"Välkommen till Växjö Ekonomihögskola"

Jisses, fick detta brev igår.
Nu är det på riktigt. Jag ska gå på Ekonomihögskolan...Haha.
Men det känns bra! Ska bli kul att lära mig nytt! :)

Pratade med Marina om just detta under vår sista dag på Skopelos. Det är så lätt att sluta semestern med att sucka och säga "nej..inte jobb igen!".
För visst känns det så, när man väl kommer tillbaka så känns det som att man aldrig varit borta, likadant varje gång. MEN..Jag är ingen negativ person och tänker inte bli det bara för att min semester är slut.
Jag gillar faktiskt mitt jobb (även om jag precis som alla andra kan vara mer än lovligt trött på det) och ska göra det absolut bästa av denna hösten.

Jag ska jobba en hel del på bokningen, vilket jag såklart tycker är underbart kul. Jag ska plugga ekonomi på distans och bli smart(are). Jag ska åka på en mini-weekend till London med mitt underbara hjärta. Finns så mycket kul att dels se fram emot och dels uppleva mitt i. Det är nog det sistnämda jag måste bli bättre på, att leva lite mer i nuet och inte längta ihjäl mig efter diverse saker. Tiden går så snabbt ändå!

Med detta sagt så ska jag hoppa in i duschen. Ett kvällspass väntar mig på jobb och jag har plenty to do! :)

Massa kramar!

En stund som jag gärna hade velat ha kvar lite längre..


Hemma!

En vecka på Skopelos och en arbetsdag senare..

Landat i hemmet efter en kaffe med mamma på stan, shopping inför skolstarten plus lite matshopping.
Helt SLUT!

Kom hem vid halv sju tiden igårkväll, hade varit på resande fot i nästan 13 timmar, phuuuu. Tar sin tid när ön man är på inte har flygplats.

Är död idag då jag gick upp 5 i morse och har jobbat mitt första pass av 10 på rad. Nåja, 9 kvar..haha!

Orkar inte skriva långt reseinlägg, och för att vara helt ärlig, inte heller att svara på kommentarer just nu. Jag lovar att göra detta inom snar framtid men måste få landa lite här hemma först ;)

Bjuder på dessa sålänge med ett löfte om MYCKET mera ;)




Skopelos nästa!

Om 6 timmar är vi på väg.

Ha en underbar vecka, vad ni än ska göra!

Kramar!!


Ärligt talat..

..Jag har visst en beundrare.
Någon som tydligen, av kommentarerna att döma, inte gillar att jag är ute på stan och roar mig.
1. På vilket sätt skulle det inte märkas att jag är gift? För att jag dricker drinkar? Många ogifta isåfall..
2. Aspackad på stan har jag nog inte varit på....jadu. Jag minns inte ens.

Orka.. det är det enda jag säger...Orka.

Oavsett var kvällen igår kanon. Musslorna blev bättre en Mollbergs, vi åt tills vi nästan däckade. Drack lite vin (bäst att påpeka lite så att ingen tar illa vid sig..Hm..) och en lite halvt misslyckad mojito här hemma. Därefter blev det Dahlbergs där vi träffade lite roligt folk, drack ett par goda drinkar till och hade spännande samtal ;)
Min kära man trillade ner efter jobb och hann med ett par öl han också..Fy dig älskling, gå och dricka öl sådär när du är GIFT man nu..ajabaja!

Nu är jag för trött för att vara ironisk.. Ska slänga mig på soffan och avnjuta litervis med Ramlösa..Konstigt att man ärså törstig idag, drack ju så mycket igår ;) Haha.

Ett par bilder kommer nog upp senare ;) Snart drar vi till Skopelos. 05 hämtar bussen oss imorrn bitti här utanför..Värme och massa Mythos ;) Mums!

Kramaaaaaar!



Gammal partypic från förr ;) Ogift och aspackad..Eller nåt sånt.. :P HAHA Iroooooni är min bästa vän ibland :P

Med lite tur så..

...Så kan man vända den där tröttheten (se nedan) och lyckas!

