Bröllopsduellen

Haha passande film vi tittade på va? Så här efter vårt eget bröllop.

Rekommenderar i alla fall den filmen, lagom för en kväll, lite rolig, lite galen och himla mysig.
Fick mig att fundera lite på vad jag hade gjort utan min Maggis och Marina..Näe..vänner/tärnor är VIKTIGA inför bröllopet..och under såklart!

Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta hårt inför morgondagen ;) Ska försöka gå upp i tid och få det plattat också..Har jag inte gjort på över en vecka nu ju så..kan vara dags.. (TUR att min Mia inte läser min blogg..hahaha)

Kram på er..och om jag inte hinner uppdatera imorgon (troligtvis har jag noll tid över...) så ha en alldeles underbar fredag. Drick ett glas vin, ha en härlig after work med kollegor/familj, laga god mat hemma med din älskling eller bara NJUT och ta det lugnt och se fram emot en fin helg (ryktena säger att det ska bli fint väder i nästan hela Sverige).

Natti! :)


Snart helg!

Torsdag kväll var det visst nu.
Imorgon är det fredag och jag har en riktigt go helgkänsla i hela kroppen..Kan bero på att man jobbar "normalt" nu :)
Har precis kommit innanför dörren efter jobb och ska snart sjunka ner framför en film och god mat.

Imorgon är det after work som gäller direkt efter jobb så gäller att man är fit for fight ;)
Blir till att slänga ner partytoppen lite rouge och ett glatt humör i väskan för hinner inte hem och byta om..what a pary pingla man är ;) Förberedd till tusen!

Nej hörrni..Min man känns mer intressant än bloggen just nu, så jag återkommer senare helt enkelt ;)
Kram på er!

Mitt i veckan

Så var det minsann onsdag också. Som vanligt springer tiden iväg...galet fort!

Jag njuter av livet just nu. Trivs så otroligt sjukt bra på jobb!! Älskar att lära mig lite nya grejor igen, uppskattar att ha en riktigt lunchrast, att hinna med en varm kopp kaffe och att alltid ha ett bollplank mitt emot..Linda är en pärla!!
Alla där uppe är förresten pärlor..I måndags kom de in allihop och hade köpt öronhänge + armband till mig i bröllopspresent.. Goingar!! Kommer att bli konstigt att lämna efter midsommar..

Det äkta paret här hemma har varit och tränat och sitter nu nersjunkna i soffan. Jag läser bloggar och slötittar lite på Hemnet.. Min kära man tittar på Champions League finalen..som såklart går av stapeln i Rom.. Önskar vi var där fortfarande..då han han varit lyrisk den där mannen i mitt liv ;)
Kändes dock himla kul när dom visade lite klipp från Rom..Platser som vi var på senast för fyra dagar sen ;)
Ska förresten författa ett inlägg om just Rom också. Men det kommer nog lite senare ;) Det tar ju ändå en styv timme att pyssla ihop.. Speciellt för mig då som sitter och spanar in facebook, pratat med folk på msn och kollar tv samtidigt, haha ;)

Gääääsp, lite nannig idag minsann. Sovit konstigt sen vi kom hem, men så är det alltid för mig. Min kropp måste gå på invant sömn-mönster för att funka. Så fort det rubbas, att jag sover någon annanstans eller så, så är det kört..då tar det ca en vecka innan jag är tillbaka igen.
Fast börjar 9,30 imorrn så liiiiite sovmorgon (7,15) får jag :)

Hinner kanske med ett inlägg till ikväll, om inte säger jag godnatt nu;)
Kramar


En puss under bordet...Känner någon till denna leken förresten? Jag hade i alla fall aldrig hört talas om den innan vårt bröllop.. När alla stampar i golvet skulle vi ner under bordet och pussas..och när alla plingade i glasen skulle vi stå på stolarna och pussas...Hm? Blev lite kämpigt efter ett tag med långa klänningen.. TACK svärmor för assistans ;)


Som ni ser här :)

Orkar inte blogga

Ledsen men jag är helt död idag.
Jobbade mellan 9,30 och 18.
Hem och byta om och sen träna, duscha och äta och nu är klockan 22 :(

Haft en ganska kass dag i allmänhet också. Enligt skatteverket är jag inte gift och heter fortfarande johansson...tjena.

+ att visningen på ett helt underbart radhus (i typ vår prisklass) redan var fullbokad.

Ugh
Godnatt

Vårt Bröllop 2009-05-16

Vaknade tio i sju hos mamma, lite sliten och faktiskt inte speciellt nervös.
Blev stor frukost och däckade jag en stund till innan vi gick till Frisyrmakarna för fix.

