Det bästa som jag har

Underbar lördag igår!

Vi tog oss först till Lund för ett snabbt glas vin på Brogatan innan vi begav oss till Veberöd City och Åse. Fick god mat, god dryck och många, många skratt.

Först en Buzz tävling där varken jag & Nicco eller Sara & Andy var några stjärnor. Därefter singstar där vi körde killar mot tjejer. Jisses vad mycket stryk killarna fick. På fyra omgångar (där de fick välja musik de flesta gångerna) fick dom 1 poäng...och vi vann allt annat. Helt sinnes ;)
Ett tag låg jag, Åse och Sara i soffan och grät av skratt. Kanske inte så snällt, men sjukt kul!

Idag är jag galet söndagsseg men tänkte slänga upp en gammal glömd låt....till DE bästa som jag har!
(Ni vet vilka ni är, ni är många!)


Lördag=Bra dag!

God förmiddag på er! Tänkte skriva godmorgon men tycker nog allt det kallas förmiddag nu, fast mannen fortfarande ligger och sussar gott.
Jag är i alla fall uppe och har satt på kaffe, magen kurrar så jag hoppas han planerar att hoppa upp strax!

Schemat idag är följande:

Frukost
Börja rensa i garderoben, packa ner sommarkläder och sommarskor bland annat
Fika med mamma (och bror?)
Äta lunch
Börja göra sig snygg inför kvällen
Åka till Lund och ta ett snabbt glas vin med Mattias innan bussen till Veberöd City avgår
Middag, singstar och partykväll hos Åse

Kanske inte precis i ovanstående ordning, men ni vet var ni har mig i alla fall!

Vi hörs lite senare när jag har kommit igång här!

Kramar!

Snart helg!

Hej på er!

Då var det verkligen torsdagskväll igen. Snart dags att hoppa i säng men sitter och kikar på kanal 8, efterlyst special. Hemskt!

Dagen har flugit förbi i vanlig ordning. Tog ett tidigare tåg för att vara säker på att vara i tid (dumma snö!) och hann äta frukost med Sara, lovely!
En dag på bokningen efter det, hoppas jag var till någon hjälp tjejer!

Ner i receptionen en snabb sväng för att fixa en grej som förföljt mig länge, skönt nu! Därefter hem till väntande tacos i soffan. Underbart!

Legat och bläddrat i Sköna Hem och drömt mig bort till huset. Hallen är i stort sett färdigplanerad och den ska vi ta tag i så fort vi flyttar in. Tapet är redan fixad, trappan har vi bokat in målning för och matta som ska ligga på trappstegen ska vi boka in och betala i veckan.


Ungefär den här formen har även vår trappa..just nu är den i furu men blir snart vit..och med svart matta i själva stegen.. Före och efter bilder kommer självklart att komma upp ;)

Jag drömmer även om klädkammaren där uppe. Det är inte många kvadratmeter men jag hoppas verkligen att jag ska få till den. Men vad har man alla bloggar och andra inspirationssidor till egentligen? Det måste finnas någon där ute som har gjort om sin lilla klädkammare till ett mysigt dressingroom? :)
Alla tips är som vanligt välkomna!


Hade ju inte varit fel med denna storleken ;) Haha...men man ska vara nöjd med vad man har!
Bild lånad HÄR

Dags att tvätta bort färgen från ansiktet här.. Sovmorgon imorgon känns himla skönt även om det innebär en fredagskväll på jobb. Det var så längesen sist att jag ser fram emot det..fredagskvällar och alla glada människor är alltid nåt speciellt! ;)

Kram och godnatt!

Färgklickar!

Vi har ju väldigt vita köksmöbler..och även om jag inte är ett fan av detta så måste jag erkänna att nu i vårt nya kök i huset kommer det att bli perfekt!

Vi kommer ju att ha träluckor (ek) och vita/melerade köksbänkar och cremevitt kakel. Så tillsammans med vitt köksbord och stolar blir det säkert super. Vi kommer även att ha ett vitt skåp/halvvitrin + vit hylla ovanför..Så mycket vitt blir det och då behövs det färgklickar!

Satt och kikade runt på nätet igår och hittade dessa glasunderlägg: (finns även som grytunderlägg, och i massa färger). Helt underbara!


Hittade även dessa "Sili pot" örtkrukor:

Tänk er fyllda med härligt gröna örter! En färgklick det också..Krukorna finns i flera andra färger.

Allt från KG Design som bland annat hittas HÄR

Utmaning!

Hela denna dagen har känt som en sådan, en riktigt utmaning.
Iskallt i morse, iskallt på tåget, en viktig certifiering på jobb, ett brandlarm....
Nåja, bit ihop eller bryt ihop ;) Haha nä skämt åsido, det har gått fint och dagen har varit fin. We like utmaningar helt enkelt!

Imorgon ska jag lite oväntat befinna mig på bokningen, spännande! Blir nog lagom snurrig när jag är där med tanke på att det var ca två månader sedan sist..haha ;) Men roligt ska det bli!

