Mördande

Jag har en mördande huvudvärk...För att inte tala om illamående.
Om ni kollar på tidpunkten för detta inlägg förstår ni nog att denna natten har varit allt annat än lugn.
Inte speciellt kul heller om jag ska vara ärlig. Har aldrig blivit så utskälld i hela mitt liv. Kaos är rätta ordet.

Det är så kul när man tvingas fatta beslut som i stort sett innebär att jag måste välja mellan pest eller kolera. Underbart. Aldrig lyckas man göra alla nöjda. Inatt tror jag ärligt talat att vi inte har lyckats med att få någon riktigt nöjd. Känns ju sjukt bra...Eller inte.

Men jag förstår varenda en. Till fullo. Jag hade reagerat precis likadant, oavsett vem det är som har skällt..Från vilken sida det än har skällts liksom.

Men allt detta har gjort att jag har hunnit dricka en cola på hela natten. That's it. Undra på att man mår sådär nu.

Skulle ju egentligen kolla på tapeter i eftermiddag med bror och mamma..Tror jag får hoppa över det och köra avslappningsdag i säng och soffa istället..

Nu måste jag fortsätta, har ju ca en timme på mig att bli klar med allt.. Dessutom börjar folk checka ut redan. Jo men hej.. Jag som hade hoppats på att åtminstone få slippa folks morgonilska över natten...Men nej, verkar som att jag är den som får ta hela smällen här.

Ni anar inte hur skönt det ska bli att komma hem...

Run for your life

Två och en halv timme kvar inatt. Det är helt galet vad tiden (och jag) springer numera.

Konferenser klara, massa extrajobb (pappersjobb o grejor) som är kvar. Har nog att roa mig med en stund till.. På tal om att roa. HAHA jag är bättre på att förklara än vad du är Pinglan ;) In your face.. ;) Näe..Ska väl inte vara elak, vi vet ju redan att jag är bäst :P
Hrm :D

Jag ska jobba ett dagpass i nästa vecka. Mitt favoritpass dessutom. Fredag kväll! Gött. Det är då man springer som mest, träffar mest folk och har sjukt roligt på jobb. Ser vi fram emot. Är ju hemma i lägenheten vid tolv på natten i alla fall så.. Om vi nu inte ska köra ett glas vin eller två i Lund. Beror väl på vem som ska med :P

Blir mycket Lund i nästa vecka. Ska hit på tisdagen också, hotellmöte..Ett spännande sådant!

Har ni tänkt på en sak förresten..Så frisk luft det är nu! Riktig höstluft!! Rätt mysigt faktiskt..Funderar på att sticka upp i Pålsjö och promenixa i nästa vecka. Mys när hösten är på G.

Började nästan se fram emot snö innan...Finns inget mysigare än när dom första snöflingorna faller :). Förra vintern var trevligt...Sena kvällar med cider i Lund..Och snöstorm..haha.. Tror jag vet nån som sitter och skrattar nu..

Nej shit..Måste jobba!

Fina grejor!

Jajemen!
Lyckades somna om efter mat och tvtittande innan..Och sov i ett par timmar.
Vaknade lagom stel på soffan och fick köra lite tempo med hårplattning och skjortstrykning. Hoppade ju träningen eftersom mina skoskav inte är att leka med. Liiite trist att springa en halvmil med mega-skoskav. Ingen aning om jag kommer att fixa det imorgon heller.. Får kanske köra styrka imorgon och sen springa på fredag eller lördag. Kan man ju också göra iofs..

Gick ner till mamma och drack kaffe och käkade en macka..O invigde henne i planerna på det här med att läsa en kurs...Någon som verkade mer nervös över detta var Eva.. "VADÅ BÖRJA PLUGGA?!" haha som att det var det värsta hon kunde tänka sig :P

Iväg till jobb och samtalade med svägerskan under tiden. Frågan "Vem är du och vad har du gjort med Sandra?" har kommit upp fem gånger idag, Tobbe, Patric, Eva, Svägerskan och Pinglan. Haha. Tydligen har jag varit på dåligt humör liiiite för länge. Haha! Men nu har solhumöret hållt i sig i flera dagar. Behövde nog dom där nio dagarna för mig själv!

Väl på jobb..Tja underbart!

Anders lyckades nästan ge mig en hjärtattack. Skrämde halvt ihjäl mig men fick ett gott skratt sen.
Tomas var överdrivet hjälpsam, tackar!
Världens bästa Mackan var kramig och allmänt mysig. Fick snackat massor... Kommer att döda dig om du inte kommer tillbaka till mig snart! Vi är ju framtiden här ;) Stooora planer!

Tittade ju in om Pinglan på vägen hit också..Han ska bli stor och flytta hemifrån :) Naw..

Nu äre käk och sen en massa jobb som återstår...Men de gillar vi!!

Grymmers, Coolers ;)

Hjälp?!

Okey. Efter gårdagens samtal med gammal jobbkompis fick jag för mig en sak. Eller, har funderat på detta innan men nu vill jag, på riktigt!

Vad som sas under samtalet?
Nåt i stil med att han tyckte att det var så kul.. Han satt framför samma tjej som jag var för fem år sen, samma humör, samma humor,lika nära till skratt och leende. Ändå hade jag förändrats så mycket. En helt ny säkerhet och vilja.. Som att jag vet precis vad jag vill och ger aldrig skulle få för mig att nöja mig med mindre även om jag kanske gör annat under tiden.

Kul att höra. Och jag insåg att det är klart att jag vet vad jag vill.
SÅ...Har börjar kollat på distanskurser på nätet, men jag hittar inte ett skit :( Men jag ger mig inte! Jag vill läsa en management kurs..Men jag har inte tiden att läsa den "på riktigt" så distans hade suttit perfekt.

Såå..jag behöver lite hjälp?! Nån som har koll på var man hittar sånt här kul? Please let me know!

Vad jag gör uppe nu förresten? Har duschat och käkat och kollar nu på sjunde himlen, kunde inte sova så då kunde jag lika gärna gå upp och engagera mig.
Ska försöka sova ett par timmar till efter att programmet är slut..Sen är de lite mer mat, hårplattning och kaffe hos mamma.

Sen jobb igen, och det ska faktiskt bli kul! Har fått en nytändning, hoppas att det håller i sig hela veckan ;)

Ismaskinsmonstret

Just de! Det bor ett monster i vår ismaskin...Hjälp som den har skrämt mig inatt.
Ni kan ju själv tänka er..Helt tyst, i en källare dessutom. Där knallar man runt för sig själv och förbereder konferenser..Inte ett ljud..Förrän det börjar smälla värre än fan...Jo men hej du!
Inte lätt när man inte är van vid att ismaskinen står där..Den brukar ju stå i köket annars..Hmm..

Börjar likna nåt här. Har lite pappersjobb kvar och ett par andra saker jag tänkte hinna med inatt. Annars får vi ta det imorgon helt enkelt!

Tror jag ska hälsa på Pinglan innan jobb idag..Eller imorgon! Min vapendragare, på gott och ont. Inte hört nåt på ett tag (oväntat haha ;)) så det är väl dags för ett besök :)

Träning ikväll dessutom..Ikväll ska halvmilen springas på under halvtimmen.. Sätter jag den så ;) Hehe..

Neeej...hard work work! Bäst att sätta fart dom sista två timmarna! Snart dags att kramas med sängen igen..MM I like!


Ginger Ale..

..Så gott det är. Jag borde alltid ha Ginger Ale hemma...Mums! Med lite is och lime i..I like!

Har haft en blandad dag. Kom och och käkade en ordentlig frulle och diskade. La mig i sängen och ringde till BroGripen...Höll på att somna i telefonkön..tills det av okänd anledning bröts. Fick nog och somnade istället. När jag vaknade hade min snälla mamma ringt honom istället och fixat grejen...TACK!

Gick upp vid halv fem och sprang in i duschen..Helt groggy och jättetrött. Ringde Eva.. Min gumma har varit på sjukhuset ;( Du måste va rädd om dig!!! Slängde in tvätten och gick o fixade pizza, pommes och kakor..Haha.
Käkade pizza med Eva och hängde upp tvätten.

Besök av gammal jobbekompis, riktigt kul att snacka skit i ett par timmar. Höll dock på att missa tåget när jag insåg att faaaan jag var ju tvungen att hämta upp tvätten också..Haha så nu hänger min träningsjacka på tork i min vajer (lampor) i hallen :P

Fick reda på att jag inte var en av dom som blev uttagen till intervju till jobbet. Nähe. Undrar vad dom kräver egentligen. Dagtid,kvällstid, konferens bokningsavdelning och natt. Det är vad jag har hunnit med..hmm..? Jaja skitsamma.

Kom till jobb med lite halvdåligt humör. Dock försvann det snabbt när jag insåg att S.H jobbade.. :) Bra folk precis överallt i huset...och en jäkla massa jobb.
Har sprungit rundor fram till nu och har mer kvar.. Galet skoj!

Blev dock lite besviken innan....Kunde ju vara kul om man hade fått en reaktion åtminstone..Förväntar mig inte alls att någon ska tycka synd om mig...Men om jag lyssnar och engagerar mig kan man kanske kräva samma sak tillbaka? Eller?

Äh! Skitsamma.

Hoppas alla har en bra natt. Dags att jobba vidare här!

Smärta!!!

Mina stackars fötter. Trots det kloka beslutet att inte använda dom nya skorna gör det ONT!
Högerfotens häl är avskalad...Vänsterfotens tår känns som krosskadade..Nice. Eller? :P Sådär faktiskt.

Annars har denna natten passerat smärtfritt(haha). Gått fort har det gjort i alla fall.

Men vad har hänt med vädret? Riktigt höstrusk ju :( Isch. Kallt...för att inte tala om hur fort det blir mörkt helt plötsligt..Det är ju inte ens september än ;(

Jag vill ha mer sommar!!!
Även om det ska bli rätt mysigt med stövlar, varm jacka och massa tända ljus hemma ;)

Haha gött...Killen som levererar bullarna är tillbaka.. TOBBE! I'm happy again ;) haha!

image164
Känns just nu som miljoner år sedan :(

Det går bra det här!

Fördelen med att ha saker att göra nästan hela tiden.
Tiden går fort!

Har pysslat och haft mig med en massa pill fram till nu. Nu kommer snart frukostvärdinnan och därefter ska jag börja trixa med konferenserna. Får röra på mig i en timme eller så, nice!

Blir en lång tisdag.
Hem, äta frukost och packa ner tvätten..diska. Allt för att hålla mig vaken till 9. Då ska jag ringa kära Mikael på BroGripen. Ska bokas tid med målarna, finally!
Sömn efter det samtalet.
Upp och tvätta...Fixa middag och sen kaffe som sagt.
Sen dags för jobb igen.

Onsdagen blir de sömn, middag, träning och tvättupphängning.

Planerna så långt.
So far, so good.

Hoppas på att få ett samtal ang. jobb också.. Vad tror ni? Har man en chans?

Har beställt min jacka förresten! Röd ulljacka...Helt underbar. Behöver ju en lite varmare höstjacka än den jag glider runt i för tillfället. Den är visserligen vind och vattenavvisande..men varm? Njet.
Så...min röda ulljacka blev det...Dom hade dessutom nåt reapris på den idag, lika bra att passa på! Riktig vinterjacka funderar jag på att shoppa i Sthlm. Dom kanske har nåt lite roligare där? ;)

Hittade den andra bilden från Cardinal i lördags...den var inte alls lika bra som den jag la upp här...Så den får ni klara er utan :P
Nästa vecka kommer Nöjesnytt ut..Vi väntar med spänning :P haha!

Nu jäklar ska de fixas med konferenser ;)

Tjipp!

image166
Detta ville jag ju få mer användning av i sommar :(
Verkar som att hösten har kommit på riktigt ...

Konstig dag

Vi kan väl lugnt säga att denna dagen har varit lätt underlig.
Upp och ner...Ner och upp mest hela tiden.

Trots massa försök till positiva tankar har det gått sådär. Jag vill vara mer ledig.. Eller börja jobba dagpass, detta funkar sådär för mig kan vi ju konstatera. Nåja. Vi får väl se vad som händer.

Stapplade ju runt på stan idag i "nya" skor. Köpte dom tidigt i våras men har inte hunnit använda dom. Resulterade i avskalade hälar, wonderful :( Kan ju tala om att det blev dom gamla jobbskorna inatt, inga nya klackar för mig tack!
Träffade en..Hm bekant? Vet inte om det är rätt ord. Ser honom fortfarande lite som min lillebror, Kul att höra att det går bra för honom..Han hade ju inte alla förutsättningar för det. Men tja man väljer ju inte sina föräldrar själv, tyvärr kanske? I alla fall i hans fall.. Som sagt, det går bra nu i alla fall och jag håller tummarna för att det ska fortsätta så!

En annan gammal bekantskap som har hört av sig idag..Eller tja..gammal jobbekompis kan vi väl snarare kalla det för. Ska dricka kaffe imorrn, nice att snacka lite skit och ta igen ett par år.. Tiden går..

Var nere på gymet tidigare ikväll. Kör ju lätt vecka denna veckan, dvs "bara" tre pass..två styrka och ett kondition. Styrkepassen ska vara LÄTTA, ca 15 upprepningar i varje set. Rätt skönt men kändes totalt meningslöst i början. Nästa vecka börjar iaf höstschemat när det gäller gruppträning igen..GIssa vilken tjej ni kommer att hitta på ABS och POWER? Moi ;)

Har faktiskt en del att göra inatt så jag borde nog sätta fart.

Sov gott ni som kan!

Bättre!!

Japp, det fungerade med en god natts sömn.. Tack för tipset ;)

Piggare och gladare idag. Och har en massa saker som ska göras..Men jag har ju tid på mig innan jobb. Ska städa upp här lite så det slipper se för jävligt ut under hela jobbveckan.
Ska ner och fixa ett tåg kort.. Woho..utgifter ;(
Ner och handla hem lite grejor så man kan laga mat i veckan.
Fixa middag
Träna
Platta hår och greja lite..

Äh det hinns med :) Tänkte läsa ut en bok också..har väl en 50 sidor kvar så det är knappast några problem.

Nu ska vi se positivt på veckan som kommer. En vecka med möjligheter att tänka efter.. Fundera ut vad jag vill egentligen..träning och kul folk på jobb!
Så ser vi på livet idag...Positivt!

Bra där :)

Lasse Lindh

Överskattad har jag tyckt...MEN den här låten är så mysig..
Speciell en blåsig dag som denna..
För övrigt går Tina Turners "I need a Hero" varm idag.. Ja jag vet inte? Eller jo..det gör jag visst.

