Sköldpaddetämjare?

Idag skrattar jag faktiskt på jobb. En hel del dessutom!
Började eftermiddagen med att springa runt med pingelkossan och jaga vas i husets alla vrår.. Spännande, tog sitt lilla tag.

Sen har jag och Tobbe haft lite "hatsamtal". Trevligt det med :)

Nu den sista timmen har jag och pinglan stått om mailat lite.. Eller mycke. Har varit tvungen att gå back i backoffice ett par ggr för att halvt skratta ihjäl mig.. Ser lite scitzo ut annars :P Det mailas om skölpaddetämjare och klappvänliga kjolar..  Vet inte riktigt om vi är friska nån av oss?

Nåja.. Ska jag vara ärlig så längtar jag som vanligt(nuförtiden) mest hem... Min darling är ledig, det hade jag också velat vara.. Spendera en hel mysig dag med honom. Aja, får bli på söndag!

Hur har ni det ikväll då??

Nytt!

Nytt år nya tag... Nja lite sent för det kanske.. Men snart är det vår så den gamla bloggen har städats ut.. Ut med det gamla och in med det nya ;)

Ang. blixtarna.. det är allt lite Sandra över dom :P

Nu ska vi hoppa ner i sängen och snart sova. Har varit en helmysig kväll även om den var varit väldigt "vanlig" med mat,glass, popcorn, godis, heroes, tända ljus och soffläge.. Men det är Nicco&Sandra-kvällar :) O jag älskar dom!

Har sett efterlyst också.. jag gillar inte det programmet.. så enkelt är det!

Men nu ska jag försöka sova i typ tio timmar... känns som att det behövs.. :P

Natti!

image557

Cut me open

En Nicco låt!

Medicin mot ALLT!

Vänner och kärlek.. Det fungerar mot precis allt!

När jag äntligen kom iväg från jobb blev det en utskällning av Telenor. Jävla puckon! O sen en uppsägning av elen i den gamla lägenheten.
Tåg hem och sen träffa Maggis, blev en stor välbehövlig latte på K&Co och en massa snacka. Tror minsann brudklänningar nämdes ett par ggr ;)
Fick vädra ut lite andra aggressioner än dom mot telenor också.. Tackar :)

Är nu hemma efter en skitjobbig backe. Trodde jag skulle spy när jag gick uppför den och pratade med Patric samtidigt. Usch!
Men som sagt, är hemma. Fått nässpray och en ipren och en tjockiströja.. Älsklingen har fixat mat som snart är klar och jag bara njuuuter av att ha honom i min närhet.
Så fruktansvärt mysigt att kunna sträcka ut en hand och ha honom där.. Precis där han ska vara :)

Ska nog medicinera vidare nu ;)

Dödstrött!

Nej ni.. idag är en sån dag då jag inte vill vara stor. Inte ha ansvar, inte behöva gå till jobbet.
Jag vill hem, ligga under täcket och sova bort precis hela dagen. Tror det är det som behövs för att jag ska bli normal igen.

Min rygg håller nog på att döda mig långsamt. Det här med livslust har i alla fall försvunnit. Har nog feber också. Men känner mig inte direkt sjuk. Bara grymt trött i hela kroppen och vill bara sova sova och sova

Men nej, måste visst jobba.

Frossa!

Näe, vet ni vad. Jag tror bestämt att Niccos lilla bakterie har skuttat över på mig (vore ju inte helt osannolikt) Jag mår APA!
Står och fryser så mycket att musklerna börjar knyta sig, huvudet gör ont och hänger inte alls med.. Dessutom kan jag knappt andas. Nej du.. var du än kom ifrån lilla bakterie så hoppas jag att du snart dör.
Fy dig, komma hoppandes sådär och ta över min kropp, elakt enligt mig!
Vad tycker ni?

Tack o lov slutar jag snart, ska kura ihop mig i varm jacka på tåget, förhoppningsvis med nåt ätbart då jag inte har hunnit med nån mat mer än frukost idag.. Spännande, kanske lite därför jag mår som jag gör också..
Kan knappt skriva rätt heller, bokstäverna hoppar framför ögonen och handlederna vill inte mer... Hm känns ju väldigt laddat för att sova i fem timmar och sen bege mig till jobb igen. Eller inte :( Blir inte ens fem timmar, Måste stryka en skjorta när jag kommer hem dessutom.. FAN OCKSÅ! Varför gjorde jag inte det i morse???

Näe.. ska skriva ut säkerhetslistor.

Ett basebollträ i huvet

Lite så känns det just nu. HJÄLP vad jag har haft mycket att göra. Sprungit fram och tillbaka, lett hit och dit, bokat in folk till höger och vänster, sprungit med vatten till konferens, strykjärn till gäster... Och en massa annat.

Nu är i alla fall högarna undanröjda.

Vet ni vad jag ser fram emot?
Att landa i stan imorgon, möta maggis och SÄTTA mig ner och NJUTA av en kopp kaffe i LUGN och RO! Ja jag vet, mycket caps lock. Men på så sätt fattar ni nog var det betyder för mig just nu. De senaste två kvällarna har varit fullkomligt galna!

Dock är det bara två timmar kvar av denna kvällen och sen ett morgonpass imorrn. Vändpass.. Yei.. :/

TACK Goaste Eva för sällskap på tåget och en helt ljuvlig bukett med tulpaner.. O allt bara för att jag var stooor flicka och gick till tandisen ;) haha!

Hard work work.. Dags att jobba vidare med andra ord. Någon mer än mig som börjar längta efter helgen??

Det luktar solkräm!!

Min kommentar precis.
Vi har varit på Maxi och shoppat loss.. Jätteroliga grejor som kaffe, ramlösa och te. Blev en hel del tesorter dock. Rött te, jordgubbste och tahiti te. Det var just det sista som jag fällde ovanstående kommentar om.
Givetvis måste vi testa innan vi ska åka till jobb.. Så nu luktar det cocos-solkräm i hela lägenheten :P Haha!

Jag är fortfarande riktigt imponerad av mig själv.. Haha kan inte riktigt släppa hur duktig jag har varit. O knappt nån tandsten heller :) Plackers is da shit ;) Hrm

Nu ska jag dock återvända till mjukis soffan, inte fullt så mycket mjukisNicco och mitt supervarma solkräms te ;)

Ha en super eftermiddag! Uppdatering från jobb kommer säkert under kvällen!

image556

Mormor!

Fick en riktigt konstig impuls innan när jag gick från tandläkaren.
Att jag skulle ringa mormor.. Varkom nu det ifrån?
Det var visserligen precis det jag alltid gjorde när jag hade varit någonstans... Ringde mormor. Hade man varit utomlands så cyklade man hem till henne och visade fotona innan någon annan fick se dom.. Osv.

Har tänkt en del på det nu på sista tiden. Nu skulle hon ju ha varit med.. Nu när jag har flyttat ihop med killen som jag tänker gifta mig med... O skaffa bebisar med :) Hade blivit världens bästa gammelmormor! Har liksom på åt sätt alltid föreställt mig att hon skulle vara med då..

