Feeling HOT!

Lagom varmt i huset inatt..Puh! Kan iofs bero lite på att jag har sprungit en hel massa rundor sen jag kom hit.
Hej hopp.

Dagen har varit riktigt bra! Kom hem och dundrade i säng brevid Eva, konstaterade att vi var pigga men efter tio minuters shitchat somnade vi i alla fall.. Vaknade till när hon gick men kunde snabbt somna om, även om mitt sovrum var varmare än en bastu. Var nog lite nannig efter gårdagens jobb.
Klockan ringde och precis samtidigt ringde en viss pappskalle.. JAA jag är vaken!
Var bara till att kasta sig in i duschen och slänga på lite smink för att bli upphämtad 20 minuter senare.
Iväg till Willys och mötte upp Svägerskan och storebror. Handlade engångsgrillar, flintastek, fläskfilé, korv, olika potatissallader och finska pinnar..förlåt..pågar! :)

Hem en snabbis till brorsan för att plocka fram tallrikar, glas och bestick. Iväg ut på Örbyängar..Nej INTE Hörby :P Ut med filtar, grillar och stolar..Efter mycke gnäll om Zulukrigare och allt vad det var..Ni små pojkar är för roliga ;)
Miches och Evas grill funkade perfekt, vår..njaaaa! Med efter massa tändvätska och mycke sneande så gick de finfint att grilla flintastek :)

Åt tills vi höll på att spy allihop.. På riktigt. På det lite kaffe, finska pågar och dumle med päron och äpple smak.  Nice!
Jag tog en massa foton..Dessa kommer att komma upp imorgon. Ni kommer att skratta ihjäl er...det höll åtminstone vi på att göra efter ett av fotona..Fy fan vilket fult foto. Värsta jag har sett, lätt! Jag och Eva låg dubbla över filten i ungefär en halvtimme innan dom fick stopp på oss. Nåja..De var riktigt kul i alla fall!
Badade fötterna och njöt av solen..låg ett tag och bara konstaterade att himlen var blå..grymt härlig känsla.
Packade ihop vid sjutiden och åkte tillbaka till Miche och Eva..Sjönk ner i soffan med lite tonic water och konstaterade att dom andra tre hade firat sin sista semesterdag..HAHA! Kan inte låta bli att bli lite skadeglad då jag slutar om 4 timmar och ska vara ledig en vecka nu ;)

Fick släpa mig upp ur soffan vid ått aoch bli körd till stationen..Sen dess har det varit springa, springa springa..fixa fixa fixa...
Har fortfarande en hel del kvar och nu är min paus slut så..

På återseende...och som sagt, bilder kommer imorgon..eller ja, idag ;)

Förresten! Ni suger kraftigt på att kommentera! Har i snitt 25 läsare per dag..vem är alla??

Kommentarer
Postat av: sandra

jag är en av dem =)

2007-08-06 @ 15:39:58
URL: http://LSANDra.blogg.se
Postat av: Anonym

jag är en av dom 25 som läser/foffo

2007-08-06 @ 16:25:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0