Rocky

What a day! Tror jag går på ånga eller nåt för tillfället, för av någon anledning är jag superpigg.
Lagt i sexans växel både jag och Sofia och fått undan massvis av grejor som legat och väntat ett tag.. Skön känsla!
Fick en fråga i slutet av arbetsdagen som jag svarade så snabbt på att till och med jag själv insåg att jag har funderat över det mer än en gång. Hoppsan! Vissa saker ändras aldrig.
Eller vad säger du Tobbe? ;) Vet att du läser detta och vet precis vad jag syftar på :P

Oavsett vilket kom jag hem efter låååång tid på tågen. Shopping på Ica (satan vad jag hatar att handla mat!!!) och sen hem för att ställa altandörren på vid gavel. 19 grader ute!! Underbart!
Hade önskat mig ett mc kort, en R1:a och en motorväg just nu :) Eller åtminstone att brorsan hade haft kvar sin och tagit en sväng med sin syster. DET är vår för mig...  Love it!

Näe..tänkte försöka sätta ihop ett seriöst inlägg här, men har massa distraherande meddelande på FB..så lägger ner detta och önskar en trevlig kväll och trevlig valborg..eftersom förmodlingen ingen av oss kommer att hänga här då ;)

Kramar!





På tal om saker som aaaldrig förändras.. Mr Jones and me..Kärlek!

Endorfiner!

Jisses vilken löprunda jag fick till idag. Var inte ens trött förrän jag tog sista backen hem. DÅ började benen protestera lite..men blev en go tid i alla fall och jag sitter här så NÖJD!
Så skönt att ha kommit igång, det borde finnas lopp i alla städer lite utspritt, ett på våren och nåt på hösten för att motivera folk att hålla igång ;)
(För att göra det självmant går ju inte..hm...)

Stod i duchen efter språngmarchen ochfunderade lite över det här med endorfiner.... fråga inte varför.
Var tvungen att googla bara för skoj skull:


Endorfin är ett peptidhormon som kroppen tillverkar själv och som lindrar smärta. Hormonet påverkar vår vilja att sova, äta och dricka. Endorfin utsöndras bland annat vid skratt, stress, motion, men även av sex, förälskelse och vid akupunktur.

Endorfinutsöndringen kan leda till "träningsnarkomani", vilket är en kombination av kemiskt beroende av endorfin och ett psykiskt beroende. En studie har visat effekten av endorfin, mätt i milligram morfin injicerat intravenöst, att 45 minuter högintensiv löpning gav samma effekt mätt i smärthämning vid termisk provokation, som vid injicering av 10 mg morfin.[1]

Endorfin anses ofta vara kroppens eget morfin, av den anledningen att ämnena, precis som morfin, heroin och andra opiater, binder till så kallade mu-receptorer. Kemiskt är dock endorfin och morfin helt obesläktade. På samma sätt som effekten av morfin och heroin kan hämmas med hjälp av naloxon, har detta ämne samma hämmande effekt på de kroppsegna endorfinerna.



Träningsnarkomani låter ju dock sådäääär ;)

Strunt i det! Nu ska jag hänga tvätt och starta en diskmaskin.. Älskar dessa vardagsmåsten (typ..)

En ledig onsdag och inspiration(!)

Sista lediga vardagen fram till semestern som det ser ut just nu... Men det gör inte mig ett dugg! :) Dock har jag utnyttjat denna dagen till max än så länge. Uppe och åt frukost med Nicco, klippte mig hos bästa Mia (mitt hår älskar henne!), ätit lunch med mami och nu kommit hem till soffan där jag ska kolla av mail och bloggar, läsa lite Glamour och vila upp mig lite inför en löparrunda senare i eftermiddag/tidig kväll.

Hade en någerlunda lång dag igår på jobb. Fullt upp, mycket skratt och ett personalmöte som inspirerade mig. Är det något jag verkligen älskar så är det att gå ifrån ett möte med känslan av att man jobbar med exakt det man vill och att man vill vara med under all utveckling och att allt framför oss är en kanonutmaning!

Kikade på våra nyrenoverade rum (igen - tittade ju på dom en sväng i förra veckan också) och fick återigen känslan av att detta kommer att bli lätt att sälja! De är underbara allihop! För att inte tala om sviten, även om den inte är klar kan jag utan tvekan säga att den kommer att bli helt fantastisk!

Återkommer nog lite senare ikväll..för på tal om rum och sviter så inser jag att jag inte har visat er ett dugg från huset ännu. Uh..jag lovar, det kommer! Nu börjar vi ju dessutom få allt på plats ;) (Nåja, nästan allt då...)

Kramar!