Hm. Antar att "sånt är livet".

Nu ska vi äta lite frukost här.

Duktigt Sandra!

Idag tycker jag misann att ja förtjänar en STOR klapp på huvudet.
Jag gick till tandläkaren. Jag vaknade av klockan och konstaterade att det var dags att vara vuxen.. Att jag inte kunde känna efter om jag inte hade lite ont i halsen eller huvudet. Eller helt enkelt dra täcket över huvudet och skylla på att klockan aldrig ringde.
Nej.. Jag gick faktiskt upp. Och gick till tandläkaren.. och in.
Innan dess satt jag förstås som vanligt och tittade på klockan. Så fort den börjar gå mot det klockslaget då tandisen borde visa sig då börjar världens scen spela upp sig i mitt huvud.
Hur jag går fram till disken och talar om för dom att om dom inte har vett nog att komma i tid så tänker minsann inte jag sitta där och slösa bort min dag.. Jag har minsann annat att göra.. Haha samma sak varje gång.

Men jag satt kvar. Och nu är jag hemma. Och det dröjer ett bra tag till nästa gång. Klappa sandra någon? :)

Sitter i köket, har precis tömt diskmaskinen och kommit på att jag är galet hungrig. Ska slänga in mig i duschen och sen fixa frukost till oss. Sen ska vi minsann iväg och shoppa lite på Maxi. Haha det kan man kalla shoping det ;)

Världens bästa kom upplufsande för ett tag sen.. Helt yrvaken och jättesöt ;) Min alldeles egna goboll!

Ikväll jobbar vi.. Imorgon bitti jobbar vi och sen träffar iv Maggis och sen umgås vi med sambon :)

God morgon :D


HISSEN...

Är tydligen ett poppis ställe här idag. Haha för er som inte jobbar inom hotell o restaurang så kan jag berätta att "Sitta i hissen" är det samma som "sitta i skiten"
O de gör vi idag.. Eller gjorde.
Slutade precis springa.. O då har jag i stort sett gjort det sen jag kom. Har varit helt galet ikväll. Känns som tiden INNAn man hade konferensvärdinna.. Känns med andra inte helt rätt då vi typ har två nu. :(

Nåja. iden har gått fort i alla fall och jag har visst bara tre timmar kvar på mitt pass.
Huset fullt med arrangemang av olika slag, middagar, vinprovningar och en smockad bar. Alltid trevligt. Ska dock erkännas att jag var på uruselt humör. Bristen på semester och MYCKET på jobb har börjat ta ut sin rätt. Just nu kan det inte bli maj fort nog.. Vill bara iväg med världens bästa till Paris. Mysa, dricka vin och shoppa!! :) Blir inte bättre än så!

Men men, har i alla fall kommit över lite av det där dåliga humöret och lyckats bli dricksad och vara allmänt trevlig mot både personal och gäster. Med andra ord precis som det ska vara! :)

Borde dock jobba vidare nu då jag fortfarande har högar att beta mig igenom. Inte alls så kul om vi ska vara ärliga, men vad gör man? Jobbar helt enkelt.

Tandläkaren imorgon, något jag INTE alls ser fram emot. Har snarare megaångest.. HATAR tandläkare.. Det känns äckligt, låter äckligt.. Gör ont i västa fall.. uscha!!! Rädda mig någon?

Nåja.. det är i alla fall tisdagskväll.. Alltid något..

Sinnes!

Jag och världens bästa kom på en sak nu för ett litet tag sen.
DET är galet :) Men riktigt kul :)

Nu ska jag äta.. Köket fick visst LITE att göra precis när vi ville ha mat.. men det är lugnt. Jag väntar! :)

KRAM

Gulligt!

Sandra Johansson & Nikolaos Vourdoukas

Så står det om man letar på eniro.se ;)

Det gillar vi! Lös upp min dag lite i alla fall.. Dessutom slutar jag om två timmar och får möte i backen! :)

Norrmän

Halva lobbyn full av dessa.. Hurtigt folk det dära.. Haha.
Vet dock inte om det är riktigt vad jag är på humör för just nu.. Känner mig inte alls på humör för nåt om jag ska vara ärlig, men så kan det väl vara ibland.

Har varit liiite duktig och blivit av med fyra fakturor ikväll i alla fall. Förhoppingsvis en femte imorgon och sen är det "bara" 6 kvar. Men det är en bit på vägen i alla fall. Alltid lika spännande att få ner 11 obetalda fakturor.. Fixa tack. O så bars jag som kan det. Blää!

Nej, hem till en kopp te och lite två och en halv män på tv'n. Tillsammans med en go Nicco. DET hade varit det perfekta just nu!
Men precis så blir det om några timmar så jag ska egentligen inte klaga. O imorrn har vi minsann sovmorgon ihop. Det ska man inte heller klaga på har jag hört :)

Har ni en bra måndagskväll?
O vad gör ni?

Lite dött

Nuär vi där igen, jag känner mig lite överflödig på kvällarna. O så ska det vara hela veckan.. Puh!

Känns som att hela huset just nu står och väntar på en storm.. Alldeles dött. Har i alla fall varit smart nog att äta innan alla kommer. har faktiskt en hel del incheck att klara av nämligen.

Saknar träningen. Lite slö blir man allt!
Men Men.. får la bli nästa vecka då jag har en massa annat som ska ordnas i denna.

Nu kommer folk!

Senare!

Multi tasking ;)

Sånt jag sysslar med idag. Fönar hår, dammsuger,torkar golv och bloggar ;)
Men får väl skylla mig själv då jag kom igång rätt sent ;/ Men var slö i hela kroppen då jag vaknade.. Så fick helt enkelt bli en halvtimme till under täcket.

Ska snart platta till håret och sminka mig, sen äta lite. Måste stryka en skjorta till jobb också.. Börjar 14.20 o jobba till ca halv elva, Samma sak imorrn.. OCH på onsdag. Morgon på torsdag, sen en fika med Maggis och därefter hem till storebror och svägerska och gratta Amanda. Fredag jobbar jag kväll IGEN och sen är det visst helg igen. En helg som kommer att passera lika fort som denna gjorde. Hälften försvinner ju när man inte har fredagskvällen hemma :/
Aja, jag har själv valt yrke!

Det är VÅR ute idag.. Känner ni? Det gör i alla fall jag! Ska bli riktigt skönt med en prommis ner till tåget!

Ska ju berätta om utekvällen också men hinner inte riktigt det just nu! Kan dock berätta att min laptop är up and running med internet igen ;) Anders var en pärla så telenor ska få sitt mobila bredband.... med en del sura kommentarer om jag känner mig själv rätt.

Jaja, vi slipper iaf 200:- extra i månaden! :) Alltid något!

Näe.. sätta fart sandra!

Dancing in the dark

Den är fin, riktigt fin!


Mina tjejer och jag!