Ingen vind kan blåsa omkull oss nu
Dom kan kalla oss fula men aldrig för grå
Och vi går hjärta mot hjärta mot solnedgången som vi 
har byggt med papper och med lim, och den här världen kan ingen ta ifrån oss

Jag vet en pojke som är så blek, att han gör ont att titta på
mager, kantig med höjda axlar och randig tröja
och hår som inte sett sin gamla råttfärg på tusen år
och han har en flicka, rultig och glad och så kär att hon nästan spricker
Och hon skriker - Du är det sötaste som finns
Och jag, jag älskar att du nästan ramlar omkull av minsta vindpust

Men ingen vind kan blåsa omkull oss nu,
dom kan kalla oss fula men aldrig för grå
Och vi går hjärta mot hjärta mot solnedgången som vi 
har byggt med papper och med lim, och den här världen kan ingen ta ifrån oss

Jag vet en flicka som är så lång, att hon kan röra vid stjärnorna
men ändå går med krökt rygg och känner sig minst av alla
För hon kallas flaggstång och gråter på platser så tysta och trånga
Men ingen ser vad jag ser,
hon är vacker som en ängel där hon dansar i sitt rum
Till sånger om brustna hjärtan och drömmar gjorda av glas
Oh, sötnos din kärlek kan dom aldrig plocka ner

Men ingen vind kan blåsa omkull oss nu, 
dom kan kalla oss fula men aldrig för grå!
Och vi går hjärta mot hjärta mot solnedgången som vi 
har byggt med papper och med lim, och den här världen kan ingen ta ifrån oss


image250


Drama

Hos oss har det minsann varit drama idag!

Kolla här

Tycker dock det är oerhört fjantigt när brandmännen inte släpper in folk där dom bor..Eller vägrar tala om vad som händer. Nej no shit att det inte brinner,det kunde alla se som var i närheten..Men ändå. Så farligt var det väl ändå inte? Chill..

Blivit en långpromenad även ikväll...Två sådana på en dag. Tur att man ska träna imorgon, blir så galet rastlös annars.
Gick ner till Norra Hamnen och drack ännu en Latte på Espresso House, nam nam! Tog med mig halva på promenaden hem.. Mys!

Nu blir de snart myskläder och täcket i soffan.. Trött, men mest av allt besviken över hur fort nio lediga dagar går. Nu är det dags igen. Aja, det kommer ju att gå lika snabbt som vanligt.. Men ändå.

Jaja...Tre dagar framöver är planerade i alla fall. Träning imorgon och sen jobb. På tisdag är det tvätt och jobb, onsdag träning och jobb. O sen är det minsann torsdag igen.

Hej hopp

en latte tack ;)

DSC00471.JPG
en latte tack ;)

Sliten!

Det blev riktigt lugnt på drink-fronten igår. Tre totalt. Men trött...Det är jag! Nåt så in i...
Men det har väl sina förklaringar när man somnade fem och gick upp tio för o käka frukost med babe ;)
Blivit spegeluppsättning, låååång promenad (följde Eva till jobb och sen en bit för mig själv), samtal med Zachi och middag hos mamma...Oj...Jag har ju faktiskt gjort en massa idag. Inte en helt bortkastad söndag med andra ord, skönt det!

Var sååååå fruktansvärt kul igår. Stod ett tag och bara skrattade så att tårarna rann, mitt på dansgolvet. DÅ har man skoj!

Började kvällen på HP (JA nicco..HP) Dock kände vi ungefär tre personer där.. Vidare till Cardinal när Eva slutade..En sväng på Utposten (inge vidare) och sen intog vi Cardinal igen.. Massa folk..Inga direkta kändisar. Lyckades bli fotade tll två mingelsajter på mindre än två minuter..Jo men hej du!

Hamnade till slut längst in med Kenny och hans vän. Hjälp vad jag garvade. Sällan man skrattar så mycket på ett dansgolv! Det tåls att sägas flera ggr: Killar som är ute för att ha kul istället för att ragga är SÅ mycket roligare. Helt underbart! Kung Fu Fighting, en liggande Kenny, en Eva med konstig frisyr och en Sandra som blev runtburen tills jag väste "JAG HATAR NÄR FOLK SKA BÄRA PÅ MIG UTE" haha...oj va fort jag blev nersläppt :P

Roligast var dock avslutningen på kvällen.
"Allså...du som jobbar där...Känner du möjligen en kock som heter Eva?"
La mig dubbel när det gick upp för killen att Eva var Eva och att Jag knappast var rätt person att fixa ihop Kenny med.. Har man känt varandra sen man var 16 eller nåt så är de kört :P
Sen finns det ju andra omständigheter också ;) Haha!

Skrämde dessutom ihjäl taxichauffören på vägen hem...Vilken torrboll!

Jag: O så svänger du vid Gasverskbacken, det är mycke närmre och så slipper vi ryka ihop med dig.

Killen svänger inte och jag och Eva suckar "Men åh..det var ju här du skulle svänga"

Han: Amen oj...jag ska gottgöra det.
Jag. Kör du oss in i porten då så vi slipper bli mer blöta?
Eva: Alltså...jag hade ju tänkt mig nåt helt annat, typ kli på ryggen
Han: Eh nej alltså inget sånt. Jag drar av några kronor..Jag måste köra vidare...
Jag: Eh..vi skojar...
Han: Eh..ah...80 kr...

Livrädd...Juhupp....Inte alla som uppskattar vår humör halv fem på morgonen tydligen?

Aja...Nattinuffsan nu ska jag sova en...två timmar på maten ;)

image248
En av bilderna...nästa kommer väl i veckan....

Nu jävlar!

Jag var inte så laddad innan idag....men nu så :)

Efter tre drinkar och massa godis är det dags...Sandra och Sandra ska ner och göra stan...Tjoho!

Ses där?

When the sun shines we'll shine together ;)

image246image247


Pappskalle

Ibland är jag trögare än vanligt.
Idag är tydligen en sån dag.
Just nu är det iofs skitsamma... Men imorgon??

Well well...live for the moment!
Typ...

Nu ska jag ha käk innan jag dör av hunger!

Spänning

...Eller inte. Precis kommit hem från jobb..Partybolaget är sådär en lördag..Eller nej Partybolaget är sådär alltid. Haha men det är pengar:)

Nåt annat som är spännande är att J har hört av sig igen...Yiho :) We're gonna fly!!! Fy fan vad skoj de ska bli. Dock lär de ju få dröja lite som sagt..men hjälp vad jag ser fram emot det..Total frihet!

Har varit uppe sen 7 i morse.. Fixade frulle till mig och Eva..Stack ner och körde styrka på gymet, stenhårt. Ökade i både bänkpress och snebänk. Sandra the biff ;) Eller hur var det? :) Haha.

O sen jobb som sagt...Nu tänker jag powernappa i en massa timmar innan det är dags för middag (pizza?) och till-fixning ;)

Skriver mer sen..

Jag vill ha!

Hemma i soffan igen. Ska se det sista av Dödligt vapen 2 här..
Har suttit nere hos mamma ikväll..en öl o två glas rosé..Gött mos! Tryckte i mig i mina nya UNDERBARA jeans och pumps (I love them!!) och vandrade ner när Hbg´s alkisar invaderade gräsmattan nedanför mitt sovrumsfönster.

Glott på TV och snackat skit..skrattat åt Mel Gibson och haft allmänt trevligt.

Är det förresten friskt att Bombgruppen var här idag? Njet. Står en Nissan Micra med "pappers registeringsplåtar" nedanför mitt andra sovrumsfönster...Den bilen var polisen och undersökte med speglar och grejor..Nice.. Var fan bor jag? ;) Haha Sandra in the ghetto ;)

Ikväll..Eller rättare sagt under dagen har jag kommit fram till vad jag vill ha. Har fått höra att jag är kräsen eller kräver för mycket när det gäller grabbar och förhållande..
Well, mycket möjligt men vet ni vad jag vill ha?

Jag må vara en tuff tjej som oftast klarar sig själv och vill ha det så även i framtiden...Jag är självständig och hoppas att jag alltid kommer att vara det..
Men...En kille som kommer med blommor vid andra tillfällen än månadsfirande och alla hjärtans dag.. En kille som överraskar när man kommer hem med tända ljus, färdig mat och massa mys...En kille som har planerat en utflykt med romantisk picnic eller vafan som helst...Småsaker i vardagen. Små överraskningar som livar upp. Behöver varken vara påkostat eller ta upp en hel helg... Men grejor som gör att man känner sig speciell... En kille som ser på mig som att jag är den enda i världen just då...
Är det för mycket att be om?
Gör det mig kräsen och krävande?

Jag tycker inte det...

Jaja..Nog om detta...Nu ska jag snart sova..
Träning 08.00 imorgon..
Yes sir ;)

Skål ;)

DSC00468.JPG
Skål ;)

Har ni sett den förr?

Landat i soffan...Blev ingen spegeluppsättning idag..Vi skanade en lååååång förlängningssladd..Men men.
Ätit och hämtat mina nya jeans, bild kommer!

Hittade en film på trean...En film jag tror att jag har sett liiiiite för många ggr..Ändå tycks jag aldrig komma ihåg slutet.

image244

Kärlek vid andra ögonkastet...Minns ni?

Eskorttjej...Jag?

Taget direkt från en msnkonversation precis:

meadowironside säger:

Det nära borås.

Sandra säger:

borås?

meadowironside säger:

Ja jobbar får på veckorna och skulle behöva lite sällskap.

Sandra säger:

skaffa det då..

meadowironside säger:

Det är ju därför jag pratar med dig

Sandra säger:

Ser jag ut som en sällskapsdam eller?


Tycker ni att jag är lite dissig kanske? ;)

Boende

Just nu skulle jag kunna flytta in i min telefon..Det sista dygnet har jag tillbringat galet mycket timmar i telefon.
Började med att storebror ringde inatt och yrade om att det var 74 olika personer som ville träffa mig på Hampan...jodu ;) Blev småprat och allt och alla i ca en halvtimme..

Upp i morse och pratade med Eva..Blev dock en livefrukost med henne sen (ni ser ju nedan). Sedan dess har jag pratat med Tobbe två ggr...och ett annat samtal om djur, banker, mina betyg, om jag är smart osv.. Hm? Jag skrattar..Jag har kul..men...Ja MEN!!!
Det är med "men" är en jävla grej..

Skit i det nu!

Det är fredag...Pappa ska komma hit och fixa upp spegeln...han ringde mig för typ två timmar sen så man kan ju undra om han har kört vilse på väg från Landskrona?!
Efter det ska de käkas middag..Sen dusch och fix..ni vet..pilla med naglarna och sånt mysigt..

En ny bok kanske? Har ju äntligen lyckats läsa ut den förbannade Liza Marklund boken...De tog ju sitt tag :P haha och då är jag ändå en snabb läsare!

Näe hörrni...var nån sugen på vin ikväll eller hur var de?

Nej vi tycker inte att vi överdriver med 3 sorters marmelad,ägg, bulla

DSC00467.JPG
Nej vi tycker inte att vi överdriver med 3 sorters marmelad,ägg, bullar, kaffe, juice, havre fras, yoggi, nutella, ost o skinka ;)

Där satt den

Lita på magkänslan. Dom sista tre åren har min magkänsla haft rätt varenda jäkla gång.
Även denna.

I was right all along.

Snacka om talande tystnad..Från telefonen alltså.

Godnatt!




Hett

Har fastnat framför en film på femman..
Summer Catch. Faktiskt rätt bra...lite småmysig sådär en torsdag...

Freddie är rätt ok i den filmen också...om vi nu ska va såna ;)

image242

Ensam-mys

Yes.

Fick sprungit min halvmil i rena ilskan innan. Blev så trött på allt och alla där ett tag. Jag vet ju vad som ligger till grund för det, så är väl egentligen ingen mening att skälla på någon annan.. O så många andra blev det inte...Mest storebror som fick ta smällen..Sorry!
Nåja...min halvmil blev det i alla fall...Mådde sådär efteråt, benen ville verkligen inte lyda och var ännu stelare än förut. Men men.

Gick och handlade, hem och lagade mat. Fick besök av Sandra..Mysigt och träffas och snacka lite! Måste bli mer sånt..Men det blir det. Vi håller tummarna för allt för tillfället ;). O vi ses ju faktiskt redan på lördag igen.
Örtkyckling med ris och en riktigt god sås till...Chokladpudding med vispgrädde till efterrätt..Tror minsann att min mamma gick härifrån rätt så mätt ;) Haha!

Nu sitter jag här med tända ljus och myser. Måste ta tag i ett samtal senare, jag bara måste för min egen skull. Men det är så mycket lättare att skjuta på det. Fan.

Näe..ska läsa en artikel i IFORM nu..Om hur man bäst pressar sig själv till resultat när det gäller löpningen. Mål 1 är ju nått nu, det var en halvmil...Nu ska vi hitta nya mål. Pressa sig själv var det...Det kan jag vara grymt bra på om jag bara vill!

Efterrätt är aldrig fel...

DSC00466.JPG
Efterrätt är aldrig fel...

Mystisk

Min bror är rolig han..
 Får ett sms av honom "Skicka en fin bild på dig, det är någon här som vill se hur min syster ser ut"

Haha...okey..skickar en bild.
Visar sig att det är någon Roger som bor här uppe som undrar om han har sett mig här ute nån gång..
jahaja :P

Så mystiskt var de visst inte ändå.. :P

Nu är de middag!

Vakna!!

Känns som att jag går omkring i en dimma idag. Dags att vakna liksom. Fluffar runt i myskläder här hemma..Har precis diskat, dukat undan frukost och bäddat. Dags för käk snart om jag ska fixa träningen utan att stupa...Dags att springa halvmilen idag..Pust. Blir trött bara jag tänker på det.. För att inte tala om mina stackars ben. Ligger fortfarande inne med världens träningsvärk.

Skit i det, springas ska det!

Min kära pappa verkar ha glömt bort mig idag...har ringt tre ggr...Blir nog ingen spegeluppsättning idag har jag en känsla av. Aja, imorgon då? :)
Ikväll blir de mys efter träningen. Ska fixa middag till mammsen...o Sandra ska komma hit :) Härligt!

Imorgon är det minsann fredag?

Nån som är sugen på en flarra vin och skitsnack? ;)


image240
Håller mig till dessa nyttigheterna sålänge ;)


Skit också.

Dessa räkningar. Dom gör mig galen.

