Morgonstunder..

Landat på jobb igen. Snart varit här en timme dessutom.
Har massvis att göra under dagen, hoppas verkligen att jag hinner ikapp. Men det ska jag nog fixa.. I hope so i alla fall. Orkar inte stå med allt på måndag! Sak dessutom sitta på bokningen ett par timmar på måndag så jag lär ju ha mitt på det torra i alla fall!

Skulle ju börja med vardagsrummet igår. Blev inte riktigt som vi tänkt oss. Hittade inte tapeterna som jag från början ville ha...Tur det för när vi begav oss till Bergåse för att kolla hittade jag drömtapeten..Dock kommer inte denna in förrän på tisdag. Så imorgon ska vi sätta fart med lite spackling och grundfärg...Sen får vi la se vad och när saker blir gjorda i veckan..

Blev i alla fall en mysig fredagskväll med hamburgare, klyftpotatis och bananer med choklad i....till det vaniljglass såklart :) Perfekt fredag!
Släpade dessutom fram mina julsaker för att visa Nicco att jag inte skojade...Tror inte han har hämtat sig från chocken än :) Haha!
Skitjobbigt att gå upp fem i morse. Sov nog som allra bäst precis då.
Men men.. Ikväll är det partaj och sen ska jag hem till en varm säng och nanna i en massa timmar innan det är dags att sätta fart.

Näe....nu måste jag nog jobba lite. Redan minskat högen med sju papper iofs.. Bara en sån sak borde vara guld värd ;) jaja...Åter till fakturor och annat gojs!

Ha en superhelg :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0