Ikväll är det vi som gäller.. Ja grabbarna ska också få vara med på ett hörn. Men i stort handlar kvällen om oss :) Om tjejsnack, om många skratt och om hur sjukt snygga och goa vi är ;) haha.
Fast framförallt om att ta igen en massa tid.. Känns som att i har en uppdatering som heter duga framför oss..

Jag är i alla fall snart klar. Håret är plattat, sminket är på plats och nääästan alla kläder är på. Tror det blir outfiten jag har på mig iaf. Tröja med urringning i ryggen och jeanskjol.. Till det svarta strumpor och stövlar/pums. Inte bestämt mig helt än.. Varken för skor eller om det är detta jag ska ha på mig :P haha blir en kul kväll :P

Ska hämta upp B1 och Emelie nu om en halvtimme. Sen blir det till att dricka vin eller drinkar och snacka en massa skit. Jag har massor att berätta och det tror jag minsann att dom har också. Därefter kommer Eva hit och då blir det ännu mer catching up :P

Ner på stan vid sju är det tänkt och därefter gö in för en drink nånstans.. Mollbergs eller Marina som det ser ut just nu. Bord är bokat på Cardinal kl 21. Har en känsla av att vin och gott humör kommer att flöda.. SKOJ ska vi ha!

Ha en trevlig kväll, det ska vi ;) Tror alla är sjukt laddade, vi har ju planerat för det här ett tag nu ;)

PUSS!

Farväl..

Det är lite sorgligt.. Vi har stammisar som är här ca 3 ggr per år... Ibland fler. Bor här ca 3 nätter åt gången. Två i det här gänget är verkligen underbara!

Kramas när dom kommer, kramas varenda gång dom ser mig (när man börjar på nytt pass osv.). Verkligen super. Den sista av dom åkte nu ikväll, han är en pärla!!  Känns lite trist när dom åker.. och att dom inte är här oftare :/ men men.. dom lär ju komma igen! :)

2 och en halv timme kvar ca.. börjar kännas segt. Jag tycker verkligen att det är sådär att jobba kvällar nuförtiden. Brukade älska att jobba fredagskvällar innan, men nu fr jag knappt nåt gjort och känns mest lite uttråkande.. Även om man får chansen att prata med mycket gäster och visa sig från sin absolut trevligaste sida.. :P haha!

Men men.. Vad gör alla ni ikväll då?

Ångestframkallande

Min bok av Marian Keyes är just detta, ångestframkallade. Jag vill aldrig aldrig aldrig hamna i hennes situation, that's it!
Om ni undrar vilken bok jag yrar om kan jag berätta att det är "Är det någon där?"
Rekommenderar starkt men varning för starka känslor, uscha!

Fredagkväll på jobb idag! Massa after work firare överallt, men ändå inte riktigt som en vanlig fredag. Det märks med andra ord att det är helgen innan lön.
På tal om lön. Den jag får på måndag är den sämsta på länge, länge! Två sjukdagar och ingen provision denna månden. Sådär spännande med tanke på att jag fortfarande har förra lägenhetshyran OCH Csn avbetalning denna månaden. Kul att typ börja på minus innan man ens fick lönen... Eller ja, riktigt så illa är det inte. Men ändå :/
Ser fram emot en löneförhöjning, det är nåt som är säkert!!

Men vet ni vad jag mest av allt ser fram emot? Att komma hem ikväll och veta att jag är ledig i helgen, visserligen förkortas den när man jobbar fredagskvällen men det känns ändå bra att veta att man är ledig. Sängen försvinner till Dessi och Jonas imorgon o sen är faktiskt lägenheten i stort sett tom. Skönt!!

Nu ska jag jobba lite, är dock väldigt lugnt för min del och till och med hunnit läsa favoritbloggarna.. Finns två som mer och mer bli mina favvisar, varför kan jag avslöja en annan dag :)

Folk överallt!

Nu är det visst jag som är lite kass på det här med uppdatering men hinner lite dåligt nuförtiden!

Är i alla fall på jobb nu.. Har ägnat förmiddagen åt sambon, Mys efter att klockan hade ringt, sen frukost och massa småprat över tidningen.. Jag älskar våra morgonstunder. Världens mysigaste!

Jobbat sen ca 2.. blev alldeles för mycket information för början där men det funkade. Blev ett garv när alla försöker prata över huvudet på varandra och överrösta varandra för fullt. Smått jobbigt. Men men..

Kommer nog hem lite tidigare i alla fall... Anders är världens bästa :)

Hoppas ni har haft en bra vecka hittills?
Den är ju snart slut.. o snart party.. jag längtar efter min B1!!!

Överraskande gapskratt

Från verkligt oväntat håll.

Precis alla verkar må dåligt här idag så det kanske inte har med blommorna att göra.. Eller så är det just därför, alla är allergiska :P haha!

Vi har knaprat en karta Ipren allihop redan, och en har gått hem. Tjena. Tur att detta kallas för en lugn vecka!

Var uppe med Securitas precis. O Började verkligen gapskratta. Inte åt just Securitas men åt hovis. Den människan är allt som oftast min favvohovis, dock har lite händelser gjort att det kanske ändrar sig emellanåt.. Men ibland glimrar det till och han överraskar. Idag var tydligen en sån dag och jag fick vänta i fem min med att gå ner för att inte skrämma bort gästerna, haha!

Lunchdags tror jag minsann. Vill faktiskt bara hem idag ärligt talat. Längtar efter Nicco och efter en mysig kram!

Vårblommor

Våra blomsterarrangemang ger mig KRUPP!
Eller rättare sagt en allergichock.

Liljorna fick vi bort med hjälp av hotellchefen.. Men nu slår kvistarna ut istället.. ni vet massa vårblommor. Som gjort för att jag ska stå här och nysa konstant. Men visst.. Dom är ju fina..

Nu är det visst onsdag. Har bara denna förmiddagen och två kvällar kvar sen är det helg igen. Dessa tre dagarna ha gått otroligt fort än så länge, men dom gör ju det mest hela tiden kan jag känna. Helgen kommer ju säkert att försvinna fortare än fortast eftersom jag jobbar fredagskvällen.. En halv dag försvinner där kan jag känna. Men men.. Det går bra det med, synd att man jobbar fredagskväll nästa helg också bara..

Nu väller det visst in folk här igen så det är väl dags för mig att jobba!

Sorry!

Yes, kass uppdatering igen, jag vet!
Dock har jag en bra ursäkt.
Lägenheten är nu flyttstädad.. däckade halv tio igår och jobbar morgonpass idag igen. Helt slut!
O de jävla mobila bredbandet.. Tror ni jag fick det till att fungera? Nejdå!

GAH!

Kommer mer sen, nu ska jag jobba!

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det men...

Jag är ite uttråkad på jobbet-

Jag har verkligen gjort allt. Jag väntar inte ens på nån information som gör att jag kan göra mer.. Jag har gjort allt. Crazy! Det har nog inte hänt sedan alla sa upp sig för ett halvår sen. Hm? Rätt skönt på sätt o vis.
Snart kommer kollegan. Med kakor. Chefen fyller år och det ska firas.. han vet dock inte om det än ;) haha!

ser fram emot att komma ut i friska luften !!

