Söndag en fredag?

Hej hej :)
Jag vet...jag är lite kass på det här just nu! Men har i alla fall postat ett par bilder så att ni vet att jag lever :)

Var ju party igår, det var Nice! Massa drinkar och massa dans. Het-Patrk var ute, det gillade vi :) Efter min kommentar när vi gick ut var det extra kul. "Det enda som är lite trist med att gå ut en torsdag är att man kan vara säker på att inte träffa Patrik" O in kommer vi på Bara Vara och där sitter uppenbarelsen ;)
Lyckades visst locka honom till cardinal och gjorde där en "Hamburgare" med honom...Han var köttet...behöver jag säga mer? haha :)

Hem och käkade pommes på Evas hallgolv och sen sömn. Upp i förmiddags och hoppade över till Danmark. Handlade ett par flaskor vin och bara vandrade runt.
Hem och upp till Pålsjö för en skogs-prommis, mysigt! Lyckades hinna med en titt på solnedgången över hamnen också och en sväng til Oz Emellan. Mys :)

Ikväll har vi fixat tacos, ätit massa chips och glass, druckit litervis med julmust och kollat på "tre systrar och en mamma" Värd att se! Lagom småmys en fredag...som känns som en söndag.

Jag har precis duschat och fönat håret, tagit bort nagellack, peelat ansiktet och haft mig..Snackat lite skit med Åse i tele och ska nu platta håret. Ska upp fem imorrn och bege mig till jobb..Puh! Kommer att bli en jobbig dag, men kul!

Så...mot plattång och säng!

Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0