Familjehelg

Nersjunken i soffan med en stor mugg te. Älskling duschar.. Stackarn ska iväg tidigt tidigt imorrn...dom ska samlas redan halv åtta..Inte ett dugg avundsjuk om jag ska vara ärlig :P haha.
Ska sova vidare sött jag... och stryka hans skjorta under dagen... Sånt som jag aldrig trodde att jag skulle uppskatta.. Men nu gör jag det gärna...

Varit hos hans föräldrar precis och ätit och druckit kaffe ;) Mys!

På söndag kommer bror och svägerska och mamma hit och äter och går på juskyltning :) En riktigt familjehelg för vår del med andra ord :)

Kan inte riktigt släppa det här med Sydamerika om typ ett år. Hade varit den perfekta planen.. Men först är det Gbg och sen Paris :) Can't wait! :)

image451  image452

I've been wrong, but now I'm right

Hej hopp!
Fredag idag va? :) O vi har inte gjort ett dugg som kan kallas vettigt...eller ja lite kanske?
Kollat resa inför 2009... Två månader i Sydamerika låter väl helt ok eller? Hittat en rutt som vi är lite småsugna på..Om man lägger till Brasilien ;) Jaja, blir till att börja spara pengar efter jul, det är en sak som är säkert.

Bokade hotell i Gbg igår. Så den 15-16 December befinner vi oss där. Den 17:e ska vi på Wallmans med jobb.. Vilken "helg"!

Har ni förresten sett min julblogg? Haha första december ska minsann firas här ;) Hehe.
Nicco var viss impad av min teknik :P Haha... min tekniska knäppboll!

Nu ska vi snart ut på Väla..När Nicco har sneat klart på en av mina kökstolar som han försöker skruva ihop..
"Jag har ett jävla humör men det ska mycke till"
MYTOMAN :P

Näe..ska bädda sängen nu.. JA vi är liiiite slöa idag ;) Men det har v förtjänat!

I väntans tider

Haha det var ju också en rubrik.

Ni ser ju i inlägget nedan vad jag har pysslat med... Inte det här med att konstatera att det finns en man i huset då alltså.. Haha men jul i badrummet.. till exempel. Rätt mycke jul i hela lägenheten nu faktiskt.. Eller i alla fall adventsfint!

Har inhandlat köksbord idag..blev lite dyrare än vad jag hade råd med nu egentligen...Men jaja. Bordet är uppsatt och jag älskar det! Blev ett svart barbord med svarta barstolar...monterat på min ursnygga röda vägg ;) haha! Jag får äntligen det svart och röda kök jag alltid har velat ha! :)

Strukit julgardiner till kök och vardagsrum och hängt upp dessa.. Syns inte alls att dom är strukna..och det stör mig.. Men jaja då.. vill dom inte samarbeta tänker inte jag tvinga dom!
Ljusstakar och/eller stjärnor i alla fönster.

Julfint i badrum.. (haha) bytte ut rosa badrumsmatta och rosa handdukar mot röda.. Så nu är det rött och grått istället :) Mys!

Dammsugt.. och dammat av efter allt slipande och borrande.

Slängt gammalt köksbord och två miljoner kartonger m.m..

Varit och handlat frukost till imorgon.

O nu precis tänt en massa levande ljus överallt i hela lägenheten och väntar på att Nicco ska komma hem :)
Vardagslyx! Dels att ha en massa tända ljus överallt och dels att få hem en helt underbar kille..som bara är MIN! :) Lycka!


Förresten..jag vet att det finns ett par stycken som stör sig lite nu.. På att vi träffas igen.. Men lev med det! Jag trivs, det är mitt val och vi har det helt perfekt! Han är ingen ersättning för någon annan och det samma gäller för mig. Vet att rätt så många läser denna bloggen, därför jag väljer att skriva det här.. Det fungerar tydligen inte när jag säger det..


  

Risken finns väl att jag blir mindre omtyckt som lägger ut dessa bilderna ;) haha men jag tycker om dom. Puss heting ;)

bevisen på att man har en man i huset ;). Haha!

DSC00062.JPG
bevisen på att man har en man i huset ;). Haha!

jul i badrummet ;)

DSC00061.JPG
jul i badrummet ;)

Egentligen inte tid..

Med att blogga just nu..
Är hemma idag...chefen tyckte inte att jag var välkommen på jobb då jag förmodligen såg för jävlig ut igår med feber, huvudvärk och mongo-hosta. Men ja.. Mår faktiskt lite bättre idag, dock beror det säkert på att jag fick sova massa mer timmar än om jag skulle ha gått upp kl 5!

Stryker gardiner för fullt. Vardagsrummet börjar ta sig. Målet är att här ska vara lagom advents-pyntat när Nicco kommer hem ikväll :).
Mitt vardagsrum JA :) SHIT vad underbart det är...ser lite ut som att roomservice har varit och stylat.. ÄLSKAR min tapet! TACK papps och Nicco!!! Ni är som sagt bäst!

På tal om papps så ska han och jag susa ut till IKEA idag och handla köksbord till mig...
Så jag tror minsann att jag ska sätta lite fart med gardinerna till köket nu och sen stryka lite förbannade vita skjortor. Hade ju tvätt igår när jag kom hem. Så har tre omgångars tvätt stående på golvet i min klädkammare. Tror nog att jag snällt får ta mig i kragen idag och hänga upp de.. Jaja, de går rätt snabbt när man väl sätter fart. Löser sig alltid!

Nu mot mitt varma strykjärn ;)

o kolla min vägg..

DSC00055.JPG
o kolla min vägg..

världens bästa målar till mig ;)

DSC00054.JPG
världens bästa målar till mig ;)

titta vad man hittar i telefonen så här på morgonen ;)

DSC00043.JPG
titta vad man hittar i telefonen så här på morgonen ;)

Sex-trakassera en fönsterputsare?

