TRÖTT!

Fast jag har väl mig själv att skylla.
Blev ju sådär lagom sent igår. Satt här och mig och drack kaffe och snackade skit till halv ett-tiden? Kan det stämma?
Gick ner till Eva, öppna en flaska rött och käkade blåbärpaj..Pajen var en bra grej, vinet sådär faktiskt. Blev bara ett halvt glas sen avancerade min huvudvärk som jag hade haft liggande hela kvällen.
När jag väl hade släpat mig upp för trapporna till min lägenhet trodde jag att huvudet skulle explodera. Fy fan! Längesen den huvudvärken visade sitt fula tryne!
La mig i sängen och så fort jag blundade hade jag ett blixtoväder framför ögonen.. MIGRÄN på hög nivå. Fick släpa mig..med stöd av väggar och annat ut i hallen till en ipren och två panodil..SLÄPA mig in i sängen igen. Låg där ihopkrupen som en annan fyraåring med händerna runt huvudet i säkert två timmar innan det började släppa.
Galet. Fan vad ont det kan göra.

Där får man när man sover för lite, jobbar för mycket och inte sköter sig med maten. Har mig själv att skylla, I know.

Men men, därefter började jag fundera lite.. och sen ännu mer. Kom fram till vettiga saker innan jag väl somnade så det var väl inte helt bortkastat. Men det känns idag, inget kul alls om jag ska vara ärlig.

Tänkte ta en powernap nu Men vet inte om det är så lönt. Håller på att tvätta och måste springa ner om senast en halvtimme igen och slänga det sista i torktumlaren. Bara en tvättmaskin som funkar ju, annars hade jag varit färdig vid det här laget.

Har dock fått gjort annat idag, men det berättar jag sen.
Nu kallar min soffa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0