   

Upp till mamma igen, åt lite, drack kaffe och sen var det dags för påklädning (har dessvärre inga bilder på just detta).
Till kyrkan där det stod MASSVIS av folk. Just då blev jag någerlunda nervös faktiskt, haha. Fick dock veta senare att det var värre för Nicco. Stackarn stod och skakade i kyrkan, han hade ju stått där framme i över 10 min och väntat på mig..Med alla blickar på sig, haha.

På väg in i kyrkan och fick se min blivande man (för sista gången)

  

Vackra stunder i kyrkan

  

Och utanför

  

Åkte och fotograferade med världens bästa LI! :) Dessa bilderna får ni dock se senare..vi får dom om ca en och en halv vecka!

Anländer till lokalen ca 45 min tidigare än sagt..hann med andra ord med lite bubbel och MASSVIS av foton och kramar innan det var dags för middag:

  

 

Dukningen som vi gjorde dagen innan:

  

Satte oss till bords, njöt av italiens buffé och många vackra tal. Pappas, svärmors, Marinas, Maggis, storebrors, Anders, Teds...Så mycket fint, rolig och BRA!

Lite bilder från middagen: Killarna som pussar på mig, tjejerna på Nicco och lite andra lekar

  

  

Dags för tårta, världens vackraste!!! För er som bor i Helsingborgstrakten kan jag varmt rekommenderar Conditori Viktoria!

  
  

Därefter var det kaffe, avec och lite mer mingel. Sen var det dags för vår första dans som gifta.
Pappa skulle nog säga katastrof, jag säger att det var väldigt Nicco & Sandra. Mycket skratt, vinglande runt och ännu mer skratt..och massa kramar och pussar såklart.

  

Lite bilder på oss med vänner:

  
  

  

Med detta tänkte jag avsluta och säga TACK till precis alla som på något sätt var inblandade i vårt bröllop, den bästa dagen i våra liv!
Speciellt tack till samtliga föräldrar, för tålamod, planeringshjälp och så MYCKET annat!
Till våra underbara toastmastrar som gjorde festen galet lyckad. Vinke och Storebror: ALL cred till er!
Anders; För underbara foton som gör att vi ALLTID kommer att kunna titta tillbaka på "vår dag".
Mia, Lotta och de andra tjejerna på Frisyrmakarna som gjorde mig och tjejerna så fina!

O så ALLA underbara gäster för en alldeles underbar dag! Utan er hade det inte varit mycket till bröllop ;)






Tänk att världens finaste, snällaste och snyggast man är MIN :)

Trött fru Vourdouka

Det är jag det...Så värst glammigt är det inte, det där fru-livet ;) haha
Jobbat min första dag (kom hem igår eftermiddag och flängde runt till föräldrarna...), stoppat i en maskin tvätt, betalt räkningar och nu svarat på lite kommentarer.

Måste äta innan jag kollapsar men sen ska jag ta mig i kragen och författa ett Låååååångt bröllopsinlägg ;)
Håll tummarna att jag inte somnar i soffan först bara ;)

PS Ni som är gifta..finns det något enkelt sätt att ändra sitt efternamn överallt eller måste jag maila/ringa ALLA?

Kram sålänge!!


Vi har träffat påven

Hej igen!

Glömde ju faktiskt berätta det "viktigaste" igår...Vi "träffade" påven!!!
Av alla dagar som finns i Rom så valde vi att gå till Vatikanen den dag då Påven gich ut och pratade till folket..så vi har faktiskt sett honom LIVE. Ganska coolt..ingen liten B-kändis där inte ;)

VARMARE än Varmt idag också. Vi har varit på Colluseum och sitter nu skuggan i trädgården utanför hotellet och ska spela lite skitgubbe..Fick gå hem och ta en iskall dusch för att inte kollapsa av värmeslag..
Nicco sitter och tittar efter restauranger...Den vi var på igår var riktigt nice. Massvis av mat och dryck..mm!

Hur har ni det hemma? Ledsen att jag inte svarar på era kommentarer men internet kostar en del här och jag lovar att jag ska ta igen det när vi kommer hem igen.

Imorrn bär det av till ett outlet som ligger ca 3 mil utanför Rom. Åker tidigt på morgonen och på eftermiddagen/kvällen står Peters Kyrkan på schemat..lite beroende på värmen dock!

Vi "hörs" snart igen!!

Kramar!!


