En fattigare? En rikare?

Okey, nu är det dags att uppdatera här. Hjälp vad dålig jag har varit på det på sista tiden!
Men som ni säkert har förstått har jobb tagit stort sett all tid som jag är vaken. 16 övertidstimmar förra veckan. Hoppla hej. Det är två dagars ledigt...eller 8 timmar ledigt och 8 timmar extra lön. Beror påhur man väljer att se det.

Helgen var NICE! Fredagskvällen spenderades i sängen framför tv'n (allt ser ju för jävligt ut här hemma eftersom målaren håller på med taket). Godis, chips och ramlösa :) mumma!

Lördagen bar det av till Lund. Mötte upp B1 och sen ut på linero (se bilden nedan). Drack ett par cider och var allmänt tjejiga med smink och plattång. Åkte buss ner till centrum, tåg till Malmö och buss ut till Johan. Där nånstans försvann min mobil. Min lilla bebis var borta när jag kom till Johan och jag fattar verkligen inte hur jag lyckades. Är det något jag kollar om jag har så är det telefonen, alltid! Som sagt, hade det här varit 8 timmar senare när vi var på väg hem från KB hade jag NÄSTAn kunnat förstå det med tanke på vårt tillstånd då...men halv åtta på kvällen? Mysterium!

Vi hade i alla fall kul hos Johan. Spelade "sex booze and rock and roll". Tjejer mot killar..shit med stryk som dom fick ;) haha!
Stack ner på stan först vid halv ett.. Shakade på KB..Hade mer eller mindre spännande händelser... Fick nästan spel på Gurra som limmar värre än fan när han har druckit.. och musiken var usel. Men jaja, vi hade skoj i alla fall. Sneade på en bartender som höll på att att ge mig mintuu när jag ville ha en lakris-shot.. Insåg lite för sent att det stod "mintuu-black" på flaskan..haha! Ops.. :P

Jaja, har ny telefon nu, men samma nummer. Så TOBBE: här har du skälet till min tystnad, jag har inte ditt nummer :(. Hör av er gott folk!

Nu ska jag glo på Cityakuten!
By the way...Min nya telefon är kung..och värd sina fem tusenlappar... Fem megamixelkamera ;) I like it a lot. O japp..jag är prylbög när det gäller telefoner, jag är väl medveten om det!

:)

Kommentarer
Postat av: maggan

va blidde de för mobil? o va har du för nr? samma som innan? :)

2007-11-20 @ 09:55:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0