Bild från samma dag som personalfesten, på väg till Lund. Men här ser man i alla fall vår vita trappa i bakgrunden ;)

Uppvärmning; Lundaloppet 2010

Precis kommit in efter att ha avverkat 3,5:an med Nicco.
Något varm och något trött men börjar känna LITE hopp om att kanske klara av Lundaloppet om mindre än två veckor ;) Måste ju få en någerlunda tid för företaget ;)

Känns så bra att ha släpat sig ut fast man kommer hem sent och är något trött efter jobb..
Nu väntar mat och en efterlängtad dusch!

Kram på er!


After work i Lund 2010-04-16

Mysigaste och roligaste fredagen på länge!

Slutade 17, på med lite nytt smink och piff. Ner på Brogatan tillsammans med Åse som hade mött upp mig uppe på jobb. Träffade Tobbe, Emma och bebisen där.. Johan slöt upp, därefter lite oklart i vilken ordning alla kom, men jisses vilken folksamling vi blev som tog upp typ halva uteserveringen ;)

Bubbel, cider, pommes med aioli, lovely! Efter ett par timmar började de som tog "after work" på allvar droppa av. Vi kröp in under filtar och försökte med irish (precis som för ett år sedan.....) men när allt slutade fungera mot kylan fick vi erkänna os besegrade och gick in. Där inne blev det plötsligt lite mer seriöst på party-fronten. Petter och jag gav oss på rödvinet, Johan blev galen och började beställa in shottar and so on.
Något gick förmodligen lite snett för helt plötsligt befann jag och Petter oss nere på nattklubben. Som då hade 18 års gräns kvällen till ära. Jisses vad hemma jag kände mig ;) Haha!

Crazy dancing, fler cider och asgarv.. Nyckeln satte jag i dörren kvart i tre på natten. Då hade "after worken" varit lika lång som den faktiska arbetsdagen. Något som kännetecknar oss. Vi suger på after work. Men roligare än så blir det inte.. Ni är dom bästa!! Det är sällan jag vaknar med träningsvärk i magen efter allt skratt, men förra lördagen startade just så... ;)

Bilder ja..jo det blev ett par. Riktigt dåliga de flesta (Förlåt Åse...) men kan bjuda på ett par iaf.. (förlåt ni som hamnar här nu)


Alltid lika lätt att fånga oss två på en bra bild ihop..ehh..?


Sötnosar <3


Roligaste bilden någonsin....Här var det dags att gå hem.. Hahaha..

"not sure what it means but this photo of us
it don't have a price, ready for those flashing lights...."




Jobbhelg

Hej på er!

Hemma igen efter en intensiv jobb helg. Bokning i fredags, därefter hem för att bara ligga i soffan och försöka rätta på sig lite.

Upp i lördags och sprang ett par kilometer..har ju anmält mig och PK till Lundaloppet..som är om TVÅ veckor. Smart Sandra... ;)
Träffade bror och åkte till Malmö för att köpa soffor. Han körde mig till jobb där han fick kika på min nuvarande arbetsplats + ett par rum på det ena hotellet.

Jobbade kvällspass igår och pga diverse tågstrul hade jag fått ok att stanna över natten. Morgonpass idag och nu hemma som sagt. Precis tagit en dusch och startat en maskin tvätt. Är helt slut men ändå uppe i varv... Hm.. Blir sushikväll framför wipeout, lugnt och skönt!

Lovade ju ett par inlägg i förra veckan...jag vet ärligt talat inte var tiden tar vägen.. Vet bara att den går alldeles för fort för tillfället.
Ska dock berätta om vår crazy after work förra fredagen alldeles strax, ska bara fixa lite att dricka ;)

Kram så länge!

Morgonstund

Oj vad en vecka hinner passera fort...Hur mår ni???

Sitter här och dricker kaffe efter en STOR frukost. Börjar jobba 9,30 idag så ska alldeles snart dra mig iväg ner mot Lund.

Har egentligen massor att berätta. Som att after worken i fredags var helt galen, att vi vat tvugna att avliva lill-kaninen (med 13 år på nacken) i lördags natt och att trädgården fick sig ett lyft i söndags.

Känner dock att tiden är liiite knapp för allt det just nu men ville ge er ett livstecken och säga att jag återkommer, förhoppningsvis redan ikväll och imorgon är jag faktiskt ledig!

Kram på er...önskar en en alldeles fantastisk onsdag!

Solsken, tvätt och tandläkare

Underbara, soliga dag!
Sitter ute på trappen med datorn och kikar på bloggar, tidningar och facebook ;).
Tvättmaskinen går för fullt och tänkte faktiskt att denna första maskin skulle få torka ute..kom dock på att jag inte har några tvättklämmor :/ Dumt, finns inget bättre än soltorkade kläder annars. Helt annan känsla! Till helgen kanske..men låter tyvärr som att vädre till helgen ska bli minst sagt uselt. Usch. Hade sett fram emot en helg i trädgården med grillning och trädgårdsfix ju.. Hm, vi får väl se helt enkelt!

