgår.

Får bara mer och mer ont i benen så känner väl att det känns sådär spännande att vara tvungen att stå och gå i åtta timmar, phu! Håll tummarna för mig snälla ni ;)

Blev liiite shopping på väla ändå förresten (dock billig sådan):
Ansiktsvatten (Nivea Young)
Nivea ansiktsmasker, två stycken active purifying (imorgon är det daga igen Nicco!)
En mineralögonskugga, ska visa så fort jag har ett skäl till att använda den ;)
Ögonmakeup-remover
Blått band till våra påsar som ska vara give-aways på bröllopet

Plockade även upp ett par resekataloger på Ticket, dessa stäcker sig till i mars 2010 så det blir ju från dom vi ska välja vår långa bröllopsresa, den som blir i januari nästa år :) Ah, ska bli så mysigt och sitta och bläddra och bestämma oss sen :)

Men först Rom, därefter Skopelos :)
Nice!

Kram på er, nu ska jag iväg mot arbetet!

Sjuk träningsvärk!!

Aj Aj Aj. Stapplar omkring som en gammal kärring idag, fy faaaaasen vilken träningsvärk jag har i mina ben! Gjorde verkligen nytta att byta övningar.
För er som inte vet så kör vi en månad med några fasta övningar, sen byter vi övningar helt och hållet och kör dom i en månad istället. Allt för att musklerna inte ska bli för vana vid att göra samma träning hela tiden! :)
Nicco mesade dock igår och vägrade göra utfall..dvs han verkar inte ha nån träningsvärk alls.. Jaja jag håller tummarna för att han träning gjorde noll nytta också, haha! :P

Vi har precis ätit frukost så jag sitter här invirad i en filt med tända ljus och myser lite. Ska snart bli en lååångvarmdusch. Tror på papaya peeling, papaya duschcreme och därefter papaya bodylotion idag..vad tror ni? Vinnande koncept? ;)
Känns så!

Tror faktiskt att jag ska försöka hinna få i mig lite lunch innan jobbet också, allt för att inte krympa ännu mer i vikt...känns som att det kan räcka ändå..O då är det ändå så att när jag äter då ÄTER jag, tyvärr hinner man inte detta så ofta på jobb därav ofrivillig viktminskning.. :(
Jaja, ska nog bli bra det med! Har snart semester i ROM! Gissa om det kommer att slinka ner mycket pasta, pizza, vin och skumpa där? ;) Kanske inte just i den ordningen men i alla fall. Bröllopsresa som det ändå är! :))) SOM jag LÄNGTAR!

Nu duschen!
Kram sålänge!

Hjärta!

Godkväll på er!

Ligger här i sängen och bloggar nu. Blev akut trött och fick huvudvärk efter rödvinet :(
Har dock tankat vatten så tror inte de blir nån dum långvarig huvudvärk (som tur är).

Har sprungit mellan datorn och Let's Dance ikväll. Har ju varit tvungen att kika på allra nyaste bilderna på Josefines bebis..Lilla Ella. Galet hur insatt man är i någons liv..någon som man inte ens "känner". Har dock följt hennes blogg sedan Elian låg i magen så man är med i vad som händer :)).

Tänkte avsluta dagen med att visa vad jag helst av allt hade velat komma hem med idag:

 

1. Röda låga pumps 199:- på Din Sko
2. Cerise-rosa höga pumps, 399:- på Din Sko

Inte speciellt dyrt något av det, men för tillfället (o i ca 3 månader till) är det MYCKET pengar som ska till bröllopet och saker där kring. Som fickpengar till Rom osv. Phu! Men det är det värt, vad är ett par pumps jämfört med ett bröllop där jag gifter mig med väldens bästa man? :)

Natti!

Märkligt lugn


En glad tjej med GOTT rödvin (tack Anders) i högsta hugg.

Nicco gör pizza..jag har tänt ljus och fastnat i bloggvärlden.
Det kom ett sånt där sköööönt lugn över mig just nu, ingen aning om vad det beror på. Brukar alltid vara lite kinkig kvällen innan en jobbhelg. Men nä. Vi har denna underbara fredagskvällen ihop..imorgon jobbar jag men sånt är livet! Nästa helg jobbar jag inte..och det går fort, alldeles för fort emellanåt kan jag tycka. Så nu NJUTER jag av kvällen och hoppas att ni andra gör det samma!