Puss min nyblivna man!! :)
Har förresten VÄLDIGT svårt att förstå att jag faktiskt är gift nu...går omkring emellanåt och kommer på det.."justja...jag är ju faktiskt hans FRU" :) haha...Ni andra gifta babes, hade ni samma "problem"? Haha

Kram igen

In Rome ;)

Heej där hemma!

Hur har ni det? Här är det såklart super...men GALET varmt. 32 grader i skuggan när vi var på väg till hotellet vd 16-16,30 tiden innan...behöver jag säga att vi svettas lite? ;)

Har hunnit med en del redan. Igår blev det lite vandring..Smått svårt att hitta jämfört med Paris..men men! Kollade in Spanska Trappan, Fontana Di Trevi och shoppade lite...Blev en Lacoste väska till mig och en keps med samma märke till min kära man :)

Idag blev det Vatikanen.. Men så sjukt varmt att vi bara tog vatikan museet och sixtinska kapellet..Hade tänkt Peters Kyrkan men icke! Höll på att dö av värmeslag på vägen hem.. Men Villa Borghese fick vi sett i alla fall..sjukt STORT!

Shoppade varsitt par solglasögon på vägen hem idag också...Armani till Mr och Gucci till Mrs..Nejdå, kostade inga pengar aaaallls...Hrm. Aja, man är bara på bröllopsresa en gång har jag hört ;)

Världens finaste sitter här och väntar på mig och jag ska bara slänga upp ett par bilder här också och sen ska vi promenera ut och hitta ett matställe för kvällen ;)

Hoppas ni har de gött hemma...Vi försöker njuta av det fina vädret men ärligt talat är det lite FÖR varmt för att vara OK i en storstad..Undrar just hur här är i juli? :S

Shopping, utsikt från fönstret och jag precis nu:

  

@Kastrup

Gomorrroooon :)

För en gångs skull tänkte vi hålla lite kontakt med omvärlden när vi är på semester...så laptopen är faktiskt med :)
Ryktas dessutom att det har tillkommit lite läsare efter helgen...Hej svärföräldrarna :)

Vi sitter alltså på kastrup...och ser ut precis så här just nu:


Teknikens under ;)

Dricker starbucks-blask-kaffe och ser fram emot semester!

Kanske kan övertala Nicco att ta en lååååång dusch eller nap i Rom så att jag kan skriva ett bröllopsinlägg..Dock blir det nog ett par stycken med tanke på att det kom 550 bilder bara från Anders...Men det kommer i alla fall..Kanske efter Rom, beroende på han den där mannen :P
Svara på kommentarer har jag inte heller hunnit...Sprang på stan och var på Spa hela dagen igår....gött! Tror minsann att han blev rätt nöjd med sin morgongåva...Här är en som är nöjd med sin i alla fall ;).

Nu ska vi nog vara lite sociala med varandra här....

Kram kram



God morgon första måndagen som gift :)

Haha började dagen med att titta på alla bilder från Anders. Jag kan lova er att jag har massvis av material till kommande bloggar ;)
Pratade med Marina som inte förstod vem Sandra Vourdouka på hennes facebook var ;)

Nu ska vi snart ner och träffa Marinisen (Hahahaha...) och Seda på stan. Blir frukost/lunch och skitsnack nu innan vi åker..

Därefter ska vi till Råå och Nicco ska få sin morgongåva..Spabad med bubbel och tapastallrik ;)
Ikväll blir det HIF! Tjohoo!

Måste ta en snabbdusch här nu men återkommer senare ;)


Mr & Mrs

En LYCKLIG numera FRU som kikar in och tackar för alla kommentarer.

Jag kommer självklart att sätta mig och sätta ihop ett lååångt inlägg om den absolut bästa dagen i mitt liv.
Fram tills dess tänkte jag bjuda på några bilder... Är ganska så trött idag om jag ska vara ärlig..

Men ett par bilder får ni..tillsammans med ett löfte om att jag imorgon ska svara på kommentarer (underbara ni!!) och lägga upp massvis att foton från VÅR dag.

Allt var helt perfekt. Klänning, frisyr, smink, vigseln, fotograferingen, festen, talen, musiken, GÄSTERNA, danserna, drinkarna...NICCO!
Jag är lite kär i hela livet just nu..på rosa moln :)


GIFTA!!! Och andas ut..Haha


Jag Älskar Dig! :) Finaste mannen i precis hela världen!!


De absolut bästa tärnorna man kan önska sig, fina tjejer finns inte på denna jord!


O såklart de bästa föräldrarna i världen!


Lycka, lycka, lycka!!

Lovar att återkomma med MASSVIS av bilder...

