Tjejsnack, Vin & Fotboll

Onsdag igen då gott folk!
Tänker inte nämna jobb i annat än just denna meningen så förstår ni nog :P haha! Såna dagar ska man också ha ibland!

Hemma nu, snart kommer Malin och vi ska handla varsin god sallad. Till detta blir det en flaska vitt (kanske inte heeela flaskan men..) och fotboll.
Fick en sån där bra känsla ang. just fotbollen innan.. Men den håller nog inte i sig så värst länge till, haha!

Tjejsnack kommer det såklart också att bli, massor! :)

Ha en mysig kväll! Kommer kanske med en uppdatering till senare, men mest troligt trillar jag i säng och försöka sova 8 timmar..Bara jag som har lite svårt att gå upp i detta mörkret? Inte kul alls..

KRAM!


London -09


Ljuvligt

Haha tänk hur humöret kan vända.

Som ni läste igår var jag fruktansvärt trött och äckligt frusen. Höll nog i sig hela natten för när jag vaknade i morse hade jag dels mitt eget täcke och halva Niccos..Hm. Hoppas den stackaren inte frös...
Vaknade, becksvart ute och jag hade LÄTT kunnat sova i tio timmar till. Men det går ju inte. Upp och hoppa...Höll på att trampa på en död råtta (URK!!!!) på vägen ner till Knutpunkten..det blåste och var ISKALLT.
Kände riktigt hur det dåliga humöret höll på att ta över..
Meeeen..Väl i Lund sken solen, kallt men så härlig luft, började piggna till och efter god frukost och kaffe var jag faktiskt back on track.

Gjort massvis, "att göra" mappen på mailen är faktiskt tom :). Dessutom har högarna med papper på både min och L's sida minskat dramatiskt. Gött! O ändå har det ringt och mailats massor. Så nice! :)

Fick den goaste och uppriktigaste kramen på länge. Gjorde mig ännu gladare :) Tack PK!

Sprang (bokstavligt talat) inom systemet på vägen till tåget i Lund och hämtade tre förbeställda flaskor av årets Blossa glögg ;).
Tåg hem, språngmarch upp för backen med pappa i luren. Bytte om, sprang till träningen. Körde bröst och biceps med bästa brorsan. Finns ta mig tusan INGEN som pushar mig som honom!

Inom Hemköp på vägen hem. Inhandling till middagen och nu doftar det underbart av tacopaj här hemma.

Tagit den skönaste duschen på länge och fick precis sms om att den bästa mannen i världen är på väg hem :)

Blir sen middag men det är det värt när man får äta med hjärtat!

Kort sagt.. En LJUVLIG dag :) Ibland händer det! :)

Husletande?

Har fått en del fågor om detta på sistone. Hur det går för oss på husfronten.
Inte alls skulle jag vilja säga. Efter huset i Påarp går vi på sparlåga..vi båda blev rätt så besvikna och nu finns det liksom inte ett skit (ursäkta språket) i närheten.
O ingen av oss vill "nöja" oss med något vi egentligen inte vill ha.

Vi letar..har ett som vi kikar lite på. Kanske kanske kan det vara något. Om inget annat är det ett hus där vi skulle kunna bo i många många år. Vi får helt enkelt ta oss dit och kika på det..sen får vi se :)

Nu är det i alla fall en inspirationslös tjej som ska lägga sig under duntäcke på spikmattan. SÅ frusen och trött och har ont i alla muskler.. Efter att ha suttit och frusit på jobb såklart.. :(

Kram på er! :)


Honey, I'm home!

Måndag. Lång dag.
Idag är jag sådär galet trött igen. Dumma höst!!

O kallt är det, men ger mig tusan på att INTE ta på vinterjackan än. Tar jag på den nu får jag inte ta av den på över fem månder, det går inte!

Ska ta och slänga ihop en pajdeg här nu (inför imorgon) och sen återkommer jag med lite mer intressanta bloggar! :)

Så här hade jag velat gå hela hösten:

Skinnjackan och tröja istället för tjock klumpig vinterjacka!


Pumpa

Så. Efter en mysig middag har vi nu fixat vår pumpa..


Vår lilla pumpa var inte mer än 9,5 kilo tung..



Mönstret till pumpan hittade vi på Tasteline


O det färdiga resultatet:


Här står "han" fint och ser till att våra grannar sköter sig ;)


Nu är jag höstnöjd med balkongen och ska ta en dusch. Därefter blir det första Johan Falk filmen i soffan. Gruppen för särskilda insatser heter den visst, håller tummarna för att den är bra!

Kramar!

Höst hos oss

Så här lagom till den riktigt hösten verkligen har anlänt (regn, grått och blåst) så har vi höstfixat idag!

Balkongen före: (jaaa....jättevissen tomatplanta och kryddor, I know!)

Balkongen efter:



O så en närbild på mitt lilla "konstverk"


Ett tips till er som bor i närheten av Helsingborg: Flowerteam som hade de små detaljerna, apelsinskivor, halmbalen, pumporna att fylla på med :) Finns säkert på en massa andra ställen men vi tog första bästa och hittade detta innanför dörrarna. Perfekt.
Lite färg och liv! Behövs som sagt nu!

Nu ska vi snart äta en candle light dinner vid köksbordet (hör och häpna!!). Är nog första gången på ett år vi sitter där och äter när det bara är vi två. Men sånt behövs också.

Därefter ska vi gröpa ur vår 9,5 kilos pumpa och göra "honom" fin med ett ansikte och lite ljus i.
Sedan är vi definitivt redo för höst! :)

Vad gör ni denna söndag? :)


Klipp, kaffe, plugg!