Lunch!

Jag tror minsann att det är dags att käka redan..
Fast lugn morgon rusar tiden just nu. Men det är nice. Det betyder att jag kommer hem tidigare, kan börja städa tidigare, kanske hinner shoppa trådlöst bredband tidigare och kommer hem till en varm dusch och en varm säng tidigare.

Jobbar morgon imorgon också. Därefter behöver jag inte gå upp kl fem på nästan en vecka, det känns rätt BRA även om det ibland är riktigt segt att jobba kvällar. Aja, strunt i det!

Dags att äta lite :)
Tror minsann att solen börjar titta fram lite i Lund också.. DET gillar vi!

I full gång

Idag går det undan och jag ligger lååångt före schema. Blir en tyst eftermiddag tror jag. Med tanke på att man redan har rumsplacerat inför helgen så.. Hm?

Ska ta tag i livet och skriva om två fakturor nu.. fem utcheck kvar. Otroligt jobbigt ;) haha!

Jobbar alla idag?

Igen

O så var det måndag igen. O ja jag vet, kass uppdatering i helgen.
Meeeeen jag får ett spel på min kära laptop som vägrar att fungera med internet:et i huset för tillfället. Så idag efter jobb är det jag som går till telenor och frågar om mobilt bredband. Måste få skiten att fungera...
Hur bra är mobilt bredband förresten? O någon som har någon erfarenhet av telenor? Tell me..

Helgen har varit underbar i alla fall. Luuug kväll i fredags, jag däckade givetvis i soffan efter mat och ett glas vin. Sov en timme och sen var jag sällskaplig igen ;) haha. Blev dock en hyfsad tidig kväll.
Upp i lördags och käkade frukost och sen lunch hos svärföräldrarna, lämnade bord hos mamma och sen hem för en solning och tillfixning.
Ut på Oasen och käkade med Dessi och Jonas efter en fördrink hos oss. Mysigt och nice att sitta och snacka. Så nu är en "par-spelkväll" inbokad, gott ska de bli ;)            

Igår kom alla föräldrar på besök. Middag och kaka och massa snack. Så jobbig tystnad hela tiden dock.. Hrm. Eller inte. Tror inte det var tyst en endaste minut... skoj :)

Nu är jag på jobb.. Har åkt tåg med bästis och hans lillebror.. Har börjar gilla att åka tåg på morgonen, allt blir så himla mycke roligare om man har nån att snacka lite skit med.

O nu ska jag jobba. Har en skrivare som kaosar... O fattar inte riktigt problemet mellan rec och matsal just nu. Är det lönt att man anstränger sig emellanåt?

Ha en braaa måndag, ikväll ska jag och mami städa min gamla lägenhet.. :/ Sådär spännande men gött att få de gjort!

Kraaaamar!

Ut o äta!

Det ska vi nu! Uppdate imorgon!

Nerklubbad?

Lite så känns det just nu om jag ska vara ärlig.
Käkade precis lite snabbt o lätt.. O hjälp vad trött jag blev.

Just nu finns det INGET som kan få mig att sluta längta efter att få komma hem och totaldäcka i soffan.
Sov max max max 2 och en halv timme inatt, sov med andra ord apa! Lika glad för det idag visserligen som ni kanske har sett, men nu börjar det kännas..
Drömde massa konsitga drömmar, hade nog en del att göra med gårdagen?

Nog med det.. Det jag ville komma fram till är att jag längtar efter hemmet! Känner ni också att det ibland känns som att man aldrig är hemma? Då kan jag informera om att när man jobbar vändpass känns det ännu värre..Känns som att man är vaken och borta ett dygn i streck.. Vilket man nästan är iofs..Haha

Näeeee...Dags att engagera sig va? :)

Dansande personal

Idag råder GRYM fredagsstämning i hela bygget.
Fräcka fredag brukar jag och mattias ha.. Dock verkar alla ha hakat på den trenden, men det gör inget, vi gillar!

Jag har dessutom fått gjort MASSOR! Denna veckan har jag varit grym när det gäller just det, att få gjort massor!

O nu ska vi göra mera..

Hur går det på jobb för alla andra idag då? :)

Nedräkning

.. Yes nu börjar den!
Godmorgon på er allihop.. det är fredag!! :)

Dagen började bra. Sällskap med bästis och hans lillebror (som min egen lillebror) på tåget. Underbart att vi ses så mycket igen, tack öresundstågen för detta!

KVällen igår avslutades sådär på jobb.. Kalabalik är väl de minsta man kan säga!
Å andra sidan blev det desto bättre när man kom hem ;)

Nu ska jag käka frulle, dricka kaffe och njuta av att snart kunna gå hem och hålla helg!

Hur firar ni fredagen?

bra tänkt?

Njaaa.. det där med att ha heliumballonger (stora) att dela ut till barnen kan knappast ha varit vår ljustaste idé. Det är ballonger överallt och prata om att dom är i vägen för servisen, haha!
Jaja.. snart är denna kvällen också över, folk börjar redan droppa av.. :P

Nu fick jag dessutom mat, TACK Johan! Pärlan!

Rosor från oväntat håll

Haha jag har suckat och gått på mycket om våra byggare på jobb, men idag har dom verkligen visat sig från sin ljusa sida och köpt en ros till mig.. Tyckte faktiskt det var himla gulligt!
Det är dessutom inte några unga grabbar vi snackar om.. Riktiga byggar oldies ni vet :P
Men tack i alla fall :)

Jag o Nicco hade en myyysig morgon idag, frukost och massa kramar.. Fick en prommis ner på stan i det fina vädret ihop också. Väl där nere fick i alla fall jag en sån där sjuk moment när jag bara såg honom o absolut inget.. när allt annat liksom går i slow motion.. Tror inte ens jag hörde trafiken från järnvägsgatan.. Sliskigt tycker ni? Haha.. Sjukt mysigt tycker jag :) Min ögonsten!

Nu ska jag ägna mig åt att sprida lite glädje på jobb här :) Inte för att det verkar behövas, precis ALLA ler ikväll.. Love is in the air ;)

Håll tummarna!

Så alla små godingar som läser min blogg, nu ska ni få göra mig en tjänst!
Jag ska ringa upp en tjej efter kl 18 idag som ska titta på min lägenhet, håll ALLA tummar att hon vill ha lägenheten från den första mars, eller i alla fall från den första april så att jag slipper extra månadshyror och kan bli av med den och bara fokusera på min och Niccos lägenhet ;)

Please?

Nu måste jag jobba vidare.. Glad Alla hjärtans dag på er förresten, vi firar inte... men all verkar vara på så supergott humör så det smittar av sig, massa skratt i restaurangen och söta par överallt.. Nej jag är inte en sån som är allergisk mot gulliga par.. Kan berätta en rolig grej sen på tal om just detta.. Men i alla fall. Var gulliga, jag håller på er :)

Kramar!

Slut för idag!

