Paus från solen

Phu! Jisses vad varmt det är idag!
Ligger ute hos pappa vid poolen och steker men var bara tvungen att ta en liten paus då det börjar svida rejält i skinnet. Återstår att se vad det blir av detta efter en dusch..Haha har man otur är man väl kräfta nu.. Fast nee tror faktiskt inte det.
Ska bli riktigt gött väder imorgon också så då blir det solskyddsfaktor för sandras del!

Haha...råkade utlösa larmet här hos pappa innan. Det är relativt nyinstallerat så har ingen kod eller tag. Kul. Det tjuter allvarligt talat så att man håller på att gå in i väggen. Huvudet blir helt förlamat pga ljudet..galet, men effektivt! Tur för mig att det var min kära bror som installerade larmet, dvs han har koden, annars hade jag stått här med panik fortfarande. Uscha! Dumma pappa som lovade att de skulle vara avstängt. Morr...

Vad gör ni andra idag då? Blir en sväng på stan för oss ikväll, så återkommer med en rapport innan vi sticker hemifrån ;)

Kram kram!

Kommentarer
Postat av: Bokmalen

Så skönt att få ligga vid en pool!!! Vi har fått se solen en stund denna eftermiddag så jag har suttit på balkongen å läst. Smörjer in mig åsså tar jag det ganska lugnt med solningen. Har fått en smärre nojja å vill inte ha Malignt Mellanom... Å sen så tycker jag det gör så ont att bränna sig så då tar jag det hellre lite lugnt (för jag bränner mig väldigt lätt).

Vi var ner på stan en sväng å införskaffade lite rosé till ikväll, ska bli gott!! ;)

Kramen, Maria

2009-07-16 @ 16:16:21
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0