En sista..

.. blogg för ikväll kan det väl bli under tiden som jag väntar på att Anders ska dyka upp. Stackaren är väl lite trött efter frukostmötet i morse!
Jag är också trött.. men inte trött som i sömnigt trött, mest seg och vill åka hem nu!
Ska bli kul att jobba lite annorlunda tid imorgon dock.. Nice ;)

Men vet ni vad? Om ca två timmar har jag landat i Helsingborg, mött upp Nicco och är å väg hem. Hemma lär det bli ett avsnitt Gilmore Girls och sen nanna kudden. Nanna kudden läääänge imorgon om jag får bestämma! Och på torsdag tänker jag knappt lämna sängen. Förutom de varv då jag laddar tvättmaskinen och packar ner ett plagg eller två!

Just det! Kan någon påminna mig om att jag måste hämta mina vita ballerina imorgon! De har minsann kommit från La Redoute ;) Ska bli kul att prova, och om de passar åker de givetvis med till Paris :)

Nä sov så sött nu!
Önskar att jag hade kunnat göra det samma för tillfället ;)

image580

Vi har förresten hittat den PERFEKTA bröllopstårtan.. O den ser inte ut som ovan ;)

Brudklänning i paris?

Fick den frågan idag.. Om jag inte skulle passa på att handla min brudklänning i Paris.
Svaret är NEJ av pga tre väldigt bra skäl.

1. Paris är SVINdyrt.
2. Nicco ska inte få se min klänning.. och det lär bli svårt att välja utan hjälp och utan att visa honom något.
3. Det är alldeles för långt i förväg. Jag vill hinna prova en massa kläningar och verkligen känna in vilken som är DEN RÄTTA.

Men visst, kika kan man väl alltid ;) Haha! Man är ju inte tjej för inget ;)

Har föresten en sak till fixad inför Den Stora Dagen. ( Jag veeeet att folk tycker vi är ute i sjukt god tid, men å andra sidan slipper vi stressa in i det sista på detta sättet).
Har bokat bröllops DJ. Det blir alltså DJ på festen.. Härligt! Vi kom överrens om det till slut ;)
Blir säkert jättebra! :) bara jag får gifta mig med min kärlek så :)

På tal om min kärlek.. Nu har vi ca 12 timmar på jobb kvar vardera innan vi åker till paris (Räknar med morgondagen nu också)
NICE!

image675

Dagen!

Ångrar lite att vi inte tog några bilder, har varit en helt underbar dag som sagt!

Började med att träffa festkommittén kl 07,45 på Lundia i morse. Härlig frukost och massa planer. Tror minsann vi kom en bit på vägen ;)
Tog en liiten prommis på stan med Gill och Emelie.. Tog tåget hem 10,22.
Träffade Nicco och drack kaffe uppe på verandan på K & Co. FY FAN vad deras service suger. Allvarligt.. kan du inte ens öppna käften och svara på vad gäster säger så har du inte i branchen att göra!

Vi satte oss på en bänk.. o sen käkade Nicco lunch på Olssons.. Sandra tittade på och drack en loka eftersom jag fortfarande var GALET mätt efter frukosten!

Kollade lite skor till Nicco.. (gick sådäääär, haha!) och sen satte vi oss utanför knutpunkten i solen och bara mös :) Helt underbart.

Nu är jag dock skittrött och lite kinkig över att jag faktiskt behöver vara här i fem timmar till :( Uscha! Tur man kan sova läääänge imorrn! Börjar ju inte förrän 18 så ;)

Snabbt!

Det blir en snabb blogg just nu för sen har jag en miljon mail att svara på på jobb!

Uuuunderbar dag så här långt. Blir inte bättre kan jag lätt konstatera, men efter detta passet (om ca sju timmar) har jag bara 8 timmar kvar att jobba innan semestern! Niiiiice!

Berättar mer om dagen sen!

Kram kram!

Gott HIF!

Såja.. börjat vända nu kanske?
4-2 mot MFF ;) Haha..  Gött!

Mindre gött o åka hem nu till en miljon MFF'are som är på krigsstigen.. Usscha!
Men ska möta Nicco och mysa på vägen hem. Imorron är de upp tidigt, frukostmöte sen tillbaka till Hbg igen för ett par timmar med hjärtat, blir säkert bra!
Sen jobbar man sin näst sista dag innan semestern, kan lätt leva med det faktiskt.. haha :)

Natti natti små troll!

Värme!

Visst är det helt underbart med denna vårvärme?
Jag ska på frukostmöte imorgon kl 07,45 (yeii) med resterande av vår underbara festkommité och planera sommarfesten. Gissa vem som tänker köra capribrallor och solglasögon? Yes, moi!
Dvs om det är lika fint väder imorgon, haha!

Oj, hrä var de segt, försöker få tiden att gå men det fungerar sådär ska jag nog ärligt säga.
Är i alla fall ledig kvällen för två av sveriges matcher i sommar :) De e nice ;) 18:e är nog enda dagen jag inte kan komma loss.. Men men, 2 av tre är fan inte dåligt :)

Nån som har tips på vad jag kan hitta på?

KRAAAM

Just a little bit trött

Nicco har så rätt. Man behöver mer än en dag för att återhämta sig. Så enkelt är det!

Söndagen blev mer än lovligt lugn för mig, inte ens en blogg som ni kanske märkte. Ingen brunch och inget möte med Cecilia. Kroppen bestämmer sådant!

Idag är jag på jobb dock, precis haft möte och nu har jag ju bara tre timamr kvar, känns lite knas faktiskt när tre timmar bara försvinner.. Dock rätt skönt nu när resan börjar närma sig.. att det går snabbt alltså! :)
På fredag åker vi :) UUUUnderbart räcker inte för att beskriva hur det känns. Jag behöver varenda timmes ledigt.. och varenda timme jag kan få med Nicco!

Ska börjar kolla på hur jag ska vara ledig vid vårt bröllop efter denna resan är det tänkt. Det är väl lika bra att jag lämnar in den ansökan efter sommaren så man inte riskerar att det missas.. DET hade varit lite katastrof faktiskt, haha!

På tal om bröllop så kom vi faktiskt lite längre i våra planer igår, mys!

Å nu jobbar vi vidare

Nä vet ni vad :(

Nu räcker det.. Nu börjar huvudvärken komma krypande också.
Kan det vara tröttheten efter vändpass kanske?
Troligtvis.

Chefen jobbar ikväll och det är faktiskt riktigt trevlig. Jag gillar att jobba med proffsiga människor och är det något han är så är det otroligt proffsig!

Nu ska jag dricka vatten och trycka i mig en ipren eller åtta.. :/

Magisk connection!

Älskade älskade Mackan!!
Kom precis ut i köket för att hämta kaffe... Är väl kanske allmänt känt att jag för tillfället inte är superpigg och att jag längtar efter Nicco.. Känns som att vi aldrig ses för tillfället. Jag tror absolut att det är bra att hinna sakna någon.. Men vi ses ett par timmar lite då och då känns det som för tillfället :(

Men i alla fall.. Kom ut efter mitt kaffe o blir upplyft av en underbar Mackan som kramar mig massor. Lite grann precis vad jag behövde idag. En jättekram av någon jag vet bryr sig om mig..! Det är nog det bästa med det här jobbet. Alla underbara kollegor som verkligen känner mig.

Kommer ihåg när jag jobbade natt och var så otroligt trött på det. Kom hit en kväll på uselt humör o då kommer Mackan och kramar om mig, ger mig en puss på kinden o säger "det är inte för alltid sandra.."

Sånt gör mig glad!
Vet ni någon mer som är expert på att ordna till mitt humör? Nicco. Alltid!
Det är ett av alla skälen till att jag gifter mig med honom. Dock finns det ca en miljon till!

Trötthets-illamående

Kvällen igår var trevlig!
Bra sällskap, uteservering, underbar pasta på I'talia och goda drinkar på Grand!
Super!

Blev inte speciellt sent men det känns att man har jobbar mycket och framförallt att det har varit MYCKET å jobb den senaste tiden. Jag är så fruktansvärt trött idag att jag mår illa!
Kan inte sluta gäspa på jobb idag och skulle mycket hellre ligga i sängen framför gilmore och äta godis. Hade nog behövt precis det faktiskt.

Är dock fast här i 6 timmar till, vilket känns jobbigt idag :(

Min förmiddag ahr i alla fall varit bra! Kl 10,00 hade jag en dejt med Mia.. Rättare sagt en klipp och färgtid. Så nu rä håret underbart fräscht igen.
Mia fick reda på bröllopsplanerna så nu jäklar :) Hon håller i precis allt som har med skönhet att göra.. På morgonen blir det frukost och champagne där med mamma och mina tärnor. Naglar, smink och hår ska också fixas där.. Can't wait! O jag vet att Mia kommer att göra världens bästa jobb! Det gör hon alltid, dessutom känner hon mig och vet hur det ska vara..
Sockersött och överromantiskt är inte Sandra, och är det nån som har koll på det så är det Mia!