Duschen var bland det tredje bästa. Att komma ut och fixa till sig i ett nystädat hem var det nästbästa. Att ha en kväll med drinkar, vin, musslor, drinkar (igen, ja) på stan är det bästa!

Jag är på humör igen och tror att kvällen kommer att bli bra!




Inte sååå pjåkigt för att vara en städ-lördag va? ;)

Ha en underbar lördagskväll!

Kramar!

"KVAV-värme-slag"

En snabb paus i mitt städande för att säga föjande (som kan vara mina sista ord):

Jag avlider snart av värmeslag. Det är så varmt här inne att jag sakta men säkert smälter bort.



Jag har tvättat snart fyra maskiner tvätt...börjar få ont om plats att hänga upp allt på.. O ändå är det en maskin kvar. Kläder i soffan som ska packas ner i de öppna resväskorna som står nedanför. Städat halva hemmet..vet liksom inte riktigt hur jag ska fortsätta då det är saker i vägen precis överallt.
Tre timmar tlls jag ska vara fräsch som få, handla det sista. Dricka vin, skratta, göra goda musslor..se snygg ut på stan med en drink i handen.
My god, it will take a mirakle.
Snälla någon, bara stäng av denna kvava äckel-värme..i ett par timmar, pleaaaase????


Så långt ifrån verkligheten man kan komma just nu... Nån som har en frisör + make up tjej att skänka bort? ;)

Regn och mörker

Uscha, känns lite som höst idag..Regnar och är verkligen mörkt.
Slö dag då jag hellre hade legat på soffan och kollat film...Meen. Första tvätten är igång, har soretera resterande tvätt, ställt fram resväskorna och börjat kolla lite på vad vi ska ha med oss.

Ska börja städa av här när som också, är dock liiite svårt i nuläget då tvätt ligger överallt och resväskorna tar upp en massa plats..men det kommer. Jag hinner nog.

Gårdagen var fin! Stranden med Nicco och svägerskan på dagen, fika med Erik och Maggis på eftermiddagen och därefter grillning, vin, någon drink och massa mys hos svärföräldrarna på kvällen. Perfekt fredag!

Dagen idag bjuder som sagt på tvätt, packning och städning. Planen är att jag ska kunna vara bakis med gott samvete imorgon ;)
Haha, ja ikväll blir det kock-time med svägerskan. Vi ska göra musslor, tjohoo! Blir vin till detta och därefter lär det bli drinkar på Dahlbergt, goooott! :)

Nu har jag försökt skriva detta inlägget hur länge som helst, massa folk på facebook..haha!
Såå avslutar med lite bilder från Grekland (skiathos förra året) och återkommer senare.






Snabbis!

Sitter och trycker i oss lite frukost här..
Ska ner på playan en sväng idag och få lite sol till...sen blir de en kaffe med maggis och därefter ska vi fira en viss födelsedagsgris ;)

Återkommer i eftermiddag med svar på era gullia kommentarer. Blev ju inget inlägg igår då jag var minst sagt sliten efter en dag i solen. Blev ju dessutom en mindre utgång på kvällen, så är inte direkt mindre sliten idag..phu blir en hård helg. Tur vi ska till Grekland och vila upp oss sen ;)

Kramar!

Paus från solen

Phu! Jisses vad varmt det är idag!
Ligger ute hos pappa vid poolen och steker men var bara tvungen att ta en liten paus då det börjar svida rejält i skinnet. Återstår att se vad det blir av detta efter en dusch..Haha har man otur är man väl kräfta nu.. Fast nee tror faktiskt inte det.
Ska bli riktigt gött väder imorgon också så då blir det solskyddsfaktor för sandras del!

Haha...råkade utlösa larmet här hos pappa innan. Det är relativt nyinstallerat så har ingen kod eller tag. Kul. Det tjuter allvarligt talat så att man håller på att gå in i väggen. Huvudet blir helt förlamat pga ljudet..galet, men effektivt! Tur för mig att det var min kära bror som installerade larmet, dvs han har koden, annars hade jag stått här med panik fortfarande. Uscha! Dumma pappa som lovade att de skulle vara avstängt. Morr...