Nu har Bella kommit, och jag är tacksam!
Framförallt är mina fötter tacksamma!
Nu ska hon gå sin nattrunda och sen får jag minsann byta om, tackar!!!

Mycket tackande ikväll känner jag ;)

Har varit SÅ mycket folk här ikväll, inte utan att man är något trött i huvudet, men det löser sig. Det går över när jag sätter mig på tåget och ser fram emot att vara hemma!Saknar min knäppboll nåt otroligt ikväll.. Å ändå har vi lyckats umgås massor, jaja det är väl så det är när det är RÄTT ! :)

Är hungrig!! Har bara hunnit slänga i mig en Het räkcocktail.. shit vad dom hade legat i med chillin.. . :S
Dessutom var den inte stor.. Har knappt vistats ute i köket då en av kockarna är så långt ifrån min favorit man kan komma... SLEMBOLL! Usscha!

Nä nu kommer nog Bella snart tillbaka så jag ska lägga ner bloggen för ikväll, sov så gott och vakna lagom utvilade imorgon bitti, snart äre helg :)

Natti!

3 helger i rad?

Inget ont som inte hat nåt gott med sig har jag fått lära mig, i detta fallet stämmer det verkligen.
Nu när vi ska börja jobba varannan helg igen så måste vi ju ställa om, vilket innebär att jag är ledig tre helger i rad nu och jobbar min första helg igen den åttonde och nionde mars, nice!
Haha vad ska man göra med all ledig tid?

Helgen som kommer är i alla fall fullbokad, eller ja.. nästan på i alla fall. Fredag kväll jag ju givetvis firas med älskling.. Det är visst den femtonde då har jag hört ;). Blir mat och vin och bara vi två hela kvällen.. Känner perfekt, speciellt med tanke på att vi kan stanna i sängen precis hur länge vi vill på lördagen!
Lördagen ska bara mysas.. jag ska ner och sola, vi ska äta frukost och lunch ihop.. På kvällen är bord bokat på oasen och dit ska vi med Dessi och Jonas, nice!

På söndagen ska vi vara grymt seriösa, då kommer nämligen alla våra föräldrar på besök och ska käka middag, mys! ser vi fram emot.. verkar ju inte vara SÅ jobbigt för dom att komma överrens.. Haha.. :P

Nej, åter mot jobb.. om en timme kommer Bella, DET ser jag fram emot!


Kramaaaar

HUHA!

Hjälp?

Kan man säga att jag sitter i hissen idag?!
Hahaha... Helt crazy mycke att göra!

Längtar hem till en varm säng och en varm Nicco.. Känns som att jag gör det alltid nuförtiden ;)
Men sen ska vi ju också gifta oss !

Snälla?!

Vad är värre än gnälliga jobbekompisar?

Herrejesus.. Just nu verkar alla gnälla. Känns lönt att man kommer hit och är på gott humör? Tar ca en halvtimme under tiden som man försöka reda ut i papperna och sen är man tillbaka med lite halvsurt humör ige. Kul.

Ska börja jobba varannan helg igen också. Som jag skrev till Nicco precis, dom börjar bli löjligt förutsägbara här! Löjligt.

Jag har inte ett dugg emot att jobba varannan helg, jag överlever det också. Det jag har något emot är att först bli informerad om var tredje helg och sen tre veckor senare är det åter till varannan igen. Bestäm er för guds skull!

One more

Sådärja, duschat och hängt upp kläder på tork, ska se till att göra mig lite snygg och sen äre snart dags att bege sig till jobb!
Känns rätt bra idag. Kommer nog bli en rätt bra kväll har jag en känsla av.

Jahaa.. Så vad köptes på H&M då? Har fortfarande inte tillgång till laptopen med bildprogrammet på, så fota blir svårt :/ Men kan ju informera så länge:

Två basic topar med trekvartsärm; ljusblå och vit
Svart tubklänning med rosa tryck
Hallonrosa basic linne
Mörkblått träningslinne i längre modell med brottarrygg
Röd svart randig t-tröja, lite längre och med öppen rygg (SNYGG!)
Två koftor med stora knappar och tillhörande ranndiga linnen, en i svart (linnet är svart grått) och en i cerice rosa (linnet är lite blandade rosa nyanser)
BH i lite parymodell, typ glansig ;)
Silverarmband, stort!
Pilotsolglasögon ;)

Har kommit fram till att jag och världens bästa kommer att vara grymt snygga i Paris ;) haha. Eller förresten, vi är ju grymt snygga här hemma så varför inte i Paris? ;) Haha!

Hade förresten en urgullig lapp brevid kudden i morse när jag vaknade, han är SÅ underbar :) Min lilla knäppboll/blåsfisk/guppi/lsd-hundvalp och noshörning ;)
Kärt barn har många namn eller hur var det nu? ;)

Belive me brother oh brother

Tjeeena!
Så var det alltså onsdag.. Mulet och grått men strunt i det, vi är väl glada ändå? Eller vad säger vi? :)

Jobbar kväll idag.. O förlåt för helt fruktansvärt kass uppdatering igår, men jobb överföll mig från alla håll. Tror jag blev restaurangchef där ett tag :P haha!
Väl hemma blev det bara slapp, fick hem TON av kläder från H&M! Tackar ;)
Mest basic, men lyckades få hem en helt underbar tubklänning ;) Tror minsann att den är given på partyt nästa lördag :)

Fick hem Heroes boxen, säsong ett del två från CDON också, tack tack! Vi kollade dock bara ett avsnitt då jag somnade :/ Var helt slut efter att ha varit uppe sen kl 5, attans :P

Idag har jag kommit upp i tid, håller på att köra en maskin tvätt, har solat och sitter nu och lyssnar på Rix, rubriken säger väl vilken låt som spelas? ;)
Ska hänga upp tvätten nu snart och sen ta en dusch..

Blir nog lite mer uppdateringar idag då eftermiddagspasset inte är lika hektiskt ;)

Tills dess.. Njut av onsdagen! Vi är redan mitt i veckan!

Morgon!

Hallelåja!

Så var det tisdags morgon och jag har landat på jobb..
Härlig kväll med Maggis igår...Pizza på bomb och sen te hemma hos mig ;)

Shit måste nog jobba på lite här.. mer kommer senare ;)

ha en fiiin tisdag!

How do you do?

Sådärja.. Plattat hår och fixat till lite ;)
Nu ska jag bege mig ner på stan och snacka lite (mycket) skit med Maggis ;) Efterlängtat som vanligt!
Dock är vi grymt duktiga som har träffats två ggr på två veckor.. det är BRA för att vara oss ;)

Men så ska vi fortsätta, så det så..
Ja..Rix fm top 6.. Galet, har nog inte lyssnat på det på säkert två år.. Men ikväll gjorde jag det minsann ;) Liten nostalgikick får vi nog säga!

Ha en FAB måndagskväll, det tänker jag ha! :)
Pizzan here I come!

image540

Funderande

Det har jag varit lite grann idag.. Lite fundersam.