Det är ungefär det som jag och mina fjällor på jobb har ägnat oss åt idag.. Totala anfall.
Lina var och juldekorerade en massa i huset... Med andra ord är mistlarna i restaurange upphängda nu.. O inte är det några små mistlar ;) Täcker halva taket... Dom tappade en gren på vägen så den fick jag av Lina.. Och givetvis ska Sandra jävlas. Hängde upp den på ett ställe där i stort sett alla ställer sig i repan ;) Mohaha :D Blivit många goda skratt idag...Åt bland annat fönsterputsaren! ;)

Gick hem en timme tidigare idag...Hade Niagarafallen pga förkylningen och kände mig sådär trevlig när jag var tvungen att springa och snyta mig mitt i alla utcheck..Kul sånt. Jag har inte tid för fan! Vilken åder i min kropp har INTE fattat att jag INTE har tid? Eller så är det väl precis därför man blir sjuk.. stressad, kallt ute och lite för mycke jobb på sista tiden. Aja.. Sånt e livet..

Här hemma börjar det bli vitt istället för "gult" i vardagsrummet. Imorgon ska tydligen tapeterna upp. Världens bästa pappa och världens bästa Nicco ska hjälpas åt... Ni är bäst :)

Sitter i soffan med en stor mugg te nu och nässprayen i högsta hugg. Ska titta lite på DH och sen kommer jag att slockna. Måste dock vakna och släppa in Nicco lite senare.. men det löser sig det med..

Isch helt slut. Och över 70 utcheck imorgon.. PALLAR INTE!
Men måste nog är jag rädd för..

Löser sig det med, snart tre dagars ledigt i alla fall!

Sleep well :)

En och en halv timme to go.

Märks det att jag är trött idag?
Har väl inte skrivit två bloggar på ett dagpass sen jag började på dagtid igen? Nej tror inte de va?
Men ja..det viktigaste och allt som måste vara klart är klart... Jag vill sova. Trist bara att jag hinner sova i fem timmar. Hemma kl 00 och sen måste jag upp 05 igen. Ni vet det här med att man ska sova mycket när man är sjuk? Inte här inte..Haha!

Strunt i det. Jobbar faktiskt bara fyra dagar denna veckan och sen är jag ledig i tre! Blir vila, vila och åter vila till helgen. Har nog lovat Åse att följa med till Tingvalla på lördag men som det ser ut nu blir det julpyntande och sen sömn i soffan istället. Vi får se. Ska inte gå in för nåt i förskott!
Vi får la se.

Söndagen ska spenderas med la familja. Höll på att glömma det..men ibland knackar någon i bakhuvudet. Blir julskyltning och tobleronefondue...Fast om Nicco får sin vilja igenom blir det middag också.. Får se om jag kanske har fått upp mitt nya köksbord tills dess också.
Ska faktiskt kolla IKEA lite snabbt när jag har räknat kassan här.. Har iaf bestämt mig för ett barbord. Efter många om och men kom vi fram till att det nog passar bäst i alla fall, och jag kommer att få massor med yta vär vi blir av med det stora bordet. I like!

Nu mot kassan!

Brand, bokning och förkylning.

Kan livet bli bättre? Eh ja!

Jag och Nicco kom hem från brorsan igår.. Luktade bränt i köket och kom rök från köksskåpen, not so nice att upptäcka en söndagskväll. Brann inte hos oss så vi började undra om någon förvirrad granne hade lämnat ljusen eller nåt... Så verkade det inte heller va.. Brandkåren kom....Styrkeledare..Sjukt manligt yrke, med andra ord något jag borde bli? Haha ;)
Inga kex...men det var jag inte ledsen över.. Har ett eget kex ;) Eva :P HAHA! Nu var jag sjukt rolig :P

Trodde ju inte att jag skulle somna med tanke på att det fortfarande luktade brandrök i lägenheten och att dom aldrig konstaterade vad det var...Men lyckades slockna totalt..Måste bero på sällskapet! :)
Vaknade när han gick i morse och somnade fint om i tre timmar.. Och vaknade givetvis superförkyld. Ont i halsen, feber och täppt i näsan. Nice?

Käkade plätt-frukost med pärlan och fixade till mig. Sen har jag suttit på bokningen och snörvlat mig igenom massa papper. Nu står jag på jobb. Överfullt med bokningar, resten har jag faktiskt koll på. Så när jag har lagt in dom och räknat kassan ska jag försöka andas lite. Får ta tag i alla papper imorgon när jag har annat folk här.

Myspyskväll med pärlan imorrn med. Ska käka middag och glo på DH ihop. Innan dess lär jag nog behöva sova ett par timmar dock.. Fast pappa kommer att va hos mig och trixa med tapeter som man vet aldrig..

Incheck på gång här... Hoppas alla har en bra kväll!

då kör vi med vår frukost igen ;)

DSC00051.JPG
då kör vi med vår frukost igen ;)

gud va snygg vägg man ligger inne med..

DSC00049.JPG
gud va snygg vägg man ligger inne med..

Singstar äger ;)

DSC00047.JPG
Singstar äger ;)

Duktig tjej!

Idag är en sån dag då jag har lyckats.
Jag har visserligen högar kvar, men Petter jobbar i eftermiddag och får nog lyfta bort lite från min hörna :) Tror jag kan muta honom med kaffe sen :)
Har i alla fall lycktats skriva om en miljon fakturor, leka detektiv med nån konstig gäst, checka ut alla och ta hand om en bokningskanal. Ibland är det magiskt vad det går.

På tal om magiskt så fattar jag inte hur jag kan vara så trött som jag är nu. Sinnes! Pallar knappt hålla ögonen öppna..Hur ska det då gå ikväll? Jaja, ska snart trycka i mig lite mat här och sen sätta fart med det sista som jag hinner, timmarna springer iväg när man har mycket!

På tal om mycket så är det massa planer på gång just nu! En weekend i Göteborg var det tal om.. Låter väl helt ok? ;)
Nyår är planerat... Paaaaarty! :)
O sen Maj...Jag ser fram emot Maj.. På en hel massa sätt :)

Näee...nu har jag försökt skriva denna bloggen i en halvtimme och blivit konstant avbruten, I give up!

Ha en nice eftermiddag!

Morgonstunder..

Landat på jobb igen. Snart varit här en timme dessutom.
Har massvis att göra under dagen, hoppas verkligen att jag hinner ikapp. Men det ska jag nog fixa.. I hope so i alla fall. Orkar inte stå med allt på måndag! Sak dessutom sitta på bokningen ett par timmar på måndag så jag lär ju ha mitt på det torra i alla fall!

