Vilken ångestkväll!

HJÄLP???
Borde egentligen jobba istället för att stå här men behöver en andpaus från alla miljoners miljoner papper som bara strömmar in. Bokningar, fax, incheck och en hel massa annat som måste fixas.
Har upp över huvudet att göra!

Kan nog ärligt säga att jag aldrig har varit med om en kväll som har gått snabbare än denna. O jag som har stått och sagt att kvällar är lugna och sköna. Hej du!

Har haft en riktigt bra dag i alla fall. Upp för att tvätta..tvättiden var i förrgår. Pappskalle Sandra!!! Sällan jag lyckas med nåt sånt? Nu funderar jag på att sno pappsens tvättmaskin ett par timmar på torsdag...Får jag det? :)
I alla fall..vi gick ner till mamms och käkade frulle och slappade i ett par timmar. Målaren har ju satt bo hos mig så där vill jag inte vara...isch!
Jobbar ju som sagt kvällen nu.. o morgon imorrn, sen är jag ledig på torsdag.

Morgonpass på fredag, sen hem och börja måla och spackla det som ska bli fondväggen i vardagsrummet.
På lördag är det morgonpass och sen singstar i Veberöd...Därefter lite drinkar på Grand och sen hem till sängen. På söndag ska vardagsrummet bli fääärdigt och sen är det julskyltning på Råå med la famillia och "den där" som min kära bror hotade med att jaga med hagelgevär? Tror han skojade men.. :P Haha!

NU måste jag återgå!

Tjillevippen!

Kommentarer
Postat av: Nicco

Den där....hahahahah....tack för den;)

2007-11-20 @ 23:22:20
Postat av: Eva

Saknar dig massor nu gumman :( Vi har ju typ inte träffats på en hel vecka.. Förrutom mötet i trappen... O våra scheman verkar ju som gjorda för att missa varandra :(

2007-11-21 @ 09:39:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0