Nu måste jag få i mig lite kaffe innan jag somnar!
Hörs senare ikväll!

Snart, snart snart!

Om exakt en vecka vandrar vi i Paris vid den här tiden.. Dricker rosévin till och med kanske?

Och om ca två timmar sitter jag och smuttar på väl förtjänt champagne på Lundia! :) Underbart!
Har haft sååå kul med lillsyrran på jobb idag. Gryyyym samarbete som har gjort att vi fick en hel del avklarat!

Nu skulle jag dock behöva sömn! Är SÅ trött i huvudet efter alla gäster och kassaräkningar och omskrivningar av fakturor att det bara snurrar framför ögonen.. Småjobbigt.
Just nu känns det lite som att jag hellre hade velat åka hem och sova en timme och sen gosa ner mig i soffan. Men nu ska vi vara sociala jag och mitt hjärta. Sista chansen att gå ut innan Paris så :) O helgen efter att vi kommer hem lyckas jag givetvis jobba :P

Ville egentligen mest säga att ni får ha en helt underbar fredag, Jag ska definitivt göra mitt bästa trots nanniga ögon och stillastående huvud. Vem vet, lite bubbel kanske gör susen? ;)

Happy friday!

Freaky Friday!

Kanske?
Jag och lillsyrran jobbar ihop... det är ju lite freaky om inget annat :)

Haha, det var två irriterade sambos som möttes på knutpunkten igår. Nicco hade haft det skit på sitt håll o jag på mitt.. Men men, vi dränkte sorgerna i varsitt glas rött innan vi somnade ;) Mys!

Ikväll ska vi dricka champagne! Vad vi firar mer än att Lundia fyller 40 det vet ja inte, dock ska det bli kul! Eller hmm vi firar att om en vecka sitter vi på planet till Paris :) Undrar om man skulle fira med skumpa kl 7 på morgonen också? ;) haha!

Nä.. Nu måste jag jobba!
Imorron e de klipp och färgning hos världens bästa Mia :) Ska bli kul att uppdatera henne "lite" haha. Ska boka tid till den 16:e maj nästa år redan nu ;)

Njjuuuuut av att det snart är helg!

Tröttis!

Det börjar jag definitivt bli nu!
Har varit MYCKET spring ikväll. Hjälpa alla kollegor har fått bli en självklarhet då vi minst sagt har haft fullt hus ikväll. Mina ögon börjar nu säcka ihop lite och jag vill mest av allt hem och sova. Hem till Niccos famn och somna skönt där i några få men välbehövliga timmar!

Känns inte SÅ jobbigt att jobba vändpass ikväll.. Det är som det är. Sen jobbar jag lördagen (kväll) och har hela söndagen med mitt hjärta. Och andra ska tilläggas.. Känns som att hela söndagen är planerad in på minuterna.
Brunch hos Eva, Cecilia och mamma kommer till oss och fikar, vi ska till Niccos föräldrar och försöka hinna med en joggingtur i skogen. Tror ni man kan övertala Nicco att cykla till hans föräldrar istället så får vi motionen där istället? ;) haha

Om ca 20 min kommer Bella, jag ser fram emot att få SITTA ner i fem minuter, det har jag inte gjort de senaste 9 timmarna.. Efterlängtat kan jag meddela!

Jag tänkte mest önska er en riktigt god natt.. Imorgon är det fredag gott folk! SOM det ska firas ;) haha!

Hej vad det går!

..Undan!!
Klockan är redan halv sju. Crazy!
Snart ska jag ta tåget hem igen och mysa med världens bästa innan det är dags att bege sig halv sex igen. Puh!
Men imorgon är det fredag!

Fredag för oss innebär att mitt hjärta kommer till Lund.
Vi ska dricka skumpa på Lundia och sen äta på troligtvis Italia med Emelie och Mattias.. Härligt! Blir säkert en drink eller två också ;)

Nu jobbar vi vidare och ser fram emot morgondagen!
Puss på er gobollar!

Vilken vändning!!

Ojoj..Kommer hit och blir förbannad. O så trött!
Vi had eju fixat allt igår.. stod på nollan och allt. Men nej.. Kommer hit o så är det minus.. Med väääldigt få incheck kvar. Dessutom ska det hållas en visning i några rum. Hej o hå!

Nåja. Jag lyckades ordna det i sista minuten så nu är det noll igen. Sen kom de tre solstrålarna och fick mig att
skratta tills jag grät.. kaninöron när det kommer göteborgska gäster.. DET kallar vi personlig service!

Nu har jag inte spec mycket kvar att göra så jag tänker lugna ner mig, ta en kaffe och njuta av att dörrarna står öppna och det är VÅR ute! Gick ner till tåget i bara tröja.. Jag njuuuuter i fulla drag! Njuter dessutom 100 ggr mer av att ha Nicco vid min sida :)

Ha en underbar eftermiddag, ät en glass för mig så är ni goa ;)

image670

Skrämmande traditionellt?

Tänkte lite på bröllopet... Överdriver vi lite?
Vi gifta oss i kyrkan och ha fest i en ljus lokal.
Jag ska ha vit klänning
Pappa ska föra mig till altaret
Våra föräldrar är "lagom" involverade.
Jag ska sova någon annanstans kvällen innan bröllopet (troligtvis hos mamma). Nicco ska få se mig först inne i kyrkan..

Haha.. Hjälp :P

Men mysigt äre..

Mindre mysigt är att jag nu ska bege mig tll jobbet! Tjoho!

Kram på er!


image676


Om en vecka..

...Har vi väl precis vaknat till liv efter att ha jobbat halva valborgsnatten.
...Ska vi börja packa och fixa.
...Ska vo ha gilmoresmaraton, gå i skogen och vattna blommor.
...Är det bara några timmar tills vi åker till Paris :)

Underbart!


Jag ska GIFTA mig!!

Hahaha.
Suttit och snackat skit med Malin fram till nu, så mysigt!
Ätit räkor och druckit vin och myst. Läskigt förresten att Petter ringer och frågar om jag ska äta räkor ikväll.. Blev lite rädd men insåg sedan att han menade räkfrossan på Lundia 40 år ;) hahaha!

Har blivit mycket bröllopsprat.. Och jag har överraskat mig själv.
Varje gång meningen "Nu när vi gifter oss..." eller "På vårt bröllop...." Eller liknande har kommit upp har jag eller Malin sett lika överraskade ut och sagt "JAG ska GIFTA MIG" eller "DU ska GIFTA DIG".
Haha :)

Det bästa med det hela? Varenda gång jag faktiskt inser att jag och mitt livs kärlek ska gifta oss så sprids det en härligt bubblande lycka i hela kroppen på mig. Det är SÅ rätt att vi gifter oss.. Även om vi kommer att ha likadana joggingställ och husvagn om 20 år :) Fine by me! Jag gifter mig med min allra bästa vän.. och jag VET hur underbart kul vi kommer att ha det på vägen!

It's us against the world!

image675

Jag ska GIFTA mig!!

Hahaha.
Suttit och snackat skit med Malin fram till nu, så mysigt!
Ätit räkor och druckit vin och myst. Läskigt förresten att Petter ringer och frågar om jag ska äta räkor ikväll.. Blev lite rädd men insåg sedan att han menade räkfrossan på Lundia 40 år ;) hahaha!

Har blivit mycket bröllopsprat.. Och jag har överraskat mig själv.
Varje gång meningen "Nu när vi gifter oss..." eller "På vårt bröllop...." Eller liknande har kommit upp har jag eller Malin sett lika överraskade ut och sagt "JAG ska GIFTA MIG" eller "DU ska GIFTA DIG".
Haha :)

Det bästa med det hela? Varenda gång jag faktiskt inser att jag och mitt livs kärlek ska gifta oss så sprids det en härligt bubblande lycka i hela kroppen på mig. Det är SÅ rätt att vi gifter oss.. Även om vi kommer att ha likadana joggingställ och husvagn om 20 år :) Fine by me! Jag gifter mig med min allra bästa vän.. och jag VET hur underbart kul vi kommer att ha det på vägen!

It's us against the world!

image675

Vindrickarkväll!

Åh. Såg precis en sak som hade varit SÅ klockren för mig.
Men att söka skola nu känns lite out of the question.. Ett års utbildning.. Men klockren för mig..
Nåja, Nästa år kanske?

Nu kommer snart Malin. Vi ska äta räkor, dricka vin och mysa! Snacka lite skit och sådär.. Alltid nice.