Skulle ju börja med vardagsrummet igår. Blev inte riktigt som vi tänkt oss. Hittade inte tapeterna som jag från början ville ha...Tur det för när vi begav oss till Bergåse för att kolla hittade jag drömtapeten..Dock kommer inte denna in förrän på tisdag. Så imorgon ska vi sätta fart med lite spackling och grundfärg...Sen får vi la se vad och när saker blir gjorda i veckan..

Blev i alla fall en mysig fredagskväll med hamburgare, klyftpotatis och bananer med choklad i....till det vaniljglass såklart :) Perfekt fredag!
Släpade dessutom fram mina julsaker för att visa Nicco att jag inte skojade...Tror inte han har hämtat sig från chocken än :) Haha!
Skitjobbigt att gå upp fem i morse. Sov nog som allra bäst precis då.
Men men.. Ikväll är det partaj och sen ska jag hem till en varm säng och nanna i en massa timmar innan det är dags att sätta fart.

Näe....nu måste jag nog jobba lite. Redan minskat högen med sju papper iofs.. Bara en sån sak borde vara guld värd ;) jaja...Åter till fakturor och annat gojs!

Ha en superhelg :)

Hur många sätt?

Hur många sätt kan man dricka en irish coffee på?
Vi har lite alternativ:

   

TACK för en helt perfekt dag och kväll!

Big girl...?

Sådär ja :)

Mitt sovrum är grymt nice nu! Har med hjälp av Nicco burit möbler halva eftermiddagen. Så nu är iaf sovrummet klart. Ska bara hitta en grym spegel så är vi hemma sen ;)

Vardagsrummet ser ut som ett krig. Men skit i de. Ska ju börja fixa där imorgon så de löser sig! Tror denna julen kommer att bli grym. Färdig lägenhet och massa mys :)

Blev en superkväll igår!  Kom hem från jobb och däckade i sängen ett par timmar, sen blev det vin, mat och massa snack. Sen kan man nog lugnt säga att vi däckade. Haha.
Vaknade kvart i elva "i morse". Blev frukost vid tolv och sen möbelbärning som sagt.
Varit ute hos pappa och lämnat en matta på tvätt...har själv ett par maskiner som går nu.

Sååå..ska engagera mig och platta håret nu. Sen har jag minsann blivit utbjuden ;)
Blir mexikansk fondue på Oasen.. Vilken pärla ;)

Då vi inte pallade fixa marrängsviss igår så blir det de hemma sen. O sen ska jag nanna kudden...Upp fem imorrn, jihaaa.. :P Haha
Men på lördag är det fest...O min babe ska med :) Nice! Äntligen dags och mysa ihop igen. Så jag och mina favvopinglor (babe och B1) ska sjunga singstar och dricka sprit..Tror inte livet blir mycket bättre än vad det är just nu :)

Bröllop i Välluvs kyrka funkar väl? :) HAHA

 

Favoriter i repris? ;)

Vilken ångestkväll!

HJÄLP???
Borde egentligen jobba istället för att stå här men behöver en andpaus från alla miljoners miljoner papper som bara strömmar in. Bokningar, fax, incheck och en hel massa annat som måste fixas.
Har upp över huvudet att göra!

Kan nog ärligt säga att jag aldrig har varit med om en kväll som har gått snabbare än denna. O jag som har stått och sagt att kvällar är lugna och sköna. Hej du!

Har haft en riktigt bra dag i alla fall. Upp för att tvätta..tvättiden var i förrgår. Pappskalle Sandra!!! Sällan jag lyckas med nåt sånt? Nu funderar jag på att sno pappsens tvättmaskin ett par timmar på torsdag...Får jag det? :)
I alla fall..vi gick ner till mamms och käkade frulle och slappade i ett par timmar. Målaren har ju satt bo hos mig så där vill jag inte vara...isch!
Jobbar ju som sagt kvällen nu.. o morgon imorrn, sen är jag ledig på torsdag.

Morgonpass på fredag, sen hem och börja måla och spackla det som ska bli fondväggen i vardagsrummet.
På lördag är det morgonpass och sen singstar i Veberöd...Därefter lite drinkar på Grand och sen hem till sängen. På söndag ska vardagsrummet bli fääärdigt och sen är det julskyltning på Råå med la famillia och "den där" som min kära bror hotade med att jaga med hagelgevär? Tror han skojade men.. :P Haha!

NU måste jag återgå!

Tjillevippen!

Kvällen

O så blev klockan alltså 23.. Fan vad tiden springer iväg.. Som vanligt.
Men men..

Kom hem från jobb och var svintrött.. (Ja, SVINtrött :P). Gjorde två varma mackor och sen kom mami.. Flyttade runt alla möbler så nu bor jag i vardagsrummet i tre dagar. Taket i vardagsrummet blev i alla fall riktigt bra. Nu är det sovrummet kvar. På fredag och söndag ska det målas och tapetseras i vardagsrummet. Blir klar lagom till adventspyntet ska upp :) We like!
Var i alla fall galet tunga möbler. Isch. Inte alls nice. Men nu står skiten i vardagsrummet i alla fall :)

Gck ner till mamms och käkade lite och höll på att somna på soffan. Så fick bli en prommis till OJ och sen hem.
Har precis installerat mobilens tillbehör i datorn och fört över lite musik. Saknar musiken på tåget ju!
Nu ska jag bara lära mig hur superkameran funkar.

Nu sitter vi framför Seinfeld.. Eller ligger...sängen står ju där soffan borde stå..suck.
Har druckit te och käkat clementiner.
Nu är det nyttoveckor!

Sov gott <3




En fattigare? En rikare?

Okey, nu är det dags att uppdatera här. Hjälp vad dålig jag har varit på det på sista tiden!
Men som ni säkert har förstått har jobb tagit stort sett all tid som jag är vaken. 16 övertidstimmar förra veckan. Hoppla hej. Det är två dagars ledigt...eller 8 timmar ledigt och 8 timmar extra lön. Beror påhur man väljer att se det.

Helgen var NICE! Fredagskvällen spenderades i sängen framför tv'n (allt ser ju för jävligt ut här hemma eftersom målaren håller på med taket). Godis, chips och ramlösa :) mumma!