Nya datorn bor numera hos oss, dock sitter jag med den gamla i knät..Sitter och för över bilder till mitt USB minne för att kunna använda dessa även på den nya ;)

Återkommer kanske senare!
Kram på er sålänge!

Tisdag och datorkrångel!

Hej på er!

Tisdag, jobbdag och en väldans slappförmiddag. Har i stort sett bara gått upp ur sängen och gjort frukost. Sen fastnade vi framför datorn och kikade på Thailandsresor inför nästa vinter..Kanskekanske om vi verkligen håller i varenda krona som trillar in i kassan. Vi får la se! Hade varit mysigt med ännu en familjesemester, mamma, pappa, svärmor, svärfar, "syster" och bror; är ni på? :)

Imorgon ska vi hämta vår nya dator, finally! Den här börjar definitivt sjunga på sista versen. Dels går den knappt att starta längre, nåt konstig glapp vid startknappen. Internet börjar bli knas och hur jag än ändrar på inställningarna så vägrar det fungera som vi vill. Det värsta är dock att vi skaffade oss mobild bredband inför flytten till huset då vi inte kan ha Comhem där.. O vad händer? Fungerar det mobila bredbandet i denna #¤&"/¤% datorn? Nixpix! Brorsan har hjälpt till och försökt ominstallera allt och krångla på alla sätt, men nej. Den fullkomligt vägrar.
Så i söndags fick jag nog och beställde en SONY Vaio ;) Snyggare laptop får man leta efter..vit/silvrig dessutom. Mums ;) Imorgon ska den invigas!


Bild: SONY

På tal om husflytt förresten så måste vi hitta någon TV-lösning. Comhem (för TV via dom kan vi tydligen ha..), Boxer osv..vad har ni? Vad rekommenderar ni? All hjälp mottages tacksamt!



Ska nog faktiskt sätta oss och kika på just detta nu!

Hoppas ni får en härlig tisdag!
Kramar!

Nyrenoverad!

Precis så känner jag mig idag, nyrenoverad!
Har haft en galet effektiv ledig dag med inte mindre än tre turer till Påarp för att dumpa av grejorna från källarförrådet.
Blev frukost hos pappa, en runda till tippen och nu är det banne mig tomt där nere, fantastiskt skönt!
Har plockat hem lite kartonger och skulle egentligen gett mig in i garderoben för att rensa bland mina skor och packa ner de jag ska behålla..meen kroppen har fått nog för idag!

Var på SATS efter allt kartongkörande. Rygg och sedan fick jag för mig att lite intervallträning på löpbandet var en bra idé.. Gick av bandet när det började susa i hela huvudet (efter 3 km) Jesus.. Vi har en del att jobba på!

MEN...så bra det känns när man kommer hem, ställer sig i världens skönaste dusch och känner hur duktig man varit.
Kan bara le!

Middag har intagits i soffan och spikmattan har fått göra sitt. Nu ska jag faktiskt bege mig mot sängen och försvinna i en annan värld (nyaste Glamour) för en stund och sen SOVA!
Jobb imorgon igen, kvällspass, så förhoppningsvis ska jag hinna börja med skorna innan dess ;)

På tal om jobb, gissa hur fantastiskt det känns att vara riktigt på G och älska det man gör igen? Det var kanske semestern som gjorde mig nyrenoverad? För visst tusan känns (nästan) precis allt kul nu! :) Lovely!

Kram och godnatt kära läsare ;)


Ahhh ;) Total njutning!

En glad, glad Sandra

OPS..Something went wrong..detta inlägget skulle ha publicerats i onsdags..Hm jaja, men den som väntar på något gott..Håll till godo:


Hej på er!

Jodå, vi är hemma och har varit det sedan i lördags. Men massa påhälsningar hos familjen, kvardröjande magsjuka och sedan rakt på jobb för mig har hindrat bloggandet lite.

Det blir inget långt inlägg idag, ville mest säga att vi lever och att denna semestern har gjort underverk. Längesen jag kände ett sånt lätt huvud på mina axlar. Inget känns jobbigt just nu. Jobbet känns sjukt kul igen, packningen inför flytten känns bara rolig...o ja, det är helt enkelt bra nu!

Det kommer såklart ett reseinlägg, riktigt när vågar jag inte lova. Men några bilder kan man ju visa sålänge.. ;) Som ett smakprov liksom!

  


 


Sooooolen?

Hej pa er dar hemma!