Stor kram på er

Fredag

En ledig sådan. Men jobbar ju helgen. Fast det är okey..
Det är två dagar sen är jag ledig måndag och jobbar på bokningen på tisdag ;)
Därefter tre dagar i repan och sen är det en ledig helg:) Alla hjärtans dag helgen dessutom, fast jag och Nicco firar väl inte direkt så.. :P Men blir kanske till att äta ute bara för att :)

Har precis gjort en otrolig insats. Gick upp och duschade, käkade frukost och har nu dammsugit och torkat golven. Underbar doft av Ajax :). Ska alldeles strax föna och platta håret, sen kommer mami och vi ska ut på Väla och fönstershoppa + äta lunch! Mys!

Fastnade dock lite här nu då jag ser att Josefine (Prinsessans dagbok) fått sin bebbe lite dramatiskt..haha! Skönt att det gick bra i alla fall..

På tal om all mat förresten...vårt kylskåp..gissa hur många personer vi är i denna familjen? ;)




Fellon

Åhh ännu en riktigt bra film, denna var dock lite mer tänkvärd än den vi såg igår (även om den också hade kunnat hända i verkligheten i värsta tänkbara fall).

Fellon hette den som rubriken kanske avslöjade.
Kör väl ett utdrag på denna också:

"Filmen handlar om en kärleksfull familjefader som förlorar allt när han av misstag dödar en inbrottstjuv som tagit sig in i hans hem. Dömd för dråp sätts han på sluten anstalt, där samhällets regler inte gäller. Han får både problem i fängelset och med sina nära. Han hamnar i fel umgänge på anstalten och har många problem att ta itu med. "



Rekommenderas!!

Tillbakablick & Skratt

Haha..Sitter och kollar igenom mina fotoalbum här på datorn.. det finns en del bilder somverkligen får mig att skratta:


Vi i Paris. Här var jag så trött på Nicco och kameran att jag helt enkelt vägrade vara med :P
Ser ut som att Nicco är tillsammans med ett hårigt monster.. :P


Haha snacka om full i fan vid 23 års ålder :P Tänk om vi får såna barn..uh oh!


Här hade vi varit vakna i ca 24 timmar.. Nicco behövde verkligen det kaffet, titta så lycklig han är ;)


Stoppljus som bara blev röda om ett flyplan var i närheten, antigen så kom vingen ut över vägbanan eller så var det veeery hot från motorerna.. Jättestor flygplats, jag lovar :P

 
Bildbeviset på att man aldrig är så cool som man tycker :P haha

Jaja, nu ska vi titta på film och äta lasagne här.
Ni missar väl inte årets kock ikväll? ;)

The view

Däckade innan efter frukost från Signe Bergqvist (mums!)

Så här såg det ut från min synvinkel just då:

Älskar färgen på tulpanerna!! :)

O så är hade det sett ut om någon hade sett mig (ser jag inte ynklig ut??)

Haha den osmickrande verkligheten ;)


Efter det har jag i alla fall satt lite fart, snart tvättat tre maskiner tvätt, en av dessa full med sängkläder som går nu.

Bytt sängkläder,ÄLSKAR den första kvällen i nya rena sängkläder..riktigt längtar efter att få gå och lägga mig ikväll!

Har vattnat blommorna och skurit till tulpanerna ni ser ovan i hopp om att dom ska få stå fint ett par dagar till!

Soporna har blivit utburna..hmm något annat har jag faktiskt inte gjort. Tänkte ta tag i dammande och dammsugning och sådant imorgon!

Blir en go känsla när Nicco kommer hem till nystädat hem imorgon och vi ska göra egen pizza tillsammans! :)


Nu ska jag ta och få liiiite färg i huvudet innan den där mannen i mitt liv kommer hem. Behöver inte se ut som en trashig hemmafru redan (även om jag faktiskt inte bryr mig det minsta om han ser mig sån, ibland är det kul att anstränga sig lite bara..).

Sen ska jag ta tag i min bok tills han kommer hem och myser i soffan med mig, har två filmer kvar av de vi hyrde igår och ikväll är vi lediga från träning! Lovely! :)


Frukost + Porsche

Hej på er!
Sitter här i soffan o ska snart krypa ner under täcket o sova en timme.
Var uppe med tuppen i morse och var och fick nytt recept på mina ppiler..
Gjorde ju inte bebislängtan bättre när det kommer in en massa mysiga bebismagar och par som ska på ultraljud.. jag vill också!

Så ungefär så här lät det:

"Jaha, det var det, då ses vi om ca ett år när du behöver ett nytt recept"
-Det hoppas jag INTE!
"Haha, nä just det, nu ska ju gifta er..men lycka till så hoppas jag vi ses för en bebis-koll nästa gång då!"
-Jag med :)

På tal om nåt helt annat.. Så här såg jag ut för ett par dagar sen...wearing porsche...inhandlad i Paris.




