Andra advent..

Då har man snart varit uppe i fyra timmar.. Känns inte riktigt som att det är så jag skulle vilja spendera min söndag egentligen.. Men det gör inget. Det är faktiskt rätt mysigt att jobba morgonpass på just söndagar.
Det finns i alla fall en hel del fördelar. Jag hinner sätta mig in i alla utcheck innan dom kommer ner, kolla adresser osv., Jag hinner sitta i back office och käka frukost och dricka kaffe utan att det kommer folk hela tiden, jag hinner gå igenom helgrutinerna redan innan gästerna börjar checka ut.. Har till och med hunnit läsa favoritbloggarna och aftonbladet :)
Är visserligen inte helt klar med helgrutinerna, har väl ca en timme jobb till framför mig om jag ska gissa.. Men det går fort när man väl sätter fart.
29 utcheck är luugna puckar dessutom.

Nackdelar med söndagspassen då?
Lite väl lite att göra emellanåt, efter 12 när lunchgästerna har kommit blir det DÖTT här ute. Då är det bara väntan på nästa person som gäller.. Blir lite trist i två och en halv timme :(

Jaja, nu ska vi inte ta ut något i förskott, har ju att göra ett tag till som sagt.
Om ca 7 timmar är jag nästan hemma. Världens bästa har lovat att ha mat klar när jag kommer.. Sen blir de lite mys i soffan och sen glögg och en julfilm tillsammans med Eva :) En lagom söndag med andra ord!

Då är alltså julen planerad också. Lillejulafton stänger jag först här sen bär det av hemåt för att fira jul med Nicco och Eva. Ska käka lite och mysa till det :)
Julafton blir hos mamma, tycker det är helt lagom att bara skutta nerför backen ;)
Juldagen är inte riktigt planerad än.. Men familjemys blir det med all säkerhet. Dock ingen utgång för min del.. Är ju inte den som går ut över julen.. Eller har vägrat det hittills i alla fall.. Jul för mig har alltid betytt familj och lugn.. O så ska jag fortsätta i alla fall detta året också!
Festa kan man göra på nyår ;)
O då ska vi vara hemma hos mig.. har en väldans kort gästlista än så länge dock.. Ingen av oss som har orkat ta tag i det där riktigt.. Men de kommer det med. :)

Nej..åter mot jobbet en halvtimme eller så.. Blir säkert fler uppdateringar här under dagen ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0