Ginger Ale..

..Så gott det är. Jag borde alltid ha Ginger Ale hemma...Mums! Med lite is och lime i..I like!

Har haft en blandad dag. Kom och och käkade en ordentlig frulle och diskade. La mig i sängen och ringde till BroGripen...Höll på att somna i telefonkön..tills det av okänd anledning bröts. Fick nog och somnade istället. När jag vaknade hade min snälla mamma ringt honom istället och fixat grejen...TACK!

Gick upp vid halv fem och sprang in i duschen..Helt groggy och jättetrött. Ringde Eva.. Min gumma har varit på sjukhuset ;( Du måste va rädd om dig!!! Slängde in tvätten och gick o fixade pizza, pommes och kakor..Haha.
Käkade pizza med Eva och hängde upp tvätten.

Besök av gammal jobbekompis, riktigt kul att snacka skit i ett par timmar. Höll dock på att missa tåget när jag insåg att faaaan jag var ju tvungen att hämta upp tvätten också..Haha så nu hänger min träningsjacka på tork i min vajer (lampor) i hallen :P

Fick reda på att jag inte var en av dom som blev uttagen till intervju till jobbet. Nähe. Undrar vad dom kräver egentligen. Dagtid,kvällstid, konferens bokningsavdelning och natt. Det är vad jag har hunnit med..hmm..? Jaja skitsamma.

Kom till jobb med lite halvdåligt humör. Dock försvann det snabbt när jag insåg att S.H jobbade.. :) Bra folk precis överallt i huset...och en jäkla massa jobb.
Har sprungit rundor fram till nu och har mer kvar.. Galet skoj!

Blev dock lite besviken innan....Kunde ju vara kul om man hade fått en reaktion åtminstone..Förväntar mig inte alls att någon ska tycka synd om mig...Men om jag lyssnar och engagerar mig kan man kanske kräva samma sak tillbaka? Eller?

Äh! Skitsamma.

Hoppas alla har en bra natt. Dags att jobba vidare här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0