Har en ledig torsdag, så skönt så! Har haft mer än massor på jobb att göra och igår var jag nog världens tröttaste 25 åring när familjen var på besök.. :P haha.
Blev väldans firad..både på jobb och hemma dock. Blommor, presenter och grattishälsningar haglade in. Ni är guld värda allihop!

Enda trista med denna dagen är att mitt i alltihop måste jag ta mig till tandläkaren. Usch. Finns få saker jag avskyr så mycket som just det. Men när det väl är gjort brukar det aldrig vara så farligt och sen är det ett år till nästa gång ;) DET gillar jag däremot ;). Men hade ändå önskat att jag kunde stanna här mitt i solen hela dagen. Är galet skönt och är till och med riktigt varm! Mer sånt!

Meen..ska faktiskt ta och fixa mig lite lunch strax och göra rent till det lilla odjuret innan jag beger mig iväg. Måste testa nya dammsugaren också... Perfekt till vår trappa som bokstavligt talat drar åt sig damm och smuts ;). Bra val av oss.. Hahaha. Ahh strunt samma, den är så snygg och med den snyggaste dammsugaren någonsin så blir det nog bra det med ;)


Kram på er!!


The purple one ;)

Sista bloggen som 24

Så är det.. Imorrn är "stora dagen".

Stora dagen ska firas med att jobba och sen en middag (?) med familjen. Lugnt med andra ord.
En ledig dag på torsdag som får bestå av städning, joggingrunda och tandläkarbesök.

Känner verkligen att den är en 25 års dag på väg..or not :P

Ha en bra kväll iaf..här är en som lär däcka anytime soon....

Kramar

Fredag!

Har haft en fullkomligt galen dag på jobb... Men jisses vad kul jag har haft.
Om jag blir tillfrågad om vad jag är bäst på i mitt jobb så brukar svaret bli min telefonröst. Jag har alltid fått höra att jag låter så glad i telefon och att mitt leende lyser igenom.. Idag har jag verkligen känt det där på riktigt. Att jag ler, konstant. Det där med att älska sitt jobb har en sjukt bra inverkan!

En härlig visning i morse, därefter ring-maraton i telefonen, lite mail maraton och lite skratt emellanåt :) Ni vet ibland när man har så mycket att göra att man bara sitter och tittar framför sig och undrar var man ska börja..lite så..men SÅ kul! :) Love it!

Nu sitter jag här och facebookar med alla och inga..ett (hm två) glas vin har slunkit ner och efter dagen känner jag att det snart är dags att övergå till vatten. Arbetsdag imorrn igen, dock ett kvällspass nere på hotellet.
Innan dess är en härlig joggingtur inplanerad, gött! Känner mig riktigt, riktigt laddad!

Hoppas ni alla har en fantastisk fredagskvälll! Kramar!!


På tur

Hej på er!

Denna arbetsdagen har verkligen flugit förbi i den värsta farten. Vi blev helt snurriga ett tag på jobb men så är det och det löser sig alltid :) Lite kaffe, några skratt och sen på det igen så blir allt super!

På tåget efter jobb, in till staden och träffade mami. Shoppade nya löparbyxor och jacka, därefter en god latte och bulle på Grand Coffee och sedan hem. Var lite i valet och kvalet om jag skulle hinna springa en tur innan det blev mörkt men slängde på mig kläderna i sjuuuuk fart och gav mig ut.

Såååå..nu sitter jag här med stela ben, ömma fossingar och är allmänt seg. Vem tusan sa att motion var nyttig? Haha. Näe...skämt åsido, men skönt att springa ett par kilometer efter månader av godisätande och slapp är det INTE! Funderar på det här med Lundaloppet och försöker få med mig mina ladys från jobb (går sådäääär)..men ja.. vettitusan om en månad kan göra sådana under på mitt flås..?

Nu kommer snart mannen hem här, äta och SOVA står på mitt schema. Blev lagom trött när jag satte mig här efter duschen ;) Gött!

Njut av kvällen så hörs vi imorrn!

Kramar!

Pearl Harbor

Lite glad jag blev nu i eftermiddag.
Kom hem efter en mysig lunch med goaste Malin (satt vid havet, inomhus förvisso men ändå och käkade, superhärligt!) och efter att ha sålt skrivbordet så la jag mig på sängen..o på fyran visas Pearl Harbor, en av mina absoluta favoriter. Ni som känner mig vet ju att en karriär som pilot var en av drömmarna för inte så länge sedan..Så varenda en film där det finns coola stridsscener med flygplan fastnar på min favoritlista..Love it och önskar fortfarande att jag kunde flyga ett sådant.. ;)
Tror dock att mina föräldrar och Nicco gillar det jag sysslar med just nu mycket bättre ;) Haha.