Denna månaden är körd innan den ens har börjat..Tågbiljetter och CSN. Plus en skitlön. Grattis Sandra...du har typ 1000 spänn att leva på denna månaden. Va kul. Eller inte.
Blir mycke film och lite party framöver. Men de funkar det med...Blir en utgång på lördag dock...utan VISA kortet i plånboken kan jag informera om.

Nästa månad är det ju dessutom Sthlm som väntar. Blir säkert bra det med.

Har iaf skickat ut en jobbansökning idag. Det kostar för mycket att pendla, det är bara att konstatera...1000 spänn i månaden är jäkligt mycke pengar.

Skulle behöva massage också, min rygg tar död på mig...Men icke..
Vi väntar med det också...

Nån som har ett extrajobb i bakfickan till mig?

Calle is back!!!

Lycka!!!! Calle Schulman har börjat blogga igen ;) Thank you thorn..!!!

Måste betala räkningar...var bara tvungen att skriva ner denna oerhört viktiga info ;)

Puss

Spela spel

Andreas Johnson - The games we play går varm här just nu.

Varit nere på stan och plockat upp Eva. Promenad och tjattrande som vanligt. Mysigt.

Pratat med J innan idag. Till våren kanske de blir av :) Inte spec dyrt...o så jävla kul...WAH!!!

Snart dags för sängen. Otroligt trött i huvudet...wonder why. Kan bara himla med ögonen åt mig själv för tillfället. Hopplös.
Well... Imorgon är en annan dag. It's now or never. O nej, nu ska jag sluta med klyschorna. Promise.

Godnatt

image239

One

Jaha, så har ännu en dag snart passerat då. Det enda som är negativt med att vara ledig, att dagarna går så förbannat fort..Känns som att man aldrig riktigt hinner njuta.

Var ju nere på stan med mamma. Härligt med fint väder och lite shopping. Blev nya skor till jobb och tröjan som ni ser på bilden nedan. Skorna är riktigt snygga!! Såna man kan tänka sig att gå ut i också..hm.. Får la se till hösten med en snygg kjol kanske?
Blev en glass i solen också..Underbart att bara sitta och njuta av värmen och titta på folk. Hem till hennes balkong och en kopp kaffe där.

Hem efter att ha hjälpt henne ner med den gamla TV'n...Shit!! Superträningsvärk i benen och en otymplig mongotung skitstor TV..Ja.. Ni fattar grejen. Aj och pust. Men ner kom den ;) Kvinnor kan!!!
Slängde mig på soffan här hemma och glodde på ett gammalt Vänner avsnitt..somnade..vaknade..somnade och vaknade igen...

Har precis ätit två toast och en mugg oboy till det...mums. Ska väl börja bege mig ner på stan om en timme eller nåt. Ska ju möta Eva när hon slutar jobba... Tycker inte att hon ska gå ensam genom stan nu.. O japp, jag inser att jag går ensam när jag går ner...Men jag är Sandra..som snear på allt och alla med jämna mellanrum ;) Hade inte velat ge mig på mig..Eh? ;)

Hoppas ni har en bra kväll...Ska kolla över favoritbloggarna nu och sen börja göra mig i ordning..

Dagens inköp nr 1

DSC00462.JPG
Dagens inköp nr 1

Utsikt just nu.. Jo det är rätt slappt att sitta hos mamma på ba

DSC00461.JPG
Utsikt just nu.. Jo det är rätt slappt att sitta hos mamma på balkongen ;)

Sjunde himlen

Sitter i soffan och kollar på det nu...Detta avsnittet är faktiskt riktigt bra..Även om jag emellanåt kan tycka att den familjen är lite vääääääl överdrivet perfekt.
Avsnititer idag hadlar i alla fall om att Ruthie har en brevvän som är i Afghanistan och kämpar mot terrorn...Riktigt bra!

Ska ta mig ner på stan om en kvart..Stön. Ska bli skönt med luft och att få röra på sig..Men shit vad trött jag blev efter maten. Blev nog lite väl mycke på tallriken med tanke på att jag har käkat en stadg frukost och korv på IKEA innan idag..men men..Mätt är jag i alla fall..hellre det än hungrig!

Nepp..ska värma upp plattången och platta till "luggen" lite o slänga på lite mascara..ska ju inte låta mammsen vänta ;)

Time to pray!

står och lyssnar på den nu... japp..Står. Sätter jag mig ner är jag rädd för att jag inte kan resa mig igen...satan vilken träningsvärk jag har...Där får man för att man ska vara tuff på gymet..
Aja, ska gå bort lite av den sen...ska ju ner och möta Eva efter att hon har slutat jobba..Hoppas på att en såpass lång promnix hjälper!

Som ni ser nedan är tavlorna o köket på plats nu...Satte även upp tavlan i sovrummet av bara farten...och lyckades överleva IKEA...inga barn överkörda med en kundvagn eller nerslagna med en spegel. Köpte en spegel ja...förutom en helvetes massa tavelkrokar...Vad skulle jag med 36 till? IKEA verkar tro att mit hem ska tapetseras med tavelkrokar...eller ja, snarare tavlor kanske?
Skitsamma...behöver typ en till...Haha. Så...har va 30 över..nån som behöver: give me a call ;)
Som sagt..spegel till hallen är nu inköpt och ska sättas upp imorgon, behövs nämligen en borr och plugg..dessa förbannade plugg..Vad gjorde man innan dom fanns? Räknade kallt med att spegeln hade en livslängd på 1 vecka? Eller?

Har faktiskt dragit runt på Fido (dammsugaren) nu också..Känner mig extremt duktig. Dags för lunch..så snart jag har kommit på vad jag ska äta..Hum.. Några tips?

Ska ner på stan när mammsen har slutat och införskaffa jobbskor..Hoppas det funkar på mina stackars fotleder.. :( Dom mådde sådär bra igår.. Får se hur de går efter halvmilen imorgon!

Nej.. Mot kylen och frysen.. Får se vad vi hittar där :)

Tavlor i köket på plats ;)

DSC00460.JPG
Tavlor i köket på plats ;)

Gah!

Juhupp...Så kul var det.

Tavelkrokarna passade till tavlorna i hallen...dock inte dom i köket. Very spännande.
Blir med andra ord en tur till IKEA med pappa nu...Wiho. För sen sist är jag verkligen positivt inställd till IKEA...eller hur var det nu?
Snälla någon...ber till en högre makt att det INTE är barnens dag idag. Då spyr jag.

Hmm...jaja. Blev en trevlig frukost med Babe (pappas smeknamn på Eva nuförtiden) imorse.. Även om hon inte verkar tycka om mina nyttiga inslag som t.ex. fullkorn...onyttiga gast...ska nog lära dig ;) Vänta bara till träningen! Mohahaha...

Näe..Nu ska vi bege oss... Fast pappa verkar ha fastnat med sin telefon i mitt kök, han verkar inte förstå det där med mobiltelefon....mobilt..rörligt...hm näe..de e klart, kanske inte är lika självklart för alla ;) Haha.

Tjillevippen

Fynd!

Gick igenom mina sista tre kartonger för nån timme sen. Var på jakt efter DVD'n med mitt fallskärmshopp på...Kom på att det måste vara en bättre upplevelse att se hoppet på min Stora tv.. ;) haha. AHH..på tal om..Måste ringa Johnny..Mailade honom ang. hopp från luftballong, tror ni jag e sugen eller? JA! Han tyckte jag skulle ringa..ska nog göras imorgon!
Hittade inte DVD'n..Hm...den måste vara där någonstans...annars snor jag pappas kopia ;)
MEN...för att komma till saken så hittade jag min gamla Savage garden skiva...
Med "The lover after me"

Hmm..

Here I go again, I promised myself I wouldn't think of You today
It's been seven months and counting
You moved on, I still feel exactly the same
I'ts just that everywhere I go all the buildings know your name
Like photografs and memories of love
Steel and granit reminders, the city calls your name and I can't move on

Mys.
Typ.

image235
Hmm..Visst äre kul med informationstavlor? ;)

Tavlorna på plats i hallen!

DSC00459.JPG
Tavlorna på plats i hallen!

oups!

Hahahaha! Sitter i soffan framför Tv'n.. Ser att nån msn kontakt har skrivit (datorn står framme vid tv'n)
Såå...Sandra tänkte vara atletisk och ta ett enormt avancerat hopp över sittpuffen..Hmm..Med nytränade ben..Behöver jag ens berätta hur det slutade`?
Varsågoda att skratta...i en hög på golvet hamnade jag..Härligt..Med skakande ben..Ojdå.

Jaja, Gilmore Girls på Tv nu...Jag återvänder till soffan, den verkar tycka bättre om mig än golvet, haha!

Men snälla ni

Hallå där...Läste era kommentarer om barnen på IKEA...Tänkte bara påpeka att jag faktiskt inte hatar alla barn...eller föräldrar. MEN skrikiga "pain in the ass" ungar som föräldrarna har NOLL koll på är det värsta jag vet.
Måste ungjävlarna följa med på IKEA så se till att dom håller käften och att ni vet var ni har dom..
Bara det jag menade..

Fördrvit en och en halv timme på gymet, nice var de! Körde ben. rygg och biceps stenhårt..Kommer att kännas imorgon kan vi kanske tänka oss, haha! Sköööönt!

Annars har jag faktiskt ine gjort ett skit. Skulle ju ta en powernap på soffan innan...den powernapen förvandlades till två timmars djup sömn...ojdå..ajdå. Aja..Skit i det, jag var ju tydligen trött och behövde sova.
Dammsuga kan jag göra imorgon.

Ska ju inte ens träna imorgon...Hör och häpna..Ska handla skor till jobb..

Nu ringer pappsen..
Later

Dåre

Vem fan har släppt ut idioten på trean??
Hade på de i bakgrunden till städningen... Vad är de för jävla pucko?? Ta bort honom. Nu!!!!
Underhåller?????? var fan då nånstans?

Städning ja..hm.. Har dammat, fyllt på med ljus och satt upp tavlorna i hallen. Ska sätta mig och packa upplite kartonger nu..
Sen dammsugning..Hm..tog visst lite längre td än vad jag trodde men skit i det!

Bild på tavlorna kommer sen..

I form

Jag vågar nog påstå att jag aldrig har varit i så bra form som jag är nu..
Var ju på gymet igår. Sprang 4.2 km...inte speciellt långt..men hade lätt fixat mer om mina fotleder inte hade bråkat som dom gör :(. Var i alla fall helt underbart att känna den energin på löparbandet fast jag var sjukt trött under dagen.

Men det blev en bra dag i alla fall.
Tvättade ju som bekant, hängde upp tvätten,bäddade rent och röjde upp lite. Hoppade dock över dammsugning och sådant så det måstegöras idag. Ska alldeles strax ta tag i det.
Jag o Eva skulle ta en tur på stan..väl i dörren regnade det givetvis så det blev IKEA och Väla istället. Mysigt det med förutom att det typ var barnens dag på IKEA...fy fan. Skrikiga förbannade jobbiga barn precis överallt...eller nej...stryk barn. Jävla snorungar är rätt ord på såna störande spöke..Usch!

Åkte hem och fixade middag...vilade i ca en timme och sen träning. Kom hm efter träningen och gick lätt en halvmil med Eva...kan man säga att jag rörde lite på benen igår? Haha..trött i ryggen idag men det ska tränas bort ikväll, nice!

Upp vid nio i morse och käkade frukost. Nu har jag kommit hem från världens bästa Mia som har klippt bort 5 cm hår och tunnat ut det lite mer, uuunderbart skönt! Huvudet känns 10 kg lättare.

Ska som sagt sätta lite fart och få ordning på hemmet..Sen blir de lunch och en bra bok i soffan.

Ha en riktigt bra dag!

Mamma! Är du imponerad? ;). Haha jag viker min tvätt.. Hur g

DSC00457.JPG
Mamma! Är du imponerad? ;). Haha jag viker min tvätt.. Hur gick det här till?

Slapp

Ja, verkligen.
Idga är en sådan dag. Somnade nog nån gång mellan 4, 30 och 05. Spännande med tanke på att klockan ringde 8..Bah! Snoozade till 08.36 och fick helt enkelt snällt öppna ögonen och se till att släpa mig upp då.. Riva ner sängkläderna och masa mig mer till tvätten....Masa..verkligen rätt ord. Flipflops, mjukiskläder och håret uppsatt i nåt som jag inte vet vad det liknande..heting..not...

Har piggnat till lite sen dess. Stoppade i tvätten, diskade, gick och handlade lite juice och stoppade in resten av tvätten. Gjorde en megafrukost med Eva...Rostat bröd, fullkornsbröd, ägg, youghurt...mums! Bra start på dagen! Kom på att det enda vi fattas är lite grönt..så nästa gång blir de färsk frukt och lite gurka ;) haha.

Ska ner och vika och hämta upp min tvätt om fem minuter. Sen ska all tvätt hängas upp..Det ska bäddas, vädras och det sista efter frukosten ska diskas...
Funderar på att dra över hemmet med dammsugaren också..Kunde ju vara trevligt.
Sen vet jag inte.. Det blir en vääääldigt lugn dag. Ska ju träna senare...och ännu senare än så blir det en LÅNG prommis. Skönt.

Sååå...förslag på vad jag annas kan göra idag? Lugna förslag tack..Inget ansträngande för Sandra!

Sömnproblem

Givetvis.
Gick ju och la mig vid tolv. Fick ett par sms, av olika människor..? Jahaja.
Somnade...och nu är jag klarvaken. Otroligt trött och borde verkligen sova. Men klarvaken.
Jobbade natt i fredags...och var hemma sex söndag morgon efter lördagspartyt...Nån som tror att mitt huvud är lite vant vid att jobba och vara vaken på natten?

Vad gör man nurå?
Får väl inventera i kylen och trycka i mig en macka eller nåt...Ska ju upp och tvätta om sex timmar..Egentligen börjar tvätt-tiden sju, men orka? Nepp. o Så mycke tvätt har jag inte ens..Löser sig nog.

Har fällt två extremt smarta kommentarer idag..

Sitter och lyssnar på RIse Up.. Mamma och Eva är här.
Sandra säger:
"Åhh...detta är verkligen en sån låt man vill vara riktigt hög till"
VA? Nej..inte riktigt det jag menade..

Nästa.
Sitter hemma hos Eva men öppet köksfönster. En unge gapar nästan halsen av sig varpå Sandra kläcker ur sig:
"FÖr helvete om du vill att din jävla unge ska överleva natten så är de bäst du stryper den"

Jahaaa....för det gör att ungen överlever eller? Hm...?

Hat?

"Hatar du mig?"

