på väg till gordon ramseys maze fö

0-3925f56965880e15773763928bf0107f.png

Kolla varifrån!

på väg till gordon ramseys maze för middag.. Fina grejor ;)


på plats i london.. Sitter på tåge

4fea3b9d1ee3b130d853476c3258c27f.png

Kolla varifrån!

på plats i london.. Sitter på tåget på väg från flyget o ska kolla in hotellet. Därefter en tidig lunch, hungrig! Kram på er!


Godnatt, sov gott

Jag vet inte riktigt om jag tycker det var svin-smart att ta dom där två shottarna kl 4 i morse...Det har känts idag kan jag meddela. MEN det var en riktigt bra kväll och natt och jag är nöjd med att jag hamnade på stan ännu en lördag :)

Nästa helg hade jag planerat som lugn, vi kommer ju hem från London på lördag eftermiddag. Men kära mannen var visst på andra tankar och vill också gå ut, haha :) Så här mycket har vi aldrig varit ute under vår tid tillsammans.. Tror nästan att vi kör sista rycket nu innan vi börjar prata om bebisar på fullaste allvar. :)

Jag har precis varit och lämnat filmer + handlat lite och snart har jag en middagsdejt med Marina, mysigt! :)

Trött som få så är inte ett dugg inspirerad för att blogga känner jag..återkommer helt enkelt senare ;)

Hur var er lördag förresten?
Kram!

Ready, set, GO!




Shoppat! Nu: Dusch, fix, PARTY!

Shopping-lördag: Check! :)
Haft en mysig eftermiddag på stan med bästa mamma och bästa svägerskan ;) Blev två partytoppar, en basic tröja och skinnhandskar, pics kommer imorrn!
En latte, en macka, två flaskor vin och matshopping senare sitter jag nu här.

Har hookat upp laptopen med högtalare, liiite bättre ljud! Inte för att det behöver vara så mycket högre..MEN högtalarljud är smått bättre än det andra skrålet ;)

Blir en dusch nu, därefter på med lite kläder, måla naglarna och sen kommer Marina hitåt.. Blir hemgjord pizza, vin (Calle, öl?) och drinkar innan en tur på staden! Gött!

Ses vi på stan? ;)


Dream-Team! :)

Cityklar

Färdig för en shoppingtur, kaffe och babbel på stan :)

Ha en mysig eftermiddag underbara läsare!


Lördag! (kaffe, kaffe, kaffe!)

Jag älskar Zoegas kaffe! Vi har inte det på jobb..och jag undrar lite hur många gånger om dagen jag och L sitter och grimaserar över just kaffet. Haha. Nu sitter jag här med kopp (läs STOR mugg) gott zoegas, love it!!

Så är det alltså lördag. Fredagen passerade något fort. Efter att jag skrev mitt inlägg igår la jag mig raklång på soffan med idol på. Somnade halvvägs, tror minsann att någon var lite trött. Sov fram till nästan 22. Haha, ops!

Idag känns det bra i kroppen. Har en go lördags-feeling! Snart frukost och sen lite fix, typ betala räkningar och skriva min inledning till Eximinationsuppgift 2. Därefter lite shopping och förhoppningsvis en lunch på stan? :) Ohh har jag nämnt att jag ÄLSKAR att jobba office-tider?! Ledig alla kvällar, ledig helger (om jag nu inte väljer att jobba extra haha). Underbart!

Vet ni vad..nu ska jag fokusera på goda kaffet och nyhetsmorgon här. Vi hörs sen helt enkelt!

KRAMAR!


Like this? ;)

Löjligt?!

Att göra en höna av en fjäder. Det verkar vara vad denna dagen har bestått av. Herre Jesus.
Ibland blir det rent av löjligt!