Lördagen bar det av till Lund. Mötte upp B1 och sen ut på linero (se bilden nedan). Drack ett par cider och var allmänt tjejiga med smink och plattång. Åkte buss ner till centrum, tåg till Malmö och buss ut till Johan. Där nånstans försvann min mobil. Min lilla bebis var borta när jag kom till Johan och jag fattar verkligen inte hur jag lyckades. Är det något jag kollar om jag har så är det telefonen, alltid! Som sagt, hade det här varit 8 timmar senare när vi var på väg hem från KB hade jag NÄSTAn kunnat förstå det med tanke på vårt tillstånd då...men halv åtta på kvällen? Mysterium!

Vi hade i alla fall kul hos Johan. Spelade "sex booze and rock and roll". Tjejer mot killar..shit med stryk som dom fick ;) haha!
Stack ner på stan först vid halv ett.. Shakade på KB..Hade mer eller mindre spännande händelser... Fick nästan spel på Gurra som limmar värre än fan när han har druckit.. och musiken var usel. Men jaja, vi hade skoj i alla fall. Sneade på en bartender som höll på att att ge mig mintuu när jag ville ha en lakris-shot.. Insåg lite för sent att det stod "mintuu-black" på flaskan..haha! Ops.. :P

Jaja, har ny telefon nu, men samma nummer. Så TOBBE: här har du skälet till min tystnad, jag har inte ditt nummer :(. Hör av er gott folk!

Nu ska jag glo på Cityakuten!
By the way...Min nya telefon är kung..och värd sina fem tusenlappar... Fem megamixelkamera ;) I like it a lot. O japp..jag är prylbög när det gäller telefoner, jag är väl medveten om det!

:)

nu är det cider o presentinslagning som gäller ;). Skål på er!

DSC00783.JPG
nu är det cider o presentinslagning som gäller ;). Skål på er!

Förlåt för kass uppdatering men här får ni en bild på vår fruk

DSC00782.JPG
Förlåt för kass uppdatering men här får ni en bild på vår frukost iaf ;)

Ett kex som smular när pojkarna står på rad?

Igår hade jag min absolut bästa dag på jobb någonsin! Jag har visserligen haft grymt kul och grymt bra dagar förr, men det här slog allt. Kan inte minnas att jag har skrattat eller lyckats med så mycke samtidigt någonsin! :)
Helt galet bra dag med andra ord!

Började med en god och mysig frukost här hemma ;)
Till jobb och började 13,00. Började med att reda ut lite röra som hade uppstått på förmiddagen och sen en snabb lunch med Marie.

Ner och fortsatte jobba. Insåg att vi skulle bli ett grymt gäng hela kvällen. Johan & Simon i köket, Per som hovis..Jag och Anna i repan :) NICE!
Grabbarna stod och sjöng Orups "O när hon går förbi står pojkarna på rad..." Lite småkomiskt med tanke på att kockarna faktiskt står på rad :P Haha.

Hovis kom och ville låna mitt kort.. O jag med min gamla vana att kalla alla "Snäckan" säger givetvis
"Tjeeeeena snäckan" Med tanke på att han har jobbat i ungefär en vecka såg han väl lite småförvånad ut..Men sen var han också med på noterna ;)
"Tjenare kexet står du är och smular?"

HAHA ;) Sämsta pick-up-linen någonsin. Men visst :)
Fick träffa Tobbe en sväng också...Och min B1 såklart :) På torsdag ska vi mysa ;) A-W (after work) och sen hem till mig förmodligen.

Kom hem till Lasagne och mys där med :). Har sina fördelar med kockar som KAN laga mat... Haha oj vad internt det blev nu ;) Vaknade vid halv tio...hm blev lite väl sent igår men jaja, ska snart hoppa in i duschen och sen äta ordentlig frukost...måste käka avocado idag! Mums!

Kl 13, 10 bär det av till jobb. Säkerhetsmöte kl 14. Personalmöte kl 15.
Full fart!

Have a nice day!

Hittade nyss den här bilden.. Ett par glas vin senare? Haha

DSC00749.JPG
Hittade nyss den här bilden.. Ett par glas vin senare? Haha

Men på riktigt?

Okey, jo jag börjar bli sliten. Men är snart inne på tio timmar, kan ju ha något med det att göra. Framförallt när man gör två pass själv, känns inte alls helt hundra om jag ska vara ärlig?!

Ska snart gå in och kräva att Mackan gör en cappuchino till mig, känns som att det är dags nu! ;) Haha.
Checkat in snart hälften också.. Bella har ju inget att oroa sig för i alla fall.
Inte hunnit med så mycket av mitt egna stuff dock men det hinner jag nog imorrn med.. Har ju världens bästa praktikant med mig då! ;) Anna!

Ska bli skönt att komma hem idag. Tydligen kommer jag hem till mat, clementiner och film i soff-sängen som jag har ordnat. TACK! Behövs en dag som denna. Dock har jag nästan tre timmar tills jag får gå hem i alla fall så :(.
Hoppas på att jag hinner med 19,22 tåget. Då är jag åtminstone hemma i hyfsad tid ;)

Tjoff tjoff... Hungrig börjar jag bli igen dessutom.. Tror ni man kan kräva kockarna på en räkmacka? :P haha!

Veckan som kommer ser i alla fall ut såhär:

Mån: 13,00 - 22,30
Tis: "Ledig". Säkerhetsmöte kl 14,00, Personalmöte kl 15,00 - 17,00 o sen ett litet möte med chefen efter det.
Ons: LEDIG!
Tors: 06,50 - 15,00 (16,00 med andra ord)
Fre: Samma som ovan.
Lör: Fest i Malmöööö med B1
Sön: Otroligt bakfull och målar vardagsrum förmodligen ;)

Nu vet ni var ni har mig i alla fall :)

Ordinarie tid...

Yes, nu är det bara ordinarie tid kvar, dvs 8 timmar till :) Jaja det går undan här så jag ska inte klaga. Har ca 10 pers att checka ut kvar.. Kommer att gå lätt som en plätt ;)
Säger jag nu..om fyra timmar börjar jag kanske bli liiiite nannig ;) haha.