Fan vad jag önskar att jag kunde svara ja där.
Allt hade varit så mycket enklare.
Jag är ingen mjukis, jag vill inte vara en jävla mjukis :(

Långt samtal precis. Det ledde någonstans. Mycket möjligt att det ledde precis ingenstans. Mer än till förståelse. Det borde väl kännas bra? Det gör det inte. Förståelse är bra, missförstå mig inte. Det är mycket bättre än att vara arg konstant. Men det är lättare att vara arg än att ha galet blandade känslor. Jag vet faktiskt inte vad jag känner..Allt, inget, massor.

För övrigt en mysig kväll. Middag och film och en prommis i kvällskylan. Kjol är inte att rekommendera. Men men. Music and Lyrics var en underbar film. En man ler, en man "Nawar" åt och den har definitivt sina moments då man skrattar. Lagom en söndag som denna.

I've been living with a shadow overhead
I've been sleeping with a cloud above my bed
I've been lonely for so long
Trapped in the past, I just can't seem to move on

I've been hiding all my hopes and dreams away
Just in case I ever need em again someday
I've been setting aside time
To clear a little space in the corners of my mind
All I want to do is find a way back into love
I can't make it through without a way back into love
Oh oh oh

I've been watching but the stars refuse to shine
I've been searching but I just don't see the signs
I know that it's out there
There's got to be something for my soul somewhere
I've been looking for someone to shed some light
Not just somebody just to get me throught the night
I could use some direction
And I'm open to your suggestions

All I want to do is find a way back into love
I can't make it through without a way back into love
And if I open my heart again
I guess I'm hoping you'll be there for me in the end
There are moments when I don't know if it's real
Or if anybody feels the way I feel
I need inspiration 

Not just another negotiation

All I want to do is find a way back into love
I can't make it through without a way back into love
And if I open my heart to you
I'm hoping you'll show me what to do
And if you help me to start again
You know that I'll be there for you in the end


Bilderna!

Yes. Här kommer dom. Kvällens regel var att alla bilder skulle med i bloggen, ingen censur..
Have fun!



Bekskrivning får ni faktiskt vara utan...Kan bara säga att bilden med ett ljusstreck var som vanligt mitt försök till att ta en bild på mig och Eva..Det gick sådär som ni säkert kan se...Haha..

Kär

Stod på dansgolvet igår...
De ringde ju som sagt och jag fick lite sms... Ställde mig med ryggen mot folket och svarade på det..
Då kommer de fram en tönt i rutig skjorta och börjar gnälla över att jag står och skriver sms

"Är du så kär att du måste skicka sms (kollar på klockan) klockan fyra på morgonen????"
Jag önskar att det var anledningen...verkligen.
Men seriöst..SKIT DU I DET!
Hade han sagt de på ett trevligt sätt...men nej..skitgnällig och sur...
So? Umgås jag med dej? Nej.
Har vi pratat överhuvudtaget ikväll? Nej.

Så håll köften o låt mig skicka sms klockan fyra på morgonen om jag nu vill de.

Förresten..Ser de kul ut om man har en kontakt som heter "lillebror" i telefonen (har ingen lillebror) o man får ett sms där det står "Hångla upp mig sen"
Hahahaha :D

My dream is to fly...

...Over the rainbow, so high..

Älskar den låten! Rise up! Helt underbar...kolla även in videon ni som inte har sett den! Frihet!

Gårdagen var nice! Bilder kommer senare...när jag har orken att ladda upp dom. Sitter ju nu i som ett kolli i soffan..Borde äta frukost och sova en timme till..Helt slut.

Blev ju en och en halvtimmes övertidsjobb igår. Hem och käkade frukost med Eva, kastade rostade mackor och konstaterade att dagens kommentar var "Duu...du har en rostad macka i din turban" haha ;)
Somnade på soffan och sov där i 5-6 timmar. Sen upp och hoppa..dusch och fix. Middag och vin hos Eva mys! Taxi till Andy där smarta Sandra lyckades glömma vinflaskan...smart ass :) Men fick tillbaka den ett par minuter senare..Aja..

Mingel och massa foto och extremt många klagomål på Andys musiksmak...eller framförallt hans skivsamling...Vännen...vi måste ordna det här ;)

In till stan, stämpel på Cardinal och sen till Hamnpaviljongen..Har nog aldrig varit på Hampan så länge i hela mitt liv...brukar bli att man går in där och minglar lite och sen vidare..men nej nej..vi satt där i timmar igår. Kul vare iaf..

"Johanna 28"
"SÄG att jag e din jävla brorsa o ta emot den jävla drinken"

Haha...han var lätt 18 bast!!

In på Cardinal och shakade..inte många kändisar, o ingen Patrik :( Men vi kan roa oss själva..dock inte lika bra ;) haha.
Gick bort en sväng på Tivoli och fick kramas med min Glenn...Mys! Saknat dom kramarna :(
Väl tillbaka på Cardinal började min mobil ringa..ett nummer som inte var inlagt..Aha..samtal och sms som fick mig att nästan ge efter. Hatar när folk vet exakt vad dom ska säga och hur...Mög!
Fan sprit är inte bra för kroppen..eller huvudet kanske man ska säga.

Efterfesten blev hos Eva..Jag var den enda som drack upp min drink..kunde lika gärna ha varit vatten ju då..Men men. Hemma i mitt place 6...jo hej du.

Bilder kommer som sagt senare...!

Eva kockar o sandra dricker vin.. Ha en riktigt bra kväll gott folk!


Eva kockar o sandra dricker vin.. Ha en riktigt bra kväll gott folk! Skål från oss!

Finn fem fel!

DSC00427.JPG
Finn fem fel!

Frukost med darling ;). O vi ska på förfest idag!

DSC00426.JPG
Frukost med darling ;). O vi ska på förfest idag!

Skinka på

Vet inte varför jag kom att tänka på det...Men det är synd att Calle dödade "Skinka på" haha...
Är annars ett totalt klockrent uttryck!

Nu äre snart hemgång, exakt en halvtimme kvar..Hoppas bara att jag hinner med 07,22 tåget...blir så satans sent hem annars.. Jag vet ju en som lär somna gott på tåget iaf.. Moi!

Tror jag ska va klar med allt här nu, Perfa!
Längtar mest av allt efter min säng nu, blev galet trött när allt folk försvann, även om det är skoj så tar de på krafterna med massa partysugna människor i huset. Speciellt när det var ett tag sen de var så mycke folk här på samma gång. Aja, hela hösten lär väl bli likadan så man kommer ju in i det igen!

So long suckers ;)

image121

Heeeeej väggen, ska vi kramas? ;)

Värsta grymma tjejen!

"Hon e tjejen, värsta grymma tjejen...flickan i mitt liv"

Underbaraste!! Ännu en supertrevlig natt har försvunnit! Det är dom här kvällarna/nätterna man känner att man verkligen älskar sitt jobb..trots kassa tiden och uruselt betalt, haha!

Mycke roliga kommentarer inatt..."Ähee du jag kommer ner och signar sen...eller förresten, vilket rum var de vi skulle ha sa du?"
Haha!

Rubriken talar väl för sig själv. Gick upp för att tala om lite grejor för festvåningen..Fullt disco där uppe så jag började väl sjunga med lite allmänt och shaka litta ;) Givetvis var de låten i rubriken på högsta volym..

"Sandra, denna låten är verkligen du när du är på detta humöret!"
PUSS säger jag då :)

3...tre...TRE timmar kvar att jobba! Hoppla Hej! Fixar vi nog!

Planer för dagen?
Frukost med Eva och mamma
Sömn
Upp och fixa lite.. Jag hoppas ju på middag och vin innan festen..Håller tummarna darling! Måste ju säga hejdå när folk åker till USA :(
Fest hos Andy
Cardinal

Outfiten är redan uttänkt vilket verkligen inte är likt mig....Men jag vet hur slö i huvudet jag kommer att vara efter att ha jobbat natt och sovit liiite för lite..så lika bra att ligga steget före ;)

Tjillivippen ;)

AJ!

Fotledsont och öm i huvudet fortfarande.
Men vet ni vad?
Vem fan bryr sig?? :)

Helt underbar dag! Idag är en sån dag då folk kan säga vad dom vill och jag ler ändå.
Idag är en sån dag då jag kan bränna av mitt allra charmigaste leende precis hela tiden.

Jag älskar den känslan!

Mycke folk, hög partystämning. Drinkar överallt, musik överallt. Kan man vara annat än nöjd med livet? O då jobbar jag ändå..Haha!

Dessutom har jag redan lyckats med en "Sandrakommentar"

"Räcker detta med gummiband?"
"Yes...tack så jättemycke, du är en pärla som alltid"
"Du...tacka inte, jag inkasserar sen"

Eh? ;) Haha behöver jag berätta att det blev en konstig blick och ett asgarv ett par sekunder senare? :P
Så typiskt mig!

Ha en helt underbar kväll och natt!
image169

Frukost enligt sandra, Mackor,ägg, juice o alex krönika! Mumma.

DSC00425.JPG
Frukost enligt sandra,
Mackor,ägg, juice o alex krönika! Mumma.

Eva! Jag hittade vår saknade vän.. Med en apa på nacken?

DSC00424.JPG
Eva! Jag hittade vår saknade vän.. Med en apa på nacken?

Skam den som ger sig

Juste! Man ska aldrig ge sig.
Höll på att göra det i natt.... #¤&%(#%# kopiatorn vägrade fungera..Det gick att trycka två ex av vår "interntidning" i taget..Små jobbigt med tanke på att jag ska ha över 60 exemplar..

Meeeen.....trycka trycka..O nu är dom klara, man inte ge upp, så äre ;)
Mamma Mamma! Sandra duktig...Haha och jättetrött.

Huvudet är fortfarande ömt men börjar släppa lite..känns ungefär som tre dagar efter att någon dunkade det i en vägg nu ;)

Ha en bra dag gott folk, nu ska jag fixa mitt sista... 9 arbetstimmar kvar denna veckan. O de ska bli riktigt skoj att jobba inatt, party och bra folk! Yeah!

Att kapa en duva..

Det höll jag på att göra igår..Haha. Satt en duva uppe på fönstret, och när jag stängde flyttade idioten inte sig så jag höll på att kapa av benet..Oups :P

Pappa! Vad ska du göra i helgen? Är du sugen på Vallåkraträffen på Söndag kanske? Kommentera ;)

Bra sätt att kommunicera med sina föräldrar på..Haha. Slipper prata en massa med dom.. Nej..Jag skojar faktiskt :) Jag brukar vara trevlig och ringa en gång om året.. :P Eller en gång om dagen..eller hur var det nu`?

Är medbjuden på After Work ikväll (fredag alltså) dock ska jag ju jobba sen så de skulle i så fall bli nyktert. Dock tror jag att jag hoppar...måste diska och städa upp lite i min våning...Ser rent ut sagt för jävligt ut efter dagens "släng kläderna här, hoppa i säng, laga mat men diska inte och duka inte undan" smått lat och äckligt trött med huvudvärk som sagt. Kan ju vara rätt skönt att slippa göra allt på lördag/söndag också!

image120image119image118image117

La famillia ;)

Grabbarna

Det är bara till att konstatera, åter igen. Mina grabbar på jobb är bäst.
Stämningen är alltid på topp när vi jobbar ihop..Skönt efter en dag som denna!

Kom hem till Eva i morse, huvudvärken på G..Frukost och allmänt babbel, mest från min sida kändes det som. Aj aj vad arg jag var.  Med all rätt enligt mig själv.
När jag väl kom hem efter frukosten kändes det som ett tåg dundrade runt i huvudet på mig. Fick trycka i mig ett halvt ton tabletter då det började flimra i utkanten av ögonen..Säkert tecken på att migränen är på väg.
Underbart.

Så..mörkläggning så gott de går, frisk luft och så mycke tystnad som det går att få i en lägenhet mitt i city. Sömn...Tack och lov blev det inte riktigt illa med illamående och allt det där tjafset. Men just nu är mitt huvud så äckligt ömt, känns som att någon har smällt in det i en vägg ett antal ggr..Aj.. :(
Men men, jag överlever. Det kan vara mycket värre.

Är inte ens arg längre. Jag står fast vi precis allt jag sa, och kommer aldrig att ändra mig. Klarar mig riktigt bra utan idioter. Är mest förvånad över hur jag kunde ta så himla fel? Snacka om platt fall.
Jaja, hellre nu än om ett halvår. Så är de med det.

En karatefylla a´la mig och Eva till helgen? Dvs en sjukt underbar kväll med lagom dricka, mycket dans och massa garv...Det står på mitt schema inför lördag iaf.
"Jag ska fan hångla med Patrik"

Haha!

Möttes i morse av en sjukt snygg kille som slänger slängkyssar och skriker "Heeej älskling" över hela Södergatan. Mitt i ett telefonsamtal, galet förbannad och med huvudvärk hade jag lite svårt att hänga med men insåg snart att..vafan..det är ju Patrik som lyser upp hela den gråa världen med sitt leende...Snyggare kille får man fan leta länge efter..Mums!

Cardan i helgen då? Jorå ;)

image113image104

Favorit i repris?

Ojdå!!!

Tänkte ge er alla ett gott skratt... Den här bilden fick mig att garva sjukt mycke iaf.

Så går de när mand ricker turkisk peppar på en söndag!!

image202

Tankeläsare?

Nej, jag är inte det.
Jag är ledsen.

Det finns inte mycket jag inte skulle göra för våra gäster. Men jag kan inte (oftast inte i alla fall) räkna ut i förväg hur alla vill ha det eller om det är speciella önskemål. Självklart vet man exakt vad vissa vill ha och kan känna av en massa människor och på det sättet gissa.
Men att räkna ut saker som gästen knappt verkar veta själv. Det är svårare.

Jag avskyr verkligen att inte göra gäster nöjda till 100%. Det är ju faktiskt det som är mitt jobb, ett jobb som jag tycker om. Men ja.. Jag är som sagt inte tankeläsare, även om jag ibland önskar att jag vore det!

Vilken natt det här blev.

Vet ni vad jag mer avskyr? Att missta mig så grovt på personer.
Inte ofta det händer, men när det händer så händer det ordentligt.
Tydligen.

Vansinnig!

Glöm inlägget nedan. Jag raderar inte inlägg...Jag menade det för studen.
Nu menar jag det inte alls.

Hur kan man vara så in i h******* dum i huvudet att man tycker att det är ok att snacka så mycke skit om en människa för att framstå bättre själv?
Jag kan definitivt fälla kommentarer eller tycka saker om andra, det skulle jag aldrig för för mig att påstå att jag inte gör...Men det här tar priset.

Maggan: Det här bevisar återigen hur bra du känner mig. "Du får helt enkelt komma till den punkten när du får nog".

