One

Jaha, så har ännu en dag snart passerat då. Det enda som är negativt med att vara ledig, att dagarna går så förbannat fort..Känns som att man aldrig riktigt hinner njuta.

Var ju nere på stan med mamma. Härligt med fint väder och lite shopping. Blev nya skor till jobb och tröjan som ni ser på bilden nedan. Skorna är riktigt snygga!! Såna man kan tänka sig att gå ut i också..hm.. Får la se till hösten med en snygg kjol kanske?
Blev en glass i solen också..Underbart att bara sitta och njuta av värmen och titta på folk. Hem till hennes balkong och en kopp kaffe där.

Hem efter att ha hjälpt henne ner med den gamla TV'n...Shit!! Superträningsvärk i benen och en otymplig mongotung skitstor TV..Ja.. Ni fattar grejen. Aj och pust. Men ner kom den ;) Kvinnor kan!!!
Slängde mig på soffan här hemma och glodde på ett gammalt Vänner avsnitt..somnade..vaknade..somnade och vaknade igen...

Har precis ätit två toast och en mugg oboy till det...mums. Ska väl börja bege mig ner på stan om en timme eller nåt. Ska ju möta Eva när hon slutar jobba... Tycker inte att hon ska gå ensam genom stan nu.. O japp, jag inser att jag går ensam när jag går ner...Men jag är Sandra..som snear på allt och alla med jämna mellanrum ;) Hade inte velat ge mig på mig..Eh? ;)

Hoppas ni har en bra kväll...Ska kolla över favoritbloggarna nu och sen börja göra mig i ordning..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0