Ensam-mys

Yes.

Fick sprungit min halvmil i rena ilskan innan. Blev så trött på allt och alla där ett tag. Jag vet ju vad som ligger till grund för det, så är väl egentligen ingen mening att skälla på någon annan.. O så många andra blev det inte...Mest storebror som fick ta smällen..Sorry!
Nåja...min halvmil blev det i alla fall...Mådde sådär efteråt, benen ville verkligen inte lyda och var ännu stelare än förut. Men men.

Gick och handlade, hem och lagade mat. Fick besök av Sandra..Mysigt och träffas och snacka lite! Måste bli mer sånt..Men det blir det. Vi håller tummarna för allt för tillfället ;). O vi ses ju faktiskt redan på lördag igen.
Örtkyckling med ris och en riktigt god sås till...Chokladpudding med vispgrädde till efterrätt..Tror minsann att min mamma gick härifrån rätt så mätt ;) Haha!

Nu sitter jag här med tända ljus och myser. Måste ta tag i ett samtal senare, jag bara måste för min egen skull. Men det är så mycket lättare att skjuta på det. Fan.

Näe..ska läsa en artikel i IFORM nu..Om hur man bäst pressar sig själv till resultat när det gäller löpningen. Mål 1 är ju nått nu, det var en halvmil...Nu ska vi hitta nya mål. Pressa sig själv var det...Det kan jag vara grymt bra på om jag bara vill!

Kommentarer
Postat av: Evelina

halv mil lät jobbigt , usch, de har jag ingen själv diciplin till !

2007-08-24 @ 06:47:21
URL: http://evelinali.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0