Alla som känner mig vet att när jag har fått nog..då finns det ingen återvändo. Det är människor som får mig att bli så förbannad att jag ber dom dra åt helvete nuförtiden.

Grattis! Du är en av dessa. Hoppas det känns sjukt bra!

Synd bara att man inte kan inse att man har gått över gränsen innan man har pajat allt vad vänskap i framtiden heter.

Universums plan

Jag börjar undra..
Kan två människor (som jag HOPPAS inte känner varandra) samarbeta för att försöka göra mig galen..Det verkar så!

En säger en grej
Den andra säger en annan grej.
Sen mitt i allt...då vänder man på det...O varandras saker..Typ.
Que?

Måste vara nåt skumt med det hela..Eller så kanske man ska börja tro på ödet ändå?
Värt att tänka på!

image122

Sa jag galen? :P

Klibb

Det är klibbigt idag...trots regn. Har hela dagen trott att det är mycket kallare än vad det är...Jobbigt! Har resulterat i att jag har envisats med en förbannad tjock tröja, blivit varm och irriterad..krängs av mig tröjan...bara för att dra på den igen så fort jag har gått ut...Bah! Smart-Sandra i farten!
Men de har faktiskt sett kyligt ut.. Kan bero på regnet.. Ni ser ju förra inlägget..underbart när man är på väg hem... Astrött efter natten..Regn..inget paraply.. La la la..säger man inte då nä.. Snarare "helvetes jävla mögskitvädershelvetesfan" Japp, jag kan säga så många ord i följd, jag lovar!

Skit i vädret nu.
Mysig dag.
Lagom med sömn, upp och duschade..ringde Eva och informerade om att jag var vaken och att duschen var ledig. Hon kom och lånade vatten, jag fönade hår...valde film..gick o handlade grönsaker.
Ner till Eva och lånade plattång. (jo vi delar tydligen på allt). Fixade tacos...Satte i oss 4 st var..måste vara nåt sorts rekord..?? Gott vare iaf.

Sjönk ner i soffan (jag tycker om din soffa babe, nu har vi två goa soffor, på olika sätt) med kaffe...efter många om och men då Eva hade GAMMAL MJÖLK MED KLUMPAR I i sitt kylskåp... Haha jag skrattar fortfarande, sjukt kul ;) Fröken Hansson...eller fröken "Jag rensar i allas kylskåp" hade gammal mjölk...med klumpar i...!!! Haha jag vet att jag upprepar mig..men det måste liksom sjunka in ;)

Näe hörrni, om man skulle ta o jobba lite kanske.. Är iofs nästan klar redan..Haha jobbigt inatt..öhm :P

Sov gott era små troll!

image167image165

Lite sommarbilder såhär när man börjar fundera på hösten...

vad hände här? En vild gissning är att min tröja inte ska se ut%

DSC00423.JPG
vad hände här? En vild gissning är att min tröja inte ska se ut så här om vädret är bra :(

Speeeeedoooos

Haha nej, jag har faktiskt ingen aning om vad jag menar med den rubriken...Aja, fult är de iaf :P

Om två och en halv timme har jag 27 timmar kvar att jobba denna veckan ;) Haha Sounds good to me om jag ska vara ärlig.
Nätterna går hyfsat fort nuförtiden, kan bero på att man har liiiite mer att göra. Men än är det långt kvar till högsäsong..Eller långt och långt, en månad ca sen är vi igång igen!

Idag ska i alla fall bli en mysig dag. Sömn i massor och sen mys med älskling (i detta fallet Eva) vi ska äta tacos och kolla på film. Skönt att göra sånt när man inte ska träna. Känns ordentligt i kroppen att man har legat i i två dagar nu. Först en löprunda och sen styrkan igårkväll.. Nåja ;) Kommer att bli grymt "fit" sen... Nästa vecka ska de ökas i samtliga övningar..Fy fan vad det kommer att kännas..haha!

image185
Fast mycke bättre än såhär kan det väl inte bli eller? Haha näää....jag är inte såhär ego egentligen ;)

Hungrig!!!

Hjälp?!

Nu märks det att man har kommit igång ordentligt med träningen igen. Shit vad hungrig jag är!! Käkade ändå ordentlig frukost när jag kom hem i morse..Lagom stabbig lunch, och mat efter träningen. O nu står jag här, galet hungrig igen..Tror ni man bygger muskler eller? ;) haha.

Sovit sjukt dåligt idag. Kom hem och konstaterade överlycklig att jag kunde sova i 8 timmar innan det var dags för käk och träning. Men neeejdå. Inte en chans. Vaknade ett par ggr..men kl 13 var de värst. Då var jag verkligen vaken. Låg kvar en timme..gav upp..lagade lite käk och kollade på tv..försökte sova..försökte läsa och sen sova.. Nej då.. För varmt, för mycke ljud, för mycke i huvudet..
La mig på soffan i vardagsrummet till slut...Lite svalare där framemot eftermiddagen. Och då äntligen. Vaknade med en försvunnen arm..kändes så åtminstone..Legat med den ovanför huvudet hela tiden..aj aj..

På med träningskläderna och ner till gymet. Stenhårt med bröst, triceps och axlar. Puh! Konstaterade att idioten är tillbaka. Dvs killen som tror att man bygger genom att lasta på så mycke vikter att du inte kan rubba stången /hantlarna själv...du måste ha ca 3 vänner till hjälp... dom lyfter ca 3/4 av allt.. Ja..och vad var nu meningen med det här då`?

Och sen nåt annat trist. Vad är det med folk som kurar?
Tror fan att hälften av alla som kör nere i källaren går på nåt för tillfället, Herrejesus. Tror dom själva att det är så smart? Att det inte ger några problem i framtiden? Jo tjena...think again. Idioter.
Dessutom syns det så galet tydligt..Pinsamt! På riktigt.

Nu vill jag ha mat!!!!

En timme?

Tittade nyss på klockan.
Va?
Vadå bara en timme kvar att jobba?? Vad hände här?
Mellan allt letande, klippande och fixande har tiden bara sprungit iväg. Galet.
Har klippt pinkoder, letat efter bekräftelser och förberett en konferens... Känns inte så mycke men där någonstans försvann iaf tiden.
Jahaja..

36 arbetstimmar kvar denna veckan dårå :P
Nice!

Satt och pratade med mamma innan..om det här med att göra slag i saken och faktiskt dra mig utomlands ett halvår eller så..
Borde...för att inte ångra det sen.
Men (här skrattade mamma) jag är så sjukt nöjd med att vara hemma.

Jag älskar min lägenhet (min, min, min)
Jag älskar att ha familjen på några minuters avstånd. 3 min ner till mamma, 15 min ut till pappa eller till brorsan på råå...Eva på bottenvåningen, alltid redo för en kaffe eller en frulle..
Träningen nerför backen.. folket på gymet..
Polarna..uteställena... (enormt fjantigt, jag vet!!!)

Å andra sidan..ett halvår av mitt liv är ingenting. Men det är en grymt bra erfarenhet... och en chans att göra nåt helt annat...
Vill ju inte stå om 5/10 år och ångra att jag aldrig gjorde något..Humm..
Jobbigt läge.

Nåja..man kan alltid spana...hittar man nåt intressant så gör man..Gör man inte de så..attans..Haha.

Nu ska jag leta upp fler pärmar och bli halvt galen på köpet!

Natti! O kom gäääärna med smarta kommentarer om ovanstående!!

Oväsen!

Himla liv dom för här utanför..Stackars gäster.. :/
Jepp, jag är på jobb igen.. Men det känns bra. Skönt att göra något igen. O inatt har jag ju faktiskt lite att sköta..och klockan är redan 3..hmm?

Stängde faktiskt av telefonerna igår. Stängde av datorn, släckte alla lampor och kröp ner under täcket redan vid halv elva. Blev inte så mycket tankeverksamhet som jag hade tänkt mig. Somnade vild elva och vaknade vid tio i morse. Underbart utvilad.
Frukost med Eva och sen säng-montage. Höjde oss till en stark nia..Tyckte vi iaf. Ut till pappa..sol och bad o sådant. Ett oväntat samtal från Brad? Juhupp.

Hem, ner på gymet..sprang tre km och träffade Patrik..som om man inte var varm innan liksom? ;)
Hem..la mig på sängen en timme, dusch och smink och sen ner till mamma för kaffe och en macka o slapp i soffan. Gött.
Upp på vååår gata igen och hem till Eva...imponerades av att hon var klar med sängen och blev sedan körd till Lund. Da city ;)

Livet är verkligen inte bara "klipp och klistra" även om många i min närhet tycks tro det just nu. Jag kan inte bara klippa ut två månader och klistra in nåt helt annat där. Funkar inte så.
Tack Eva som ständigt lyssnar på mitt "jag fattar inte" eller "åhhh jag vet inte" utan att försöka säga vad jag ska göra.
Tack Maggisen också som säger vad hon tycker...men i samma mening säger vad jag kommer att göra och att det är helt ok...Bara sådär. Du känner mig verkligen...

Nej...work on.. :S

image191image181

Nada

Så.. Ingen film med Petter idag. Stackaren fick börja jobba tio i sju imorgon. Duktiga med schemat iaf :P haha.
Aja, det tar vi nån annan gång.

O jag har inte kommit längre. Funderar på att slå på tv'n, sitter mest o lyssnar på mysmusik nu. Pratar med Maggis på msn.
Jag har en känsla av att vi alla har lärt känns oss själva mycke bättre denna sommaren. Så även om den har varit fruktansvärt sugig på många sätt har den väl för en massa gott med sig också. O nu säger jag inte att det har varit en dålig sommar, absolut inte. Vädret har varit katastrof...Men mycke annat har varit så mycke bättre.. Ni vet redan.

Fan vad yrt det lät..Äh jag är trött, jag skyller på det.

Funderar på att stänga av båda mina telefoner...lägga mig framför tv'n och bara ignorera omvärlden ett tag..

Det blir planen.

image200


Tänk om man kunde få den brännan igen.. :S



Bättre?

Is it getting better
Or do you feel the same?

Sunday Bloody Sunday. Jävlar vilken passande beskrivning på dagen. Jag har inte gjort något som ens kommer i närheten av att kallas vettigt. Om man inte räknar att jag har ätit..men ja, ni som känner mig vet att sådant sker automatiskt. Sandra das soptunna :)

Men i alla fall. Äckligt seg söndag. Somnade på soffan när jag hade skrivit mitt sista inlägg. Hade satt klockan på 17,30. Jo just det. Vaknade av det vibrerade på min mage (telefonen låg där av någon anledning). Funderade på att slänga in telefonen i väggen och fortsätta sova till imorgon. Men nej...tryckte på nån knapp och somnade om. 9 minuter senare vibrerar det igen...Jävla Snooze. Den som uppfann det är roten till allt ont i världen, allvarligt talat. Man blir inte alls piggare på dom 9...18...27..minuterna som man snoozar. Mög är vad det är.
Telefonen började vibrera som fan igen...tar en titt på den och konstaterar med dimmiga ögon att den ringer...F...O....F...F...O...tog ett tag att läsa och när jag väl läst klart hade han lagt på.. Somnade om och vaknade efter satans nio minuter. Fuck this world som inte låter mig sova. Jag går väl upp då.

Ringde upp Foffo...Fick skjuts till Videomix, lämnade filmer..Kaffe med honom och mamma. Ner på stan med mamma..Mat och hyrde en film.
Nu sitter jag här.

Sjukt vettig dag, verkligen.

Och imorgon börjar man jobba igen. Om man kanske skulle ta och hälsa på Emil...Han jobbar på kyrkogården..Han kanske kan gräva ner mig nånstans?

Dessutom sitter jag här med mongolidfunderingar.
Var faaaaan tog superkyliga Sandra vägen? Hon som kunde fetdissa någon och sen hålla det resten av livet (funkat än så länge på dom jag har gjort det med i alla fall)
Hon lyser med sin frånvaro just nu i alla fall. Hittar nån henne kan ni väl skicka tillbaka henne...säg att allt är förlåtet och att hon behövs igen...Verkar inte bättre för tillfället anyways..
Hur blev jag velbosse??

HAHAHAHA På tal om Bosse...

Fy fan vad kul.

Står utanför Cardinal..eller egentligen mellan Cardinal och Tempel. Fram till oss kommer en kille...rätt så icke-snygg får vi nog ärligt säga.

"TJeeeena tjejer...Vill ni in på Tempel eller?"
Nej..vi är på Cardinal..
"Men kom iiiigeeeen klart ni ska in på Tempel!!"
Vafan ska vi där inne o göra?
"För att det förmodligen är det ENDA stället i hela Sverige som jag kan fixa in er på"
Tack...men vi kan nog "fixa" in oss själva om vi nu skulle vilja gå in där..
"Men kom iiiigeeen...ni är ju rätt söta också!"
Vadå också? Vad är vi mer?
"Ähe..haha oj..blev visst lite fel där"

Killen går iväg och ska ta sig in på Tempel...vakten ignorerar totalt...
Killen börjar skämta lite med vakten....Vakten börjar se irriterad ut...
Killen försöker gå in...Vakten föser bort honom och ber honom gå därifrån...

Nån mer än jag som tror att han hade haft liiite svårigheter med att "fixa in" oss?
Räck upp en hand liksom...

Hett.

Jehupp...Ännu en partykväll över...Och snart har hela söndagen gått..Ångest!

Mysigt med kräftor, räkor, vitt vin och massa skitsnack igår.
Fick svar på min fina fråga av Eva igå (bra med en svägerska som är polis)
Min fråga var ju vad som kan hända med mig om jag hade vaknat mitt i natten och upptäckt att någon hade klättrat upp till tredje våningen och hängde halvvägs in genom mitt fönster..Om jag då knuffade ut honom (vilket faktiskt hade varit min första instinkt) vad hade hänt då?

Tydligen kan man bli dömd för vållande till annans död..Hrm..med andra ord knuffar man och stänger fönstret och låtsas sova..eller? ;)

Jaja...efter mys med familjen begav jag mig ner på staden...Skulle träffa Eva. Mötte snygg-Brad på vägen. Fick löfte om Cardinal även för hans del;)
Träffade Eva och placerade oss en milsslång kö till Cardan...kändes lite småsegt men gick faktiskt rätt fort...tror de tog tjugo minuter eller nåt. Gött.

In och shakade..Hade väl en halvseg första timme innan vi upptäckte allas vår favorit..Patrik :)

Blev close-up dansen...massa skratt och värmeslag :P
Träffade Emil och svikaren från gymet :P Plocka du dina äpplen på Friskis! :P

O ja..Brad kom dit...och dansade på baren...herregud :P
Annars var väl allt som vanligt, inga sensationer men många goda skratt!

