29 timmar på 33 timmar?

Nja, det låter sådär va?
Det är vad det blir jobbat för mig i helgen om det blir riktigt illa. 29 timmars jobb på 33 timmar. 4 timmars vila. Tror säkert det är bra för kroppen? Mja..
Fast det blir å andra sidan bra klirr i kassan..Hm. Jaja vi får se. Jag och P delar ju på det ena passet om han inte måste jobba eftermiddag. Då jäklar är de kris. Då lär denna helgen slå allt vi har jobbat innan.

Har sprungit runt som en dåre inatt. Men nu så börjar det lugna sig. Papperskorgar, tidningar och vatten till konferenserna kvar. Sen så.
O näsan den slutar inte rinna, kvittar vad jag gör. Tror snart att alla kroppens vätskeresurser har försvunnit ut den vägen, börjar göra grymt ont också..ingen hud kvar snart :( Buhä..
Ska vi dessutom gnälla lite så har jag feberglans i ögonen. Men..Hard work work. Kan inte vara bra för kroppen att ligga hemma nerbäddad? Har hört att de ska va kasst iaf? ;)
Gäller att tänka positivt! Tjohej!

Ska bli så skönt o komma hem idag. Sov ju inte alls bra idag..somnade sent och vaknade massa gånger.. Fick gå upp vid 17, då gav jag upp försöken. Idag tänkte jag vara förutseende nog att käka frukost på jobb..Så bara hem och borsta tänder och sen begrava sig under täcket. Sova massaaaaa timmar hoppas jag på. Lär bli ännu en dag med "mat och sov klocka" dvs bara äta och sova. Vilket liv man har..
O då ska vi ändå börja ta lite extrapass..Eller vi och vi. Jag...Fast P ska också börja med det tydligen. Här går vi inför att tjäna pengar. Hösten suger ju iaf så då kan man lika gärna jobba!

Faaan vad ångest det är.. Tänk när jag går på på söndag kväll. Då har jag jobbat 20 timmar, vilat 4 och ska jobba 9 till...I värsta fall alltså. Förvandlas till en zombie bara jag tänker på det!

Jaja, nu ska vi inte ta ut problemen i förskott..blir det så så fixar jag det med. Kommer att vara död på måndag och tisdag men skitsamma! Allt löser sig!

Nu är det dags att börja trixa med tidningarna känner jag!

Ha en bra dag!

image200image193

Känner att jag har gjort mig förtjänt av en rejäl semester sen....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0