Däckade tidigare än tänkt igår. Vad halv elva berätta Nicco i morse. Haha inte likt mig att kunna sova bara sådär fast någon annan ligger i rummet och kollar på tv.. Jaja jag var väl trött antar jag?!
Vi vaknade rätt sent i morse.. låg och drog oss och gick sen upp och käkade en megafrukost med fruktsallad och grejor ;) Gott!

Hann ligga o mysa och prata lite innan min gris skulle jobba och jag åkte bort till gamla lägenheten för att plocka upp lite post o sånt..
Har sedan dess tränat, solat och fikat med mamma och tagit en prommis hem.

Väl hemma bestämde jag mig för att ringa storebror.. Var lite i behov att höra honom säga att det var ett bra beslut att säga upp lägenheten.. Eller åtminstone att det var OK. Jag hade ju gjort det oavsett vad han tycker.. Men sån är jag, det ÄR viktigt vad familjen tycker..
Så..vi har pratat...en bra stund. O allt känns finally som vanligt mellan oss.. Det är min BB-etta. O han tycker det är skitkul tydligen ;)

Ska slänga in mig i en dusch nu.. Blir kanske en uppdatering till innan jag beger mig ner på stan och träffar Maggis och äter pizza på Bomb! Mums, tror minsann en vegetariana står på menyn ;)

Har ni en bra måndag?

Älskade pumor ;)

DSC00259.JPG
Älskade pumor ;)

Söndag=vilodag!

Det tänker jag utnyttja om sisådär en halvtimme..

Kan också berätta att mina fötter tar död på mig, vill bara hem och äta gott och sen promenixa hemåt till vår underbara soffa med chips och annat gott :)

Ska ta ett foto och visa vad jag promenerar i idag.. Inga klackar här inte ;)

Om bara Jakob kunde dyka upp så hade sandra varit en lycklig människa ;)
Det är jag visserligen ändå.. men ja ni förstår!

Ha en helt underbar söndag i det helt underbara vädret! :)

Ja jävlar!

Vilken rush!
Galet. Helt plötsligt stod konferensgästerna i dörren och skulle ha en massa som dom inte hade beställt, alla gästerna skulle checka ut, någon ville att jag skulle trycka ut visitkort, någon ville ha kopior, någon skällde över frukosten och köket ville att jag skulle springa med fruktfat.. hej o hå!
Crazy!

Nu har det lugnat ner sig, dock stormar väl snart lunchgästerna bygget dock.. aja har heela tjugo minuter på mig tills dess. Jag som skulle skriva om ett par fakturor, det kan jag tydligen inbilla mig!

Aja, inte klaga, tiden går megafort, om tre timmar är jag för tusan hemma ;) Goooott! O typ bara en och en halv timme kvar tills Jakob släpar sig hit ;) Hoppas han är i riktigt mycke tid så jag kan pka tidigare, hade varit nice!

Känner att huvudet redan har tagit ledigt ;) haha! Ser fram emot en enormt mysig kväll!
:D

Mailkonversation

Hm nej det tror jag inte.. Efter JAG INTE KOMMER FRÅN ÖRKELLJUNGA!!!


Morr!


Skickat: den 10 februari 2008 10:27
Ämne: RE: KUL!


Hajar fortfarande inte.

Kanske är det örkelljungska??=)


 ____________________________________


Sent: den 10 februari 2008 10:26
Subject: SV: KUL!


Hjälp på svenska Petter lille ;)


Skickat: den 10 februari 2008 10:23
Ämne: RE: KUL!


Hehe... springspringspring


"Hilfe"?


____________________________________


Subject: KUL!


Kul med konferens där precis ingenting är förberett.

OH, Whiteboard, fruktfat, godis, bord i matsalen till både lunch och middag.. och glöm för guds skull inte 800 ramlösa till :S


Hilfe??






Vad skulle man göra utan kollgor?
Som ni säkert förstår ska ni läsa konversationen nerifrån och upp... :P

Funka då!!!

Jag har EN endaste sak kvar att göra på min lista över helgrutiner, allt annat är fixat. Jag har till och med tagit betalt av Expedia (bokningskanal..som är lite skum). Men den sista...Nejdå. Man lyckas med allt, maila iväg namnlistor, kollar betalningssätt för grupper.. går igenom dubbelbokningar, ratecodes och VIP:ar inför veckan. Men en sån enkel sak som att logga in och kolla bokningar i en av våra andra bokningskanaler.. Nixpix!
Det fungerar helt enkelt inte.. Trist o med tanke på att Petter kommer in från "sitt" hotell kan det inte vara fel på sidan.. Måste vara vår nya dator.
Jaja, ska testa lite senare och kolla om det kan fungera då, annars får det bli lämnat till morgondagens personal! Inte mer o göra åt det.

O klockan går minsann undan idag! Än så länge är det inga problem med att hålla sig vaken ;) Niiiice!
Snackat lite med Patric och lite med Tobbe... plus käkat frukost och druckit juice och kaffe. Börjar känna mig lite lättare i huvudet än vad jag gjorde i morse.. då var de liiite tungt ska erkännas! Som en riktigt baksmälla ungefär ;)

Fick träffa Johannes igår... han kom minsann och satte sig i baren.. Så kul! Alldeles för längesen och nu har jag lovat bort mig till en drink med honom när tillfälle ges.. Hm när nu det ska bli? Är ju bokad varenda helg fram till början av april.. Crazy!

Funderar lite på om man skulle ta och skriva om sin faktura här.. har ju ändå 24 utcheck kvar..lär komma en liten "rusning" om någon timma eller så..

Tills dess:


Varför inte fira söndagen såhär? :)

Christer Sjögren?

Men skämtar nån eller?
Jag trodde dom skojade när jag och Nicco slog upp tidningen igår till frukost.. Vadå ska Christer Sjögren vara med i melodifestivalen.. Sen kommer jag hem, och under tiden som vi äter kollar vi lite på nyheterna.. Okey. Jo Christer Sjögren vad med i Melodifestivalen.. och inte nog med det.. Chrille gick vidare. Come on?
Dom måste väl skoja? Eller?

Alltså.. Christer Sjögren för mig är vit kostym och Vikingarna.. Inget positivt så långt ögat kan nå med andra ord.. Vafan hände där? Och VEM fick för sig at han skulle gå vidare. Ingen mer än jag som inser pinsamheten i att skicka Christer med sina små påfåglar (eller förlåt, dansare) till Eurovision?

Hallelåja är min enda kommentar.

På jobb igen. Slut i rutan om åtta timmar och det känns helt okey!
Har mitt pyssel.. men det tänker jag inte alls ta tag i förrän efter frullen. Snart dags för den och en hink kaffe by the way! Mums!

Hoppas att alla andra sova så himla gott ;)



Vilken hade ni valt? ;)

Fjärde..

Har tryckt i mig den gjärde iprenen för dagen nu. Inte så bra med tanke på att mina kära njurar inte gillar varken ibumetin eller ipren..men what to do. Hoppas på att med hjälp av ipren hindra hela infemtionen från att bryta ut. Då blir sandra happy.