Ska bli skönt att sätta sig och pyssla lite med mitt eget tjafs sen. Lite mer annorlunda uppgifter än att bara göra "det vanliga". Fast iofs, det är rätt skönt ibland det med!

Såja..5 utcheck kvar dessutom :) Snart framme :) Dessutom jobbar Mackan och Tobbe i restaurangen, nice ;) Har man nån att snacka lite skit med i alla fall! :)

Nej...later ;)

12 timmar kvar dådå.

Jag trodde väl lite in i det sista att jag skulle slippa, men nejdå. 12 timmar till ska jag finnas här. Har grymt mycke att göra visserligen..Men ändå. Det är söndag! Det finns ungefär 1000 andra saker jag hellre hade gjort en söndag...
Jaja jag kommer i alla fall ifatt inför veckan, det är ju alltid något.
Insåg att jag dessutom har 54 utcheck själv.. Jahapp.

Sitter och käkar frulle o backoffice nu. Nypressad apelsinjuice och fullkornsbulle. Snart dags för kaffe! :)
Lyckades sova gott inatt i alla fall...
Tänkte jag skulle få sällskap på vägen ner till tåget så jag ringde Lundia... i tron att Tobbe jobbade. Hrm, blev liiiiite fel där ja :(
Ringde Bella istället, gick precis lika bra ;)

Ser fram emot att komma hem nu... Vad blev det? Fullkornslasagne? ;)
Tänkte köpa med mig massa clementiner hem också, nam nam :)

Ha en bra dag...lär säkert skriva lite mer senare!

Pick one!

Okey..sitter här och är nostalgisk och titar på gamla videos på Youtube.

Här är tre gamla godingar OCH en utmaning till er som läser.. O INGEN får banga! Jag vet att många som läser är i samma ålder som mig, alltså. Berätta vad/vem ni tänker på när ni ser följande videos. Jag berättar vem/vilka som "är" dessa låtarna för mig i ett inlägg imorgon om jag får en massa svar ;)

Som sagt: inget bangande nu!

Nummer ett:


Nummer två:


Och nummer tre:


Kör :)

For You




I'm holding on your rope
Got me ten feet off the ground
And I'm hearing what you say
But I just can't make you sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down
But wait...
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around and say..

That it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

I'd take another chance, take a fall, take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
(But that's nothing new)
Yeah yeah

I loved you with a fire red, now it's turning blue
And you say
Sorry like the angel heaven let me think was you
But I'm afraid

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
Woahooo woah

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, yeah yeah
I said it's too late to apologize, a yeah

I'm holding on your rope
Got me ten feet off the ground...

En "blandade känslor" dag

Kom nyss hem, varit hos pappa och blivit matad med fiskbullar och tårta :) Får inte glömma kaffet ;) haha! Jättemysig eftermiddag/början på kväll.

Pratade med syster, mindre upplyftande. FAN vilka idioter det finns! ÅHH! Blev så arg. Dessutom kom massa gamla skitminnen upp i mitt huvud när det gäller hantverkare.. :(

Blandad dag ja..Morgonen var ju kanonmysig.
Bestämde mig i duschen för att den spända stämning som har blivit med en viss "kollega" skulle försvinna. Pallar inte ha det så med någon som jag bryr mig så galet mycket om. Så jag skickade iväg ett LÅNGT sms.. Det är snart fem timmar sen och än så länge har jag inte fått nåt svar...
Vafan hände på mindre än en vecka? Eller...jag vet ju vad som hände, men huuuur kan de förändra saker så?
Jaja.. De fixxar sig, det gör det alltid.

Nu har jag planterat mig i min "mobila" säng...popcorn och fjärrkontroller på vänster sida.. På höger apelsin och persikadryck :) O så datorn i knät såklart.
På tv'n kör vi "Save the last dance" Såg den sist med Mattepatte, Maggis och Richen...var ju ett par år sen med andra ord!

Have a nice night!

Mössa e nice.. ;) eller? Haha

DSC00779.JPG
Mössa e nice.. ;) eller? Haha

God morgon?

Eller är det kanske god middag?
Ligger i "sängen" framför tv'n och bara njuter. SÅ lugnt och skönt.

Har käkat frukost här..bullar, ägg, kaffe med varm mjölk och tropicana äpple, we like! :)

Fick sms från B1 igår, hon campar visst i sovsäck. Är inte ett dugg avundsjuk om jag ska vara ärlig,jag trivs bättre i min säng med varma täcken och allt :)
Just ja. berättade jag om B1 och B2 igår? Det är jag och Åse numera, grabbarna i köket och tjejerna på kontoret har döpt om oss ;)
Så nu blir de Bananer i pyjamas för hela slanten ;) hehe...Kan förstå dom :P

Halva dagen gått.. haha ingen ångest för det inte. Ska plinga pappa snart och höra om han e sugen på besök.. Blir säkert skitbra! Ikväll blir de bara pastasallad med avocado och grejor framför en film. Upp och jobba kl 7 imorrn...börjar jobba sju alltså..upp måste jag fem eftersom tåget går tio i sex.. spännande, verkligen :( Uh!!

Men men, på måndag, tisdag OCH onsdag har jag sovmorgon ;) Weeee! Sandra happy;)

Hoppas alla har en riktigt bra dag!
Det har vi :)

image430

B1 & B2 :D

Regnet det bara öser ner..

Eller är det hagel? Låter som fan gör det i alla fall.. Hmm?

Nu har jag duschat och ljusen är tända.. Filmen rullar och jag njuter. Så här ska det vara, precis så här.
Jag har fallit lite för en låt... "If only You" med Danny. Haha.. Tycker den är mys..

If Only you..
would know how I'm hurting
All for you...

Ihh..tjohej vad trött jag är! Nån mer än jag som tror att jag kommer att däcka innan filmen är slut? Haha, jaja  spelar mindre roll. Jag kommer att vara nöjd med min fredag i alla fall :)

image429

Tycker bara att jag ser så underbart glad ut på denna bilen... :)
Soooolstråle ;)

Vardagslyx!

Det pysslar jag med just nu!

Har släpat ut mina två översta madrasser plus bäddmadrassen i vardagsrummet.. JA jag har fem madrasser i min säng i vanliga fall! ;)
Flyttade undan bordet och drog ut det här. Jag vill ligga i sängen och titta på TV ikväll. Det är inte ofta jag vill det, men ikväll vill jag och då är det här perfa!
Ska ta en dusch och sen tända massor med ljus och bara njuta av en ledig fredagskväll..Och framförallt av att jag är ledig hela morgondagen!