Hade tva riktigt fina dagar i helgen, men nu verkar det vara helt slut pa det fina vadret for resten av semestern, sa typiskt!! Sa..forvanta er ingen solbrand Sandra nar jag kommer hem, lar vara kort pa den fronten.. :(

Helgen var i alla fall underbar, var pa utflykt till Paradise Island (Cayos Paraiso for er som vill googla). Helt fantastiskt!
Buss upp dit, sedan speedboats ut pa on, snacka om frihetskansla, battre blir det inte! Val dar ute besokte vi en o som bara var en enda stor sandbank..sa coolt! Fick en guidad snorklingstur som var nagot i hastlangd! Massa hitta Nemo fiskar som surrade runt oronen..o vilka korallrev!! Ska bli fruktansvart kul att ladda upp bilder nar vi kommer hem! Speedboats tillbaka igen och forbi en mangroove skog. Fantastiskt natur, maste bara saga det igen!

I sondags var det ocksa fint vader sa det blev chill vid poolen och pa stranden. Pa stranden far man dock panik efter en halvtimme eller sa eftersom strandforsaljarna ar fler an strandbesokarna = trakasseri pa hog niva!

Igar var vi uppe i bergen och var pa forsranning, sa jakla kul!! Lite laskiga forsar for nyborjare men hade en grym guide som tog oss ner sakert. Vissa andra akte faktiskt i floden och fick fiskas upp av oss andra, lite scary nar man ser vad en fors kan gora..nagon slog sig nog ratt rejalt och en kille blev av med vigselringen, opps!

Nu ar tiden snart slut har sa jag ska avrunda... Vi hors av nar jag kommer hem, rakna med manga manga reseinlagg! :)

Massa kramar sa lange!

Blot om fotterna

Hej pa er igen!

Japp, ni vet vad nytt inlagg betyder, mera regn. Det slutar aldrig!

Oavsett sa har vi det bra... Var i Puerto Plata igar, fick se stan, romfabriken (Brugal) och nan barnstensgrej.. Akte linbana upp pa berget och kikade pa regnskogen. Sager det igen: fantastisk natur!!!

Madde apa nar vi kom hem. Hade matt illa redan pa natten men blev bara varre under dagen sa blev liggande lage for mig efter utflykten. Bara lite mat och sen somn... Skont for idag mar jag mycket battre.
Var och sprang pa stranden i formiddags...galet.. 30 grader, blot sand och vi ar ute o springer, nog normalt!
Madde sadar efter men nu kanns det bra.. seg i benen bara :).

Onskar att jag hade tillgang till min egen laptop sa att man kunde lagga upp lite bilder och visa er hur vackert har ar..ar dock svart pa dessa internetcafeerna.. :( Ni far helt enkelt vanta tills vi kommer hem.

Nu ska vi snart harifran igen. Har varit lite nyttiga i tva dagar och slopat olen, men nu ar det nog dags igen, what else to do nar det regnar liksom? Haha.

Massa kramar pa er! Vi hors snart igen om man ska tro vaderprognosen... Haha.




Paradio...med regn

Blir ett markligt inlagg...utan bokstaver med prickar over, haha!

Sitter pa internetcafe pa Dominikanska och flyr undan regnet, for ja..det regnar mina vanner. Nogot sa in i... Tredje dagen dessutom, borjar bli tjatigt.
Hade fint vader forsta dagen (lordag) men sedan pa kvallen borjade det mulna...sedan dess har det varit tropiskt (galet!) regn.

Var dock ivag pa utflykt igar (mandag) och hamnade pa Bacardion (Samana) och dar fick vi minsann sol! Woho! Tror vi var de enda tva som kom med lite solbrand nasa av alla igar..haha! :)

Annars har vi det faktiskt himla bra! Naturen ar helt fantastiskt och hotellet helt ok. Maten daremot...hm.. Inte helt nojd ska arligt sagas.. O det ar vi inte ensamma om. Jag ar langt ifran krasen men dominikansk mat ar...fantasilos och om jag slipper se kottgryta i resten av mitt liv ar jag nojd..hor du mamma, aldrig med kalops!!! :)

Nu ska i snart dra oss mot en bar..kanns som att alla kalorier kommer darifran...Drinkar! Men de har fantastiskt goda drinkar pa hotellet iaf..och manga! Farligt!

Kram pa er, kommer sakert ett...tva inlagg till nar ni minst anar, det hanger pa vadret!!



Hejdå Sverige, Hej Dominikanska!

Hej på er!

Hoppas att ni alla har/har haft en fantastisk nyårsafton och en alldeles underbar start på det nya året?

Jag är nöjd och väldigt glad. Alla blev otroligt mätta, vi har firat lugnt och skönt. Fick pratat med Norrland för åttonde året på rad. Aldrig en nyårsafton utan ett Norrlands-samtal. Fick ett fint sms av en vän och fick pratat med lillasyster.

Nu ska bara diskmaskinen tömmas och sen ska vi bege oss till båten som går 03.10. Därefter går tåget från Helsingör 04.35 och planet mot Frankfurt (mellanlandning) lyfter ca 09 imorgon bitti.
Jäkla restid men hoppas på massvis av sömn på flyget (flygen).

Ha en underbar första tid på året här hemma så "ses" vi snart!

Kramar i massor


RSS 2.0