HLR och knas-schema!

Nu har jag bara dom där tre extratimmarna kvar, det känns ju rätt bra om inget annat. Skulle ju ha slutat nu om det "bara" var dom där nio timmarna. Aja, ska inte klaga, inga problem med att hålla mig vaken än så länge..dricker iofs en iskall cola..Hum.. Kan kanske ha något med det att göra.

Har suttit och tittat på schemat ett tag här. Hjälp. Eller ja...det löser sig nog. Ser OK ut men inte mer. Bättre än innan men saknas fortfarande folk. Jaja, det fixar sig väl det med!

O jag ska på hjärt-lungräddning den sjätte November. Det var ju ett tag sen. Tydligen ska man gå på en sådan vartannat år för att hålla sig uppdaterad..Då ligger jag lagom back kan jag informera om.. jaja, om två veckor man man alltså ge sig ut och livrädda folk :)
Eller...så gör vi som Tobbe sa...kollar på tre avsnitt av baywatch..how hard can it be? ;)
Hamnade i samma grupp som "mina" grabbar i alla fall. Blir jag, Tobbe, Mackan och Fredde i samma grupp...HLR jo tjena :P

På tal om mina grabbar så är det riktigt nice folk som jobbar i helgen! Ska bli lite småskoj. Ska desutom blir riiiktigt skönt att slippa fixa med konferenser, har varit liite väl mycke sånt denna veckan!

Nej nu kommer min frukost-dam så nu ska jag jobba vidare i en timme eller två så att man är redo att gå sen.. :)

Pusselipusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0