Kvällens sämsta raggningsreplik:
"Vill du gå iväg och bada med mig?"

Kvällens garv:
Eva som råkade skrämma ihjäl mig på dansgolvet.

Kvällens snygging:
Alltid Patrik, inga nyheter där inte

Kvällens dilemma:
Att ha/inte ha.

Kvällens sämsta:
Jag har absolut noll motståndskraft mot en viss person. Jobbigt!

Kvällens ångest:
Absolut iiiingenting :)

En 8:a!!

Yes! Jag fortsätter med mina fina dagar.
Upp klockan nio i morse efter minimalt med sömn inatt...Jävla galningar som bor/rör sig här. Aja..Jag överlever, snart vinter och då stänger jag mina fönster ;) Haha!

Ner till Eva för bacon, stekt potatis och hårdkokta ägg :P Du e kass gumman ;) haha!. Kaffe och cocosjuice till detta. Därefter blev det till att montera garderober..Shit..fram med musklerna sandra...för givetvis kunde vi inte montera fanskapet på golvet och sen bara resa dom..nejdå. För lågt i tak...Så...lyfta, skruva, hålla fick de bli istället.. Hmm..Nåja. Vi konstaterade i alla fall att på en skala mellan 1 och 10 är vi en 8:a när det gäller "händighet". En svg nia emellanåt...men å andra sidan blev det en sjua där ett tag också..så 8:a fick de bli :) Nöjer mig med det faktiskt, det är ändå bra! :)

Efter detta var de bara att jogga (jo eller hur) ner på gymet. Körde rygg, ben och biceps. Stenhårt. Min biceps på högerarmen har typ låst sig..Kul :P haha!

Sitter nu hemma, har precis tagit en underbar dusch, målat naglarnao slängt på mig en tunika sålänge. Eva kommer och ska käka lite pytt i panna innan hon ska jobba och innan jag ska ner till mamma och käka kräftor ;) Mumma!

Lite pics från dagen kanske? ;) Så här långt iaf...hehe ;)


1. Hålla Hålla, Skruva, skruva
2. 2, 40 höga jävla garderober...Jag är 1.70. Do the math!
3. Dags att komma ut ur garderoben Eva ;)
4. Jag kramas med stegen...i garderoben ;)

Ikväll kör vi racet!

image199

Vad spelar det för roll?

Precis sett Linas kvällsbok. Sist vi såg den gick den på bio.
Den är kul...fruktansvärt pinsam film..men kul. Ni vet när man lägger en kudde över huvudet..så mycke skäms man själv för deras kommentarer och beteende..Haha.

När vi satt och försökte hitta låten som är med hittade jag en annan.

Poets - What difference does it make?

What difference does it make if I still want you
When I know for sure that I can't make you mine

Den har vi ju aldrig flippat ut till...eller vad säger vi Foffo? :) haha

image194

Tänkte faktiskt ägna lite space i denna bloggen till att berätta hur kul jag tycker det är att vi kan va så bra vänner som vi är nu. Precis lika kul som vi hade i början...minus förhållande och samboskap :)
Hoppas det fortsätter så! Finns ingen som är så ärlig mot mig som du..


En annan grej... Smälte totalt innan.

"Sandra gör perfekt te..."
Naw.... EN sån liten grej...blev visst rätt stor :/


Sandra-attack

Hjälp!?

Konversation med en mycket arg man för två minuter sedan:

-Sandra
-Hej, jag känner ju tydligen inte dig så kan du LÄGGA AV MED ATT SKICKA EN MILJON SMS TILL MIG?!?!?!
-
Öhh va?
-MEN FÖR I HELVETE! Jar har fått 25 sms av dig under den senaste KVARTEN!!!!
- Eh..men jag vet inte vem du är?
- NEJ PRECIS! Så sluta med din sms-terror!!!!!
- Men vafan yrar du om? Om jag inte känner dig, och inte har ditt nummer, varför i helvete skulle jag skicka massa sms då???
- Ja inte FAN vet jag! Du är väl lika dum i huvuet som alla andra tonåringar!!!!
-TONÅRING??? Jag är 22 år, vafan snackar du för skit???

Så höll vi på typ i fem minuter...under tiden är det nåt som piper konstant i min telefon..
Jag sneade och bad gubbjäveln fara och flyga med sina fantasier..
Lägger på.

22 leveransrapporter....till HANS nummer. HUR I HELA FAN gick det här till???? Telefonen har legat på bordet. Jag har skickat iväg ett sms 22 ggr till samma människa.....Vars nummer jag inte ens har. trycker bort leveransrapporterna för att kolla vad jag har skickat. Inget. Sista sms:et har gått till Foffo...
WHAT?!

Nån mer än jag som tror att min telefon har flippat??

O NEJ tranbärs-fucking-fläckarna har inte gått bort :(

För helvete!!

Det är ju bara att konstarera...det är inte meningen att jag ska ha en vit soffa...

Duktiga Sandra råkade nyss hälla ut en glas TRANBÄRSJUICE i soffan.....RÖD juice..i en VIT soffa..Vafan!!!!
Tydligen är det inte bra att ta det så lugnt som jag har gjort idag...nåt måste hända verkar det som :(

Åh..

Slöboll

Det är jag det... Idag i alla fall.

Har bäddat, plockat undan alla tidningar som låg och skräpade, sagt uppmin prenumeration på IFORM. Hinner ju aldrig läsa tidningarna i alla fall. Har tre upplagor nu som ligger här någonstans och väntar på att bli lästa. Har inte ro i kroppen till att ligga still och läsa längre tydligen. Skumt..

Har dessutom defragmenterat min dator. Funderar nu på att släpa fram strykjärnet och stryka dukarna till köksbordet och plocka in disken.. Hum..Sen är det väl dags för lunch har jag en känsla av?

Juhupp... Får väl ta en promenad..eller kolla in på aftonbladet och se om det har hänt nåt spännande i världen?! Någon annan som har en idé`?
Borde nog ta en koll på mitt konto också..Har iofs knappt rört mitt kort denna veckan..Men det är två stora utgifter kvar..Klippning och färgning och tågkort :S möh.

Men men.. so far so good..två veckor till lön ;)

Camp Holadios

Jag blir fortfarande sådär pirrigt glad när jag hör Hellogoodbye - Here in your arms

Sööt!

Den dök precis upp på MTV...och ja..jag sitter fortfarande här i min soffa och softar.

When you are the one
The one that lies close to me
Whispers "Hello I miss you quite terribly"
I fell in love, in love with you suddenly
Now there´s no place else I could be but here in your arms
.

Jag drog iväg ett sånt där jätteärligt sms igår innan jag gick hem från Eva.. Precis när jag kom hem fick jag ett samtal: "Jag tycker om dig jättemycke,det vet du"
Naw!
Men nu är det som det är..Och det är nog bra det också! :)

Sängfösare och bilderna

God middag gott folk :)

Yes, även gårdagen blev riktigt bra.
Hoppade ju ner på playan (körde på tropical eftersom jag hoppades på sällskap från Eva). Låg där o stekte..Eva fick fullt upp på jobb och kunde inte komma...Vid det laget höll jag på att bli galen på alla galningar som låg omkring mig. Jag låg verkligen i mitten av alla dårar. Men men..Olle kom och babblade lite sen kom Nicco och berättade allt jag behöver (?) veta om stenar....tack vännen...verkligen! Uppskattar det nåt sjukt.. Hrm..

Vandrade hem efter denna underbara stenlektion..satte i mig lite käk och däckade på soffan..Hjälp vad vamrt det var! Foffo ringde och vi stack ner och tränade..Fy fan! Aldrig mer köra intervallträning i 4 km i den värmen. Har seriöst aldrig varit så varm i hela mig liv. Låg rakt upp och ner och bara koncentrerade mig på att andas. Jobbigt läge..

Hem och lagade käk till Foffo och mamma...Träffade Patrik på vägen från Konsum.. Skulle fan kunna äta upp honom.. Hjälp!
Käkade en pastaröra och sen glass på det :) Fick kollat klart på Stolthet och Fördom också. Så nu har vi sett alla 6 avsnitten..igen :) Men bra är dom!

Mina besökare vandrade iväg och jag placerade mig i fönstret...pratade med Eva och vandrade ner till henne för en sängfösare och lite skitsnack..Kom dessutom fram till vad vi ska ha på oss imorgon, bara det är ju en bedrift.

Sov apa inatt, hade alla fönster vidöppna och ändå var här ingen luft :( Men men, är uppe nu, diskat upp två ton sen igår, käkat frukost med Eva..skrattat ihjäl mig åt en idiotinsändare i HD "Varför har polisen sirener på?" Du..Anders..Skärp dig!
Nu sitter jag med kaffe i soffan och ser fram emot en extremt lugn dag. Ska i stort sett bara träna och inget annat. Perfa!

Tänkte passa på att visa bilderna från i onsdags också..


1. Eva och Maggis

2. Jag och Eva..Vad vi gör? Jaaaduu...?

3. Jag och Maggis

4. Vi tre :)

5. Avslutning med glass i Evas säng

6. Tropical Beach från igår ;)


Sen kväll..

Det blev sent igår. Sista gången jag kollade på klockan var den halv två.
Jaja, spelar mindre roll då jag hade galet trevligt och roligt! Underbart att träffa Maggis igen, hade massor att ta igen och det var knappast tyst en minut.

Hon fick mig dessutom att inse det självklara. Det är inte det här jag vill ha. Inte ett dugg. Borde kanske ha fattat det innan, men bättre sent än aldrig som dom kloka säger ;) haha! Ju mer jag berättade för henne och lyssnade på mig själv..desto självklarare blev det. Jag vet precis vad jag vill ha, och inte är det de här!

I alla fall.. Eva mötte upp vid halv tolv..Satt o babblade lite alla tre innan Maggan begav sig hemåt.. Jag och Eva sippade på en cider och kollade in Henke Larsson lite innan vi också bestämde oss för att det var nog.
I en taxi och hemåt...Hämtade täcke och tandborste hos mig och sen ner till Eva för glass och sömn.

Vaknade vid sju i morse av att vi låg i en bastu... usch vad varmt det är på vår gata! Men men.. Man ska ju ta vara på dagen som det så fint heter. Ska pallra mig ner på playan och sen möta upp Eva på för en lunch och ett dopp :). Mys!

Ikväll blir de träning och sen Stolthet och fördom med mamma. Nice!

Bilder från igår kommer senare, nu ska jag hoppa iväg :)

Perfekt!

Tvätt inhängd.
Mat fixad.
Blommor vattnade.
Allt skit undanplockat.

Tog en lååång dusch...Fixade inpackning till håret (behövdes efter sol och saltvatten), fixade en ansiktsmask med doft av jordgubbar och vanilj, underbar! Smorde in hela kroppen i Doves "Fresh" Älskar den doften, sommar!
Gjorde dessutom en "drink" bestående av Ramlösa Kaktus, massor av lime och is! Mums

image182image183


Nu har jag dessutom plattat hår, målat naglar, hittat kläder och sminkat mig...var dock inte mycke smink som behövdes, jag älskar sol!!! Kan det inte bara va 25 grader varmt hela hösten istället? :)

Blev lite eeegoooon...så... Här har ni lite resultat också :P



Vet inte alls vad jag gör med min arm på bild 3...men den ser grymt biffig så vi kan ju låtsas att träningen redan har gett resultat ;) haha

Björn Borg linne, jeanskjol och guldsandaler..Håller det ikväll? Håller vädret ikväll rättare sagt?
Usch..ser nästan ut som att jag kör en "dagens outfit" Jag som börjar bli allergisk mot det...Det är INTE det jag gör gott folk...jag har lite halv långtråkigt.. :P

Nåja, Hamnpaviljongen ikväll! Ses vi där?

Kolla in!

HAHA Dagens jävla garv

Kolla inte detta
Läs "Konversation på stureplan en minut innan denna bilden togs"

Vilka jävla töntar!!

Tvätten är fixat btw :) Jag är grym idag!

Set You free

And I've been trying every day to forget you
Now I know that it's just aint right

Sandra är totalförvirrad. Ena delen säger "lägg ner lite tid".
Andra delen säger "Bara lägg ner, det är inte lönt"
En tredje del säger "Du vet vad du vill....innerst inne.."

Jupp. Stämmer nog. Haha :)
Men vet ni vad? Jag är inte bitter i alla fall! Haha..Underbart väder. Blev lunch för Eva och slapp för mig på gräset innan..Läste HD ihop (den som kom med posten) och softade lite. Sen hem och diska och plocka undan lite. Sen på med lite kaffe och ner till gumman med två muggar innan hon skulle iväg på jobb..Hade liiite problem med att få igen hennes fönster, jobbigt läge om de ska va så alltid..Hm..

Nu sitter jag här och stirrar surt på högen med tvätt som ska hängas upp..Måste stryka dukarna och lägga på i köket också. Mah.. spännande. Men vågar inte riktigt slänga mig i solen idag. Ryggen kommer nog att brännas liiite då.. Hade varit perfa med sol imorgon också..När man har pausat från solen idag. Men tja..utsikterna för det är väl sådär.. Men det löser sig!

Neeej...om man skulle ta tag i tvätten kanske och sen ta en dusch och fixa naglar och lite sånt mysigt. Går omkring sådär härligt osminkad och är bara nöjd med den lilla färg man har fått i huvudet, det gör massor..känner sig sjukt mycke fräschare!

Aja, så här i sommartider blir det lite Hawaiibilder. (Sorry att det tog sån tid)



FAN vad segt det är att ladda upp bilder idag, nu pallar jag inte fler.

1. Me i Hawaiiutstyrsel
2. JA, jag la ner lite tid på denna palmen
3. O japp, Eva la ner liite tid på att klippa bokstäver
4. Jag och Nicco
5. People i soffan
6. Dina är på G
7. Min riktigt palm, inte lika svår att fixa ;)
8. Sööööta Malin
9. Johannes...Klockrena "kläder"!
10. Hajen Kurt-Arne var lätt populärast på denna festen ;)
11. Grabbarna grus ;)
12. Jag och gumman kramaaas

10 kg till!

Yes! Sitter här i Evas kök och diskuterar träningen...Informerade att innan jul ska jag vara uppe i 40 kg bänk igen! Eva ser mest frågande ut och öppnade precis ett paket vispgrädde..Hmm..Känner att vi inte rikitgt är på samma nivå, men de gör inget, Jag tycker om dig ändå gumman! :)

Jodå, visst somnade jag framför Pearl Harbour igår..Såg nog max en timme, så jag missade i stort sett allt det sorgliga...Hmm..Kanske lika bra såhär i efterhand.
Ringde jobb och snackade lite skit med Gud innan sängdags...Väl i sängen plöjde jag igenom halva Cosmo..inte trött, kan det bero på att jag är van vid att jobba natt kanske? Troligtvis.

