My dream is to fly...

...Over the rainbow, so high..

Älskar den låten! Rise up! Helt underbar...kolla även in videon ni som inte har sett den! Frihet!

Gårdagen var nice! Bilder kommer senare...när jag har orken att ladda upp dom. Sitter ju nu i som ett kolli i soffan..Borde äta frukost och sova en timme till..Helt slut.

Blev ju en och en halvtimmes övertidsjobb igår. Hem och käkade frukost med Eva, kastade rostade mackor och konstaterade att dagens kommentar var "Duu...du har en rostad macka i din turban" haha ;)
Somnade på soffan och sov där i 5-6 timmar. Sen upp och hoppa..dusch och fix. Middag och vin hos Eva mys! Taxi till Andy där smarta Sandra lyckades glömma vinflaskan...smart ass :) Men fick tillbaka den ett par minuter senare..Aja..

Mingel och massa foto och extremt många klagomål på Andys musiksmak...eller framförallt hans skivsamling...Vännen...vi måste ordna det här ;)

In till stan, stämpel på Cardinal och sen till Hamnpaviljongen..Har nog aldrig varit på Hampan så länge i hela mitt liv...brukar bli att man går in där och minglar lite och sen vidare..men nej nej..vi satt där i timmar igår. Kul vare iaf..

"Johanna 28"
"SÄG att jag e din jävla brorsa o ta emot den jävla drinken"

Haha...han var lätt 18 bast!!

In på Cardinal och shakade..inte många kändisar, o ingen Patrik :( Men vi kan roa oss själva..dock inte lika bra ;) haha.
Gick bort en sväng på Tivoli och fick kramas med min Glenn...Mys! Saknat dom kramarna :(
Väl tillbaka på Cardinal började min mobil ringa..ett nummer som inte var inlagt..Aha..samtal och sms som fick mig att nästan ge efter. Hatar när folk vet exakt vad dom ska säga och hur...Mög!
Fan sprit är inte bra för kroppen..eller huvudet kanske man ska säga.

Efterfesten blev hos Eva..Jag var den enda som drack upp min drink..kunde lika gärna ha varit vatten ju då..Men men. Hemma i mitt place 6...jo hej du.

Bilder kommer som sagt senare...!

Kommentarer
Postat av: Eva

Dan drack faktiskt upp sin också... Och Jokkmokks....

2007-08-20 @ 23:16:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0