Migränanfall och insikt.

Det är visst lördag idag.
O det blev visst inga blogginlägg från mobilen igår, inte mer än den från jobb i alla fall. Haha där såg ni hur mycket jag hade att göra :P

Mått kasst idag. Kändes som att nån slog en skyffel i huvudet på mig när jag kom uppför trappan. Segnade ner på golvet och kunde inte röra mig. Migrän igen. Hör telefoner som ringer och att Eva ringer på dörren men kunde verkligen inte röra mig..Huvudet vägde bly och hade sprängts på riktigt om jag hade rört mig. Shit.
Så illa kan jag inte minnas att det någonsin har varit.
Fick ju snällt försöka ta mig upp och svara.. Därefter är allt en skum dimma. Kommer inte ihåg vad vi pratade om...eller hur jag lyckades ta mig till sängen.. Kommer bara ihåg en jävla smärta.

Vaknade i morse och kände mig som överkörd av en ångvält. Fortfarande helt öm i hvudet.
Släpade mig bort till mamma vid halv ett tiden.. Hela världen gungade och jag mådde sjukt illa. Men men.. en prommis bort till Fredriksdal och sen runt där och en fika senare.. Börjar som sagt återkomma till verkligheten nu. Men ikväll blir de zero på drinkfronten. Inte ett enda glas vin ska i denna kroppen. Känns som att utmana ödet. Två migränattacker på en vecka känns sådär :(


Och så var det de här med insikt.

Igen.


Jeje :) Nu tar vi en dag i taget. Brukar bli bäst så!

Ska försöka dansa och ha riktigt kul ikväll. Även om det just för tillfället känns som att jag hellre hade stannat hemma och sovit vidare på soffan.

Imorgon ska jag upp o träna halv tolv, ABS pass. Sen ska det städas ordentligt här hemma..O sen kommer MIN pingla :) Underbart!


image303
Bjuder er på en dooleys sålänge ;)


Kommentarer
Postat av: maggan

detta känner jag igen! kan detta vara taget i min gamla lägenhet? :)

2007-09-24 @ 00:04:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0