Ligger just nu och väntar på att mannen ska sluta och på att vi ska få ha en mysig kväll ihop. Perfekt avslutning på en lugn och skön helg. Hur mycket jag än älskar partykvällar så är familj, vänner och vila det allra allra bästa!

Imorgon blir det perfekt att börja jobba igen, är redo för en fartfylld vecka! :)

Kramar på er!


En måndag, fast söndag...

...o jag står med kaffemuggen i högsta hugg :)
Njuter verkligen av ett par dagars ledighet, har varit otroligt trött hela helgen. Men, våren är ju på vägg o då brukar jag bli lite extra trött!

Har i alla fall haft en fantastiskt påskhelg så här långt. Fredagen spenderades ju med Maggis och Erik och sedan en kväll med mamma och brorsan. Lördagsmorgonen blev TIDIG då jag skulle upp och jobba, men så är det ;).
Efter jobb begav jag mig direkt till mamma där underbar påskmat (ägg, sill, västerbottenpaj....) väntade. En kalasgod dessert på det (ska be henne om receptet så att jag kan lägga upp det här!) och sen låg vi som små sälar i soffan.

Tog ett tag att piggna till men sen blev det monopol, fast med Lunds gator. Var massa år sedan jag spelade monopol och fast det såg bra ut ett tag så förlorade jag stort...Som ni ser på bilden i inlägget under hade kära bror nästan spelat ut banken ;).

Igår var det ju söndag och vi startade dagen med att faktiskt vara lediga tillsammans. Frukost och lite fix och sen underbar grekisk påskmiddag hos Niccos mormor och morfar :) Mysigt, gott och ännu en gång blev jag alldeles för mätt!

Söndagskvällen spenderades i vanlig ordning med Marina och Calle. Hemmagjorda hamburgare, massa roliga tv program och sedan BUZZ. Älskar våra söndagar tillsammans. Inga krav, bara goda vänner, mat och slapp..precis som en söndag ska vara!

Idag väntar en lunch med Malin, försäljning av ett av våra skrivbord m.m. Så kanske äntligen det rummet kan börja inredas snart också ;).

Vi har en ganska spännande vecka framför oss.. Mer om det kommer framöver!
Nu tänkte jag önska en fortsatt Glad Påsk och ge er alla goa en STOR kram!


Passar på att lägga upp en bild på två fantastiska tjejer. Min svägerska och min bästa bästa Maggis :)
Är SÅ glad för att ni två finns i mitt liv!

Undrar vem som vinner monopol.. Hm

0-352940d32e618d07f5f1c4c90191e654.png

Kolla varifrån!

Undrar vem som vinner monopol.. Hm..


Löjligt tidig start..

God morgon!

Startar påskaftonen liiiite för tidigt för min smak. Men ska upp och jobba nere i receptionen..extra. Så, upp och hoppa it is!

Hade mysigaste besöken igår. Först Maggis och Erik som kom o kikade på huset och snackade lite skit, såå mysigt! På kvällen kom bror och mamma och spelade buzz o drack kaffe..haha. Bror vann med hästlängder men kul hade vi ;)

Efter jobbet idag beger jag mig direkt till mamsi för påskmiddag. MUMS ägg, sill står verkligen på önskelistan just nu!


Jag i solen på baksidan igår, sååå härligt! Kan ni inte vara snälla och hålla alla tummar för att detta vädret dyker upp även imorrn så att jag och mannen kan njuta lite av trädgården? ;)

GLAD PÅSK! Och kramar på er...

Är ute och inspekterar trädgården.

0-7ddbe0999bae46080d5fd01485a81593.png

Kolla varifrån!

Är ute och inspekterar trädgården.. Lätt härligt...


En stor frukost är den bästa starten!

Lovely!
Har precis ätit en enorm frukost här hemma.. Bröd, knäcke, ägg och frukt. O så älskade kaffet såklart som jag precis fyllde på ;)

Ska duka undan och fixa mig i ordning inför dagen alldeles strax. Måste till pappa och vattna blommorna och sen promenera vidare till affären och shoppa lite inför fika och middag. Maggis och Erik kommer och tittar på huset lite senare... o ikväll kommer nog mami och bror :)

MÅste städa lite här hemma också. Smulor och damm är sådär ;) O Svart matta i trappan...undrar hur många gånger vi kommer att förbanna det valet.. Fast, snyggt är det såklart ;)

Vad gör ni denna långfredag?

Väduren

Sjukt uttråkad Sandra som använder wecamen ;)


RSS 2.0