Okey..Ca 1 timme kvar!

Gah! 16 timmar avklarade..Har ungefär en timme kvar. Börjar bli liiite lätt trött kan jag nog gärna erkänna.
Funderade ett tag på att köra hela passet men jag tror ärligt talat inte att jag kommer att palla det...17 timmar räcker nog för mig.
Om ungefär en halvtimme ska jag ringa och väcka pinglan, sen ska han vakna och pallra sig hit så jag har väl ungefär en timme kvar efter det. Sen ska sandra nanna kudden, ordentligt!

Hela lobbyn är full med folk, helt galet. Känner att jag kanske inte ser så pigg ut som jag faktiskt borde, hmm.. :P Wonder why.

Blir inget Sthlm för mig. Lite kaos med semester och grejor. Men det fixar sig, får bli en weekend i stockholm eller någon annanstans snart. Löser sig det med.
Åh på tal om, måste kanske avboka mina tågbiljetter och hotellet.

Har haft en sjukt bra natt förresten. Jag älskar mina kollegor, vi har haft galet kul! Tio i tolv fick jag reda på att hovis skulle fylla år den 16:e (om tio min alltså) Sandra började plocka blommor, fixade sedenband runt, veckade till och med bandet (DET ni!). Körde ut ett grattiskort från publisher på färgskrivaren och fixade ihop det med blommorna.

Så klockan tolv fick vi honom att komma till receptionen...för att gratulera ;) Han blev riiiktigt glad :)  Massa kramande :)
Såg dock lite skoj ut när han band fast de i ryggsäcken och begav sig hem :)
Men det var ju inte det enda som var galet inatt..Sjukt mycke folk men mina grabbar fixar :) Som vanligt på mina lördagar jobbade världens bästa gäng :) I like!

Näeee...nu måste jag tydligen jobba också :P Haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0