TACK världens bästa mami för god mat och gott vin när man kom halvt ihjälfrusen från tåget. Mys och vardagslyx det med. Precis vad som behövs efter en enormt tung (men lärorik och kul) jobbvecka. Behövs lite ledigt nu. Så imorrn ska det njutas med frukost i sängen, prommis och tripp till pappsen.

Saknar familjen lite. Känns som att vi kommer att ses lite mindre nu när jag jobbar dagpass och är borta stooora delar av dagen. Men men.. Det blir bra det med :)

Nej..mot en dusch och sen mot mina levande ljus..O vet ni vad? Det är fast and the furious på TV ikväll :) Det gillar vi! Starkt!

Hoppas att alla har en grym fredagskväll!

Det krävs ett mindre mirakel...

...För att jag någonsin ska se pigg ut idag.
Alla krämer som nämner mörka ringar under ögonen, trött hy eller nåt liknande skulle kunna använda mig i reklamen (Om dom nu håller vad dom lovar alltså).
Shit vad jag ser ut :(

Kommer upp och kollar mig i spegeln. Svullna, röda ögon (Nej jag har inte gråtit :P), mörka ringar ner till hakan dessutom.. Blek och jävlig.
Tror att denna veckan börjar ta ut sin rätt på mig. Blir vila, vila och åter vila ikväll och imorgon. Helt underbart ska det bli.

Massor att göra nu på morgonen så nu ska jag släpa ner mig till bilen och åka iväg till jobb. Tror jag ligger på 70utcheck eller nåt sånt spännande.. Jaja jag har ju praktikant..

Ha en bra fredag! Snart är de slut ;)


Omhändertagen...

.. Det kan vi väl lugnt säga att jag är idag!

Jobb var ju sådär kan vi nog säga. Som sagt över 50 utcheck.. Dumma jag trodde att det var ca 22, därav lite extra många glas vin igår. Men nej, så fel jag hade. Har haft upp över öronen precis varenda minut sen jag kom till Lund i morse.. Givetvis övertid i lite mer än en timme också. Undrar hur många timmar jag har jobbat över hittills denna veckan? :S Inte sååå bra.

Blev lite smårädd när den där brännande känslan i magen kom tillbaka på eftermiddagen. Fan vad ont det gör :/ Inte såå positiv stress kanske. Men det har nog löst sig efter denna kvällen ;)

Kommer hem på lite halvdåligt humör. Dels över jobb och dels över att tvätt och städning väntade snällt på mig hemma.. Ingen gör ju det åt mig.. Eller? ;) Kommer hem och hittar min isbjörn (Igloo Isak) med en lapp på golvet:

"Jag och Isak tänkte att du behövde vila och umgås med Eva ist för att tänka på städningen. Puss på dig/Isak"

Gullgumman hade städat my place.. Bästa vännen i världen!

Därefter kommer nästa gullunge och lagar mat och fixar.. Samma sötnöt har gått o köpt glass och fixat.. Man kan inte bli annat än glad :)
TACK! Ni är bäst!

Nu är de efterlyst i soffan sen en dusch och därefter sängen..Guuuud så skönt det ska bli med sovmorgon på lördag!

Puss ;)

En cider till?

Min fråga såhär på morgonen är..
Vad tänkte jag just då?
Tyckte jag på riktigt att det var en bra plan med massa vin och cider igår?

Ugh!

Jaja, jag är ju på jobb i alla fall..
50 utcheck...Grattis..

Återkommer senare!

Ha en bra torsdag!

It's too late

Somnade givetvis på soffan efter samtal med Tobbe och mamma.
Såå trött!
Har duschat och käkat nu... Fastnat framför nån kalasfjantig film på trean. 12 barn..jovisst.
Ska torka håret och duka av bordet här.. Sen blir de nog bingen för min del..
Kan behövas.

Imorgon är man ju dessutom bokad hela dagen. Jobb till minst tre. Säkert halv fyra också. Sen gå och käka med Anders. O därefter är det comedy night på Lundia. Ska bli riktigt kul..Blir säkert nåt glas vin till det. O hemgång sent..med andra ord en seg torsdag på jobb..men men, det klarar sig det. Kommer säkert att ha två ton att göra så..

"Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en lång promenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främman stad
Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa ny
Jag är rätt mycket med mig själv precis som du
Jag skulle andras i det tomrum som blev över..
Om du lämnade mig nu..

Jag skulle sitta på ett tåg mot paris och låta stockholm va
Jag skulle få dent iden över för mig sjlv som jag sagt att jag vill ha
Jag skulle unna mig att drömma om hundra mil genom Europa och om en främling lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot någon annan..
Om du lämnade mig nu..

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams
Jag kanske söka upp kontakter som jag tappat, som jag varit med förut nånstans
Jag antar det fanns nån du skulle ringa..
Om jag inte fanns...

Jag kanske skulle leta upp nån yngre som en fjäder i hatten
Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd
Ingen känner mig så väl som du
Jag skulle fastna i min ensamhet igen...
Om du lämnade mig nu"

image428


Nicco & Sandra

Jag har en playlist som heter så på min dator.
Den playlisten är underbar.

*Apologize med Timbaland
*Om du lämnade mig nu - Lars Winnerbäck och miss Li
*If I let you go - Weslife
*The Story -Brandi Carlisle
*I don't want to miss a thing - Aerosmith
*I'll make love to you - Boys II men

Just den playlisten går varm på datorn just nu. Precis vad som behövs efter en superdupermegamongo lång dag på jobb. Det var mörkt när jag stack sex i morse...Det är mörkt nu.
Lägenheten skulle behöva en storstädning..
Sängen borde bäddas ren...
Så många måsten och borde..

Men jag orkar faktiskt inte. Jag gör verkligen inte det.
Har tvätt på torsdag. Har inte spec mycke..Blir nog bara två maskiner..Ska hinna städa under den tiden som dom rulla också.. O tvätten från förra veckan ska hängas upp..
Ibland får jag panik på mig själv...men jag orkar bara inte.

