Positiva besked

Hej hej :)

Då skriver jag en riktigt blogg för första gången på ca en vecka nu då..

Sverigesemestern var underbar. Nästan en hel vecka med hjärtat och goda vänner + lite familj. Bilder kommer upp i veckan tillsammans med ett inlägg från Rom. Nu har jag ju semester hemma en vecka själv och har all tid i världen för bloggen med tanke på vädret.. Så..två reseinlägg har vi att se fram emot :)

Vi ska snart iväg här, först en tripp till Väla/Ikea och sen till bästa svärföräldrarna för lunch..MEN jag tänkte bara passa på att berätta att Sandra blir deltidsstudent till hösten ;)
Kom in på två distansutbildningar jag sökt men har valt att "bara" läsa en.. 30 högskolepoäng Företag och Marknad på Växjö universitet ;) Ska bli riktigt riktigt kul..men en liten orosgubbe sitter i huvudet och undrar om jag inte tagit på mig lite mycket..Kommer ju att jobba heltid fortfarande. Jaja, den som lever får faktiskt se! :) Jag håller i alla fall tummarna för att alla de fyra delkurser som finns i denna utbildningen är lika kul som de verkar ;)

Kram på er så hörs vi senare!

Kommentarer
Postat av: Bokmalen

Men, så kul att du kommit in!! ;) Du ska se att det kommer gå jättebra!! För i och med att det är något du tycker är kul så känns det inte lika betungande!! Sambon läste oxå å jobbade heltid i höstas å ja, det var tungt emellanåt men han tyckte att det var värt det!!

Kramen, Maria

2009-07-12 @ 12:05:17
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: Tobbe

Grattis!!! Du får berätta mer på tisdag.

2009-07-12 @ 18:36:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0