Det köket skojar man inte bort!

Har precis varit inne och inspekterat vårt nya kök.
Hjälp!
Det känns miljoner gånger större, och ändå har dom bara ändrat om bland ytorna.
Sjukt snyggt dock! O belysningen är att döda för.
Har dom gjort grymt bra!!

Avnjuter nu en apelsinjuice. Känns som att kranen har en paus i rinnandet. Två paket näsdukar försvann innan jag hann komma hit nästan. Jobbigt läge. FÖr att inte tala om halstabletter..Hm.. Ta i trä har jag i alla fall inte behövt fler Ipren sen i eftermiddags. Men känns lite som att jag blir tvungen att ta en till efter att ha jobbat lite fysiskt. Ska ju faktiskt göra det nu den närmsta timmen.. Jaja, det blir nog bra det med.

Har egentligen tvätt när jag kommer hem imorgon bitti, känns lite lätt jobbigt. Hmm..men skulle behöva få undan lite grejor. Pallade ju bara två maskiner i helgen, hade varit nice att få undan resten också. FÅr väl se vad jag pallar imorgon bitti helt enkelt.

Mackan åker på lördag. Han slutar här på torsdag. Är jag ego om jag säger att jag inte vill att han ska åka? :( Han kommer tillbaka, jag veeeet. Men han är miiiin nalle. Min kramgoa Mackan. Alltid världens goaste kram när man kommer till jobb.. :( Jaja, jag vet ju hur fort tiden går. Han är väl hemma innan man hinner blinka ens... Håller tummarna för det iaf..(nu var jag visst ego igen)

Nu ska jag faktiskt jobba!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0