Hm.. dock är Malin lite sen ;) haha.. Gör iofs inget.. Sandra höll på att somna innan.. O nu kan jag ju blogga ;)

Nu ringde hon visst!
Hej på er!

Arg som ett bi!

Idag är det krig gott folk..
Upptäckte igår att jag ligger på minimum INGÅNSLÖN!!
INGÅNGSLÖN! Inte den minsta lönen enl. avtal..utan den minsta INGÅNGSLÖNEN enl. avtal. Efter två jävla år! vafan!
Har redan förvarnat chefen för att jag vill ha ett snack med henne innan dagen är slut.. Morr!
Annars kan jag precis lika gärna jobba för ingångslön någon annanstans.. Där det faktiskt är en ingångslön.

Nåja. Annars går det bra på jobb.. Mest av allt vill jag hem, köpa en flarra vitt och snacka skit med Malin resterande av kvällen.. Vilket jag faktiskt också ska göra så fort jag kommer hem härifrån!

Kan man få den lönen man skulle haft retoraktivt?
Fan vad förbannad jag är.. Blir bara värre varenda gång jag påminner mig själv om det också..
Hjälp vad dom ska få höra det sen!

Men nu är de lunch

For my babe..


Ajax is da shit ;)

Hrm ;)
Hela vår lägenhet doftar nu vårblommor.. Ajax är underbart ;) haha!
Har varit en effektiv dag. Blev väckt av hjärtat kl 8... "Du..du kan somna om igen, ville bara säga att du kommer attfå sjukt bra väder på din lediga dag"
Okey. Med tanke på att han inte skulle upp då så var det ju himla snällt att han väckte mig för att säga bara det.. :P
Sen var jag såklart klarvaken.. Så vi gick upp och käkade frulle på balkongen och slappade..
Bilderna från vår förmiddag ser ni ju nedan.

Sedan dess har jag suttit på balkongen och läst. 115 sidor bara försvann.. Lär bli en hel del till har jag en känsla av (ska bara ta en dusch först...).
Mamma kom hit, prommis/löpning i Pålsjö skog och sen hem för käk och kaffe. Sen har jag minsann städat här hemma.. Dammsuging, golvtorkning och dammning.. Vårt badrum skiner ;)

Så nu tänker jag ta mig en välförtjänt dusch och sen krypa ner i vår säng med boken och försöka somna tidigt fast min blivande man inte är hemma :(

Blir nog en blogg till lite senare ;)
Tills dess... Njut av tisdagskvällen!

image674
PS. den röda är det vi använder för tillfället...doftar helt underbart!

Dagen i bilder

Så här långt i alla fall..

            

1. Yes, jag ser sur ut. Men jag hade en duva i sikte ;)
2. Mitt ben.. och vår bröllopslokal!
3. Jag är GRYM på att ta foto ;)
4. Min hals drunknade i BB-tröjan
5. Båååååt
6. Lakritspuck! Mumma!
7. Min våriga pojkvän ;)
8. Jaaaa... det är VÅR
9. Beviset ser ni här...blommor..i massor!

Värme!!

Puh! Precis läst ett kapitel av Liza Marklunda dödsdömt mitt i solen på balkongen, shit vad varm jag är.. och näsan lyser röd!

Haha ska dock ägna minst en halvtimme till åt detta :) Underbart skönt!
Tvätten är klar om typ en halvtimme så det passar bra att hoppa in då!

Ville bara dela med mig av glädjen över att det är vår!
Vår är UNDERBART! Finns det egentligen en bättre årstid? Den första färgen, allt blir grönt..man har hela sommaren framför sig..Nä.. Sommaren är underbar, men just våren när man fortfarande har allt det där somriga framför sig.. den är perfekt!

Dessutom åker vi till Paris om en och en halv vecka.. Man kan ju ha det värre ;)

Deklarerat!

Nice.
Då var det undanstökat.
O får jag tillbaka pengarna innan midsommar är vår greklandsresa betald ;) DET gillar sandra!
Efter att pengarna har kommit in på kontot ska jag byta bank.
Dags för mig & Nicco att bli seriösa och skaffa oss ett konto tillsammans. Varsitt lönekonto men ett separat som vi ska ha som sparkonto. Bland annat till bröllopet, där lär ju behövas en del kronor ;)

Som vi har njutit idag! Bilder kommer lite senare!
Gick ner och la oss i hamnen med varsin kaffe, lite kallt i vinden men annars helt ok.
Upp till mami en snabb sväng och hämtade lite kläder som jag har lovat att tvätta till henne (har en maskin på för fullt just nu!), ner på stan igen och satte oss i solen för att äta en "lunch", kom på att vi ville ha glass innan vi gick hem så det blev en glass på en bänk också innan vi promenixade hem parkvägen ;) Underbart

Nu är Nicco på jobb och jag har som sagt slängt in en maskin tvätt och deklarerat!
Skulle behöva städa av här hemma men funderar starkt på att göra det efter att jag sprungit en runda i skogen! Det fixar sig alltid ;)

Nu ska jag iaf slappa!
Foto kommer som sagt senare ;)
Bjuder dock på ett gammalt..sisådär två år sen det här:

image664

Inga rätt!

Okey.. Se inlägget "Gissa!" nedan.
Mamma ligger närmst men har inte alla rätt. 4 av fem är dock inte dåligt.
Eva fuskar så hennes kommentar kommer inte med.

Tips. Maldiverna finns inte med bland våra fem. 60 tusen för 10 dagar känns lite som att ta i, med tanke på att bröllopet också ska betalas.
Säger som mormor.. man får hänga ut väskan i stadsparken ;)

Nu ska vi ut i solen!
Dricka kaffe och mysa innan hjärtat ska jobba ;)

Vill fortfarande ha era gissningar!

Ledtråd

Okey.
Malin (med flera?) tycker tydligen att det är skitsvårt att gissa på våra resmål (två inlägg ner).
Så.. Ni får ledtrådar!

1. A
2. H
3. M
4. M
5. V

Så.. Nu har ni inga ursäkter längre. O för er som kanske inte fattar så är det första bokstaven i varje resmål som ni har fått av mig ;)

Skärpning!

Hallå där!
Tycker ni är mer än lovligt kassa när det gäller att kommentera inlägget med bilder från de olika ställena som vi väljer mellan för vår smekmånad..
Ni var ju så duktiga med brudbuketten, så kom igen nu ;)
Gissa på!

5 olika bilder, fem olika ställen ;)
Jag vet att ni kan!

Värme!

Åh det är äntligen vår!!!
Gick ner på stan med Nicco i bara t-tröja och kavaj! Nice!

Här är det faktiskt helt ok! Har en del att göra men känns ändå lugnt på nåt knasigt sätt. Solen skiner, dörren står öppen och alla är glada på ett lättare sätt! Våren är magisk så enkelt är det!

Mattias har kommit med fika.. Kaffe och chokladmuffins gör också livet värt att leva :)

O det var ungefär det jag ville ha sagt med detta inlägget!
Jag lever och hoppas att ni har en lika underbar dag som jag!

Förresten... Jag tänker tjata! Jag har verkligen Världens Bästa Sambo! Stod o pratade med Malin precis om att bråk i hemmet beror till 95% på att en stökar till och en städar (been there, done that) men vi bråkar typ aldrig :) Och OM vi ens gör det går det lika snabbt över :) Gillar min gummitarzan starkt.. ;) Gummitarzen = Nicco för er som inte förstod det! han kallar ju mig Hulken så...

Haha! Njuuut av vädret!

Gissa!

         

Här har ni våra ställen.
Våra fem ställen som vi väljer mellan när det gäller bröllopsresa.
Så vilka är dom?

1.
2.
3.
4.
5.

???

Ni också?

Tittar ni också på den? ;)

image658

Efter filmen kommer våra fem val av Bröllopsresa... Eller ja.. de fem vi tänker välja mellan!


En lycklig blogg!

Hemma!
I soffan med laptopen, fotboll (HIF - Norrköping) på tv och mat på G. I glasen varsitt glas rött :) Från vår nästan nyinköpta karaff ;) Halvliters, perfekt till oss två!

Presentationen gick bra! Vi fick dela upp oss i två trots allt. Sinnes. Över 40 pers. Tjena.

Nåja, det gick bra och det tackar vi för.. Dock torr i munnen fortfarande efter allt babblande. :P Men nu är det gjort också, fick många tack och "guuuud vilken bra visning" Kul att höra. Speciellt med tanke på att de flesta frågorna kom i Vinkällaren som definitivt inte är mitt område. Men jag klarade mig där med :) Weho!

Nu känns det lättare. Nu är Paris nära. Inga moln över huvudet, inga uppförsbackar i sikte såvitt jag vet! Skönt!

Så skål på er och happy sunday!

image657

Hot like me?!