De är inte bara långa dagar på jobb..Det är SÅ mycket nytt för mig nu när alla andra har försvunnit.
Dessutom är jag den som har varit där längst, alltså den som förväntas kunna allt på dagpass..
Jag älskar det! Men hjälp vad trött man är..

Men så kommer det dåliga samvetet...ÅHHH!!

Övertid..Jag?!

God middag...God kväll? Var är det egentligen?
Hej i alla fall :)

Jahapp tre dagar avklarade på jobb dårå, hjälp vad snabbt det går..och hjälp vad jag ÄLSKAR att jobba dagpass!
Massor, verkligen massor att göra.. Helt underbart! Det är så jag trivs bäst, med massa liv och rörelse runt mig! Nice!
Hade ju 82 utcheck igår..Men det gick super. Anna var underbar och vi fick gjort massor, helgrutiner, bokningskanaler och storstädning i repan. Fina grejor!
Har fortsatt med städningen idag, det plus en massa fakturor som skulle skrivas om har fyllt tiden. Pinglan var den som skulle ta över så givetvis blev det övertid.. Vi var ju tvugna att dricka en mega-kaffe var och givetvis kom det tre ton människor precis i överlämningen... Hade ett mini-möte med chefen om schemat också. Jaja, det löser sig! Det gör allt på ett eller annat sätt!

Nu är jag i alla fall hemma, skulle egentligen ha tränat men varken jag eller modern hade någon motivation så vi hoppade över helt enkelt! Drack kaffe och fetade i oss äpplekaka istället. Nam nam!

Nu sitter jag uppflugen på en sittpuff som vanligt.. Kom på att bloggen blivit lidande igen. Så here I am!

Blir käk i soffan sen och sen finns det en här som kommer att somna gott :P

Ha en nice kväll!

image427

Vuxet sandra!

En sån dag har jag idag, när man känner sig grymt vuxen!

Hem och käkade..däckade på soffan framför "Du är vad du äter". Vaknade för ca en timme sen.. Fan fan fan skulle ju inte somna!
Har mailat jobb.. Checkat så att allt funkar, vilket det gör :) Tack och lov! Men det är ju duktiga snäckor som jobbar! :) Skönt!

Strukit en skjorta... Tvättat av smink och ska ställa mig med disken nu. Kommer inte palla imorgon.
Sitter här med Winnerbäck-låtar. Något omvände mig när jag såg honom Live, konstigt. Men men..

Så ja..Blir disken och sen en snabbdusch och sen ska jag försöka somna igen. Imorgon är det full fart från början till slut. Jobb med 82 utcheck och en bokningskanal som ska fixas.. Och gruppbokningarna för veckan ska stämmas av..
Efter jobb blir de rusning inom OJ! och sen hem till mamma för kalkon-middag med familjen. Sen ska jag hem och strka skjortor och gosa ner mig i soffan framför Greys.

HLR utbildning på tisdag, bara en sån sak! Ska bli rätt kul faktiskt.

Nej, nu har jag väl uppdaterat tillräckligt? Haha tror minsann det!

Natti



Mysiga stunder med kollegorna i våras..

Om jag inte fanns..

Den här låten lämnar inte mitt huvud just nu..

O här kan ni sjunga med själva.. ;)

Har jag två personligheter?

Hemma, uppflugen på en av mina sittpuffar. Underbart! Sitter och svullar i mig lite chips här..Men dricker Athena vatten (tranbär & lime) till..väger det upp varandra typ?
Ska snart engagera mig i att värma lite mat och sen krypa ner under täcket i soffan och bara softa tills jag ska sova.
Kan säga att mina joggingbrallor kommer att vara mitt favvoplagg denna veckan :) Sex mornar kvar somjag ska gå upp kl 5.. Aj aj aj..
Men men..

Jobb gick i alla fall super. Tackar dock min lyckliga stjärna för att Åse ställde upp, annars hade det aldrig fungerat. Jobbade givetvis över en halvtimme. Men det hade jag ju räknat med. Petter slängde nästan ut mig när vi upptäckte att om jag missade 15,51 tåget skulle jag få vänta en timme på nästa.
Pinglan och Åse fick se bilderna från sommarfesten, blev ju en del garv ;)
Blev en lite konstig incident precis när jag skulle gå. Ibland vet inte våra stammisar riktigt var gränsen går.. Började fälla lite väl personliga kommentarer om en kram. Hum?!

Jaja...Har konstaterat att det bara är Anders som är en riktigt vän. Redan första gången han såg mig sa han att mitt hår var skitsnyggt..
Jag kommer ner i receptionen:

"Jag tror att Anders är till hälften kvinna, han såg att jag hade färgat mitt hår direkt"
Åse: "Oj shit, det har ju inte ens jag märkt"
Petter: "Ahh fan...jag har ju inte sett det. Men NU ser jag det!"
Jag: "No shit, nu har jag ju sagt det pappskalle!"
Petter: "Men du har klippt dig också va? Skitsnyggt"
Jag: "Tror du att du kommer undan nu? Att jag har klippt mig skrev jag i ett sms i förrgår"
Petter: "FAN kan inte du skaffa dig sämre minne?"

Haha :P

Å två personligheter ja.. Jag blir verkligen en distanserad person när jag har jobbat. Vet inte om jag går in väldigt mycke i min jobb-roll och att den sen inte riktigt släpper. Märker när jag pratar i tele direkt efter jobb att jag inte riktigt är "hemma-sandra". Har lyckats skapa mig två liv. Ett som passa r ihop med jobb och ett som passa ihop med min fritids-personlighet...
Är det normalt?

Träffade Patrik på vägen hem..Kan leva med att jag fick sällskap upp till dörren av Mr Het Himself.. Han erbjöd sig att komma upp och laga mat utan kläder.. Var ju dock tvungen att tacka nej eftersom jag var trött...Yeah right :P Haha! Han hade visst också jobbat...Är så sällan man snackar allvar med honom att man glömmer att han är en "normal" person han med :P

Nej..Nu kallar Sandras soffa...eller snarare skriker :)



Lite av fotona vi skrattade åt innan..