Men slutgnällt! Det är fredag gott folk. Jag har en väldigt trött fredag och sitter med datorn i knät och håller på att somna. Ska fixa lite käk och dryck och sen är det ju som bekant IDOL.
Ska upp och plugga lite imorrn och sen ner på en shoppingtur med mamma. Finns ett par grejor jag vill ha inför London och hösten!

Filmen igår (Flickan som lekte med elden) var lätt kanon och rekommenderas verkligen!

Återkommer senare :)

Biodejt!

Oj, idag är huvudet verkligen segt som kola. Tycker ändå vi fått gjort massor på jobb trots en tröttis Sandra och en Linda med huvudvärk. Vet inte riktigt vad det är med oss denna veckan. Men jag antar att det är tillåtet att ha en liten svacka ibland..

Nåja, gjort massor som sagt och kunde gå hem nöjd med en tom mailbox och ett projekt utfört! Skönt.

Hemma har det blivit en LÅNG, varm dusch, ätit god sushi och är nu klar för en mysig biodejt med min man. Mörker, bra (förhoppningsvis) film och godis tillsammans med handhållande.. Blir inte bättre en torsdagskväll.

Har dock en känsla av att det kommer att vara en ännu tröttare Sandra på jobb imorgon. Men äh! Det är fredag och efter jobb kommer jag att landa i soffan med ett glas vin framför IDOL. Blir en kväll för mig själv eftersom Nicco jobbar, meen känner jag mig själv rätt kommer jag att somna efter just idol..så ja ;)

Vi hörs imorrn hörrni ;) Blir mer intressanta updates i helgen!
Kramar så länge!


Solenergi... Need it!

En låt på huvudet

Av diverse anledningar har namnet Carina Berg dykt upp på jobb de senaste dagarna. Ganska irriterande att jag VARJE gång jag ser detta namn börjar nynna på Björn Gustavssons låt till Carina Berg. Haha.
Det värsta är att jag inte får ut en låt ur huvudet förrän jag har kommit hem och lyssnat på den ett antal gånger.
Så det är precis det jag har gjort nu! ;)

Annars då? Har ni haft en bra dag kära läsare?
Jag måste nog säga att min har varit sådääär. Mycket tjafs på jobb just nu. Mycket tid går åt till att "bråka" om sena avbokningar just nu..Tar massa energi känner jag. Men vi laddar om och fortsätter :) Nån gång så!:)

Sitter nu i soffan (as always känns det som) med en iskall cider. Har ätit gott och kollar såklart IDOL :)

Tänkte passa på att bjuda er på denna medan jag ändå är igång och sjunger på den:


The time is now

Skööön feeling! Sprang 2,5 km och körde lätta vikter för ben och rygg, bara för att få in känslan i kroppen igen. Känns bra nu. Flåset är inte helt på plats efter förkylningen känner jag, men det kommer!

Handlade efter träningen, och vandrade hem för att laga lite mat. Lyckades bränna mig på högerhanden dessutom...känns sådär just nu faktiskt.. :/

Sitter och slöglor på Idol, ska snart hoppa in i en dusch och sen blir de nog Efterlyst när hjärtat kommer hem.

Sitter och funderar lite på rubriken. I morse på vägen till tåget mötte jag någon som jag skulle kunna leva resten av mitt liv utan att träffa någonsin igen. Tyvärr är det svårt då vi bor i samma stad. Nån gång springer man på varandra. Samma reaktion som vanligt. Kroppen stelnar till, hela jag befinner mig i försvarsställning. Ugh.
Hela dagen blir liksom överskuggad. Och varför??? Det finns absolut inget personen i fråga kan göra mig längre! The time is NOW och varför ska en hel dag förstöras för att den dåren visas sig.
No More! Vet att jag sagt detta tidigare men nu jäklar. Det är absolut inte värt det.!



The time is now.. Så SANT!

Snabbis

Heeej på er goingar!

Kikar in supernsnabbt för att säga hej och hur är det med er?:)

Ska iväg och träna om ca 25 minuter så är ganska stressad. Lovar dock att uppdatera mer ikväll efter träning, dusch, matlagning och sådant trevligt :)

IDOL ikväll? Jajemen!