Psstt..måste passa på att skryta lite också...Då Nicco är (som sagt) den bästa fick jag ytterligare en ring i morgongåva..så numera sitter det inte mindre än tre på vänsterfingret..
Har bara en dålig bild än så länge...men håll till godo ;)


Nu är det två trötta nygifta som ska hänga upp lite tvätt...(yei vardag!) och sen sova!!


Massa kramar!


Från ogift till gift

I övermorgon smäller det.

Och ikväll ska vi umgås, det är vår sista kväll som ogifta tillsammans.
Just därför har jag handlat sushi och har en flaska bubbel på kylning :)

Idag var det 1 år, 2 månader och 1 vecka sedan Nicco friade, den 7 mars 2008.
Från förlovad till gifta. Tänk vad snabbt alla dessa månader och dagar har gått.

I morgon tror jag inte det blir massa bloggande. Men datorn följer med till mamma tror jag minsann. Hon och jag ska äta gott och ha en mysig kväll imorgon :)
Undrar just hur bra jag kommer att sova utan Nicco, dagen före min bröllopsdag?! Haha..

Kramar på er gott folk, ta hand om varandra lite extra ikväll!


Första parbilden som togs på oss... På söndag visar jag bilder på oss som gifta!! :)

Trött...så trött

Jag trodde faktiskt att efter två dagars "semester" skulle jag vara som ny igen.
Där fick jag.

Allergin + en mijon to dos håller på att ta kål på mig. Hoppas det finns mycket kaffe på bröllopet..Haha! Nä skämt åsido men det har ju inte direkt varit mycket semester..och det känns.

Jag och pappa har precis varit iväg och fixat lite. Handlat alkoholfritt + all läsk som kan tänkas gå åt.

Kvar idag är:

Städa av lägenheten lite snabbt
Ta upp snäckorna, som borde vara rena nu, ut vattnet
Röja
Plocka ihop det som ska till lokalen imorgon
Slänga sopor
Skriva drinklista
MYSA med älskling då han kommer hem. Sista natten som ogifta som vi sover tillsammans. Sjukt! :)

Mn vet ni vad..först ska jag fixa snäckorna och sen behöver jag lite vila..Är verkligen HELT slut! Och det andra kommer att gå fort, bara jag sätter fart..

Kramisar

Nervös över bröllop?

Idag insåg jag en grej.

Jag gifter mig i övermorgon och är inte speciellt nervös. Visst jag kommer inte att känna mig superbekväm med att stå framför över 100 personer och prata i kyrkan, meeen det är ett ynka "ja" och sen ca tre meningar. På min konfirmation hade jag flera stycken som skulle framföras..och för mer folk dessutom. USCH!
Så jag har lugnat mig angående det. Efter vigselsamtalet var jag rätt nervig just på det planet

Jag är inte nervös över att gifta mig med Nicco. Ingen av oss går in i deta med ögonbindel. Vilket förhållande är egentligen superenkelt? Vi har inte haft det superenkelt fram hit så varför skulle det bli det för att vi gifter oss? Däremot vet jag att jag vill jobba på det tillsammans med honom och att det vi har är aldrig värt att kastas bort!

Jag är inte nervös inför festen. Våra toastmastrar har stenkoll och om något skulle gå lite snett så får det bli så. Jag tror nog att alla kommer att ha kul ändå..inklusve vi själva!

Då har vi alltså kommit fram till punkten "vad jag faktiskt är nervös för".
Att folk omkring mig ska förändras. Inte att jag ska göra det, jag har varit tillsammans med Nicco i snart två år och ytterligare en ring och ett nytt efternamn gör inte att jag förändras.
Däremot är jag lite rätt att folk i min närhet ska ändra sitt sätt mot mig och liksom tro att jag är någon annan.
Att mina/våra singelvänner ska strunta i att fråga mig inför en utekväll för "Äh hon är ju gift nu...hon är säkert inte intresserad".
Att mina killkompisar ska dra sig lite för att vilja umgås för att "äh hon är ju gift nu...det passar inte sig".
Små, kanske löjliga saker som dessa. Vi har massvis av "parkompisar" men mina singelvänner är precis lika viktiga och jag skulle bli ledsen om dom valde att tänka så istället..

