Jag vill ha!

Hemma i soffan igen. Ska se det sista av Dödligt vapen 2 här..
Har suttit nere hos mamma ikväll..en öl o två glas rosé..Gött mos! Tryckte i mig i mina nya UNDERBARA jeans och pumps (I love them!!) och vandrade ner när Hbg´s alkisar invaderade gräsmattan nedanför mitt sovrumsfönster.

Glott på TV och snackat skit..skrattat åt Mel Gibson och haft allmänt trevligt.

Är det förresten friskt att Bombgruppen var här idag? Njet. Står en Nissan Micra med "pappers registeringsplåtar" nedanför mitt andra sovrumsfönster...Den bilen var polisen och undersökte med speglar och grejor..Nice.. Var fan bor jag? ;) Haha Sandra in the ghetto ;)

Ikväll..Eller rättare sagt under dagen har jag kommit fram till vad jag vill ha. Har fått höra att jag är kräsen eller kräver för mycket när det gäller grabbar och förhållande..
Well, mycket möjligt men vet ni vad jag vill ha?

Jag må vara en tuff tjej som oftast klarar sig själv och vill ha det så även i framtiden...Jag är självständig och hoppas att jag alltid kommer att vara det..
Men...En kille som kommer med blommor vid andra tillfällen än månadsfirande och alla hjärtans dag.. En kille som överraskar när man kommer hem med tända ljus, färdig mat och massa mys...En kille som har planerat en utflykt med romantisk picnic eller vafan som helst...Småsaker i vardagen. Små överraskningar som livar upp. Behöver varken vara påkostat eller ta upp en hel helg... Men grejor som gör att man känner sig speciell... En kille som ser på mig som att jag är den enda i världen just då...
Är det för mycket att be om?
Gör det mig kräsen och krävande?

Jag tycker inte det...

Jaja..Nog om detta...Nu ska jag snart sova..
Träning 08.00 imorgon..
Yes sir ;)

Kommentarer
Postat av: Eva

JA eller hur! Det är det man vill ha! Är det för mkt begärt??? Fan du o jag borde verkligen inse att vi är menade för varandra :P

2007-08-25 @ 00:09:27
URL: http://fantasifeber.blogg.se
Postat av: BIG B

Tyvärr, så är man inte den enda i världen mer än en viss tid.......

2007-08-25 @ 21:32:04
Postat av: BIG B

Fick en komentar om att jag var negativ, kräver förklaring. Alla blir nykära, livet leker och fåglarna kvittrar. Allt känns bra och fantastiskt, i grund och botten ett endorfin som får tuppjuck. Men efter en tid kommer nästa fas, antingen mot något djupare, långvarigare eller att de brister och fel som man börjar upptäcka,( det gör alla) är för många och man drar sig tilbaka. Men att vara i den tron att man är den enda........nopp, sorry.
Då får man bosätta sig ganska enskilt och begränsasitt umgänge...eremitstyle tillsammans.

2007-08-25 @ 22:06:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0