Gladis-Sandra

Fin dag det här...eller nej. En helt underbar dag!
Möte i morse inför kalender 2009, vi är en kul projektgrupp och jag känner verkligen på mig att det här kommer att bli skitkul jobb. Mycket tid att lägga ner, men riktigt kul!

Blev klara en timme före utsatt tid, hem och mötte hjärtat, tog båten till Helsingör, käkade ute under ett parasoll, drack vin (PARIS-Minnen!!!) och mös. Gick till stranden och plockade massa snäckor till bröllopet och låg sedan platt där i två timmar.. Syns på mina armar nu kan ja tala om, haha :P

Gick tillbaka till stan och köpte glass och tog sen båten hem.. Hann med lite softning på Tropical också.. Somnade nästan på Nicco.. Så skönt och ligga där i eftermiddags/kvällssol.

Bilder har vi också tagit, men hälften är på kameran och hälften på min telefon.. Så får snällt vänta på att Nicco ska ladda över dom från kameran.

Gjorde smoothies med äpple, päron, kiwi och jordgubbar innan.. O nu gör hjärtat mat.
Imorgon är det sommarfest.. och grillförbud.. Happ. Sushi it is ;)

Nu blir de nog mat och Gilmore och sen en dusch innan vi ser ett sista avsnitt innan sängen.. Upp tidigt imorgon och MASSOR att göra! Dessutom ett möte.. Hör och häpna, ett möte...tredje denna veckan.. men det sista ;) haha!

Hoppas ni har haft en lika underbar dag?

Kommentarer
Postat av: B1

Såå kul att höra att du är glad idag, gumman! :D Här nere är allt också riktigt bra! :D SKa faktiskt också festa imorgon, så kanske blir ett par fyllesms oss emellan? Ha de super på somarfesten och LOVA att hälsa alla! Saknar dig B2!!! PUSS

2008-06-03 @ 20:34:53
URL: http://asereseledare.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0