Fanns dock en av dessa vänner som redan i morse lovade att det inte skulle bli så..Tack! :)

Nu tänker jag vila lite innan städningen. Varit uppe sen lite efter sju och nu är jag trött igen. Ska dock lägga lite snäckor i blöt först..de ska ju användas till dukningen imorgon! :)

Gbg tur och retur

Hemma igen efter MÅNGA mil i bilen.
Är mest trött och vill mysa med Nicco..och har egentligen inte såå mycket mer att säga än att Maggis klänning passar så nu är det en styck väldigt lugn Sandra som ska gå och lägga sig :)

Tänk imorgon kan vi säga att vi gifter oss i övermorgon. Crazyyyy :D

Ska upp med Nicco imorgon och sola för att fira att han gå in för sin sista arbetdags innan semestern. Underbart, underbart! Först bröllop och sen 5 ljuvliga dagar i Rom :)

Kram och godnatt!

Onsdag 2009-05-13

3 dagar kvar!!! :)

Sitter här och lyssnar på lite låtar från personalfesten...och skrattar! Eller förresten, sitter och sitter, springer runt och plattar hår, fixar mackor och packar en väska med alla bröllopstillbehör som ska till mamma om..hm ca 20 min.
Pappa hämtar mig 11,30. Hem till mamma och prova allt med klänning, skor, smycken osv..
I bilen igen och åka upp till Gbg :)

Kul med en roadtrip tillsammans med bästa föräldrarna :)

Nu ska jag sätta lite fart här och äta + borsta tänderna..

Hörs nog senare ;)
Kramar

Vigselhäften :)

Yes!
De blev klara idag och nu sitter jag här hemma i soffan och beundrar dessa underverk.
Både vigselhäften (de tll kyrkan) och välkomsthäftena (kommer att ligga på allas platser i festlokalen) är jättefina!
Tack Marina för all hjälp med det senare! Viselprogrammet slängde jag ihop igår ;)

Är så nöjd med allt!
Imorgon bär det som sagt av till Göteborg tillsammans med föräldrarna. Ska först träffa pappas kusin och sen till Maggis för att hon ska få prova sin tärnklänning.
Innan dess hade jag också tänkt hinna prova hela min outfit inför bröllopet..med skor, smycken och allt.

På torsdag står städning på schemat. Tillsammans med organisation av allt som ska tas med till lokalen på fredag när vi ska duka upp allt.
Blir en tuff helg..men världens bästa :) Längtar!!! Snart får jag kalla honom min MAN på riktigt.


Underbara hjärtat mitt!!

I Påarp

Half way done för dagen.
Varit på en himmelsk ansiktsbehandling, försökt förskottsbetala blommorna (svååårt det ska vara ibland). Betalt en annan grej ;) (morgongåvan) och sitter nu ute hos pappa i Påarp och väntar på att vår tryckare ska bli ledig så att vi kan trycka våra vigselhäften.

Har äntligen fått min första balja kaffe för dagen så jag är glad..och trött. Pollenallergipillerna tar minsann på krafterna!

Min hy förbättras i alla fall hela tiden...Äntligen kan jag också börja känna mig fin i ansiktet! Underbar känsla.

Nu ska jag visa pappa nybygget ute i Rydebäck som vi satte upp oss på i helgen :)
Kommer säkert att bli skitdyra så jag har inga höga förhoppningar..men jag ÖNSKAR att de kunde hamna på vår prisnivå. Rydebäck känns alldeles lagom. Bra kommunikationer, inte minst för mig som pendlar till Lund, nära stranden, nära stan och fina områden för kommande bebisar ;) Haha

Kram på er sötnosar ;) Ska återgå till mitt kaffe och Hemnet nu ;)


Fredag, lördag, söndag och måndag

Sitter på golvet i vardagsrummet och läser bloggar och skriver i min egen.. Dricker pepparmintste med massa honung i.. Saknar mitt kaffe. Men så fan heller om jag ska bli sjuk nu. Icke!

Men åter till min lilla helgbeskrivning nu då.

I fredags var det först jobb till 15,00, hade ju jobbat in mina halvtimmar tidigare i veckan så de var fritt fram att gå tidigare.
In till stan och upp till Mia. Först ögonbrynsplock och färg och sen hårfärg :) Lovely med lite färg..Har ju hållt mig från att färga det i ett år nu. O snyggt blev det!!

Hem och började duka upp lite. Mackan, Emelie, Mattias, Anders, Jennie & Sara kom och vi satt här hos oss och drack vin, smaskade ost och kex tillsammans med vindruvor, melon och päron :) Såå mysig och välbehövlig kväll, vill ha fler sådana snart!
Blev nog en del mer vin än jag trodde för vi alla hade visst vaknat med huvudvärk dagen efter, haha!