Kram sålänge, nu väntar löpbandet! :)

Over and out

Snacka om seg måndag. Har känts lite grann som att någon har kastat tillbaka mig till skoltiden när man var SJUKT trött efter helgen på måndagen, började vakna till liv på tisdagen, började planera nästa helg på onsdagen och sen var torsdagen bara en transportsträcka..Galet.

Hoppas jag vaknar mycket, mycket piggare imorgon. Men det är klart jag gör! :) Positiv anda!

Kom hem vid 19-tiden efter en mysig tågresa med en familj som nästan är min egen, Calles! De har precis kommit hem från Cypern och det var SÅ mysigt att sitta och prata lite.. 20 år sedan jag och Calle lärde känna varandra. Snacka om att tiden går..

Ätit lite och sen däckade jag på spikmattan, tror faktiskt jag sov där i en halvtimme, SÅ skönt!
Har sedan kollat mongo-hollywoodfruarna (uscha!) och nu är det dags för sängen. Mannen kom hem tidigt, mys!

Jobb imorgon och därefter ska jag ta mig en tur på löparbandet + köra lite mjuka övningar för rygg + ben. SKÖNT!

Kram på er och sov gott, imorgon vaknar vi pigga? Right? :)


Längtar redan efter våren igen och förhoppningsvis långa joggingturer på stranden.. Denna bilden är dock tagen nu i höst för va en vecka sedan..Ljuvlig kväll! Älskar havet och jag älskar Helsingborg. Vackrare stad finns inte, så enkelt är det :)

Något seg söndag

Haha vilken kväll det var igår!
Jobbade extra på dagen, skrattade mest så var väl inte SÅ jobbigt direkt ;)
Hem och duschade och fixade till oss.. Fixade lite plockmat och hällde upp bubbel. Mamma, Miche, Eva, Amanda, Martin & Marina trillade in. Käkade lite plock, drack bubbel, cider och öl och snackade en massa skit innan vi drog vidare ner på Cardinal för att käka kryss-meny.
God mat, gott (och MYCKET) vin, och härligt sällskap!

Jag, Nicco och Marina gick vidare. Hamnade på Dahlbergs för grymma berry mojitos, till Helsing för Red bull vodka och den äckligaste jävla drinken jag nånsin druckit.. Tänk er sockerlag, exrakt och sprit. Smakade bara klibbigt socker. Fy fan. Drack ju dock inte hela.. Hrm den andra halvan hamnade i huvudet på en kille. Ops.

Tröttnade på Helsing av ovanstående skäl och gick tillbaka till Cardinal där det blev x antal red bull vodka till och massa dans och MASSA skratt. Hemma var vi ca 04,30. Tjena.
Något trött söndag idag med andra ord.. Haha.

Men roligaste utgången på länge, tack mina två musketörer! :)

Nu blir de film i sängen här..om jag inte somnar igen, råkade visst göra just det under förra filmen, hm..

Jaja Natti!
Kram!

Mammas födelsedag

Idag fyller världens bästa mami år; GRATTIS!!! :)

Lång dag. Jobbat mellan 9,30 och 18,00 och kom innanför dörren nyss efter att ha varit uppe hos mamma och druckit en kaffe och sagt grattis "live". Gick hemifrån 8 i morse så det blev ju 12 och en halv goa timmar. Pust.

Haft en bra dag iaf..förutom en sak som stör mig! Vissa saker vill man vara unik med, som med sin bröllopsdag t.ex. Men nej. Inte det nä.

Mycket på jobb men lyckades få undan det mesta på slutet, mycket tack vare en tyst telefon. Ibland, men bara just ibland är det bra när den är tyst. Annars blir det inte mycket annat gjort.