Hej på er!

Lördag! Jag har precis varit och klippt mig hos den bästa! :) Mia!
Som vanligt blev det kanon ;) Härligt sätt att starta lördagen på!

Nu har jag precis gjort i ordning kaffe och ska sätta mig och PLUGGA! Exminationsuppgift två ska vara inne innan 00 inatt så jag har lite att göra.. Hrm. Med tanke på att jag bara skrivit inledningen och lite av uppgift två (av fem uppgifter så) men det ska nog gå bra... Phu, I need kaffe som sagt!

Vad gör ni denna helg?

Jag började mysigt igår med en fika efter stan med sötaste Malin :) Därefter hem för att tända massa ljus, sätta på kaffe/the och duka fram detta tillsammans med popcorn och annat gott :) Mamma och bror kom över för att kika på Idol.. Mys!

Nu måste jag sätta fart här!

Kram på er sålänge!

1 för varje dag

Okey då.
Har ett öga på Efterlyst, ett på Facebook chaten. Har fixat lite med plugget och ska strax tömma tvättmaskinen.

Men på begäran kommer här iaf ett par bilder..en för varje dag i London:






Effektiv!!

Idag försöker jag verkligen med detta.
Äter middag samtidigt som jag bloggar, försöker catcha upp med lite vänner på facebook. Har spridit ut mina ekonomiböcker och ska skriva klart om organisationens formella struktur.

Beställt tackkort, lagt ansiktsmask, stoppat i en tvätt, gjort naglarna redo för en omgång färg. O jusste, nämnde jag att jag jobbat och var hemma kl 19? Ibland ska man överträffa sig själv :)

Det jag vill ha sagt är att jag återkommer IKVÄLL och svarar på söta kommentarer (ligger något back sedan London). Blir någon gång när jag sjunkit ner i soffan för Efterlyst och Southland som börjar ikväll, ska ni se?
Måste ligga en halvtimme på spikisen också, passar perfekt :)

Kram sålänge..
O Cattis: Rekommenderar facebook för bilder från London, inlägg lär nog dröja ett tag. Har ett från Sverigeresan och ett från Skopelos resan i somras att skriva först! :)

Det bästa!

Vi är hemma!
Flyget hem igår gick lika snabbt som dit.. Flöt på bra hela vägen och vi var hemma vid 16-tiden.
Sömn och sen en härlig taco-vin-utgångs kväll med bästa Marina och bästa mannen :) Även bästa Calle kom innan vi drog ner till stan.

På stan blev det Utposten för en äpplekaka (shot) Tyvärr fick vi två..haha. Fy! Andra satt inte riktigt där den skulle..Men men ;) In på ett fullsmockat Helsing och sen Cardinal. Phuuuu mycket folk as always! Men kul! :) Dans och skratt! Mina fossingar fick dock nog efter ett tag...HÖGA klackar gjorde sitt!

Nu ska vi visst iväg här så jag ska sätta lite fart och borsta tänderna! Kaffe hos föräldrarna och sen är det PLUGG som gäller för oss båda i eftermiddag!

Hörs sen!!
Kram!

 


Dessa... :) ÄLSKAR dom dock..Replay ;)


lägg märke till discokulan på toal

0-3b97c9f27de20d9eabf32796742f2b06.png

Kolla varifrån!

lägg märke till discokulan på toaletten.. Haha ;)


I väntan på att kameran ska ladda klart...

...Kikar jag in lite snabbt och säger hej hej :)

Späckad dag två.
Började med Big Ben och Parlamentet, därefter London Eye för att sedan hamna på Picadilly Circus för sen lunch. Efter det till Madame Toussauds.. Tjoho ;) Snygga foton såklart även om det var MASSVIS av folk så en del hoppade vi faktiskt över ;) Men halvt ihjälskrämda i skräckkabinetten hann vi bli ;)

Till Harrods för massa tittande, tehandlandlande och kaffedrickande (se nedan). Sen hem för en powernap, en dusch och nu ska vi till HELT andra sidan av city för att gå på Jamie Oliver´s Fifteen :) Gött!
Ska gå på trattorian dock, så inte liiiika fancy (eller dyrt) som igår ;)

Hoppas det är bra med er där hemma?

Kram på er från oss semesterfirare!

var vi dricker kaffe idag syns ju

-42d6916e86bf79554276128de448ef1.png

Kolla varifrån!

var vi dricker kaffe idag syns ju på bilden ;).


Falling in love with London

Något jag aldrig trodde skulle hända håller verkligen på att hända.
I'm in love.

Paris har varit min favvo...fram till nu då denna underbara stad (London) är en stark "runner up". Vi får väl se var detta slutar. Just ikväll drömmer jag om ett år i denna stad.. Om jobb i en stor reception,kvällar i city osv osv.. :)

Resan hit gick perfekt. På planet, av planet, plocka väskor, åka tåg, framme på hotellet, lämna väskor, ut i Kensingron garden och Hyde park :)
Åt underbar lunch på YOsushi. Blev nåååågot dyrt men hey, semester ;) Och kul hade vi!

Tog en tur för att leta reda på MAZE inför kvällen. Kollade in Notting Hill och sen hem för att nanna lite inför den stora kvällen.

Nu har vi precis kommit hem efter en perfekt kväll...Nicco (kocken i vår lilla familj) se gaaaanska nöjd ut så jag gissar på BRA betyg ;)

Imorrn blir de english breakfast på hotellet och sedan CITY! :)

Svarar på kommentarer gör jag hemma ;)

KRAMAR!

RSS 2.0