Mådde med andra ord inte hundra i lördags men upp skulle vi..Och begav oss till Mölle & Kullaberg och klättrade lite i berg. Haha..Klart man måste utmana sig själv till att försöka bryta ett par ben en vecka innan bröllopet..

  


Åkte ner till O'learys och käkade lite och sen hem och somnade lite innan det var dags för nästa fest.
En av våra kära toastmastrar ska flytta till Guadaloupe tillsammans med sin sambo direkt efter bröllopet och det här var en sorts avskedsfest. Hade så galet roligt att vi inte trillade hem förrän vid två..från en hemmafest! Hur ofta händer det?
Skrattade så vi grät emellanåt, hittade på reklamsnuttar och höll på ;) Galet kul som sagt!

Upp i söndags och till vår skräddare som faktiskt hade fått ihop klänningarna till mina tärnor. Finally! Marinas sitter perfekt nu är det bara Maggan som ska prova sin. Detta ska då ske imorgon när jag, pappa och mamma åker upp till götet och möter upp henne.

Handlade lite grejor till bröllopet och sen var det middag hos brorsan för att fira svägerskan som fyllt ¨år när de va i Turkiet.

Igår var det måndag och då var det jobb igen.
Direkt efter jobb åkte vi till kyrkan för att Caroline & Markus skulle få sjunga låtarna ett par gånger. Låter underbart och jag är såååå nöjd! :)

Nu måste jag dock rusa..annars blir jag sen till min behandling!

Kramar på er!

Nu jäklar!

Heeej på er!
Jag har saknat detta!!!! Men varit trött, haft mycket att göra and so on..
Men nu släpper vi det här :)
Jag har semester och planerar att blogga massor! Utom just kanske på lördag..för som bekant är det någon som.....GIFTER SIG DÅ!!!!! :)

Men jag hoppas att jag är ursäktad för just den dagen?

Dagarna som gått har spenderats med underbara vänner, men underbara Nicco (borde han komma först kanske?) och underbar familj...Massa planering, maaaaassa flängande och lite jobb + party ovanpå det ;) Det ni!

Nu sitter jag med kraftig pollenallergi blandad med förkylning och är livrädd för att vara megatäppt och inte ha någon röst på lördag. Please,kom med mirakelkurer snabbare än snabbast?!

Tänkte berätta vad vi hittade på i helgen alldeles strax, ska bara svara på lite kommentarer och ta något att äta innan jag ska till Len Hud för min sista ansiktsbehandling innan bröllopet..Dock är det något jag definitivt kommer att fortsätta med! Var åttonde vecka ska man unna sig om man har möjlighet tycker jag!

Kram sålänge!

Superjobb, papper, smink, soffa, mat?

För att ni inte ska behöva undra: Jodå. Jag hann precis allt igår.
Gjorde klart bordsplaceringen lite snabbt, handlade, lämnade placeringen till Marina och passade på att gå ner och sola tillsammans. Duschade, lagade mat, åt med Nicco. Fönade och plattade håret. Sov.

Upp i morse och iväg till jobb. Regn IGEN men det är ok..bara inte om en och en halv vecka tack.
Jobba jobba..lugnt i morse men blev visst en massa högar ändå..varför är det alltid så? Man tycker man ligger galet bra på det och sen PANG. Men jag klagar absolut inte. Jag STORMTRIVS uppe på kontoret. Har visserligen bara hunnit köra 3 dagar but I love it! Får sån energi av att lära mig saker...av att känna att jag utvecklas igen. Har saknat det och därav min svacka i vintras tror jag minsann!
Tror att vi är gjorda för att känna oss utmanade, i alla fall är jag det och nu trivs jag som fisken i vattnet!

Tåg hem, mötte upp pappa, till väla och hittade skitsnyggt papper till våra häften...som såklart det fanns för lite av i butiken så nu får pappa jaga imorgon.. Han är go min papps :)

Upp till mamma och kletade bort mascaran, ner till Mia för provsmink som blev superbra..Sitter här med allt smink kvar och känner mig inte ens sminkad :) Ska bara bli liiite brunare (fixar vi med ett par sol-rundor till) sen är jag nöjd.
På fredag ska håret och brynen färgas, vad kan bli fel liksom...Mia är ju min skönhetsansvriga.

Nu sitter jag i soffan efter en promenad hem...givetvis var det typ 20 minuter kvar till bussen skulle gå så det var lika bra att börja vandra..
Är så sjuuukt hungrig och var sinnessjukt sugen på sushi..men icke. Dom stänger nio och ärligt talat fanns det inte en chans att jag skulle springa ut och dit igen när jag kom hem halv nio..Så nu är jag lite gnällig.
Nicco har lovat att han ska fixa mat på vägen hem men har man ställt in sig på sushi blir det jjobbigt :( Aja..bara det är mat så..