Vaknade av att Stefan på HD ringde mig..Han bad om utsäkt IGEN! Har inte fått min tidning på 6 dagar..Räkningarna är betalda och märket sitter på dörren så vad fan är problemet? Stefan sa at dom hade vikarie...varpå jag utbrast "OCH??" 6 dagar??? Prova säga till idiot-sommarjobbaren att jag ska ha en tidning, annars får han en dörr i huvudet nästa gång.

Jaja..Stefan skickade en HD med posten idag...den fick jag..hör och häpna. Säger snart upp min jävla prenumeration.

Nåja..nu ska jag dricka juice..och sen ska jag sälla med Eva i det gröna när hon äter lunch. Nice!

Tjipp

Myskväll

En sådan har jag ikväll.
Sitter ensam i min soffa och tittar på Pearl Harbor... Kände för en deppig film..och är det något den filmen är så är den deppig.. Blir blödig bara jag hör musiken i början.
Vet dock inte om jag pallar se hela. Har en känsla av att jag kommer att somna på soffan innan dess.

Har varit en riktigt bra dag i alla fall.
Åkte ju ner till stranden och läste Aftonbladet..Tog mitt första dopp. Trodde seriöst att hjärtat skulle stanna första gången jag doppade mig.
Svägerskan kom, vi drack kaffe, käkade pilska finnar..OJ nej..finska pinnar var de ja ;) och tog två dopp till. Riktigt skönt att bara ligga där och snacka skit om alla män och massa annat :P
Låg där till klockan blev fem..åkte hem och tryckte ner en halvbränd kropp i träningskläder. Ner på gymet och körde lite bänkpress och grejor :) Kändes riktigt bra även om det var segt i början.

Har precis ätit här hemma..

ÅHhh...va söt han är mot henne...(Rafe i början)
Vill också ha det där.... :(

Nåja...Lite bilder från dagen kanske? ;)


1. Ensam på stranden ;)
2. Moi..
3-4. De perfekta sommarbilderna ;)
5. Världens underbaraste badlakan :) I like my Versace!
6. Ännu en mysig sommarbild.

Har fått rödvinsfläckar på min sittpuff :(
Så nu ska jag testa det här:

image168

Funkar det tror ni?

Bilderna

Yes, här kommer då bilderna från Söndagen också..likabra o köra..
Sen blir'e playan för mig..Japp med solkräm ;)


1-3 Hur många krävs det för att starta två engångsgrillar?

4. Brorsan är sjuukt stolt över att maten är klar

5-6. Maaaat

7. Mätta och belåtna i solen

8. Mams

9. Efterrätt och kaffe

10. Trötta efter en dag i solen

11. NEJ jag förnekar det! Jag ha aldrig bott med denna dåren :P Snygg bild du...sjukt charmig..verkligen. För er som inte känner honom kan jag tala om att: 1. Nej han är inte tjock. 2. Han brukar inte se ut så.. typ :P


Ha en bra dag!


"Vi hörs"

De gick ingen vidare vibb eller hur?
Nepp...skönt att det inte bara var jag som tyckte det.

Men.. Vi märker väl


Gårdagen var nice.
Hem, käkade frulle och somnade ett par timmar på soffan.
Vaknade när mobilklockan ringde hysteriskt...tror den had stått på i tio minuter då. Oj då..Aj då.
Upp, sprang in i duschen och på med lite smink, sen en språngmarch ner på stan och träffade Andy. Passade på att ventilera alla tankar med svägerskan på vägen. :)
Käkade lunch med Andy på Hamnpaviljongen, blev en glass i Norra Hamnen och en riktigt härlig promenad innan vi hamnade på Hamnpaviljongen igen och tog en cola.
Satt mitt i solen precis hela tiden, kan informera att jag som ALDRIG har bränt mina armar förr (Yes, näsa och axlar brukar det gå sådär med) har nu mera kräftarmar..GÖr iofs inte ont men ja..Ändå :P

Brorsan ringde....fick nästan galoppera hem, mötte Foffo, bytte om och sen ner på gymet. Sprang 3, 5 km och konstaterade att för första gången i mitt liv har jag ett bra flås ;) Nice!

Stack hem och tryckte i tvätten
FÖRLÅT! till den som faktiskt hade tvättid den sjätte. Jag upptäckte efter att jag hade satt igång maskinerna och var tillbaka hemma att det inte var den femte igår :( aj aj...
Städade hela lägenheten..dammade, dammsög, torkade golv, diskade, plockade undan...var nere och handlade lite mat.

Duktig Sandra! Klapp på huvudet..haha! Känns iaf otroligt skönt att ha det gjort.

Tänkte bjuda på lite bilder från gårdagen
Bilder från i Söndags kommer i nästa inlägg.


1. Vi var sådär duktiga på att ta bild på oss båda

2. Min båååt :)

3. På promenad...genom stan ;)

4. Helsingborg är underbart i Augusti

5. Finfina minnen härifrån ja ;)

6. NEJ Andy..man kan inte köra här..

7. Vi försökte igen..


Tack för en trevlig dag vännen!!!


Vad hände?

Oj?
Har fått en del sms inatt...sms som vänder lite på allt..
Skumt.

Om..och nu säger jag bara OM jag skulle tro på ödet...då hade detta varit sjukt klockrent. Galet många händelser som faller på plats och binds ihop liksom.
Oj igen.

Men jag tror inte på ödet riktigt. Så vi får kalla allt för sammanträffande!

Nu försvann amerikanarna..Underbara människor! Verkligen!

Och nu...En nattrunda (försenad sådan men jag hade utcheck)
Sen..I'm off..nästan i allafall!

natti ;)

Feeling HOT!

Lagom varmt i huset inatt..Puh! Kan iofs bero lite på att jag har sprungit en hel massa rundor sen jag kom hit.
Hej hopp.

Dagen har varit riktigt bra! Kom hem och dundrade i säng brevid Eva, konstaterade att vi var pigga men efter tio minuters shitchat somnade vi i alla fall.. Vaknade till när hon gick men kunde snabbt somna om, även om mitt sovrum var varmare än en bastu. Var nog lite nannig efter gårdagens jobb.
Klockan ringde och precis samtidigt ringde en viss pappskalle.. JAA jag är vaken!
Var bara till att kasta sig in i duschen och slänga på lite smink för att bli upphämtad 20 minuter senare.
Iväg till Willys och mötte upp Svägerskan och storebror. Handlade engångsgrillar, flintastek, fläskfilé, korv, olika potatissallader och finska pinnar..förlåt..pågar! :)

Hem en snabbis till brorsan för att plocka fram tallrikar, glas och bestick. Iväg ut på Örbyängar..Nej INTE Hörby :P Ut med filtar, grillar och stolar..Efter mycke gnäll om Zulukrigare och allt vad det var..Ni små pojkar är för roliga ;)
Miches och Evas grill funkade perfekt, vår..njaaaa! Med efter massa tändvätska och mycke sneande så gick de finfint att grilla flintastek :)

Åt tills vi höll på att spy allihop.. På riktigt. På det lite kaffe, finska pågar och dumle med päron och äpple smak.  Nice!
Jag tog en massa foton..Dessa kommer att komma upp imorgon. Ni kommer att skratta ihjäl er...det höll åtminstone vi på att göra efter ett av fotona..Fy fan vilket fult foto. Värsta jag har sett, lätt! Jag och Eva låg dubbla över filten i ungefär en halvtimme innan dom fick stopp på oss. Nåja..De var riktigt kul i alla fall!
Badade fötterna och njöt av solen..låg ett tag och bara konstaterade att himlen var blå..grymt härlig känsla.
Packade ihop vid sjutiden och åkte tillbaka till Miche och Eva..Sjönk ner i soffan med lite tonic water och konstaterade att dom andra tre hade firat sin sista semesterdag..HAHA! Kan inte låta bli att bli lite skadeglad då jag slutar om 4 timmar och ska vara ledig en vecka nu ;)

Fick släpa mig upp ur soffan vid ått aoch bli körd till stationen..Sen dess har det varit springa, springa springa..fixa fixa fixa...
Har fortfarande en hel del kvar och nu är min paus slut så..

På återseende...och som sagt, bilder kommer imorgon..eller ja, idag ;)

Förresten! Ni suger kraftigt på att kommentera! Har i snitt 25 läsare per dag..vem är alla??

When You are the one

Jag suger på att vara arg...Jag är ingen arg person.
Framförallt kan jag inte vara arg några längre stunder..
Ibland önskar jag dock att jag kunde det.

Aja..
Om en timme sitter jag nästan på tåget.
Hem och sova i sex timmar
Upp och duscha sen blir jag upphämtad o sen sticker vi ut på Råå och grillar och spelar kubb i det fina vädret. Mys!
Sen är de dags att jobba sista natten..
Blir nog en jättelugn natt..men efter sex timmars sömn kan det va rätt skönt om vi ska vara ärliga.

Imorgon (måndag) blir det sömn ett par timmar
Upp och snygga till mig lite
Sen lunch med Andy på stan (hoppas på en glass i solen i Norra hamnen också)
På eftermiddagen är det träning, städning och tvätt som gäller.
Sen ska jag stupa i säng eller på soffan. Heeeelt själv, och grymt skönt ska det bli :)

When you are the one, the one that lies close to me
Whispers "hello, I miss you quite terribly"
I fell in love, in love with you suddenly
Now theres no place else I could be but here in your arms

Den låten vägrar verkligen sluta mala runt i mitt huvud..Kan bero lite på att Anders har nynnat på den hela natten också :P Haha!

Smack that!


Frieri!

Yes. Eftertraktad som få.
Min Amerikan har friat två ggr.

Dels när han fick reda på att BK var öppet och dels när jag lovade att väcka honom imorgon (NEJ, ingen personlig väckning, men ni vet..lovade att han skulle vakna) Hoppas bara det funkar också :P haha!

Skoj när man hör "I hope my favourite girl is still here" redan i trappan och sen när han kommer ner "SANDRA!!!! I love you" och får en jättekram där man står och samlar ihop rosenblad.. :)
Nu är dom i Malmö och festar, undrar om man vågar släppa in dom sen, haha ;)

Klockan har hunnit bli fyra nästan, galet. Nu har jag bara en natt kvar i stort sett..

O nu kommer min mat :)

Galen kväll!

Haha det är bara tre timmar som har passerat på jobb, men hjälp vad kul jag har redan.

Ett litet utdrag:

Två fransmän har lärt mig vika flygplan
En av amerikanarna förklarade att han älskade mig efter att jag berättat att Burger King ahr öppet..När han kom tillbaka med maten friade han till mig..
Mina hovmästare försökte vara snitsiga och snodde rosenbladen på bordet i foajén och kastade dom över mig..gulligt!
Jag, Mackan och Johan körde "Saturday night fever" dansen uppe i köket
Andra Mackan fick leka utkastare när jag fick ofrivilliga beundrare utifrån

Och jag ska jobba i 6 timmar till. Jag har en känsla av att detta blir en bra natt.

Sitter just nu och diggar "Don't blame it on sunshine" Na na na... :)

Hoppas att Ni har en lika bra lördag som jag!

Uppåt!

Det börjar nog vända..Vi ska inte ropa hej än..Men det börjar kännas bättre.
Det tar på krafterna att vara bitter..O jag är ingen bitter människa!

Käkade frukost med Evaaa imorse, hoppade i säng och sov i sju timmar (nästan i streck). Upp, ringde Foffidoo som var totalt väck och yrade massor. Slängde på mig sommarkjolen (sooolen sken!!!) och sprang ner till mamma. Väl där; på med träningskläderna och ner på gymet. Sprang en bra runda på löpbandet och är riktigt nöjd mig själv! På måndag ökar vi tiden gott folk, bättre kan jag!
Hem till modern igen, in i duschen och blev sen serverad en pastasallad och knäckebröd till det, nice! Plattade hår och gjorde mig snygg (inte alls svårt en dag som denna) och begav mig till jobb.

Väl här har jag kramats med mina pojkar ("Emil" och Mackan), diskuterat jogging/springning med Fredrik och pratat skit om poliser med Mackan (annan Mackan) :P
Har dessutom jobbat..satt lite i hissen med en del grejor innan men Sandra fixar :)

Kort sagt: Har konstaterat att det här med bitterhet lägger vi ner idag..och förhoppningsviss ett tag framöver. Det som händer, händer. Inget jag kan göra åt det i alla fall.

Storebror och svägerska är hemma igen, nice :) Så imorgon försvinner mina husdjur igen. Fan..har en lägenhet som är i sttooooort behov av städning. Men de hinner jag inte imorrn.

Hamstrarna ska hämtas, tränas ska det (rygg, ben och biceps imorgon!) Sen middag och sen fika med Mattias i Lund! Mys!

Tjipp Tjipp!

Dagens

Väduren


Det här är ingen flirtig sommarmånad för dig. Antingen handlar det om allvarliga kärleksfrågor och stora beslut, i synnerhet efter den åttonde, eller också väljer du helt enkelt att satsa på andra saker. För dig som är singel blir augusti därför en månad fylld av sport och nöjen, nya vänner och antagligen också en rolig resa. Men kärleken får vänta. Du längtar efter djup och sammanhang, ytliga kontakter ger dig helt enkelt inget utom bekymmer nu under sensommaren.
Bästa chansen: Oxe, Tvilling.
Bästa stället: På dansgolvet.
Bästa datumen: 30-31/8.



Oj??? Läskigt!

Schulmania..

Jag har nog det.. Jag är beroende, lätt!
Skrattar dock extramycke åt ett inlägg som gjordes av Calle igår. Haha..Ojdå..Ajdå :P

Har kommit fram till en bra grej idag..Killen med bullarna är inte bara snygg, han är trevlig också.
Nice..And we like it!
Om en timme sitter jag nästan på tåget. Hem till frulle med Evova :P Sen ska hon flytta in i lägenhet.. Finally är vi grannar babe! O Sandra..hon ska sova.

Känns som att de börjar släppa lite i ögat också..Shit..i detta tempot som allt går åt rätt håll skulle man kunna tro att jag har en mille på kontot och ligger på playan i Karibien..om tjaa..vad ska vi säga..en vecka kanske?

Man borde kanske skrapa en triss? :P

Varför? Därför!