Ser fram emot kvällen imorgon.. Nu är det liksom inte såå många timmar kvar, haha. Om 18 timmar är jag i alla fall hemma, har mött upp älsklingen och är på väg till mami för en god middag :) Det kan man väl kalla rätt OK? ;)
Att man sen är ledig måndag och kan ägna hela dagen åt sömn, läsning och mys är rätt ok det med.. Ska iofs tvätta lite skjortor och se till att stryka dom, men det tar ju knappast så lång tid :P Känner att min Marian Keyes bok har blivit lite lidande så det kan ju vara dags att ta tag i den..

Hmm nu började jag helt plötsligt att längta mig iväg till stränderna i Grekland.. Ska bli så underbart med en veckas avkoppling med Nicco. Bara ligga på stranden och vid poolen, käka gott och myyyyysa :) Bara slappna av en vecka helt enkelt! Nice!
Innan dess är det dock Paris som gäller, ska bli underbart det med men blir kanske inte samma avkoppling.. mest springande på stan, shopping och god mat har jag en känsla av ;)

Nej nu har nog Anders gått sin runda snart.. Dags för mig att packa ihop och dra hem snart. Ska möte upp niccopicco o käka på McDo. Kan vi vara värda ;) Sen blir det powernap i ca 4 timmar innan man ska upp kl 5 o jobba igen ;) haha! Well well.. blir lugn frulle, kaffe och mys på jobb innan man sätter fart så det funkar oavsett ;)

Sov gott era små troll, det ska jag göra, iprenen kommer ju att vara i högform precis när jag kommer hem! Perfa!

Natti!

VILL HA!

Jag vill ha en Mac...
Har hittat en för runt 10... O jävlar vad snygg den är... o vad mycke man kan göra på en sådan.. Snälla jultomten?
Hahah fast det är närmre till april, o då fyller jag år ;)

Typiskt!

Igår när vi gick och la oss hade jag riktigt ont i halsen.. I morse hade jag liite feber.. Nu brinner sandra. Sprang upp och ner för trappan två ggr för att fixa lite handdukar och sådant kul... och hjälp!! Värmebölja!
Mår inte dåligt, så lite konstigt är det.. är ju inte direkt så att jag har överanstängt mig de senaste dagarna heller.. eller har jag?
Iofs halsont brukar vara lika med feber för min del, oavsett om jag ska bli riktigt sjuk eller inte.. Aja, det är bara till att bita ihop och se glad ut!

Det pågår en massa arrangemang här, dock inga partyn inatt.. Där ser man :) Jag som trodde vi skulle ha dans o grejor eftersom vi har två hovmästare..Skummis!  Var nere och hjälpte till att bära lite vin innan, blev många skratt as usual.. när man ska krångla med lite vinflaskor och kombinera med några handdukar till bastun blir det ofta lite tokigt.. Blev nästan som igår när älsklingen bar omkring på vår växt och jag hade tusen olika påsar..Fick nääästan aparmar ;)

Har fortfarande inte börjat med helgrutinerna, har mest sprungit med handdukar, fixat med gästera parkeringsböter och ordnat strykjärn och strykbrädor till folk som behöver det. Känns som en lördag i juli (då det är massa bröllop och precis alla behöver stryka sina kläder) haha!

Puh, nu börjar min tredje ipren för dagen att kicka in.. kroppstemperaturen har sjunkit något :) Finally, man känner sig sådär lagom fräsch annars.. :P Vår uniform andas ju inte direkt.. hm känns snarare som en vinteroverall ibland!

Dka prova slå Petter en signal och se om han får nåt gjort ikväll.. risken är väl stor för att han inte får det..lördagar brukar dessvärre vara sådanan, å andra sidan kan man trösta sig med att man får desto mer gjort på söndagen innan alla gäster släpar sig upp och ska checka ut ;)

Vad gör alla ikväll? Det är ju ändå lördag!

Inte mycket gjort..

Känner mig lite oengagerad idag om jag ska vara ärlig, men det ska jag snart sluta med.
Har faktiskt inte gått gjort ett dugg ännu... men det kommer, har ju hela helgen på mig ;) hahah! Har å andra sidan en bra ursäkt.. vår IT kille har varit här och pysslat med datorerna, med andra ord har jag inte haft så mycket tillgång till dom, och inte kunnat göra så mycket.
Ska dock snart sätta fart med lite helgrutiner.. sen ska det ätas och räknas kassa och sen ska jag typ gå hem ;) haha.. NiccoPicco fick jobba så vi ska förmdoligen ha sällskap hem, myspys :)

NEJ jag gillar inte våra nya tangentbord, är helt slut i handlederna redan! Jaja, ytterligare en sak att ta upp på nästa möte.. Kass tankeförmåga ligger tydligen vissa människor inne med, men skitsamma, kan inte göra mycket åt det just nu i alla fall.

Hmm..båda hovisarna jobbar ikväll, dvs både favvohovis och de andra puckot. Med Andra ord jääävligt konstig stämning.. Tydligen har ju jag och favvohovis en "affär" bara för att vi kommer bra överrens.. jo men tjena. Då har jag nog en "affär" med halva hotellet...eller förlåt 95% kanske.
Smart drag grabben!

Nu ska sandra sätta lite fart o få lite jobb gjort ;)
Ser fram emot denna tiden om 24 timmar.. då har vi fått middag hos mamma och kan bara gå hem och ligga platt i soffan eller i sängen framför tv'n resten av kvällen.. Lovely! Det är inte så dumt att jobba vändpass under helgen i alla fall.. passen går fort i alla fall, på 24 timmar har man gjort två åtta timmars pass och sen äre slut ;)

Tjo!

Lycklig!!!

Det är helt galet... Jag har nog aldrig varit så här galet lycklig i hela mitt liv :)
Istället för "I had the time of my life" så kör vi på "I HAVE the time of my life".

Jodå, jobb är fortfarande något som kan förbättras, men det gör inte så mycket när precis ALLT stämmer för övrigt.
Går det dåligt har jag dessutom en människa som förstår mig så otroligt bra. Eller en.. jag har flera personer som förstår mig så himla bra men det gör allt så mycket lättare när man har en pojkvän...förlåt SAMBO som dessutom jobbar i samma bransch och aldrig gnäller över konstiga tider utan snarare är grymt förstående och alldeles underbar!

Underbar är han förresten på precis alla andra plan också. Var ju ute och shoppade igår.. Tänk en kille som gärna springer i affärer och letar soffkuddar utan att gnälla.. Eller en kille som engagerar sig i vilka växter vi ska ha hemma.. Eller en kille som efter massa spring i affärer går hem och ställer sig i köket och lagar sin underbart goda lasagne..
Eller en kille som idag när han är ledig drar runt på dammsugaren och tvättar för att jag ska slippa på måndag när jag är ledig..

Yes, det finns typ EN sådan.. o han har visst jag hemma :)
Du är verkligen världens bästa!!!