1. Lek: Hand på rumpa, hand på axel, huvud mot axel, huvud mot knä, hand mot nacke... :P
2. Jag och Åse sjunger fiiint, Petter ser mindre ut..
3. KRAAAAAM Åse :)
4. Shake shake ;)
5. Mmm mat i regnet..lägg märke till min killer-blick på Petter. Nån mer än jag som tror att han har sagt nåt dumt? ;)
6. Naw..så söta vi är då;)
7. Vad mindre söt jag är här.. :P haha.. Ja jag vet inte? ;)

Det här kommer att bli en jobbig dag...

Jag är GLAD för att Åse kommer hit om en halvtimme.
Kommer aldrig att fixa detta passet själv.
Har visserligen hunnit med massor redan men folk börjar redan checka in..Galet.

Jaja, Petter kommer att bli glad när han upptäcker att vi har halverat inchecken i alla fall, här är ju ett par att bita i!

Somnade hyffsat tidigt igår så jag är trots allt ganska pigg. Hjälper när det är glada gäster som checkar ut och ger massor med beröm. Då blir man stolt över sitt jobb.

Har redan hunnit med alla "vanliga" helgrutiner, det är jag glad över! Imorgon måste jag pyssla med en av bokningskanalerna, Hands full känns det som. Hoppas lite på att Pinglan kanske kan ta resten av helgrutinerna, fast han lär ju ha att göra ikväll :/
Det löser sig!

Dags för lite kaffe här nu kanske och sen kommer Aaaase ;) Ska kolla på bilder idag...Har med datorn just för detta ändamålet ;) Gick ju inte att bränna ner dom av någon konstig anledning. Men strunt samma..Kan ju visa dom för Pinglisen också på det sättet ;) Har ju bara lovat det sen i juni så...luuuugna puckar :P

Nej, åter mot jobbet!

Hoppas att alla har en super-lördag. Även ni mina kära darlingar som jobbar :)

Skojar ni eller?

image413

"Hej, får jag ta en bild på er?"
Okey... Klart du får...



Sen kommer killen igen....

image414

Och sen på fullt allvar...IGEN!

image415

Jag trodde faktiskt att han skojade tredje gången... SÅ jäkla svårt att känna igen oss borde det inte vara..

Okey men då kommer en bild med tänkte vi.
Well...Ni ser ju resultatet... Linslusarna som aldrig vill va med på foto :/
Haha!

Söndag en fredag?

Hej hej :)
Jag vet...jag är lite kass på det här just nu! Men har i alla fall postat ett par bilder så att ni vet att jag lever :)

Var ju party igår, det var Nice! Massa drinkar och massa dans. Het-Patrk var ute, det gillade vi :) Efter min kommentar när vi gick ut var det extra kul. "Det enda som är lite trist med att gå ut en torsdag är att man kan vara säker på att inte träffa Patrik" O in kommer vi på Bara Vara och där sitter uppenbarelsen ;)
Lyckades visst locka honom till cardinal och gjorde där en "Hamburgare" med honom...Han var köttet...behöver jag säga mer? haha :)

Hem och käkade pommes på Evas hallgolv och sen sömn. Upp i förmiddags och hoppade över till Danmark. Handlade ett par flaskor vin och bara vandrade runt.
Hem och upp till Pålsjö för en skogs-prommis, mysigt! Lyckades hinna med en titt på solnedgången över hamnen också och en sväng til Oz Emellan. Mys :)

Ikväll har vi fixat tacos, ätit massa chips och glass, druckit litervis med julmust och kollat på "tre systrar och en mamma" Värd att se! Lagom småmys en fredag...som känns som en söndag.

Jag har precis duschat och fönat håret, tagit bort nagellack, peelat ansiktet och haft mig..Snackat lite skit med Åse i tele och ska nu platta håret. Ska upp fem imorrn och bege mig till jobb..Puh! Kommer att bli en jobbig dag, men kul!

Så...mot plattång och säng!

Natti!

mys i skogen

DSC00773.JPG
mys i skogen

skål!

DSC00765.JPG
skål!

"Vad säger det dig Sandra?"

Ja, vad säger det mig egentligen?

Ber om ursäkt för den kassa uppdateringen här dom sista dagarna..Har faktiskt inte riktigt vetat vad jag ska skriva. Det har hänt en massa..Men jag vet inte? Skumt bara.

I tisdags började jag ju jobba dagpass..helt jäkla underbart..men som tur var inte jättemycke att göra då jag yrade tillräckligt i alla fall. Sinnes vad man kommer av sig ibland. Gjorde ett generalfel med kassan som jag nog kommer att få höra i evigheter..Men men, det löste sig det med. Hoppas jag fck rätt på det i alla fall :P haha.

Efter jobb gick jag och Åse och tog ett glas vin på Lundia. Eller ja...två glas vin. Snygg-Erik jävlades ;). Upp på Ideon..Och gick vilse. Två receptionister som yrade runt.. Fick bli hämtade av hennes kusin, grattis ;). Käkade på sparta och sen Winnerbäck konserten. Riktigt bra! Har aldrig varit ett fan av honom..Men live är han grym!
Hem och nannade efter det..

Igår var de onsdag.. Var nere på stan och lunchade och fikade med Andy och hans fjälla. Mysigt. Åkte ner till Lund på kvällen för att få lite klarhet. Hrm. Well.. Att få klarhet vet jag inte om man kan kalla det..Men mysigt var det. Avslutades med en underbar höstpromenad...

Jättefrukost i morse med bullar, ägg, smoothies och wienerbröd. Sen ner till världens bästa Mia som fällde kommentaren i rubriken.. Hon är underbar. Inte nog med att hon klipper mitt hår och färgar det som en Gud. Hon är världens bästa på tips och råd om privatliv också.. Gick därifrån jätteklok.. Men de försvann lika snabbt igen. Tillbaka på ruta ett.
Ut på väla med babe... Gått rundor och myst..Ätit och shoppat lite.. Snygga i våra frisyrer och på partyhumör!

Yes, ikväll är det alltså party!  Ska dricka fruktdrinkar och mysa innan.. Sen ner på Cardinal är det tänkt. Nice! Kan behövas innan denna helgen!

Så...liten uppdatering i alla fall.. Lovar att jag ska försöka hinna skriva lite mer sen :)

Ha en NICE kväll!

RSS 2.0