Klockan e fyra...o de e dags att gå hem... I wish! Under tiden nynnar jag lite på "Dunka mig gul & blå"

Mitt öga vill inte vara vaket...Ja mitt ÖGA..inte mina ögON... Som vi diskuterade innan, det hade verkligen varit grymt bra om man hade kunnat sova med halva kroppen, och jobba som vanligt med andra halvan..Tänk va sjukt utvilad man borde vara då? Eller? ;)
I alla fall....det gör ont fortfarande och jag har lovat Eva att uppsöka Mr Lovedoctor..(eller nähe..var det bara den vanliga läkaren?) om det inte har gått över till måndag. Hon ville först idag (fredag) men efter att jag snällt (hrm..typ) förklarat för henne att idag finns det inget som ska störa min skönhetssömn så gav hon med sig. Tack tack.
Tror nämligen att de hade blivit synd om den läkare som skulle kolla upp det annars.. En trött och kinkig sandra står nog längst ner på allas önskelista...Till och med mammas faktiskt.. Haha.

Har faktiskt funderat lite på det här med svacka inatt. Är nog inte så konstigt egentligen. Är bara så galet trött precis hela tiden. Har inte haft en ordentlig semester sen jag var 19..Nu har jag liksom passerat 20 med två år.. Har inte varit iväg nånstans sen dess heller.. Sola & bada har alltid varit min grej, finns inte mycke som gör mig gladare eller mer nöjd.. O mycke sånt har de knappast blivit sen Rhodos den sommaren (den semestern var btw en katastrof med en dåre som jagade oss, poliser m.m)
Tror fan knappt jag har haft en ordentligt bränna dom sista två åren. Blä!

Hade hoppats på att denna sommaren skulle vara så bra som en svensk sommar faktiskt kan vara. Med tanke på att man är "ledig" varannan vecka så hade det ju varit det ulitmata sättet att vila upp sig på..en bra bok på en handduk vid beachen. Men nejdå. Rekord i regn ska vi minsann sätta.
Blir en sjukt lång höst. Kommer o behöva ljusterapi in i december nästa år om jag inte ska hoppa från en bro..

Nej fy fan vad jag gnäller...blir ju trött på mig själv.
Jag lovar att jag ska bli på bättre humör snart!
Tänker börja med att inte planera en enda grej inför nästa vecka. Har två saker, förutom träningen, som jag ska göra. Fika med Andy på måndag och mysa med Maggis på onsdag. Förutom det..nada!
Ska ta mig tid att läsa ut den förbannade Liza Marklund boken som jag började på i..hmm var det maj kanske? Sen ska jag kramas massor med min soffa..och umgås med mig själv!

Veckan efter det jobbar jag bara fem dagar..och sen är jag ledig i nio :) Nice!

SE!! Jag gjorde en smiley ;)<---EN TILL!

Jag säger ju det...de varar inte länge.. Men ibland är det ordentligt.. fast det kanske man har rätt till?

Nu gott folk..Två och en halv timme kvar. En nattrunda, bära upp lite disk och tidningar.
Sen..SÄNGEN!

Har ni förresten lagt märke till att det är mörkt kl 22 om kvällarna? Bara det är väl ett sjukt bra skäl till att bli deprimerad?!
Dagens I-lands problem..."Det blir mörkt kl 10...bla bla"

Jaja, har man inget annat att gnälla över så..



Kan ju åtminstone försöka pigga upp med lite "Sommarbilder"

1. Festivalsommar..Middag inomhus..men kul för det!
2. Fyllemat på HÖG nivå..Kex och ost ;)
3. Cider på hamnpaviljongen en onsdag är aldrig fel!
4. Att spontanposera med tre nakna män är heller aldrig fel!
5. Myspys med räkor, vin, frukt, kex och ost en onsdag med mammsen
6. Festival 2006...We are family ;)
7. Tvspelsturnering i brassestolar borde införas som national-aktivitet! (Glöm inte drinkarna)
8. Sooofiero är ett måste..kallt var de..men vafan ;)
9. Helsingör..DÅ hade jag fortfarande hopp om en varm sommar (attans)
10. Nice tapet.. Fan vilken dag vi hade :P
11. Liseberg 2006...Mina grisar båda två :)
12. Minst sagt deprimerande sommarfest..lägg märke till polsk champagne, torr baguette, COOP potatissallad..o missa inte vattenpölen allt står i..
13. Midsommarfirande när det är som bäst, vi överdrev INTE
14. Det var tider det.. Hrm..
15. Mina underbara Frank Dandy flip-flops. Ni ska få komma ut nästa sommar, promise!
16. Förra sommaren jobbade vi, men vi fick åtminstone liiite sol :)

Jag är kär!

Mina underbara grabbar i köket.. Vad skulle jag göra utan er?

Man kommer till jobb..Kan utan tvekan säga att jag aldrig någonsin har varit så trött som jag är ikväll. Mitt öga sprängvärker, jag har kasst samvete över att det inte blev någon träning, hela kroppen skriker sömn och efter en låång promenad med Eva innan jobb kunde vi bara konstatera att vi har fan alla anledningar att va förbannade på världen för tillfället.

Inte ett skit fungerar.
Jobb? Mja..svinigt trött o har kommit in i "Då vaknar vi...en powernap...o så vaknar vi" igen. Mög.
Lägenhet? Jo men hej du! Är de nåt som går fort när de gäller ***Brogripen? Icke!
Förhållande? Låt mig skratta...Ha...Ha..Ha... Skjut mig.
Vänner? Hm..dom finns men inte fan finns tiden till att umgås längre. En spontan eftermiddagsfika har man inte existerat i mitt liv på tre månader. Nej..Kalendern för ens lediga vecka är full sen två veckor tillbaka. Jävla skit.

Träningen känns visserligen ok. Eller..för att låta som en äcklig pessimist (Fast hellre det än äckligt hurtig) så funkar väl inte de mer än i ett par veckor heller.

I alla fall..
Kom till jobb med detta uuuuunderbara humör. Möts av en "Emil" som ger mig en megakram och håller på att välta hela diskrummet på köpet..
Går in och byter om och möts av Min Mackan som yrar nåt om att han ska jobba natten istället för mig för att göra mig glad.
Sen dess har dom fixat desserter åt mig, stått här nere och knaprat läkerol, pratat om utsikter (Hrm) och verkligen förklarat hur kul vi ska ha i helgen eftersom det är vi tre som jobbar.

Nu har dom gått hem...Men mitt humör är lite bättre.

Fan vad jag hatar att va på kasst humör...det är inte alls likt mig :(
Det vet ju alla som känner mig... MUÄH! Svackor är inge kul :(

"O så vill jag inte se dig här igen"

No sir...eller mam?
Inte min plan heller.

Vårt mission gick i alla fall bra, jag fick en Tapas10.
Hah..Så kan man också se det.

Jag tyckte i alla fall att vi var sjukt roliga där vi satt...Dock verkade inte grabbarna som satt omkring oss tycka att vi var lika underhållande. Wonder why? :P

Träffade Evas mamma när vi var på väg upp till mig igen för frukost. Eva fällde nån kommentar om att "Nä vi går upp till oss"
Varpå Evas mamma säger "Naw..det är ju det jag säger, det är min svärdotter, ni är nästan sambos"
Hon är go hon..svärmor ;)

o Pappa: Nej..Jag ska inte köpa jackan. Den är lila. Sjukt snygg...men lila. Kul om lila är en sjukt ful färg nästa år :S Då känns 3500 lite utkastat.
Men en ordentlig vinterjacka ska de iaf bli. Blir väl en svart...småtrist men de funkar i ett par år. Aja, den som lever får se. Först och främst ska vi boka biljetter till Sthlm...och spara pengar till Hotellet och shopping och nöje där..Bah!

Näe..Nu ska jag hoppa in i duschen. Fick skjuta på träningen till imorgon eftersom jag sov liiite länge. Så de blir dusch o lite mat nu..sen ere dags igen.
Jaja, det blir lugnt i alla fall, bara en sån sak.

Skrattretande samtalmed Gud i morse...Tur att du och jag är så perfekta som vi är ;) haha!

Ha're


image103


Jag vill ha!!

Stövlar...mums! Finns det något roligare med hösten egentligen? Förutom det självklara med en filt, en bra film eller en bra bok?
Stövlar förgyller hela grejen ;)
Ska bli en ny jacka till vintern också, måste ha en ordentlig i år. Höll på o frysa ihjäl vintern som gick. Hittat en skitsnygg Peak Performance jacka... Dock går den lös på 3500 spänn.
Sådär kul. Men om man räknar att man har den i i alla fall två säsonger..Men ändå 1750:- kr för en vinter är rätt saftigt...eller? Hmm..tål att tänka på. Den är verkligen helt underbar!

Känns som att mitt öga ska trilla ut ur huvudet. Börjar bli förbannat kämpigt. Började när jag var på väg hit med ett ömt ögonlock. Nu sprängvärker det i hela vänstra ögat. Aj ;(
Är så grymt irriterande när man har ont någonstans i huvudet eller runt omkring, går inte att ignorera liksom :(
Muähh! Kanske skulle behöva lite vila bara?
Håll tummarna för att det är så enkelt.

Dock dröjer det många timmar än.. Först ska jag hem. Stoppa i en omgång tvätt. Iväg med Eva (som sagt - mission it is) sen ska tvätten torka och under tiden ska vi knapra i oss en ordentligt frukost. Sen är det äntligen dags för sängen..När tvätten är hämtad alltså. Ska bli alldeles sjukt underbart att krypa ner under täcket idag. Känns som att det var alldeles för många timmar sen.
Sen är det ju dags för träning på kvällen. Och middag. Sen jobb igen.
På fredag ska jag sova. INGEN ska störa mig på fredag. Ingen tvätt, ingen träning, inga mission's..Nada. Ska hem och äta frukost och sen bara sova bort precis hela dagen. Eller åtminstone fördriva hela dagen i sängen. Underbart ska det bli.

Sen är det helt plötsligt bara tre nätter kvar igen.  Har sagt det förut och jag säger det igen, galet hur fort tiden går emellanåt...eller mest hela tiden som det känns just nu iofs..Hm..

Nej..åter till jobbet.

"Det är en klassiker"

Eva min Eva...du är inte klok!
Nu är det konstaterat.
Mycke saker kan vara en klassiker...Men saker inne på Apoteket (oavsett vad det är) är INTE klassiker :P
Min pappskalle till gumma ;)

Har ju som sagt varit på mission idag..Tyvärr fungerade det mindrebra då halva Helsingborg skulle på samma mission..Hur jävla friskt det nu är? Så vi ska upprepa detta mission imorgon..08,45 :P
Fick dock gjort annat... Som jag senare fick mig en totalt omotiverad utskällning för. Jag förstår verkligen ingenting.
Och allvarligt talat...Det här med att inte förstå något börjar gå mig sjukt mycke på nerverna. Så jag lägger ner.
Jag tänker inte försöka förstå.

Vaknade och fick kasta i mig en banan och springa ner på gymet. Shit pommes vad vi tränade. Det är ju tung vecka denna..denna och två till rättare sagt. Så tungt it is. Körde bröst, triceps och axlar. Tre övningar på varje.. och tungt. Aj Aj vad det kommer att kännas imorgon. Men nice!
Ska träna imorrn kväll också. Då blir kondition, Tjohej!

Mackan min underbara Mackan har stått här o snackat skit i väntan på hans tåg ikväll. Måste verkligen gå ut med jobb innan han flyttar till England.. Fan vad jag kommer att sakna honom :(

Snart gått tre timmar, redan. Galet vad mycke fortare dom första timmarna går när man har sällskap i huset igen. Härligt :D
O i helgen är det fullt hus, det har jag faktiskt saknat!! Ska bli riktigt skoj!

Näe..sov gott era plommonskaft :D

Aggressiv

Nu är det dags igen.

Förbannade hyresvärd.
Satt och funderade på min lägenhet. Man blev lovad..
"Vi fixar"
"Vi ringer"
"Vi bokar en tid" och "Vi ska kolla på det"

Jodu. Eller inte.

Satte mig ner och skrev ett låååångt mail precis. Hoppas jag inte blir utkastad på köpet :S
Haha. Men de kan dom gott höra. Nu vill jag ha ut min jävla bänkdiskmaskin som inte fungerar. Jag vill ha målat i vardagsrummet och att sprickorna i taket ska fixas. Jag vill ha minst två nycklar till till lägenheten. OCH jag vill ha svar på hur vi gör med golven. Tyckte att jag (eller egentligen pappa) var trevlig och tillmötesgående där..Vafan får man för det? Inte ens ett jävla svar.

Fan vad jag stör mig!
Idioter!

O där sneade Sandra igen ja.
Ovanligt.

Beslut.

Yes.
Klart....O jag mår mycke bättre! Sen får vi väl se vart de leder :)
Man märker helt enkelt!

Nu ska min blogg bli trevlig igen!
Har en riktigt bra natt. Mina grabbar i restaurangen är tillbaka igen! :) För att inte tala om älskling1 och älskling2 i köket :) Bara det gjorde mig sjukt nöjd när jag kom hit.

Har dessutom lite att göra, månadsavslut vettni, finfina grejor :) Haha! Låter väl iofs lite dumt när jag säger att det är något att göra, om en månad när allt drar igång för fullt är det ju knappast något att göra..haha! Ähe nu är det i alla fall :)

Har skrattat ihjäl mig åt Eva idag...eller nej. Jag och Eva har skrattat halvt ihjäl oss åt mig.
"Hahahah....*paus* hahahaha...hade det inte..hahah varit sjukt kul..haha eller nej...inte sjukt kul...hahaha men jooo SJUKT kul om man hade....hahahaha gjort såhär...hahahaha"

Öh? Som sagt...vi har vårt mission imorgon..Eller efter dagens konstaterande har vi två misson imorgon. Bara en sån sak.

Har pratat med Maggis idag också. Underbart! Nästa onsdag är det du och jag babe! :) Ska bli riktigt roligt!

Nu sitter ju jag då här och börjar bli galet mätt..Delikatesstallrik. Gott, för nu var det ju faktiskt ett tag sedan. Men hjälp vad märktigt det är..O jag som inte skulle äta så mycket på nätterna. Ojdå..Ajdå..

Fick sms av KusinVitamin idag. Han tyckte det var himla trevligt i lördags, mer sånt ;) Yes, klart det blir. Men som sagt...två månader är vita för mig nu. Avgiftning ;) Usch nej, så kanske man inte ska säga? :P

Nepp...Motionera i trappor ska hon göra nu minsann!

Hoppas ni sover gott där hemma!

RSS 2.0