Sitter nu i soffan och ska få ihop slutet på arbetet till skolan. Mannen kommer snart hem med lite mat..och blir jag kvar ikväll ska jag unna mig en HELT ledig helg. Inte ens tänka tanken på skolan (mer än ladda ner eximinationsuppgift 2). Skönt! Nästa helg lär ju ändå gå till just detta för om exakt två veckor idag drar vi till London över helgen och då blir det inte mycket pluggande gjort!

Haha på tal om nåt helt annat.. var sjukaste vädret i morse (SandraL jag vet att du skrattar nu!). Satt på tåget, solen sken som aldrig förr och det var helt klart väder. Telefonen ringer..
Personen på andra sidan linjen: "Asså det är sjukt, sitter i kö mellan Lund och Landskrona någonstans, ser fan inte handen framför mig"
Jag: "What? Why?"
Han: Det är ju ASdimmigt..ser inte ett dugg, på allvar folk står typ still.
Jag (undrar lite om han är packad och kollar runt ut genom fönstret..nope fortfarande helt klart och jag var i Häljarp): "Ehh..är du säker på att du har vaknat idag? Det är ju SOL och klart väder"
Han: "Neeeeej det är det INTE men skitsamma, ska fokusera nu, hörs sen!"

Okey? Häljarp är typ tre stationer för Lund C för er som inte vet. Precis när vi kör in vid Dösjebro (precis mitt mellan Lund och Landskrona och typ tre minuter från Häljarp) är det som att någon släcker ljuset utanför. Har nog aldrig sett sån dimma. Helt galet! Väl framme i Lund var det sol och jätteklart igen. Sjukt!

Jaja..lite spännande väderprat för dagen ;)
NU ska jag skriva arbete!

Kram kram!


Gammal men söt bild på mig och mammsen ;)

Upp och ner

Freaky tisdag måste jag nog säga. Vi har verkligen inte lite att göra just nu. Phu!
Men det går bra! Framåt Framåt..
Blev lite sen i Lund så kom inte hem till en tur i skogen. Sitter här just nu efter att ha ätit..ska strax ta en dusch och sen blir det lite plugg i sängen innan det är dags för sömn. Sitter och ber en bön att jag ska bli färdig snart. Ingen som helst koncentration på det just nu. Har tankar åt precis alla andra håll..Hm..

Men det är bra tankar. Lyckliga tankar :) Bara det att jag är överallt med huvudet. Inte där det borde vara med andra ord. Jobbigt när man MÅSTE ta tag i något. 3 days to go innan uppgift 1 ska vara inne. Work it!

En dusch kanske gör saken bättre? :)
Imorgon blir det nog en tur i skogen eftersom det aldrig blev av idag. Dock ingen lång för jag har ju som sagt en del att hitta på ;) Haha!

Kram på er...


Passande bild...en Sandra som är någon helt annanstans med tankarna..

Bästa måndagen!!

Om förra veckan slog rekord i att vara kass så ska lätt denna slå rekord i att vara BRA!
Har börjat bra i alla fall..Hade så SJUKT mycket att göra på jobb med en telefon som ringde konstant ett tag + en mail som aldrig verkade kunna bli för full. Men det löste sig det med..Och jag har varit på TOPP precis hela dagen ;)
Lyckades till och med bli av med ett jobbigt samtal (mitt fina misstag som skulle rättas till).

Tog till och med på mig att jobba extra på lördag..och det känns kanon ;) Slå den!
Neeej jag vet inte vad det är för fel på mig, haha. Vitaminkick? :)

Kom en bit med pluggandet igår. Imorrn ska det fortsättas..förhoppningsvis efter en tur i skogen, håll tummar och tår att kroppen orkar ett par kilometer så är ni goa? :)
Kryper i hela kroppen på mig, behöver luft och rörelse!

NU ska jag fortsätta umgås med min man som faktiskt är hemma ikväll :) Wiho!

Hörs imorrn hörrni!
KRAM!!


So damn beautiful!

