Pearl Harbor

Lite glad jag blev nu i eftermiddag.
Kom hem efter en mysig lunch med goaste Malin (satt vid havet, inomhus förvisso men ändå och käkade, superhärligt!) och efter att ha sålt skrivbordet så la jag mig på sängen..o på fyran visas Pearl Harbor, en av mina absoluta favoriter. Ni som känner mig vet ju att en karriär som pilot var en av drömmarna för inte så länge sedan..Så varenda en film där det finns coola stridsscener med flygplan fastnar på min favoritlista..Love it och önskar fortfarande att jag kunde flyga ett sådant.. ;)
Tror dock att mina föräldrar och Nicco gillar det jag sysslar med just nu mycket bättre ;) Haha.

Ligger just nu och väntar på att mannen ska sluta och på att vi ska få ha en mysig kväll ihop. Perfekt avslutning på en lugn och skön helg. Hur mycket jag än älskar partykvällar så är familj, vänner och vila det allra allra bästa!

Imorgon blir det perfekt att börja jobba igen, är redo för en fartfylld vecka! :)

Kramar på er!


Kommentarer
Postat av: Dessi - Home and desire

Gillar också familj, vänner och vila :) Är mycket piggare nu iaf efter min maginfluensa. Låter det inte bra med laminatet i trappan? Frågan är väl bara hur man får dit det ;) Riva upp mattan är faktiskt inte så svårt... Vi får se hur vi gör. Just nu ligger fokus på köket! :) Klart vi/jag har tid för fika/kaffe/mat en kväll :) Fast jag har jäääkligt mycket partyn bokade nu! Men nästa torsdag ser vi inte ut att ha något bokat? Dock vet jag inte hur det ser ut med våra köksplaner då... Vi lär knappast kunna bjuda på något här, haha! Lördagen och söndagen har vi inte heller något bokat! Lååång kommentar, men puss på dej! :)

2010-04-05 @ 20:27:33
URL: http://www.desireeochvarlden.blogspot.com
Postat av: Bokmalen

Härligt!! Själv känner jag mig inte alls motiverad att börja jobba igen. Börjar nämligen 6.30 på morgonen å jag tycker det är skitjobbigt att börja så tidigt. Men jag gillar att vi slutar 15. Matematiken går inte riktigt ihop. Fast det beror ju på att jag har svårt att gå isäng i tid. Ska försöka göra det nu...

Kramen, Maria

2010-04-05 @ 21:55:22
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0