Sitter i back office och käkar lite (Lamm - TACK Johan!) och helt plötsligt hör man "Don't cha" från köket. Det var ju inte i förrgår om man säger så! :)
Blev nästan på lite partyhumör. Får se om man får med sig sin älskling på en drink i staden när vi kommer hem från paris.. Innan lär jag inte hinna :P

En visning är över, Göran var GOOD! Nu är det min tur att vara bäst.
Emelie kommer när som, då ska jag gå hela rundan och förbereda mig själv på skiten :P haha

Uscha!

Njuter ni av våren alla ni som inte jobbar?
Jag står minsann och är lite sotis på alla som sitter på bänkarna utanför :/

image654

Får man ge dom här i present till sig själv (kanske i vitt?) om det går riktigt bra idag? ;)

Fler rysningar

Med tanke på att brorsan har kört sporthoj i många år ger det HÄR mig rysningar.. Och inte några bra sådana... Fy fan!

Sjukt!!



Bara jag som får rysningar av den här videon?

På riktigt?

Happy Sunday! Är det bara jag som jobbar som tycker att denna helgen bara precis har kommit.. och försvunnit ännu snabbare? Crazy!

Våren verkar vara här på riktigt nu, vågar man tro på det?

Uscha.. Nervositet är ett för litet ord för tillfället. Börjar bli lite rädd att det kommer att trilla in miljontals människor! Fint väder = mycket folk i rörelse. Gulp.
Jaja, får väl ta fram megaleendet och flirta mig in hos folk. Brukar funka om man är glad och trevlig.. Och det är ju jag.. gladheten och trevligheten själv.. Eller hur var det nu?

Jaja happy söndag som sagt! Är ju ett par timmar till 14,00.. Allt kan hända.. Det kan ju börja.. hmm storma? ;)

KRAMAR på er så länge.. och HÅLL tummarna för mig sen!

Längtan!

Kan inte riktigt hjälpa det.
Idag längtar jag.
Stod här och funderade lite innan.. Tänk att jag ska bli Niccos fru om lite mer än ett år. Hans Fru. Det är Stort!
Och alldeles underbart! Vår bröllopsdag kommer att vara den absolut bästa dagen i mitt liv, så enkelt är det!

Håller absolut på att vänja mig vid det här med att vara "min blivande fru" till honom också. Tycker det låter SÅ mysigt när han säger det i telefon..Som igår. "Jag sitter på bussen och ska hem till min blivande frus bror" NAW! Sött!

Egentligen har jag bestämt mig för att inte längta så mycket.. Jag vet precis hur fårt det går ändå. Men just idag kan jag tydligen inte låta bli. Ser fram emot en ursnygg vit klänning, världens snyggaste "nästan-man", våra familjer och närmsta vänner och en helt perfekt dag! Känner på mig att det kommer att bli precis så!

image586

Vår kyrka!!!

Sjukt underbart!

Ikväll är det GÖTT att jobba!
Tiden flyger, jag har redan klarat av hälften av mitt pass. Gör inte saken sämre att världens bästa Gill jobbar :). Solen skiner fortfarande, dörrarna står öppna till hotellet, äntligen! Det var många månader sen sist!

Jag har fixat klart frågesporten inför morgondagen. Shit vad nervös jag börjar bli! Jag hatar ju det där med att prata inför folk. Tur i oturen att det här är något jag KAN. Det här sitter liksom där det ska. Tack o lov! På sätt och vis ska det bli kul. Jag får nya utmaningar precis hela tiden nu känns det som. Är det inte att sitta själv på bokningen så är det att hålla i visnings-söndagen. Brukar ju klara det rätt bra så hoppas på att jag ska fixa det även imorgon. Har ju mina back-up planer redo i alla fall! :)

Jag och hjärtat ska ut på cykeltur imorgon! När vi slutar jobba (jobbar lunch båda två) ska vi cykla till mina svärföräldrar en sväng och sen lite runt :) Myspys!

Nu ska jag fortsätta med att se seriös och trevlig ut :)

At work!

Så, har installerat mig på jobb och förberedd mig på 8 timmars full fart!
Ska faktiskt bli rätt kul då det verkar som att vi har fullt hus med både folk och partygäster, trevligt trevligt!

Hade världens mysigaste stund innan. Satt och käkade frukost på balkongen och sen låg vi i soffan en halvtimme och bara kramades och tog det lugnt innan vi skulle gå. Sånt som gör att det känns SÅ mycket lättare att åka iväg. Strunt samma. Om 24 timmar har jag jobbar denna helgen också, det känns fint!

Jag har dock en massa att förbereda. Jag håller ju i visningarna imorgon, och det känns sådär planerat av resterande ledning. Men det löser jag, as always! Det ska bli bra, så enkelt är det!

Med andra ord är det dags att jobba lite nu!

Kram på er där ute i sooolen! ;)image608

Jobbe-lördag!

Sooolen skiner gott folk! :)
Dock ska både jag och min kära sambo jobba.. så kul var det med det. Det blir en jobbhelg fast detbara skulle bli en jobbsöndag.. uscha!

Var ju hos storebror igårkväll.. Trevligt! Tror min kära BB har ställt in sig på att vara toastmaster nu ;) Haha!

Nu ska vi gå o handla frukost!
Förrsten,... Ni kommenterar sjuuuukt kasst ang bröllopsresan (se nedan) sätt lite fart nu så kommer våra fem favoiter imorgon kväll efter allt jobb! :)

Ha en riktigt nice lördag(speciellt ni som är lediga!)

Friday night!

Nu drar vi!
Ska stappla iväg i mina pumps (yes pumpsen kväll igen! - mina tår hatar mig big time!), stuprörsjeans och lilarutig skjorta med vitt linne under till Partybolaget, plocka upp mamma och sen sticka ut till storebror med familj!

Mitt hjärta har klädångest o jag insåg precis att vi har lite bråttom!

Happy friday night!

image656

Bröllopsresa?

Två maskiner tvätt är snart tvättade. Ska plocka upp lite grejor ur torktumlaren nu och sen fixa in det i garderoberna. Har lagt in våra sista tre tvättar i lådor och garderober nu också.. Och slöat lite på soffan framför våra bästa år. Ingen prommis alltså. Hade inte ens energi till det.

Efter tvättplockandet så ska jag ta en dusch och sen krypa ihop i sängen med fem bröllopstidningar i väntan på att hjärtat kommer hem. Vi har ju satt en deadline. Innan paris ska vi ha kommit fram till fem olika resmål som vi kan tänka oss till vår bröllopsresa. Innan grekland ska vi ha bestäms oss för vilket. Det låter väl rätt seriöst?

Vad jag lutar åt?
Aruba, Venezuela, Mexico, Mauritsius, Hawaii med mycket mera... Men fem ska vi vara nere i om två veckor.
För om två veckor åker vi faktiskt till Paris! :)
Känns tufft med mycket på jobb just nu.. Tror det har en del i mitt humör idag (men det finns en del annat som också påverkar...) men om två veckor har jag sex lediga dagar med Nicco. Det har aldrig hänt under vår tid tillsammans, och det känns välbehövligt!

Så...tipsa gärna om resor under kvällen! Helst inte Europa dock då man gärna åker dit annars känns det inte lika speciellt.... :)
Få höra nu? Ni var ju duktiga när det gällde brudbukett! :)


image655

Hittade denna gamla bild på mig från förra året då jag bodde hos mamma.. Tycker att den känns så vårig på nåt sätt! O så med ramlösa flaskan i högsta hugg såklart (Även om den inte syns så bra på denna bilden)


SKOR!

image652
Dessa har jag visat förut! Dom är tillbaka på stayhard.se!
Jag bara MÅSTE ha ett par såna här i vår! That's it!

image653
Ser dom inte helt underbart sköna ut? :) Hade väääldigt gärna cyklat ner på sanden och grillat i dessa! VÄLDIGT gärna!

image654
Det här är verkligen inte en typisk "Sandra-sko" men hjälp vad jag tyckte dom är coola :) Vill ha!


Alla tre paren från stayhard.
Var annars? ;)

When you have a bad day?

Jag har en sån idag :(
Jag som är ledig... Istället är jag på riktigt dåligt humör och kan inte få hjärnan att tänka på nåt annat än just dåliga grejor.
O då har jag verkligen försökt.

Ska vänta på att tvättmaskinen blir klar här och slänga in en ny maskin. Sen ska jag bege mig utåt tror jag. Tror jag behöver komma ner till stranden en sväng.
Välbehövlig frisk luft.

Ikväll ska vi till brorsan och fira Eva. Sen jobbar jag hela helgen, Skulle ju bara ha jobbat söndag men icke.Fick minsann rycka in lördag också. Känns sådär. Hade nog behövt två lediga dagar i streck då det inte var så mycke "ledigt" förra helgen.