Gomorrn!
Jorå, det blev kind of sent igår också. Ca 02 var jag hemma med andra ord. Hrm
MEN jag är uppe nu och det är det som räknas mina vänner ;)
Mat på Brogatan och drinkar på Grand. Perfa!
Blev lite biljard också...för grabbarna i alla fall, jag blandade mig sådäääär mycket i det där..
Haha sitter här och skrattar lite för mig själv när jag tänker på kvällen. Skrattade nog 95% av tiden. Så mycket skit vi kan hitta på.
Värst var det på väg till tåget. Pk följde mig och vi gick typ dubbelvikta hela vägen. O just nu kan jag verkligen inte informera om vad vi skrattade åt, för det var liksom inte viktigt..Men skrattade gjorde vi. Hum.. Haha!
Kom till stan där det ösregnade så fick bli en taxi upp för backen, med en taxichaufför som tyckte jag skulle h aen lugn söndag med te, honung och sömn. Well..Nej :)

Har lite sjuka foton från igår. Allt annat än bra. Meeen..visst kan jag visa dom ;)


Jag igår innan date med svägerskan

 

Frukosten nere på stan och pluggandet..Phu!


Nånstans här började galenskaperna..Petter o CO :) HAHA!

 
En rosa och en..hm blågrön? ;)


Jag vet faktiskt inte...? :)


SÅ otroligt bra bilder..BS & PK...o jag häller nästan drinken över mig själv som ni ser..haha!

Jaja, nu blir de frukost här!

Kram


Fordral & Höga klackar?

Hörde nyss Nellys reklan på radion..Om tighta fordral och höga klackar.
Det är DÅ man märker att Sandra är sliten efter en förkylningsvecka.. För jag tänker "uhh...neeej. jeans och låga skor tack" Haha! :)

Tror minsann det blir just det ikväll, jeans, ett snyggt linne och nya stövlarna ikväll. Invigde iofs dessa redan förra helgen eftersom det bokstavligt talat ÖSTE ned när jag skulle ner på stan. Men ja... premiär två ikväll då? ;)

Frukosten med svägerskan var underbar. Sol och massa god mat utomhus. Love it!!! Hostade ikapp så blev en tur till apoteket för lite vitaminer också!
Så en stärkande promenad är avklarad, kaffe och frukost klart. Har börjat ta mig an skolarbetet..check ;) Fikat med mamma. Otroligt vad effektiv jag är idag!

Ska fixa en grej till på skolgrejorna, resten får faktiskt vänta till imorgon! Sen ska jag vila lite och sen en dusch och fix!

Vad göööör ni idag? Är himla tyst idag tycker jag? ;)

Kram!

Sjuk onsdag, trött torsdag, afterwork fredag och NU lördag!

Yes.. En vecka passerar snabbt som vanligt.

I onsdags fick jag snäll inse mina begränsningar och gå hem efter lunch med brinnande feber. Sov och vilade i massa timmar. Tittade på hus som var minst sagt SKRÄP och sen en promenad på stranden och därefter sova.

Till jobb i torsdags, SÅ trött men det gick ändå. Besök hos mamma på kvällen därefter spagetti med köttfärssås och IDOL i soffan innan ännu mer sömn.

Igår var det fredag och jag hostade som en tok. Fick besöka apoteket på lunchen och inhandla bisolvon som faktiskt verkar hjälpa! :) Thank You apoteket! Rev en vägg på jobb och hade lite smärre problem med att fokusera på jobbet men det gick bra ändå, ibland får man lägga i en extra växel bara! :)
Efter jobb träffade jag sötaste Malin och tog en cider på Hamnpaviljongen. Satt ute och vid halv sju tiden började det minst sagt bli KALLT! Men killen som jobbar där led väl med och satte två gasolvärmare på varsin sida om oss, tackar :) Mysigt var det i alla fall, precis lagom en fredag.
Vandrade hem vid nio och slocknade på soffan, vaknade lagom tills Flight 93 (?) började och kollade faktiskt på den. Nicco kom hem och vi åt lite.. Sen har jag sovit GOTT för att vakna när hans klocka ringde vid halv nio. Pefekt.

