Med vilja och vaselin..

...Går allt!
Haha! Eller, var det inte så man sa? ;)

Om ca tre och en halv timme är jag tillbaka in my place. MIN SÄNG! Min lägenhet, efterlängtad just nu! Men denna natten har gått grymt bra. Jag är stolt över tjejen jag lär upp, duktig!! Detta kommer hon att klara galant. Jag har dessutom hunnit med en massa. Fått skickat alla mina fakturor och skrivit rätt så bra (om jag får säga det själv) listor/lathundar om hur allt fungerar här på natten. Kan ju vara bra att ha i framtiden om inget annat!

Gick med Mackan och Tobbe till Lundia när dom hade slutat. Vår fax har lagt av och vi behövde buntband. Fick hälsa på min Pingla. Andra gången vi ses idag, rekord :P

Slutade ju inte förrän 13,00 idag. Upp på rummet och kunde givetvis inte somna pga diverse anledningar som vi inte behöver gå in på nu. Har kanske sovit fyra timmar sammanlagt. Var med andra ord sådär glad när jag väl skulle börja igen ikväll. Men nu har snart natten passerat, jäkligt smärtfritt dessutom :D Sandra Happy!
Snart dagt för lite frulle..Inte mycke kvar att göra nu!

Det sista dygnet har jag visserligen haft fullt upp, men ändå haft lite tid att fundera. Kommit på en sak...Eller ett par saker faktiskt.
Den här gången kan det inte gå åt skogen...pallar inte en runda till... :/

Hej Hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0