Vad gör ni andra idag då? Blir en sväng på stan för oss ikväll, så återkommer med en rapport innan vi sticker hemifrån ;)

Kram kram!

Tack Marina,

För roande under tiden som vårt kontor blev tipp topp igen!


Hej!

Ännu en dag..en onsdag som flugit förbi. Var som sagt hos mamma på lunch innan. Tyvärr var Sally sjuk så mötet fick bli framflyttat. Men jag och mami promenerade till kyrkogården och "grattade" mormor på 80-års dagen. Vandrade sen hemåt igen och drack kaffe + käkade muffins på balkongen.
Tog bussen hem och tog en powernap (typ) och gick sen ner på stan och träffade Marina.

Present till Nicco fixades, vi fick kaffe på go uteservering + en del snack som vanligt ;) Snabbhandling på ICA och en prommis senare var man hemma och skulle ta tag i det där satans kontoret.

Vi kom på att om vi städade i ca 20 min och sen snackade lite så blev det nog bra..o de blev det. Fick en himla fart och nu är här riktigt snyggt. Kan vi hålla det så här fram till hösten kommer jag att ha världens bästa studieplats ;)

Nu är det en varm och trött Sandra som sitter och väntar på att hennes man ska komma hem. Imorgon + fredag (som för övrigt är hans födelsedag) är han ledig och vi kan mysa ihop, skööönt!

Säger nog godnatt för idag så hörs vi under morgondagen!

Kramar på er!


Snart dags för resa igen...till Skopelos denna gången..På denna bilden är jag på väg hem från Paris..

Sol?!?

Verkar bli helt ok väder idag minsann... Typiskt att hela dagen är planerad..Meeen ska absolut inte klaga då det är mysiga planer.

Först på listan står lunch hos mamma. Därefter kommer Cecilia och Sally dit för fika, ska finally få träffa dom igen! :)
Efter detta ska jag bege mig ner på stan för att träffa bästa bästa svägerskan och hjälpa henne leta present till min kära man aka hennes bror ;). Slinker nog ner en kaffe också om jag känner oss rätt ;).

Så, med det sagt så återkommer jag någon gång ikväll. Har gett mig fan på att vårt lilla kontor ska vara tipp topp när mannen kommer hem..phu, roligt, not! Men med msn och bra musik kan jag nog fixa det också.

Hörs senare, njut av sommarvädret som verkar vara på väg tillbaka! :)

Kramar!

Personal shopper

Tror att jag äntligen hittat ett yrke som skulle passa mig fullkomligt perfekt! (yrket jag har passar rätt bra det med, men som allt annat har det sina ups and downs).
Personal Shopper! :) Haha finns det nåt roligare än att shoppa för andras pengar? Även om det inte är till en själv?

Jag har agerat just sådan idag till min kära pappa. Måste nog säga att jag gjorde ett riktigt bra jobb meen har såklart inga bilder som bevisar det. Typiskt.

Lunchade som sagt med Tobbe, blev kycklingpasta på Harrys, gott och himla trevligt. Tobbe är för övrigt min gamla nattkompanjon. Han jobbade natt på det ena hotellet och jag på det andra på "den gamla goda tiden". Glad att vi tog tag i den här lunchen som faktiskt har stått på en "to do" list alldeles för länge!

Efter lunchen plockade två föräldrar upp mig och vi åkte till väla. Hittade först ett par urläcka PUMA till pappa på Intersport. Därefter gick vi loss på H&M's sortiment för män. Tror minsann jag fick min vilja igenom med en hoodtröja, en gul/grönrutig skjorta, ett vitt linne att ha under, en piké, ett par shorts och fyra t-shirts. Dessutom (och denna är jag extra stolt över!) fick jag honom att köpa såna halvstrumpor. Coolare 60plussare får ni ta mig tusan leta länge efter gott folk.
Yes, bildbevis kommer efter vår Greklandsresa då jag ska se till att han använder allt! :)

Resterande eftermiddag/kväll har spenderats i soffan. Varit galet rastlös och önskat säkert en miljon gånger att vi var ett vanligt "svensson" par med normala arbetstider och 25 semesterdagar, varav tre av dessa veckorna tillsammans på sommaren. Jag har ju det förvisso så nu (om man räknar bort kvällar och helger..hrm) men Nicco är som vanligt på en sommarrestaurang långt borta från 25 dagars semester, lediga helger och absolut inga kvällar :(
Inte lönt att klaga, I know. Fast detta är tredje sommaren såhär. Jag måste ta ut semester och han kommer att va ledig i januari..