Sitter och ska bara ha lite smink i huvudet nu, sen träffa bästa svägerskan och äta frukost nere på Signer Bergqvist! :) Mys! Sen blir det PLUGG, vila och en sväng till boysen i Lund ikväll! Phuuu. Blir dock inte klockan 3 inatt eftersom Sandra seriöst måste skriva klart sitt eximinationsarbete imorrn...så äre! Eller ett utkast som bara ska arbetas om i veckan iaf. Så långt måste jag ha kommit imorron kväll. Tur att Nicco jobbar! :)

Vad har ni gjort i veckan? O vadär planerna för helgen?

Kramar!


Lär väl hamna så här under eftermiddagen ;)

Old times

Har suttit och kollat igenom alla bilder från de senaste åren. Vilka underbara människor jag har turen att känna. Hade ett låååångt och välbehövligt samtal med min Maggis igår. Var SÅ arg!! O hon gör som hon alltid gör. Lyssnar, skäller lite hon med och sen slutar det med att vi skrattar ;)
Och det finns fler. Ingen av er får känna sig glömd.

Har i alla fall slutat med att jag sitter och lyssnar på massa gamla låtar från förr..Myslåtarna, inte partylåtarna faktiskt :)

 

 



Bara för att ta två exempel :)
Undrar hur många gånger man har sjungit dessa...tjohooo. O då är det verkligen inte pga text. För låtarna förknippas inte med NÅGON. Bara med mysig stämning och bra "sjunga" låtar :)

Nu är det ipren och sova dags för denna tjejen!
Natti godingar!

En sjuk tisdag

Bra dagar det här känner jag "Crappy monday" och "sjuk tisdag"...what's next?
Släpade mig verkligen till jobb i morse. Feber och asont i halsen.. Tjoho!
Trodde faktiskt inte jag skulle palla hela dagen med dom febertopparna jag har..MEN vill man så kan man! Fått undan massor dessutom, satt fint!
Imorgon är vi två och då jäklar!
O jo, jag säger att jag ska till jobb imorgon för det ska jag! Först jobb och sen husvisning, that's it!

Ska med andra ord ha den lugnaste kvällen på länge. Ska strax gå och ta en dusch, därefter mat och sen bara ligga platt i soffan!

Haha Nicco ringde precis och sa "FY FAN vad förkyld du låter" Jisses vad mycket friskare jag känner mig nu..eh? ;)

Nej vänner, återkommer när jag har något kul att berätta!

Kram

Crappy monday

Idag har det verkligen bara hänt EN bra grej (eller två förresten) på hela dagen.
Jag vet att man ska vara glad för det lilla..och att en eller två är bättre än inget.

Men idag överväger verkligen det dåliga!

Kommer in till jobb och det första jag får veta är att jag gjort en dundertabbe och dubbelbokat en lokal. Grattis. Idiot. Tur man har en bra chef..och en förstående framförallt!
Nästa då.. L är sjuk stackaren..och i skrivande stund kan jag inte säga att jag känner mig mycket piggare. Halsen känns som igentäppt och huvudet är febertungt. Hej höstförkylning!
Fått ett riktigt kass besked också. Ovanpå allt. Mendet där sista ska bli bra, that's it!

O sen till en helt annan grej. Du, kära anonym som kommenterar här kan inte ha ett kul liv. Redan innan jag läste din kommentar var jag så otroligt less på vad svartsjuka kan ställa till med.
Svartsjuka, åtminstone onödig svartsjuka (för visst kan man ha riktiga skäl ibland) är det absolut värsta jag vet!
Att du inte får gå ut för din man kan omöjligt vara mitt problem, eller mitt fel. Inte heller är det mitt fel att han inte får gå ut för dig. Ledsen att ni inte har drömlivet. Men jag lever det liv jag VILL och TYCKER OM. Så sluta klaga och gör nåt åt ditt eget förbannade liv!

