En "blandade känslor" dag

Kom nyss hem, varit hos pappa och blivit matad med fiskbullar och tårta :) Får inte glömma kaffet ;) haha! Jättemysig eftermiddag/början på kväll.

Pratade med syster, mindre upplyftande. FAN vilka idioter det finns! ÅHH! Blev så arg. Dessutom kom massa gamla skitminnen upp i mitt huvud när det gäller hantverkare.. :(

Blandad dag ja..Morgonen var ju kanonmysig.
Bestämde mig i duschen för att den spända stämning som har blivit med en viss "kollega" skulle försvinna. Pallar inte ha det så med någon som jag bryr mig så galet mycket om. Så jag skickade iväg ett LÅNGT sms.. Det är snart fem timmar sen och än så länge har jag inte fått nåt svar...
Vafan hände på mindre än en vecka? Eller...jag vet ju vad som hände, men huuuur kan de förändra saker så?
Jaja.. De fixxar sig, det gör det alltid.

Nu har jag planterat mig i min "mobila" säng...popcorn och fjärrkontroller på vänster sida.. På höger apelsin och persikadryck :) O så datorn i knät såklart.
På tv'n kör vi "Save the last dance" Såg den sist med Mattepatte, Maggis och Richen...var ju ett par år sen med andra ord!

Have a nice night!

Kommentarer
Postat av: maggisen

jisses! e de så pass?! :O haha kommer du förresten ihåg när dvdskivan inte funkade...?! hahahahha :D

2007-11-10 @ 20:05:45
Postat av: mamsen

Söt du är i mössan! Ha en skön,varm, god kväll! Hörs imorgon! Förresten - fiskbullar och tårta-låter inget vidare som kombination!

2007-11-10 @ 20:06:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0