Blir nog hyffsat tidig sänggång inatt..helt slut i huvudet känner jag och dagen imorgon blir LÅNG. Jobb till 17, hem och träffa alla som har en "roll" på bröllopet och fixa de sista planerna..och det blir ALDRIG korta möten. Hur mycket jag än tycker om alla som kommer imorgon så gör det inget om dom går SENAST halv nio.. jag behöver lite kväll för mig själv.. :/

Vet att jag ligger back med kommentarer och ska försöka ta igen detta ikväll..men lovar inget...

Kramar


Så trött...så trött...zzz

Åhh varför satte jag mig i soffan i dessa fem minuterna? urbota korkat!

MÅSTE göra klart bordsplaceringen till Marina..typ i förrgår.
Måste hämta ut 3 miljoner paket till bröllopet som kommit de senaste dagarna
ÖNSKAR att jag hade hunnit ut på väla för att kolla papper..nu får jag stressa ihjäl mig med det imorgon mellan jobb och provsmink istället

Tänkte försöka hinna sola ikväll också..och laga mat..och duscha..och platta håret...VAFAAAN om 13 timmar ska jag vara på jobb igen. Vems idé var det med bara 24 timmar på ett dygn och var kan jag hitta puckot som kom på det?


Trrööööööttt!!! För lite sömn och för mycket att göra = BAD COMBO!

Kind of fullt upp!

Puuuuuuust.
Det var en lång dag denna!
Vaknade ca en halvtimme innan klockan ringde, mådde så sjuuuuukt illa (Nix, är inte gravid så slipper vi alla spekulera).
Måste seriöst ha käkat nåt dåligt för de fortsatte en bra bit in på förmiddagen. Hade dessutom galet ont i njurarna efter x antal ipren mot mensvärken.. Bra dag det här! Haha

Nåja, lagom till lunch hade alla krämpor släppt och jag var "back to normal"..typ.
Jobbat undan en del och hann med en halvtimme extra då jag som sagt har 1 och en halv timme att jobba in till på fredag då jag måste gå kl 15.

Sent tåg vilet gjorde att jag var här hemma va 18,15. Snabbombyte, en banan och ett glas yoggi + kolla recept till ikväll så att jag hade koll på vad som behövdes handlas.

Ivääääg till SATS och körde spinning + core med underbara Marina :) Puschar varandra som FÅ just nu!
Handlade och sen har jag lagat galet nyttig mat. Broccoli och blomkålspuré med färsbiffar med rivna morötter i :) Blev faktiskt helt ok för att vara första gången..liiiite söndriga biffar men sånt är livet ibland. Håller tummarna för att även kocken i denna familjen godkänner det när han kommer hem :S

På tal om honom så är denna veckan tuff för oss :(. Jag jobbar dagtid och han jobbar kvällstid..Men har helgen ihop i alla fall, och det är inte ofta ;)

Nu ska jag minsann svara på lite kommentarer, dricka upp mitt vatten och börja göra mig redo för sängen.. Hoppas dock att hjärtat kommer hem innan så vi hinner byta fem ord idag också..

Kram på er och hoppas att måndagen efter (förhoppningsvis) flera dagars ledigt har varit bra!


SAKNAR!!

Måndag

hej hej, sprrriiiiinger in och meddelar att jag lever.

Jobbar lite övertid för att kunna gå tidigare på fredag när håret ska fixas inför bröllopet...
Nu ska vi dock iväg och träna så en bättre uppdatering får komma senare!


Hoppas alla har en bra måndag!

Kram

Städat, tvättat, tränat..Nu hockey!

Heeej igen!

Då var det skinande rent här hemma, renbäddat och vattnat och dammat och pysslat.
Vår diskbänk som såg ut som ett barskåp är numera tom och ren :) Skåpen är också fixade för att kunna få plats med alla flaskor ;)

Tredje omgången tvätt är i maskinen.. det andra är torkat/upphängt/inhängt och klart :) En maskin kvar efter denna sen är det TOMT i tvättkorgen vilken inte händer ofta i denna familjen :P

Har dessutom varit iväg och tränat ben med Marina, duktigt av oss som vanligt ;) Passade på att handla också så ikväll blir det pasta carbonara och en god sallad med avocado och grejor.. Var tvungen att äta hemlagat ikväll, blivit lite väl av "hämt-mat" på sistone :/

Nu äre hockey på tv och jag ska trycka i mig lite ipren mot magvärken..Fast hellre nu än på bröllopet ;)

Kramar

Flitiga Sandra

Heej på er!
Här är man igång för fullt! Gick som vanligt upp med Nicco och åt lite frukost..nu är det full fart här.
Sängen är tömd på sängkläder som går för fullt i tvättmaskinen, allt är dammat och blommorna är vattnade..