Näe..är mest trött känner jag. Så nu ska jag lägga ner gnällandet, stänga av datorn, plocka undan i köket och krypa ner i sängen.

Kram på er goa läsare!


Vakna!

Uff. Ganska seg idag måste nog erkännas.
Vaknade först av att jag var så varm att jag höll på att koka bort inatt..sen vaknade jag av mardrömmar, samma sak två ggr. Sovit minimalt med andra ord och skulle nog behöva x antal liter kaffe för att bli mig själv igen.

Hm, jaja, planerna för dagen ser ut som följer:

Träffa Tobbe och käka lunch nu när som, därefter träffa pappa och vara shoppingsmakråd inför Grekland. Sen vet jag faktiskt inte. Hade lite lösa planer med en gammal jobbekompis men tror inte det blir av.
Vila kanske.

Imorgon måste jag hur som helst STÄDA. Kontoret ska få sig en omgång..nån som vill hjälpa till? Hahah :)

Ne, nu ska jag slänga på mig lite kläder och sen är det väl dags att bege sig!

Kram sålänge!


Den här kicken skulle jag behöva nu :)

Baby oil

Ni har säkert hört det förut, men det kan definitivt vara värt att påminnas om.

Någon mer än jag som har galet torr hud? Speciellt när det inte är någon riktig värme och man fortfarande stänger in ben i jeans..

Jag blev påmind om ett gammal hjälpmdel härromdagen, Natusan Baby Oil.
Ta en dusch, "smörj in" dig ed oljan direkt på våt hud.
Tar ett tag för all vätska att binda sig men om du t.ex. borstar tänder, smörjer in ansiktet och kanske fixar håret under tiden och är det bara till att klappa av allt överflöd med en handduk sen.

Helt perfekt, gör så i några dagar och man har hud som en bebis igen.
Perfekt för mig som kan vakna mitt i natten och vilja riva sönder mina ben.

Nu kör jag på detta. Barnolja efter duschen på morgonen och vanlig hudlotion på kvällen...ska vi nog se om inte benen kan bli snygga igen ;)


För mycket dator?

Gäääsp!

Har suttit framför denna laptopen alldeles för mycket idag känner jag..men inlägget nedan tog ju en del tid att knåpa ihop (men känner mig lite smålättad över att det är klart) och sen fastnade jag framför andra bloggar.

Har varit igång hela dagen annars faktiskt. Stan med mami för att växla pengar och äta lite lunch. Hem och slängde ihop en sjukt god sockerkaka till kaffet. Riktigt nöjd med den faktiskt, till och med storebror tyckte att den smakade som mormors=BRA betyg! :)
På tal om storebror så kom just han och plockade upp mig och mamma, åkte ut till pappa där jag lekte lite med kaninen och bara snackade lite skit.
Mamma körde Miches bil hem och Miche körde mig i firmabilen..upptäckte branden på vägen och försökte lista ut var det var..fick dock byta riktning då vi trodde det var däck som brann, med andra ord giftig rök.
Nu var det ju inte riktigt så..men i alla fall. Better safe than sorry.

Nu ringde dock min kära pappa...såå vi hörs lite senare!

Rom 2009-05-19 - 2009-05-24

Då kommer det äntligen, inlägget om vår bröllopsresa, håll till godo :)


Dag 1.

Anlände och råkade planka på tåget in till stan det första vi gjorde, sådär rutinerat, men vad gör man?
Varmt som tusan men hittade till slut till hotellet där det blev en iskall dusch och ombyte och därefter ut på stan.