Nu ska jag bädda klart sängen.

Brudbuketten, mitt val!

Förlåt, ni fick aldrig svaret igår. Har miljoooner ursäkter jaglovar ;) Men nu ick jag två röster till så det va väl bra.
Kan konstatera att två personer av tio har samma smak som jag. Dom två som faktiskt har känt mig längst av er som har kommenterat (minus mamma som faktiskt har känt mig längst överhuvudtaget) Men hon tyckte inte som jag så ;)

Istället för att babbla så kanske svaret?
För mig är det givet.

1:an är fin:
 

2:an är alldeles för mycket blått även om det är fint:


4:an tycker jag är lite fööör "gullig":


Så.. mitt val blir alltså nummer tre!

image651


Vilka som tyckte som jag?
Maggis och Linn :)

Spännande!

SÅ kul det är att så många har hittat hit. Gamla jobbekompisar, nya jobbekompisar (gulp) syskon, föräldrar och tydligen en massa andra roliga människor ;)

KIM förresten: Vi turnade minsann gäster till er igår ;)

Tack för många fina tips ang. brudbuketter (se nedan). Ni får en liten sammanställning senare. Ska försöka klämma in den ungefär samtidigt som jag är hemma och duschar, sminkar av och på och byter om på typ en halvtimme ;) haha! Tur man är en snabb tjej!

Nu ska jag jobba vidare. Svar och bild på brudbukett kommer som sagt senare.. Fortsätt gärna kommentera sålänge.. har ni tur kanske jag byter åsikt ;)

Aldrig mer pigg?

Rätt OK pigg i morse när jag vaknade.
Kommer till Lund och ska hoppa upp på en trottoarkant.. Då knakar hela nacken och ryggen till och en SJUK smärta börjar stråla i hela kroppen. Not so nice.
Har visserligen blivit bättre nu men still kan jag knappt o röra nacken.. Aja.

Frågar Malin om hon vill gå och äta frukost. Sandra = omtänksamheten själv. O malin svarar "Vadå är jag sur eller?"
Haha okey.. Var har vi lärt oss av denna torsdag så här långt?
Aldrig mer "skuttigt" pigg och aldrig mer omtänksamhet på morgonen.. :P

Publicerade en bild här igår.. På mitt schema framöver. Har någon en aning om varför det inte funkar att skicka bilder från mobilen längre? :(

Just det! Kom igen att kommentra ang. brudbukett nu. Hittills är det bara en som håller med mig.. Mim favvo dyker upp i storbild i eftermiddag!


Kaffe och panodilpaus?

Vet inte hur bra det går ihop?

Inte alls skulle jag gissa på men så fick det i alla fall bli. Mitt huvud sprängvärker efter brist på kaffe. Jag VISSTE ju att jag skulle skulle vänta tills jag kom till jobb.. men ändå gjord ejag det och nu kan jag knappt stå med öppna ögon. Underbart beroende det där. Hrm.

Vi har FULLT och lite till ikväll. Men det fixar jag o Lillsyrran, as always ;) Hon ska bara komma tillbaka från sitt utvecklingssamtal först.

Vad gör ni ikväll små vänner??

Förresten, glöm inte kommentera om brudbuketten nedan!

Smyckad by Nicco ;)

Haha konstaterade igår att alla smycken jag har på mig är från Nicco. Har ju knappt några öronhänge nuförtiden eftersom jag inte har några bra att ha på jobb.

Men så här ser det ut iaf :


Denna känner ni väl redan till? ;)

Klockan jag fick nu när jag fyllde år :) Red monkey - I love it!!


image645
CK Halsbandet jag fick i julas :)

Såååå älskling.. Nu fattas det bara armband och öronhänge;) HAHA.. :P

På tal om älskling.. En bild som aldrig publicerade i bloggen i söndags:


Jag tror minsann jag vann den omgången;)


Bad memories

Hittade en låt på datorn.
Jag tycker den är SÅ fin. O filmen är underbar. Men på nåt sätt hoppar en liten förbannad tagg fram och sticker till lite här och där när jag hör den.
Hörde den för första gången i slutet av sommaren. Förra året alltså.
Har gett mig fan på att jag ska vända den till positiv (fast den egentligen aldrig har varit det för mig) precis som jag gjorde med Rihanna - Umbrella. Den var inte heller en favorit under sensommaren.

Men men.. Vilken låt jag yrar om?

This One:

Brudbuketter!

Lovade ju att jag skulle visa ett par av mina favoriter så här långt.
Blått i samtliga eftersom vårt färgtema kommer att vara blått och silver.
Jag och mitt hjärta kom fram till igår att hängande, droppfärgade buketter lätt är snyggast. Så en sådan kommer det nog att bli. Sen hur den ska se ut i detalj blir ett senare problem.

Men vilken är snyggast då? 1, 2, 3 eller 4? :)

     

Jag vet ju vilken min favorit är.. Kan avslöja det senare ;)

Telefonköer..

Inte min favorit.
Har suttit i två sådana idag. Men på båda platserna är personerna på andra sidan linjen urgulliga och trevliga. Det är SÄLLAN en telefonkö kan göra min dag lite bättre. :) Men kan inte låta bli att le.

Den ena kön handlade då om mina tår. Som ni kanske vet vid det här laget så är benet i min "mellantå" för långt så dom börjar vika sig uppåt.. Gör JÄVLIGT ont kan jag informera om.. o tjejer.. ni som tyckte att ett par pumps var en plåga innan, try it med detta problemet.. Not so nice!

I alla fall bestämde vi oss (jag o mamma) igår för att nu får det vara nog. Dock är Jan Hultin den ENDA läkaren i världen som jag faktiskt gillar. Han har opererat båda mina knän och är helt underbar! Mer soft människa år man leta efter, speciellt om det gäller läkarkåren!
Mamma var snäll och bokade en tid till mig.. dock är vi i greland precis då.. Så jag fick själv ringa och boka om. Så den 18 Augusti ska jag dit på undersökning, sen är det väl väntetid på operation också.
Jaja, det ska vara klart till bröllopet i alla fall och det lär det vara nu!

Bra där! :=)

Frulletime!

Bröllopsplanering..

Kvällen igår var undrebar. Att få fira födelsedag tillsammans med Nicco är guld värt!

Vin på balkongen, en snabbdusch och ombyte och sen ner på stan för Big Comedy show. Nice!
Magnus Betner är underbar! Dock fanns det fler godbitar.
Blev ett glas rött på Oz Emellan och sen vars 20 bitar sushi. Mums! Tror det ska få bli min födelsedagsmiddag fler gånger.. Sitter just för tillfället och funderar på att en makirulle lätt hade kunnat slinka ner.

Dagen har handlat om jobb. Trött i morse men det rättade på sig, och tur var väl det. Utskällningarna kom på löpande band. Är SÅ kul at bli utskälld för saker man varken har en aning om eller har gjort/missat. Aja.
Ner och tränade efter jobb. Triceps och rygg kändes bra och välbehövligt.

Här hemma har kvällen mest handlat om bröllopsplaner. Vi har kryssat lite i planeringslistan och faktiskt kommit på ett riktigt tema. Ett som passar perfekt med vårt färgtema och som dessutom blir bra mycket billigare och roligare borddekorationer än om man skulle beställa från florist! Vi kan om vi vill.. Dock tänker jag inte avslöja temat än ;) Får bli en liten överraskning om ett par månader eller så ;)

Har även kollar brudbuktter :)
Mer om det imorgon dock för nu ska vi nanna kudden.

Natti :)

Nu går vi ut!

Nu ska vi på Big Comedy night :)
Jag ska vara iklädd min nya red monkey klocka (jag SA ju att MIN blivande man är världens BÄSTA!), höga pumps och ett jävligt snyggt plattat hår ;)

Mna uuunderbara vänner på jobb köpte minsann två blombuketter till mig :) Söta som få ;)

Nu´drar vi ;) Hörs kanske senare ikväll.. Kanske inte :)

Box två Gilmore är beställd by the way ;)

Vibbar!

Ja en massa sådana får jag i min ficka idag! Hjälp vad folk är flitiga på att skicka Grattis sms...
Eva, Mamma, Foffo, brorsan, syrran, Dina, Petter, B1... o här på jobb grattar alla mig på 20 års dagen. Hm?

Solen skiner i alla fall utanför och sara kommer hit om ca en halvtimme. Då ska jag bege mig hem till världens bästa.. Duscha och fixa i ordning mig. Ikväll är det Magnus Betner och sen sushi, jag längtar!

Isch lite sliten är man allt.. märks att man har varit upp tidigt, men det ska nog gå bra det med :) Sovmorgon på onsdag! :) Yei!

