At home again

Hej på er.

Så sitter man hemma på balkongen efter en minst sagt intensiv dag.

Jobbat, klippt mig, druckit kaffe med mamma och sen käkat + druckit ett par cider med bästa svägerskan, härligt! Älskar sommar och älskar mitt liv!
Håret känns alldeles underbart, tack Mia! och jag är på superhumör fast jag åkte på ett 12 timmars pass imorrn. Men så är det, alla får offra sig lite ibland. O i mitt fall kan det nästan kvitta med tanke på att jag efter detta pass har 3 goa veckors semester...Finally! :)

Planer för helgen har jag massor av. Jobbar ju hela dagen + kvällen imorgon. Sen ca 8 på morgonen på lördag kommer big brother och hämtar mig, dags att flytta mami från söder till norr, välkommen upp till oss! :)
På kvällen har jag faktiskt kollat med en gammal bekantskap om hon kanske skulle ha lust med en cider/drink, får se vad svaret blir!
Söndag innebär städning, ikea med mamma, en eftermiddag hos pappa till Nicco kommer hem och vi kan byta bil.

Måndag är det visning i rydebäck (håll tummarna för jag HOPPAS på detta fina lilla hus) och därefter bär det av till syster i Halmstad. Blir en intensiv vecka i sommarsverige för oss..Ska bli SÅ kul! Jag och Nicco har som bekant sjukt bra stunder i bilen, prat, sång och skratt ;) Mer utflippat par får man nog leta efter ;)

Nu ska jag dricka upp mitt vatten, tvätta av sminket och invänta en trött man. Behöver nog några timmars sömn båda två inför morgondagen!

Kramar i massor på er sötnosar! Lovar att svara på alla kommentarer imorgon!


Kommentarer
Postat av: Bokmalen

Låter härligt att semestern är så nära!!! Vi har ju nästa vecka kvar... Men det känns ok. Hoppas det går bra att jobba imorgon!!

Kramen, Maria

2009-07-02 @ 22:42:21
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: S!!

så härligt att du också har semester snart:)!! KRAMAR!

2009-07-03 @ 21:07:33
URL: http://originellt.blogg.se/
Postat av: Mindy

Godmorgon gumman...Allt bra med dig denna lördag morgon..? Här är det jätte skönt väder..Ska vi bestämma en dag som vi träffas på? kan du den 18/7 lördag på dagen..jag kommer gärna upp till Helsingborg :) Ha en skön sommar dag.kram kram

2009-07-04 @ 08:49:32
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0