Om du var himlen skulle jag ha vingar!

God morgon!

Sitter här med min andra mugg kaffe och njuter av stillheten. Det är faktiskt nåt visst med gå upp tidigt ibland.
Hade absolut inte behövt gå upp vid den här tiden egentligen. Men jag vaknade kl 6, klarvaken. Kom överrens med mig själv att om jag fortfarande var vaken halv sju skulle jag gå upp. Man blir bara så mongotrött annars om man somnar om och sen ringer klockan.
Så uppe är jag.
Diskat upp det mesta av berget, nu är det bara frukostdisken kvar men den får inte plats i diskstället ;)

Ätit en grym frukost bestående av fil, två mackor, avocado, juice och o kaffe. Avocado är skitgott! För att inte tala om nyttigt :P Mums! Gillar nyttiga grejor som är riktigt goda!

Hade nästan somnat igår när Eva ringer och säger att nån idiot har knackat på hennes fönster tre ggr. Jag erbjöd henne att komma upp och sova..Men efter att ha hängt mig ut genom fönstret och konstaterat att där inte var en jävel i närheten just då i alla fall var hon lugn. Fem minuter senare ringer det på min dörr...

Tur nog kollar jag ut innan jag öppnar..Helt jävla mörkt, ingen har tänt ljuset i trappuppgången med andra ord. Eva är inte så trög...Så jag öppnade inte. De ringde på igen..Sen gav pappskallen upp. Tror jag ska utnyttja brorsans erbjudande och ha hans gamla basebollträ här.. Ibland undrar man ju?!

Nu ska jag duscha och sen städa badrummet!

Kommentarer
Postat av: Eva

va fan e de för jävla creepy folk som bor runt oss?????

2007-09-04 @ 23:06:58
URL: http://fantasifeber.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0