Ska man jobba på en halvtimme till kanske? Har faktiskt röjt undan hela mitt fack så har inte mycket mer att hitta på.. Jaja nåt hittar vi säkert ;)

Kvällen igår..

.. Var helt underbar!
Vi käkade, drack lite mer vitt vin, kollade lite Gilmore och sen tog jag en dusch och sen blev det ännu en runda yatzy på balkongen..
Vi kom på att vi behövde fler bröllopstidningar så vi tryckte på oss varsin tröja och tog en prommis.. Återigen konstaterades det vilken helt underbar stad vi faktiskt bor i.. det är SÅ fint nu under vår och sommar!

Det blev btw ingen tidning.. snarare böcker.. dom var ju på över 400 sidor!!! :) Jaja nu har vi en del att läsa i alla fall ;)

Gääääsp, här är jääävligt segt idag faktiskt. Men men, så säger man väl inte imorgon.. Hm!
Jaja nu ska jag sätta lite fart.. Kan väl säkert hitta något att göra!

Min dag?

Började jättebra.. skuttade nerför backen och var happy över att det är vår..
Träffade Calle o Christian som grattade o vi skrattade en massa på tåget...
Sen kommer man hit.
En överlämning * 1000, kaffe som smakar tvål, omändrat i receptionen och allmänt jävla skit!

Får med andra ord ägna resten av förmiddagen till att ordna upp mitt humör.. det sjönk ju med sisådär en miljon procent.
Ska bli gött att komma hem, ta en dusch och sen gå med älsklingen på big comedy night! :)

Nämde jag att jag blir 23 idag? ;) Haha!

Jag har världens bästa blivande man!

Det kvittar vad ni än säger nu.
Jag har det.
That's it!

Vi skulle ju kolla gilmore, vi hamnade på balkongen med varsitt glas vin och spelade en runda yatzy istället.Känner jag oss rätt kan det nog bli ett par rundor till ikväll.

Dock har mitt hjärta precis lagat mat så jag antar att vi ska äta rätt snart.
Skön känsla, vitt vin i glaset, matdoft och ett nystädat hem :)

Snart åker vi till Paris och resekassan bara växer.. Pappa bidrog igår och idag fick jag "euro-presenter" av både svärföräldrar + svägerska och svär-morföräldrar... Kan man förresten säga så? :) Haha

Fem/Sex lediga dagar ihop... I can't wait! :)

image638

KÄRLEK!!!

En liten semester?

Yes, min blogg har fått vila lite de senaste dagarna som ni säkert har märkt.
Jag har faktiskt varken hunnit eller orkat. Känns lite som att alla vi bloggare har rätt till en liten paus ibland?
Men nu är jag på G igen :)

Dagarna på bokningen (torsdag och fredagen) bara flöt förbi, galet hur fort sjutton timmar kan gå egentligen. Men men. Helgen har ägnats åt det jag älskar allra mest, Nicco, familj och lite spelkväll i fredags.
Satt här och käkade och sen drack vi en massa goda drinkar och sjöng singstar, lirade guitarrhero och skrattade. Nice.

Igår flög jag och min kära sambo omkring och fixade. Köpte mat, vin och annat. Fixade och sen kom 19 pers hem till oss.. Trevligt.. Typ :P haha! Jaja det var mysigt i alla fall. Kul att snacka lite skit med alla även om man inte hinner prata lika mycket med alla som man kanske hade velat.
Folket gick vid tio och sen däckade vi.

Vaknade halv nio och sen dess har vi varit i full gång, käkat vår första frukost på balkongen, vattnat blommor och städat, myst och kollat på Gilmore.
Niccos föräldrar och morföräldrar har varit häroch druckit kaffe och käkat lite paj, mysigt det med. Så glad att jag har en blivande man som är lika glad för familj som jag är :)

Nu ska vi fluffa vidare...vem vet det kanske kommer en blogg till lite senare? ;)

Damn, I'm good tonight!

Okey,, det är bara att konstatera att min KATASTROF start på jobb har verkligen vänt sig till det bättre!

Jag är GRYM på mitt jobb ikväll! (Om man får säga det själv..? Men jag är ingen typisk svensso- så ja det får jag)

Har lyckats göra ALLA nöjda.. :) YEAH!

Haha.. Jaja, men hörs senare då.. har en halvtimme på mig att fixa resten ;)

Gudinna? Jag?

Min chef kallade mig gudinna precis... kan det vara för att jag har tagit betalt för fler rum än vad vi faktiskt har att sälja? Haha.. Ibland är jag grym, jag vet ;) men det känns bra!

Jävulsk dag och nu har jag varit här i över nio timmar.. Känns sådär med tanke på att jag har typ tre kvar. Men det klarar sig, det gör det alltid

Nu måste jag dock fortsätta jobba.. as always.
Bokningen imorgon, good luck with that one!

Just a little bit rastlös

Som vanligt vid den här tiden så är jag just nu otroligt rastlös... Jag vill ju gå hem!

Lovade dock att berätta om fredagens planer so here it goes.. (eh?)

Bokningen mellan 08,00 - 16,30.
Möta upp Sara, Emelie, Anders och kanske Mattias efter jobb.
Ta 16,48 till Helsiiiingborg
Vandra upp till mig och på vägen komma på vad vi ska käka
Köra Singstar, guitarhero och nintendo wii ;)

Jag ser fram emot det även om jag vet att jag kommer att vara DÖDStrött efter denna veckan. Tre kvällar och sen själv på bokningen.. Sandra kommer att sitta i hissen.. Eller nej, jag kommer att åka upp och ner i den som en jävla jojo.. Men men det som inte dödar en stärker en.. Eller hur var det? Jag överlever alltid, och lär mig nåt på köpet.. som vanligt där med :)

Nu ska jag ringa lilla sis ;)

Kärlek!

Stod precis och funderade lite här på jobb, ni vet sådär när man liksom stannar upp och försvinner lite.

Tänkte på hur mysig hösten kommer att bli.. Vi har ett bröllop som ska planeras, dvs massa vinkvällar och planeringskvällar med nära och kära.. Kom på mig själv med att nästan stå och längta efter en höst och vinter tillsammans med min Nicco.
Sen kom jag på att det är vår NU! Att vi ska ha den mest perfekta våren och sommaren först.
Och vet ni vad?

Om mindre än en månad åker vi till Paris. Jag känner på mig att det kommer att bli min bästa semester någonsin! :)

Grekland i augusti kommer också att bli perfekt o sen ska vi vara utvilade inför en tuff jobbhöst! Men tänk som sagt vilken vår och sommar man har framför sig först..!

Som jag skrev till Nicco precis. Det finns nog inte någon årstid som kan bli riktigt hemsk när man har honom ( o då HATAR jag ändå höst och vinter!)

:)
Two hours to go :)

Here we go again!

Åter på jobb.. Har faktiskt varit här i över fyra timmar kunde jag visst konstatera när jag kollade klockan, ojdå!
Tiden grå fort när man har roligt... För just roligt har jag faktiskt ikväll! Eller har haft hittills i alla fall. Mycket att göra, två chefer på bra humör o så Emelie förstås, lillasyster e alltid kul ;)

Ser inte riktigt fram emot morgondagen dock. Upp tidigt för vi ska iväg kl 09. Kl 11,00 ska jag befinna mig på möte i Lund.. receptionsmöte på jobb och jag har tydligen en massa punkter att hålla i. Tjena, noll förberedd! Men det ordnar jag ikväll!
Efter mötet ska jag jobba kväll och sen hem.. Upp kl 06 dagen efter för att befinna mig på bokningen klockan 08,00... Sitta där själv i nästan nio timmar och sen träna pilates..
Fan vad jag längtar.. Not!

Fredag blir också spännande, men det får jag ta sen för nu får jag minsann gäster :)

Svårförstådd

Min chef är lite annorlunda.
Jag brukar ha SÅ lätt för att läsa av människor och direkt veta vad dom tycker.. Men den här.. det går bara inte. Ibland är det solsken och ibland börjar jag undra om man har förstört hela hotellet utan att veta om det.. Skumt det dära..

Fick en rolig fråga idag.. Om när det var dags för oss att skaffa barn. Inte just nu. Så nu vet alla det!

Bella kommer snart och moi ska åka hem om ca en timme.. ska bli såå gött att möta upp Nicco, äta lite och sen sooova.. Hoppas på godisväder imorgon så vi kan springa slingan! :)

Blir förmodligen inte fler bloggar idag så jag säger godnatt till er mina kära läsare.. Hoppas ni får en helt underbar natt! :)

Tick tack!

Oj.. Klockan springer iväg från mig idag.. men det känns bra i alla fall! Ju snabbare klockan går desto snabbare får jag komma hem till hjärtat och mysa!
Man vänjer sig liksom vid att ha honom i närheten när man är ledig en helg så här.. Men vi är lediga nästa helg ihop också, gött ;)
Verkar dessutom som att vi jobbar hyfsat lika i veckan därpå :) Sånt gillar jag starkt!