  

Blev lunch med ett glas vin, besök i spanska trappan och lite shopping

  

På kvällen var vi ganska trötta båda två men det blev ändå middag med vin och ett besök vid Fontana Di Trevi som är otroligt vacker i mörker (även dagsljus såklart men i mörker är det mer magiskt där)

  


Dag 2:

Vi tog oss en låååång promenad till Vatikanstaten (vi gick hela tiden iofs, tog aldrig buss eller Metro någonstans) där vi kikade på Vatikanmuseét där bland annat Sixtinska Kapellet finns. Den absolut mest ointressanta dagen på hela resan.. Aldrig mer museéum som är tre mil långt och man inte kan komma ut innan det är slut, phu! Fast innan detta fick vi iaf se Påven live på Petersplatsen ;) Inte alla som får det!

  
  
  

Lunch i skuggan och därefter lite roligt på Piazza di Popolo..haha bara vi som lyckas
På kvällen blev det världens godaste middag med massa rätter.. MUMS!

  


Dag 3:

Time för Colusseum! Tog världens omväg dit (upptäckte sista dagen att vi egentligen bodde riktigt nära) och stod i lååång kö. Riktigt kul att se det inifrån dock, så värt det var det absolut. Men VARMT!! Ca 40 grader hela dagarna tog ut sin rätt och det blev paus i skuggan på vår bakgård på hotellet på eftermiddagen.

  

  
  

På kvällen tog vi en prommis till en mysig restaurang i närheten av Spanska Trappan där vi åt massa gott, drack den enda flaskan rosé på hela resan och bara möööös :)

  


Dag 4:

SHOPPINGDAGS! Vi tog en privat bil till Castello Romano Outlet som ligger några mil utanför Rom. Rekommenderas verkligen om man vill handla märkeskläder billigt! Outletet ordnar bil om man vill, vilket vi ville :) Handlade massor på Diesel, Miss Sixty, Energie, Calvin Klein osv.. Bra dag!

  

Hade en lugn eftermiddag på hotellet och gick därefter ut på stan. Först en kaffe och därefter underbart god mat i en liten gränd, häst och vagn tur genom centrum och sen en flaska champagne på White Room, underbart!

  
  


Dag 4:

Liite sega efter champagnen men var ju tvugna att ta oss till Vatikanen igen för att ta oss upp i Peterskyrkans kupol och kika på utsikten.. Hittade "min" bil på vägen och

  
  

På vår sista kväll hittade vi Colusseum igen som som sagt låg väldigt mycket närmre än vad vi trodde.. Blev lite snygga kvällsbilder innan maten.

  


Dag 5:

Dags att åka hem! Blev lite "sista minuten bilder" för att visa hotellområdet...plus lite flygplatsförevigande.

  

Avslutar med en bild på mig och min man på Kastrup..nästan hemma igen och SÅ nöjda med vår första resa som man och fru! :)


Facebook chat och moln

God förmiddag måndag!

Här har man varit upp sen ca 8.30, sköönt! Har dock fastnat lite framför datorn. Facebook chattar och kommenterar foton till höger och vänster. Måste nog hoppa in i duschen om jag ska hinna bli klar innan mami kommer.

Moln på himlen så någon strand blir det inte..Men vi ska ner på stan och växla lite pengar inför Grekland..slinker säkert ner en kaffe också ;)

Återkommer i eftermiddag.. O som en liten note to self: MÅSTE ta tag i "kontoret" och klädkammaren i denna veckan. Får PANIK när det ser ut som de gör. O inför kommande studier måste det finnas bra platser!

Kram sålänge!

Så var vi fast igen

Ännu en ledig söndag som förflutit.

Har varit på ikea och väla med mami. Hittade ramar till bröllopsfoton och glömde lämna vår bild till tidningen..Duktiga vi!

Åkte till svärföräldrarna på lunch, underbart med grillat och massa familj! Åkte hem och slängde oss i soffan framför DH..och jisses, för fem minuter sedan var vi nere och köpte säsong 3 på Hemmakväll, vadå beroende? Inte vi!

Har emellan avsnitten varit iväg och spelat minigolf..Jisses vad jag förlorade..både spelet och tålamodet. Blir mer och mer lik min kära storebror..hrm.