Jag är SÅ glad att det Nicco jag är tillsammans med. Nicco som aldrig yttrat ett argt ord om att jag har vänner som råkar vara män.
Sen kanske det har en del med min öppenhet att göra. Jag har alltid sagt att om man inte har nåt att dölja så finns det inget skäl till att hålla tyst heller.
Jag skulle aldrig kunna hindra Nicco från att gå ut och träffa sina tjejkompisar och han skulle aldrig hindra mig från att gå ut och kul med mina vänner..tjejer som killar.
Det är ju vad jag kan tycka ett sunt förhållande!

Nog om detta. Nu ska denna Sandran göra lite mat och sen tillbringa en halvtimme på spikmattan innan sömn ska få infinna sig. Håll tummarna för en betydligt piggare hals imorgon så är ni snälla? :)

Kramar!

Bästa hjärtat och jag, nyår 08/09


Just nu:

På golvet i vardagsrummet med Ekonomikompendie och facebook ;) haha!

Har gått en LÅNG promenad i skogen med bra musik. Blev SÅ sugen på det igår efter samtalsämnet "pålsjö skog" och hur vackert där är att gå/springa med utsikt över vattnet. Nu tog jag inte den rundan, men fint var det i alla fall...Titta själva:


O så avslutar vi denna bloggen med ett par bilder från igår..Miche på spikmattan här hemma och en snabbglimt av mig innan jag sprang (bokstavligt talat) ner till bilen i ösregnet för att åka ner på stan:

 


I know you like it!

Nu tänker jag göra "Anonym" upprörd igen och berätta om min kväll igår som innehöll både cider och typ 50% av alla killkompisar jag har.. :P


Jag jobbade ju som bekant igår. Så upp 05 och befann mig på jobb 06.45 pigg och glad (nåja..). Hade kul med massa trevliga gäster och tiden gick fort. Sprang inom systemet och handlade x antal öl och cider efter jobb..TUNGT!

Hem och drack en drink och tog en SNABBdusch. På med jeans och tröja.. (enkel men snygg outfit igår). Mötte mamma och handlade sushi. Hem och hit kom även bror + martin. Cider och kaffe och fotboll senare var jag fortfarande inte klok på om jag skulle ner på stan eller inte. Men eftersom min bästaaaaa Calle lockade med sin närvaro + att Matte erbjöd mig skjuts gjorde det hela enklare.

Blev hämtad och nerkörd till Harrys. Träffade Calle, Daniel, Dani, Matte (andra), Frida (enda tjejen jag kände på hela kvällen typ..), Lloyden, Zigge, Stefan and so on. Höll till på dansgolvet och skrattade mest hela tiden. Började redan i kön till Harrys då Matte inser att han har med sig statoilkortet istället för Visakorten..Haha kramp i magen redan då. Men dansande blev det oavsett ;). Så glad för att mina guys gillar dansgolvet lika mycket som jag!!
Matte bestämde sig för att det inte fanns en chans att jag skulle gå eller ta en taxi hem såå vid två (halvtre?) tiden begav vi oss till bilen..där vi trodde den stod, men då hans trevliga vänner hade lånat den tidigare på kvällen blev det en promenad runt hela stan istället.. KALLT! Jaja kul det med..Hrm. Fick i alla fall träffa Calles småbrorsor som är som mina egna..Lagom överförfriskade just igår dock ;)

Tack för en go kväll grabbar! :)

Idag är det en seg Sandra som MÅSTE börja plugga snart. Var ju uppe i 22 timmar igår så det känns, men ska ta tag i mina kompendier nu! Ska hinna med en promenad i skogen också innan det blir mörkt tänkte jag.. Behöver luft för att rensa upp lite i skallen efter massa cider. Sötslisk huvudvärk idag!