På tal om nåt helt annat så håller mina ben på att ta död på mig.. Nylonstrumpor är fan inte bra.. Torrare än sahara och kliar gör det.. uscha!

Nu är d dags att fixa en av våra bokningskanaler.. Vad gör ni denna månad??

Stadsvandring

Det har minsann vi spenderat eftermiddagen med i Lund.. Nästan båda receptionerna kunde hänga med. Gött!
Gjorde att tiden gick himla fort o nu är klockan snart halv sex redan.. Rätt så skönt.

Tydligen har jag ett helt helvete framför mig på torsdag och fredag då jag ska sitta på vår bokningscentral helt själv.. Gulp. Samtalen bara väller in så jag hoppas på att det ska lugna ner sig till dess!

Nu måste jag jobba..
Kommer en uppdatering till senare!


En solig blogg :)

Vet ni vad jag gör just NU?
Sitter på balkongen mitt i solen och dricker upp mitt kaffe. Helt jävla underbart... Om man nu får skriva så? Ja vafan, det är min blogg så jag bestämmer så det får man :)

Jag och min blivande man har precis ätit frukost och sitter nu här ute och njuter lite innan vi båda ska börja jobba. Jobbar ju som bekant tre kvällar i streck denna veckan.. Han ska givetvis vara värst o jobbar fem kvällar.. Typiskt honom ;)

Vi ska på stadsvandrng med jobb, snacka om att dom har valt en perfekt dag, bättre väder än så här blir det nog inte! :) På med solglasögonen och ballerinaskorna så vandrar vi ;)

Imorgon tänkte jag ju gå ner på gymet och köra ben & rygg men om detta vädret håller i sig ska vi upp i pålsjö och springa en sväng istället.. Nya löparskorna måste ju användas.. Eller hur? ;) Just ja, lovade ju en bild på våra nya bebisar.. den kommer, har bara varit så full fart att jag inte inte riktigt har hunnit med att fota dom ännu.. men tålamod, de kommer :=)

Näe.. nu ska vi boka platser i planet på vägen hem från Paaaariiiis.. om 25 dagarär det Au revoir Suede ;)

Njut av vädret!

HIF

Näe.. mitt bet gick inte i lås.. Jag sa 3-1... O så bra som dom faktiskt spelade så kunde det lika gärna ha blivit så.. Men nej.
Kommer aldrig att förlåta Henke för att han missade straffen!

Uuuuunderbar dag för övrigt!
Miche var här och fixade upp vår sovrumslampa, vår balkonglampa och en list mellan tv och tv-bänk.. (suprsnyggt!). Så nu har vi minsann ordning och reda.

Blev middag hos mamma sen.. Jag älskar verkligen att umgås med familj.. Både min och Niccos.. Jag gillar det här med att ha familjen nära.. Kunna ses över en kopp kaffe ett par ggr i veckan bara... Eller över en megafamiljemiddag och ha riktigt kul :)
Är så underbart skönt att både jag och Nicco är likadana där.. Riktiga familjemänniskor.

Efter middagen bar det av till Olympia för matchen mellan HIF och HBK. 1-1 är i alla fall inte jag nöjd med.. Men men! Längesen man satte sin fot på Olympia.. Känner att det får bli många fler ggr denna säsongen, det är ju SÅ kul!

Nu sitter vi i soffan o kollar GilmoreGirls..Har precis slängt i oss lite resten från pizzan igår o nu kom hjärtat med varma popcorn.. Vi har det verkligen underbart bra!

Har haft ett update samtal med Cecilia, kanske ska ses nästa helg så att jag äntligen får se Sally och hon får ta sig en titt på mitt vänsterfinger :) Min goa "sis"!!

Nu vidare in i Gilmore världen!

image637

Happy family!

Gårdagen var fruktansvärt bra! Helt underbar precis hela tiden!
Jag tror att efter idag har jag precis vad jag behöver för att orka en tuff vecka på jobb!

Ullared först... yes 3 minuter över sju var vi faktiskt hos mamma.. Vi kan om vi vill.
Jag och Nicco shoppade loss.. Hrm.. Shampoo, duschcreme, diskmedel, tvättmedel och tre spel ;)
Utanför Gekås.. Hrm. Två par nya skor för min del... Ett par löparskor från Nike som jag redan bara älskar.. Bilder på dessa kommer senare..
Köpte även en halvliterskaraff, perfekt att ´ha vin i för två ;) Och en stekspade...

Mamma shoppade grejor till våra bröllopsinbjdningar :) Det känns seriöst!


Det andra paret skor jag köpte/fick av mami... Låga svarta pumps.. Ursnygga!


Så här kul hade mitt hjärta.. Han verkade ha roligare utanför? ;)

På kvällen kom BB och svägerskan... MYS! Vi snackade massa skit, drack cider/vin/drink och käkade hemmagjord pizza och två ton pringles.. ;) Underbart.
Helt plötsligt känns allt sådär perfekt igen!

Så här såg jag ut igår:



Snabbfoto i hissen ;)

O nu ska vi äta frukost!

Uttråkad

Nä nu får ärligt talat Nicco gärna komma hem vilken minut som helst. Jag har fruktansvärt tråkigt!
Är verkligen så färdig jag kan bliför sängne minus tandborstning.. Precis käkat två solrosfrö mackor.. Underbart gott bröd! Har ni testat??

Läste precis ett inlägg om åldersskillnad och fattade precis ingenting. Vadå? Klagar folk på 4,5 års skillnad när två personer är tillsammans? Vad är det jag missar?
Det är fem år mellan mig och Nicco.. O vad jag vet har jag aldrig hört någon säga nåt dumt om det eller ha några invändningar.. Kanske just för att fem år inte är speciellt mycket.
Sen hjälper det nog att jag är mycket smartare än Nicco så åldern märks inte ;) HAHA ! Nä skämt åsido men jag fattar inte riktigt?

Aja. Man löser inte världsproblem på en kväll har jag hört?

image632

En bild från när jag fortfarande jobbade natt... Har funderat rätt mycket på den tiden de sista två dagarna. Är glad att jag har det som erfarenhet men jag kommer aldrig någonsin att göra om det. Kan konstatera att det verkligen inte var något för mig och att det är så här jag ska jobba.. Tänk dessutom att sova utan hjärtat en hel vecka i streck. Isch!

image633

En fördel med att jobba natt dock.. Var ledig hela Helsingborgsfestivalen.. o kunde leka med familjen.. Dock var inte den tiden den bästa någonsin.. Men men :/ It's over now.. Lätt! :)

Jag är kass!

Gissa vad Sandra nyss gjorde?
Yes.
Vaknade på soffan.
Jag kan inte det här med att engagera mig nä jag har varit upp sen fem :(

Så. Nu ska jag hänga upp vår tvätt och sen hoppa in i en dusch,... Peela lite och sen smörja in mig och sen placera mig under täcket i väntan på älsklingen.
Han är väl hemma om sisådär en och en halv timme skulle jag tro!

Hm är minsann lite hungrig också.. Jaja en macka eller nåt får de bli!

Blomdoft :)

Såddär ja. Dammsugning färdig, golvtorkning färdig.
Stoppat in en maskin tvätt... OCH pratat lite skit med Tobbe.
Ibland är jag sjukt effektiv.

När postkodmiljonären är slut ska jag fixa en ansiktsmask och sen bara ligga platt här och njuta av att det är fredag. Dock är det något som fattas.. Eller någon.

Vill ju ha min grek hemma!

Hm.. vi köpte ju en "palm" på IKEA precis när vi flyttade ihop... Hjälp vad vår lille bebis har växt!! Nu kan man snart missta den för en riktigt palm.. Eller hm,kanske inte riktigt ;)

På tal om bebisar... På bussen efter träningen kom en mamma och liiiiite bebbe på. Såg bara en liten minihand som stack upp och letade efter mamma.. SÅ sött! Ser fram emot (inte längtar) mot att vi har en sån lite krabat.. Dock ska vi ha en massa tid för oss själva först med Paris resa, Greklandsresa, Jul & Nyår, Bröllop och bröllopsresa :) Därefter kan vi börja snacka.. Men det märker vi :)
Just nu är jag bara så galet nöjd med vad jag har.. men vem hade inte varit det? Jag ligger ju inne med världens bästa blivande man!

image631

Mitt fina Hjärta :)

Dust sucking..??

Ska ägna mig åt det snart. Får ju finbesök imorgon... :P
O efter som ullared står på schemat innan dess lär vi vara mindre sugna på att städa imorgon eftermiddag. Då vill vi nog sooova.