Kvar på listan är väl typ 300 maskiner tvätt, dammsugning och golvtorkning + badrumsstäd och sen ska alla flaskor som hamnat på vår diskbänk plockas in i passande skåp..Phuu.

Kollade precis på termometern..20 grader utanför fönstret och 28 är inne...28!! Konstigt att jag är varm! Blä!

Står bröllopsgrejor precis ÖVERALLT dessutom, blir tokig här hemma... kvittar var man än vänder sig så känns det rörigt.. :( Buhu.


Jaja, får väl fortsätta, jippie!

Räkmacka :)

Har haft en lagom kväll.. Skulle egentligen varit i Lund men på grund av massa omständigheter blev det inte så.
Så mamma har varit här och vi har ätit räkor och druckit lite vitt + käkat dessert och druckit kaffe ;) mums!

Har gjort en räkmacka till en viss underbaring som kommer hem snart ;) det + ett glas vitt kan han väl förtjäna? ;) Absolut!

Ska duka fram hans mat nu...o då jag inte har tagit några bilder ikväll får ni nöja er med lilla mig från tidigare idag:





Har varit "au natural" två dagar i streck nu..No make up..och mitt ansikte tackar och bockar :) SÅ skönt ibland!

Oj nä nu måste jag nog snabba mig!

Hörs imorgon, har inte mycket planerat förutom städning och tvätt här hemma, sägs ju att det ska bli kallare och molnigt så kan ju passa bra!

Kram och godnatt!

Gårdagen + bilder

Hej igen!

Nu har jag och mami tagit en tur på staden.. Blev kaffe i solen (dock kyligare idag) och sen pirat-leggins, freebra + en flaska vitt. (på systemet, inte druckit den alltså..) Haha.

Lite om gårdagen då..Hann juinte riktigt uppdatera er under vår underbara dag.
Vi började med att dricka kaffe hos underbara svärföräldrarna, åkte därefter snabbt hem och laddade med aftonbladet, en tubtop till mig för att slippa alla linjer och hamnade sedan i solen uppe vid Pålsjö slott en stund.. Blev dock snart hungriga och åkte ner på Pub Ro i Norra Hamnen.
Käkade varsin Ceasar och njöööööt av solen

 

Blev givetvis sugna på glass så vandrade vidare i hamnen till Hauffes..

Är inte detta sommar-feeling så ver jag inte :)

Nöjt (snart gift) par i solen:


Hem och vilade och sen träffade jag Maggis, Marina, Erik och svärmor och gick upp till skräddaren.. Var en del ändringar på mina tärnors klänningar, men min är klar och underbar och som tur är var det inte så mycket ändringar på Maggis klänning..hon kommer ju ner till oss nästa gång den 15:e..Phuuuu.

Åkte hem till pappa på kvällen och grillade..och som ni ser nedan, mös med husdjuret i familjen ;)

 

Nu ska jag faktiskt fixa lite pyttipanna till lunch och därefter vila en stund innan jag går och hämtar ut ett par paket på posten och handlar frukot + mjölk till kaffet!

Kram på er!

Hej lördag!

Så var det lördag och dag tre som jag är ledig.
Tyvärr så jobbar givetvis Nicco hela helgen, triiiiist. Men jag har en del planer för dagen ändå..+ att vi fick en alldeles underbar dag ihop igår.
Sen kan man ju lugnt säga att om mindre än två veckor har vi semester ihop..så vi ska nog överleva ändå ;)

Idag är det alltså exakt två veckor till bröllopet! Wiihooo ;)

Snart dags för frukost här och sen funderar jag på ett joggingpass i skogen innan jag planerar att njuta av solen i några timmar.

Kramar

Uppe med tuppen (?)

Heej på er och glad 1:a maj! :)

Vi vaknade lite efter åtta och har varit och handlat frukost.. Kunde faktiskt promenera i kortärmat och trekvarts-jeans :) Älskar detta vädret!

Sitter här och dricker en smoothie nu lite före frukost.. Dagen idag ska tas vara på! Är ledig tillsammans med Nicco och planerar att NJUTA till max! Sola och grilla står på schemat ;)

Vad gör ni andra idag? :)

Kramar

RSS 2.0