Lovar att återkomma senare! Nu kallar ekonomiböckerna (snark!)



Old times :)


Nix

Nej. Det blir inget pluggande ikväll. Jag får bita i det sura äpplet i helgen. Men på söndag har jag ingen man hemma så det är bara ate glad ut.
Vilken självdiciplin man har. Ingen träning och inget pluggande.
Fast.. Bakande, ätande och "må braande" Sånt måste ju räknas som en investering i sig själv i längden? Typ? :)

Nåja, sitter i sängen med laptopen och med tv'n på. Kikar lite på hus (as always) och drömmer mig bort. VILL bo i VÅRT hus till julen. Men det ser mörkt ut. Vi får se.

Jaha annars då? Sitter och saknar min fina man. Har ju förresten glömt att berätta. Fixade en liten överraskning till honom i tisdags kväll. Hade bett honom möta mig på Grand Hotel här i Hbg vid halv sju. Där väntade jag med ett glas champagne. Där efter gick vi till Oasen (vi hade vår första "gå ut och äta kväll" där) och åt fondue. När vi först kom dit stod det ett paket på bordet innehållande en t-shirt från T-shirt Store till honom ;)
Tror han var glad för sin/vår kväll :) Man kan ju hoppas i alla fall.

JAG tyckte i alla fall att det var himla mysigt att få ha honom helt för mig själv en kväll. Längtar nåt galet till Londonhelgen då jag får ha honom i hela fem dagar..Mitt Hjärta! :)

LYCKLIGAST i världen!
Fotograf: Li Fernstedt


Jobbahandlabakaduschapluggasova

Hej Hej!

Torsdag, dagen före fredag och sista (näst sista om jag har otur) jobbedagen för denna veckan.
TRÖTT Sandra som vaknade i morse. Sover så galet dåligt om nätterna och har gjort det i ett par veckor. Det börjar ta ut sin rätt :(
Måste jag jobba lördag också så är helgen verkligen KORT. O när man då måste plugga..Ja jag vet inte. Alkoholfritt lär de nog få bli i alla fall.

Jobbat idag som sagt, därefter iväg och handlade med mamma, hem och drack kaffe ihop samtidigt som jag slängde ihop en toscakaka (har fikan på jobb imorrn). Nu är det en Sandra som ska hoppa in i duschen och sen göra köttbulls-rödbetssallads-mackor och läsa lite i mitt kompendie från skolan.

Imorgon blir de inga baggyjeans och hoodtröja..Svärfar fyller år och direkt efter jobb ska han firas med trerätters hemma hos dom. Mysigt såklart. Hoppas bara jag får sova lite bättre inatt.

Uscha, nej måste nog hoppa in i den där duschen nu om jag ska hinna läsa något och kanske slappa en halvtimme framför tv'n,

Kram på er godingar!

Önskar att jag hade den här brännan att krydda till outfiten med imorrn också, attans!

Förresten, jag vet att jag ligger back med mina semesteruppdateringar, har ju två jag borde slänga upp här innan vi åker till London om tre veckor..Meeen den ena är Sverigeresan och den tar liite emot då det var sista gången jag/vi träffade Anna i livet... :(

Men jag ska..


OH. MY. GOD.

Vad fan har jag gett mig in på????

Satte mig nyss framför datorn efter ett par minst sagt intensiva dygn.
Kolla min kursplattform, lyssnar på introduktonsföreläsningen. Laddar ner eximinationsuppgift 1. Inser att jag har väääldigt lite tid på mig att läsa ca 120 sidor ekonomi, göra eximinationsuppgiften samtidigt som jag jobbar, är fru, dotter, vän osv.

Haha ja, det som inte dödar mig stärker mig?

Tänkte bege mig in i träsket "Tema ekonomisk information nu"

Wish me luck!!


RSS 2.0