Skräck

Fy fan fy fan fy fan FY FAN.
Har precis sett en skräckis i soffan. Kan ju säga att det var Längesen jag satt med sån hjärtklappning i över en timme.

Såå..är man ute efter en skräckis som får en att vilja stänga av tv'n varje sekund rekommenderar jag STARKT "The strangers"

Det börjar med en grov domedagsröst, som informerar oss om Kristen McKays och James Hoyts tragiska öde. År 2003 bidrog de till statistiken som ytterligare två ouppklarade mordfall i USA. Så fort går det att räkna ut att det nog är fullkomligt kört för våra kära huvudpersoner. Texten "Inspirerad av verkliga händelser" är inget att bry sig om i det här fallet, regissören har själv haft svårt att förklara exakt vilka händelser det skulle ha varit. Men det gör inte filmen mindre otäck.


Klipp till en bil. En spänd situation mellan Liv Tyler och Scott Speedman. Inga ord utbyts men tystnaden säger mycket. Det dröjer en stund till innan vi får förklaringen till hennes tårar. Tillräckligt mycket drama för att vi ska se dem som människor, känna med dem, och lida med dem innan de förs bort i liksäck. Blonda bimbos i en rysare är överskattat: riktiga människor att identifiera sig med är mer benägna att ge kalla kårar, när de väl hamnar i fara.


Men paret hinner inte fundera över sitt möjligen splittrade förhållande länge till. Väl hemma knackar det på dörren mitt i natten. En vilsen flicka söker vägbeskrivning. De jagar iväg henne, men hon kommer tillbaka. Med förstärkning. I läskiga masker. Och de tänker inte lämna våra turturduvor ifred förrän blod har flutit.


Huset är avlägset, natten mörk och telefonen oanvändbar. Allt är med andra ord som det ska vara i en rysare värd namnet. Låt tortyren börja!


Som ni hör är "The Strangers" inte på något sätt en originell film. Den påminner om den klassiska inledningsscenen i "Scream", där Drew Barrymore störs mitt i popcornpoppandet av ett psycho med mobiltelefon. Den påminner om "Funny Games", där två helyllekillar plågar en helyllefamilj med blodiga lekar. Man debatterar även flitigt ifall den inte är en ren remake - eller bara en skamlös ripoff - av franska "Them" som bara häromåret skrämde slag på biopubliken med osynliga snyltgäster i en ödslig herrgård.


Men temat, att inte vara säker i sitt eget hem, är effektivt nog att det räcker gott och väl för en rysare till. Och "The Strangers" tar väl tillvara på storyn. Även om regidebuterande Bryan Bertino faller i några oundvikliga genreklyschor (varför ska de alltid gömma sig i garderober?), känns det ändå tillräckligt fräscht och oförutsägbart.


Bertino inser klokt nog också vikten av att få oss att sympatisera med filmens huvudpersoner. Förutom rysningar, uppenbarligen, har kärlek en stor betydelse i filmen, och det är rörande att se hur den skrämmande händelseutvecklingen för Kristen och James allt närmare varann. Trots att vi vet att de kommer att dö en plågsam död, håller vi på dem till sista andetaget.


Handlingen är simpel men rakt på sak. "The Strangers" är otäck från första början och intensiviteten avtar aldrig. Nästan i realtid jagas paret genom alla vrår och korridorer av en maskerad trio, utan några uppenbara motiv. "Ni råkade vara hemma", svarar flickan när en skräckslagen Liv Tyler frågar: "Varför?".


"The Strangers" revolutionerar inte skräckgenren, men är något så ovanligt som en rysare som behandlar sina offer med respekt, som inte underskattar publikens intelligens och som bjuder på otäckheter så gott som nonstop. Det blir vi aldrig bortskämda med.



Fat Statement


HÄR tillverkade jag mitt underbara halsband. 100 spänn -som hittat. Älskar att man kan göra dom så personliga!



Kärlek

Tänker INTE sitta och be om ursäkt för att jag inte har bloggat.
Tänker bara säga att jag inte har haft lust..och absolut ingen energi.

Däremot tänker jag slänga upp ett par inlägg ikväll, ni kan hålla utkik efter porsche, var mitt halsband nedan kom ifrån och kanske något mer ;)

Tänkte också berätta att jag är kär!!
Entourage kan vara bland det bästa jag har sett! Dom är sjukt töntiga och dryga..för att inte tala om bortskämda.. MEN så bra det är!!

Sitter här och lyssnar på soundtracket just nu..Happy Sandra!

RSS 2.0