Har ätit en god kycklingsallad till middag och kollat lite på vad min blivande studentlitteratur kommer att gå på. Phu! Billigt att plugga, eller inte :S.
Det löser sig det med! Som tur är kan man ju handla till en delkurs i taget.

Men nu, mer DH innan sängdags ;) Hoppas ni har haft en lika fin söndag som oss ;)


Positiva besked

Hej hej :)

Då skriver jag en riktigt blogg för första gången på ca en vecka nu då..

Sverigesemestern var underbar. Nästan en hel vecka med hjärtat och goda vänner + lite familj. Bilder kommer upp i veckan tillsammans med ett inlägg från Rom. Nu har jag ju semester hemma en vecka själv och har all tid i världen för bloggen med tanke på vädret.. Så..två reseinlägg har vi att se fram emot :)

Vi ska snart iväg här, först en tripp till Väla/Ikea och sen till bästa svärföräldrarna för lunch..MEN jag tänkte bara passa på att berätta att Sandra blir deltidsstudent till hösten ;)
Kom in på två distansutbildningar jag sökt men har valt att "bara" läsa en.. 30 högskolepoäng Företag och Marknad på Växjö universitet ;) Ska bli riktigt riktigt kul..men en liten orosgubbe sitter i huvudet och undrar om jag inte tagit på mig lite mycket..Kommer ju att jobba heltid fortfarande. Jaja, den som lever får faktiskt se! :) Jag håller i alla fall tummarna för att alla de fyra delkurser som finns i denna utbildningen är lika kul som de verkar ;)

Kram på er så hörs vi senare!

På väg hem.. Har varit i kosta o k

25f8456a74287709cf4a87aa15e35c0b.png

Kolla varifrån!

På väg hem.. Har varit i kosta o kollat på nya hotellet. Nu blir de båstad o sen hem ljuva hem ;)


Dags för hamburgare.. Kall kväll m

46c9d7214ef99f21a294037fa40707ca.png

Kolla varifrån!

Dags för hamburgare.. Kall kväll men vi dricker skumpa o har kul ändå ;)


Då vi visst körde lite fel sitter

0-75850a499e731850822cceb2e8ef9ba6.png

Kolla varifrån!

Då vi visst körde lite fel sitter vi nu på gullbritt.. Hahahaha ;). Ojdå..


Wanna dance?

För det vill jag när jag hör denna:

Oh what a night ;)

Hej på er!

Typiskt, den dagen då jag verkligen had ekunnat sova o ta det lugnt är jag vaken från det att Nicco går..klarvaken vill säga och kan inte somna om..sådär!

Kvällen igår var så kalas som nåt kan bli. Drog ner på stan, blev Dahlbergs för en drink..Men på något sätt fastnade vi, hrm! Jag vet nog varför, var inte baaara de goda drinkarna (eller jo för mig iofs...) Hade det supertrevligt och provade som sagt diverse underbart goda drinkar. Satt utomhus hela kvällen och bara njöt Träffade massor av bekanta och snackade lite skit, min kära man kom också ner när han hade slutat och helt plöstligt var klockan halv två och det var minst sagt dags att bege sig.. Hemma vid två väldigt nöjd :)

Har hunnit med att hjälpa mamma med lite grejor i nya lägenheten idag, pajat min häl totalt, en lång promenad och ska nu hänga upp lite tvätt och stoppa i en ny maskin.

Ska plocka undan lite här hemma också så vi slipper komma hem till en katastrof :)

Hörs senare!
Kram

Ja.. Dags igen ;). Så gott, tror v

7b11608e4fe5929d43b7483a574a02dd.png

Kolla varifrån!

Ja.. Dags igen ;). Så gott, tror vi har en ny favorit bartender!


En drink..kanske två!

Hej på er!

Så första lördagen på semestern har börjar gå mot kväll..
Mammas flytt avklarad och har spenderat eftermiddagen ute hos pappa vid poolen...och därefter grillning (se bild i inlägget nedan) såååå skönt!