Har tränat. Efter 60 utcheck, massa spring och fixande och förberedande inför visning så har jag tränat dessutom. Stolt över mig själv! Biceps, triceps och lite mage. Dessutom är träningsschemat inför nästa vecka satt. Nice!

Måste sätta fart här!
Åse åker imorgon,... Jag vill inte :( Jag...Vill...Verkligen...Inte!!!
Jävla fröken Larsson som har sån äventyrslust.. vad är det för fel på Skåne? ;)
Nä...Gumman...Är verkligen jätteglasd för din skull.. Men jag och Johan saknar dig redan :(

image630

Well.. Mindre smickrande bild kanske.. Men söööt :) KRAAAM!

"Vi hör ihop du och jag..."

Så underbart att höra sambon viska det innan man ska somna..

O ja, det stämmer ju.. Vi hör ihop. Vi machar perfekt!

Nu har jag PLENTY of work framför mig.. Dock har jag planerat allt i minsta detalj.. Men nåt kommer att avvika, det gör det alltid!

Kram och trevlig fredag!

Planer...

Söndagskväll får bli vår fredag. Eller lördag om man helt enkelt bara skjuter på helgen lite.
Imorgon får jag ju umgås med mig själv efter träning och städning eftersom världens bästa jobbar sent :(
Lördag kväll kommer som sagt Miche och Eva.. Ska bli jäkligt kul men vi lär nog vara lite trötta!
Söndag är det som sagt både middag och fotboll.. men EFTER fotbollen har jag en plan.. En plan som går ut på att vi ska MYSA!
Tända ljus, bra musik och bara vi två.. Mitt favoritsätt att umgås på :) Hoppas bara att han också går med på det här :)

Sista timmen här för mig sen är det dags att bege sig hemåt för att powernappa i fem timmar. Imorgon blir en lätt spännande dag..60 ut själv och det är fredag... Spännande!

Natti på er :) Tror nämligen att detta blir sista bloggen för ikväll ;)

Svarta pumps är klockrent!

Ju längre jag står här ikväll desto mer känner jag att jag gjorde SÅ rätt som köpte mina svarta pumps nu i vinter, fast dom är för jävliga att ha på sig.
Vanliga svarta pumps är snyggast! Riktigt snyggt är det!

Nog med det observerandet, nu ska jag snart beställa lite käka av Mr Apfull (OJ vad jag blev intern nu!)

Sommar på hotellet?

Nästan på!
Jag blev på så underbart gott humör ikväll att jag bara skrattar och ler åt precis alla gäster och personalen :) Uuunderbart!

Mycke att göra ikväll och det är SKÖNT! Gör att kvällarna går så mycket snabbare!
Hade tänkt dra iväg ett sms till mitt hjärta hela kvällen men varje gång jag försöker gå in i back office står det en gäst som vill något.. Hmm Nicco: Jag tänker på dig iaf! :) Precis hela tiden!

Nu måste jag nog jobba vidare om jag ska bli klar i tid :)

Inte värre än så!

Vi fick lämna in ringarna igen. Men det går att fixa så att min blir precis lika "vitguldig" som älsklingens.. Perfekt, det var ju så den såg ut när jag fick den :) Känns inte riktigt som "min ring" när den inte ser likadan ut..

Jag är på jobb som ni kanske förstår, en och en halv timme har redan passerat och jag har en hel del att hitta på ikväll. Ska bland annat förbereda för alla mina 55 ut imorgon. Hjälp vad den förmiddagen kommer att gå fort, men det ska nog gå bra.. Är ju inte direkt första gången ;) haha!

Nu ska jag gå och muta mina grabbar till att fixa nån god kaffe till mig och sen är det dags att sätta fart på riktigt :)

Kram på er gullungar!

Snart jobb igen dårå..

Usch, har tappat stinget lite när det gäller att jobba kväll. Men det får gå. Jobbar morgon imorgon o sen ska jag vara duktig. Träna, städa av lite här hemma sen ta hand om mig själv lite..
Älsklingen jobbar kväll :( Trist.
Fredagskvällar är tydligen inte våra dagar..:/
Helgen är redan fullbokad.

Lördag innebär tripp till Ullared.. tiiidigt om min mamma får som hon vill...O det får hon tydligen.
Hem och vila lite och sen kommer storebror och svägerska, vi ska käka, dricka lite drinkar och bara mysa :) Bror vill höra om bröllopet.. O vi har ju dessutom en rätt viktig fråga till honom ;) Haha!

Söndag är det familjemiddag hos mamma och sen HIF-HBK ;) Längesen jag såg en HIF match så nu är de dags minsann! :)

Ha en nice dag.. Nu ska vi bege oss ner på stan och fråga varför min ring börjar gå mot guld-hållet.. Okey, kanske inte riktigt så illa.. Men ja :P

Hörs senare!

image629

God förmiddag!

Nu ska vi äta en megafrukost... Efter över en timmes slapp och mys i sängen... :) Jag gillar!

Dags för Proviva, kaffe, ägg och massa gott bröd och pålägg! :)

Återkommer senare!

Mörkare?

Min ring är tillbaka på mitt vänsterfinger..  :)) Saknad!
Dock är den typ två nyanser mörkare... Någon som har lust att förklara för mig hur det gick till???

Jobb idag var apa mestadels. Blev så arg ett tag att det var nära att jag bara gick därifrån. Folkvett... Det är ett ord som vissa av mina kollegor borde slå ut.. och sedan lära sig! Morr!

Träning efter jobb, kändes helt underbart! Behövde avreagera mig och kunde köra 35 i bänk! Nöjd Sandra med andra ord!

Fick gooood mat när jag kom hem och nu sitter vi nersjunkna i soffan.. Älsklingen kollar fotboll, jag läser bloggar och vi ska försöka engagera oss i en bröllopsresa.. Någon som har några tips? Utanför Europa!

Tackar :)

Nytt beroende!

Vitamin E produkterna från Body Shop är helt underbara!
Eller hm.. Har bara köpt ansiktssprayen hittills, men jag älskar den!! :)
Framförallt älskar jag att jag kan spraya den ÖVER sminket utan att det rör på sig.. Det kallar jag en bra grej!

Nu vill jag dock ha ALLT! :) Dyrt med andra ord.. Haha ;)

image628

Bild: BodyShop

Vad som hänt?

De senaste två dygnen som vi har varit utan bloggen?
Hjälp.. massor tror jag minsann att jag får säga..

* Jag har jobbat vändpass i helgen, druckit vin med jobbekompisarna + blivande mannen och sovit alldeles för lite
* Haft det helt underbart på jobb, trots ovan. Gästerna var verkligen de perfekta gästerna denna helgen :)
* Hovis har slutat och jag har tagit min sista fika med Åse.. Hon slutar på fredag :(
* Träningen har kommit igång igen. Powerpass igår, lång skogspromenad idag, träning imorgon och på fredag. Min kropp älskar mig just nu!
* Jag o hjärtat hade den underbaraste söndagen någonsin i söndags. Lååång promenad.. ner på stranden, kurade ihop oss i samma solstol och bara njöt av varandras sällskap. Att så lite kan göra så mycket! :)
* Jag och Eva har hunnit ses massor. På träningen igår, hela dagen idag och på träningen imorgon!
* Våra ringar är inlämnade.. Min ska tas in lite och vårt förlovningsdatum ska graveras in.. Jag saknar den!!! Tack o lov får jag tillbaka den imorgon! :))

Tror det var det mesta.. Hm eller förmodligen inte. Men om jag skulle få ner allt här hade ni fått sitta klistrade vid era datorer fram till tidigt imorgon bitti... Ungefär då jag ska upp alltså ;) Haha!

Älsklingen är hemma och har ätit tacos.. Så nu ska vi snart nanna minsann :)

Nostalgitripp

Vi tränade power igår.. Helt UNDERBART pass... dessutom var det världens bästa Sanna som höll i det = bra tempo, tydliga instruktioner och SUPER musik..
Två låtar som dök upp: (den första får jag bara lust med att slänga mig ner på stranden och grilla eller nåt)



Den andra kom tydligen 92.. Haha Kom ihåg att jag tyckte att videon var läskig (nu vet jag varför) och att låten är SÅ mysig!

Äntligen!!!!

Äntligen...

- Fungerar blogg.se
- Är våren här!
- Har vi premiäråkt nercabbat
- Har jag kommit igång med träningen igen
- Mår jag som jag förtjänar.. det vill säga underbart :)

Blir mer bloggande under kvällen... ska bara tvätta av mig sminket och göra mig redo för sängen.. Sen jäklar ska det bloggas tills älsklingen kommer hem och jag måste nanna.. Ska upp fem imorrn :/ Sådääär men jag överlever..

Stay tuned ;)

RSS 2.0