Konstig dag

Vi kan väl lugnt säga att denna dagen har varit lätt underlig.
Upp och ner...Ner och upp mest hela tiden.

Trots massa försök till positiva tankar har det gått sådär. Jag vill vara mer ledig.. Eller börja jobba dagpass, detta funkar sådär för mig kan vi ju konstatera. Nåja. Vi får väl se vad som händer.

Stapplade ju runt på stan idag i "nya" skor. Köpte dom tidigt i våras men har inte hunnit använda dom. Resulterade i avskalade hälar, wonderful :( Kan ju tala om att det blev dom gamla jobbskorna inatt, inga nya klackar för mig tack!
Träffade en..Hm bekant? Vet inte om det är rätt ord. Ser honom fortfarande lite som min lillebror, Kul att höra att det går bra för honom..Han hade ju inte alla förutsättningar för det. Men tja man väljer ju inte sina föräldrar själv, tyvärr kanske? I alla fall i hans fall.. Som sagt, det går bra nu i alla fall och jag håller tummarna för att det ska fortsätta så!

En annan gammal bekantskap som har hört av sig idag..Eller tja..gammal jobbekompis kan vi väl snarare kalla det för. Ska dricka kaffe imorrn, nice att snacka lite skit och ta igen ett par år.. Tiden går..

Var nere på gymet tidigare ikväll. Kör ju lätt vecka denna veckan, dvs "bara" tre pass..två styrka och ett kondition. Styrkepassen ska vara LÄTTA, ca 15 upprepningar i varje set. Rätt skönt men kändes totalt meningslöst i början. Nästa vecka börjar iaf höstschemat när det gäller gruppträning igen..GIssa vilken tjej ni kommer att hitta på ABS och POWER? Moi ;)

Har faktiskt en del att göra inatt så jag borde nog sätta fart.

Sov gott ni som kan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0