Nu är det full fart som gäller här hemma..har precis fönat håret och slängt på en svart klänning...nåååågot varm efter omgången med fönen..phu! Men nu ska håret plattas också och sen är jag redo för en strawberry mojito med världens bästa svägerska ;)) Känner jag oss rätt tror jag det blir en tur på fyllerondellen (aka hamnpaviljongen) också för att svepa en cider och snacka lite bull med folk :)

Ser fram emot en BRA kväll och önskar er alla det samma!

Kramar!

Tråkigt det här faktiskt.. Haha. I

5b27859041f30c46d1595b43864f0209.png

Kolla varifrån!

Tråkigt det här faktiskt.. Haha. Inte så jobbigt att flytta trots allt.. Nu ligger vi vid poolen o ska snart grilla ;)


Första lasset på väg.. Helvete (

0-629368d450f11fb42abc1073f0131cef.png

Kolla varifrån!

Första lasset på väg.. Helvete (förlåt) vad varmt det är!


At home again

Hej på er.

Så sitter man hemma på balkongen efter en minst sagt intensiv dag.

Jobbat, klippt mig, druckit kaffe med mamma och sen käkat + druckit ett par cider med bästa svägerskan, härligt! Älskar sommar och älskar mitt liv!
Håret känns alldeles underbart, tack Mia! och jag är på superhumör fast jag åkte på ett 12 timmars pass imorrn. Men så är det, alla får offra sig lite ibland. O i mitt fall kan det nästan kvitta med tanke på att jag efter detta pass har 3 goa veckors semester...Finally! :)

Planer för helgen har jag massor av. Jobbar ju hela dagen + kvällen imorgon. Sen ca 8 på morgonen på lördag kommer big brother och hämtar mig, dags att flytta mami från söder till norr, välkommen upp till oss! :)
På kvällen har jag faktiskt kollat med en gammal bekantskap om hon kanske skulle ha lust med en cider/drink, får se vad svaret blir!
Söndag innebär städning, ikea med mamma, en eftermiddag hos pappa till Nicco kommer hem och vi kan byta bil.

Måndag är det visning i rydebäck (håll tummarna för jag HOPPAS på detta fina lilla hus) och därefter bär det av till syster i Halmstad. Blir en intensiv vecka i sommarsverige för oss..Ska bli SÅ kul! Jag och Nicco har som bekant sjukt bra stunder i bilen, prat, sång och skratt ;) Mer utflippat par får man nog leta efter ;)

Nu ska jag dricka upp mitt vatten, tvätta av sminket och invänta en trött man. Behöver nog några timmars sömn båda två inför morgondagen!

Kramar i massor på er sötnosar! Lovar att svara på alla kommentarer imorgon!


I love my life ;). Cider o mat på

0-7322c4586428ed2d8655a26404db4e12.png

Kolla varifrån!

I love my life ;). Cider o mat på hamnpaviljongen med svägerskan.. Klippt hår o solen i ögonen ;)


God morgon näst sista arbetsdagen,

0-717ade5161936aadd4e8b7f124b6adcb.png

Kolla varifrån!

God morgon näst sista arbetsdagen, klippdagen o after work dagen! Så här går jag till jobb o kl är halv 6! Kärlek


3 dagar

Yiiihaaa!
Idag är det tre dagar till SEMESTER!!!

Sitter här och äter lite överblivna pizzaslicar till lunch och dricker ramlösa...tandköttet är mycket bättre och jag ser faktiskt fram emot att vakna imorgon då det förhoppningsvis har lagt sig ännu mer ;)

Jag har hittils idag betalt vår camping på Öland + ringt Nordea och tagit bort två totalt meninglösa konto som jag hade där..lönt att sitta med en översikt på 6 konto liksom..när jag använder tre..hm.

Hur är det med mina kära läsare denna onsdag då? Börjar se fram emot helgen kanske? Här är en till i så fall..även om jag har precis varit ledig i två dagar och även om jag ska ägna min första semesterdag åt att flytta till mami..haha!
Men på måndag drar vi upp till syster..och sen har vi en vecka i sverige framför oss..lovely! Håll tummarna för fint väder bara!

Vi hörs imorrn gott folk, nu börjar jag få lite bråttom!

Kramar

RSS 2.0