Förutom honom då?
Jodå jag har landat på jobb och hunnit sätta mig in i vad som behöver göras, dvs det mesta.. Haha men jag väntade mig inget annat så de löser sig säkert det med ;)

Ska börja på lite sånt småplock nu så uppdaterar jag er lite senare!

Kram sålänge!

Shopping!

Idag har vi shoppat...en hel del till vårt hem.. mm VÅRT hem ;)
Har tagit en massa foto, men då jag inte får min bärbara (där jag har fotoprogrammet till mobilen) att fungera med modemet här.. :S Så kan jag inte riktigt visa dom än..
Insåg innan att fotot jag tog när jag kom hem igår på min outfit inte heller kom med.. :/ Morr. Jag som var sååå snygg..haha, men det kommer upp senare, promise ;)

I alla fall, åter shoppingen.
Blev ny papperskorg till badrummet på Bolagret, hittade även snygga svarta ljuslyktor där :)
På IKEA hittade vi en snygg ram med plats för tre foto, sitter redan upp by the way. Hittade även en palm..eller nåt. Gröna blad och stor är den i alla fall ;) Hamnade vid balkongdörren och passade perfekt!
Vi fick hem vår Poster från photobox tidigare idag också.. så nu ska det hittas en ram till den...var den ska sitta vet vi ju redan ;)

Jusste...blev blockljus, diskborstar och annat smått och gott på IKEA också..givetvis.. är man någon gång på IKEA utan att handla nån form av ljus?
Kuddar till soffan lyser dock med sin frånvaro..det finns helt enkelt inga snygga röda kuddar...suck. Eller har någon nåt bra tips? För våra ideér med olika ställen börjar ta slut.

Älsklingen har precis gjort lasagne, så vi ska äta.. Jag har tänkt massa ljus och hällt upp vin till oss...bordet är dukat och dipen till chipsen blandad. Blir en perfekt fredagskväll. Ska visserligen jobba imorrn men behöver inte gå upp tidigt så vi kan mysa länge... Hyrt film har världens bästa också gjort...

Såå nu ska jag vara lite social istället för att sitta här.. ville mest ge er en uppdatering ;)

Kramar på er!

Bra kväll!

God morgon...eller god middag kanske? Men eftersom vi precis har börjat tänka på frukost här så säger jag god morgon.. så får ni leva med det ;)

Blev en bra kväll igår, kom hem och slängde i mig lite käk, tog en dusch och drack ett glas vin medan vi fixade i ordning oss. Tog en taxi bort till bjäregatan vilket kändes mer än lovligt skumt med tanke på att jag inte åkte hem.. Bjäregatan har ju alltid varit miches eller mitt hem.. Hm aja. Nu har jag ett nytt hem :)
Käkade gott, drack vin, snackade skit, kollade på kitchen nightmares och drack drinkar som smakade som slush puppies, nam nam :)

Tog en prommis ner på Bara Vara som verkar vara alla snorungars nya hem.. Usch! Palestinasjalar i alla sorters färger och jätte back-slick.. Hm. Inte imponerad.

Nicco gick hem och vi gick till Cardinal.. Upptäckte Barbie (Stefan, vakten) och blev överlycklig! Har varken sett eller pratat med honom på evigheter...Han är go. Han är som en manlig version av Carolina Gynning. Rätt kul med andra ord.
Vi mobbade folk rätt friskt och skrattade tills mina fötter gav upp och vi tog varsin taxi hem.. Crazy att åka taxi åt varsitt håll..har vi aaaldrig gjort förut :/

Nu ska vi käka och ringa mongo Radiotjänst.. För NEJ dom har fortfarande inte svarat på mina mail! Miffon!

Ha en bra fredag!

Snart snart snart!

Nu får jag gå hem om en kvart, helt uuuuuuunderbart :) (Även om det har varit jättekul idag)

image532

VÅR :D Tror minsann jag ska köpa tulpaner med hem ;)

Vårkänslor

Oj vad tyst här blev nu efter tre...tror minsann att alla mina bokare gick hem tidigt för att det är torsdag ;) haha!
Sitter och lyssnar på radion och tittar ut genom fönstret...fönstret som till och med är öppet.. Underbart! Vår vårkänslor..är det OK i februari? ;)

På radion spelas Leona Lewis... I like thos song...Sjung med vettja ;)


Closed off from love
I didn't need the pain
Once or twice was enough
And it was all in vain
Time starts to pass
Before you know it you're frozen

But something happened
For the very first time with you
My heart melts into the ground
Found something true
And everyone's looking round
Thinking I'm going crazy

But I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding in love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding in love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding in love
You cut me open

Trying hard not to hear
But they talk so loud
Their piercing sounds fill my ears
Try to fill me with doubt
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling

But nothing's greater
Than the rush that comes with your embrace
And in this world of loneliness
I see your face
Yet everyone around me
Thinks that I'm going crazy, maybe, maybe

But I don't care what they say

I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding in love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding in love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding in love
You cut me open

And it's draining all of me
Oh they find it hard to believe
I'll be wearing these scars
For everyone to see

I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding in love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding in love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding in love
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding in love

Proffs :)

Jag känner mig så jävla grym idag! :)
Jag fixar det här galant... Hade mina worries att jag hade glömt en del..men nejdå.. Jag har bokat konferenser, middagar, grupper och annat skoj.. Det jag egentligen har gjort minst av är vanliga singelbokningar.. haha! Och det kan jag ju verkligen.

Men nu är jag laddad, jag kan!! Och jag är duktig, jag har koll ;) Det är en egoboost att vara här ibland och faktiskt förstå att jag kan så mycket jämfört med så många andra! :)
Har haft tjejerna här till hjälp fram till två, visserligen har jag suttit själv med telefon och bokningar, men har ändå kunnat fråga, skönt de första timmarna!
Nu är jag själv och slutar faktiskt om en timme...helt crazy vad fort tiden springer iväg!!

Trubblet från igår ligger förvisso kvar, finns inte mycke för mig att göra just nu.. Jag ska jobba helgen som tänkt och sen ägna mig åt en härlig ledig måndag! Ska städa av hemma och träffa maggis över en pizza!

Morgondagen ska också bli helt underbar...Kunna sova läääänge med älsklingen, käka frukost, gå ut och gå och sen organisera garderober innan vi ska käka gott och dricka lite vin på kvällen!
Jag äääälskar vårt liv :)
O jag älskar dig.. Ja du ;)

Ikväll är det utgång... Min outfit är redo, foto kommer ;)
Blir i alla fall Svarta stuprörsjeans
Grönt halvlångt linne med fickor (NYTT)
Svarta höga pumps ;)

Ha en niiiice kväll ;)
Puss

Smygfoto på en koncentrerad sandra.. ;)

DSC00250.JPG
Smygfoto på en koncentrerad sandra.. ;)

Why do you hate me?

Jag. orkar. inte. mer.

Det ringer. Jobbekompisen. Det har blivit bråk med vår chef. Igen.
Jag pallar inte. Jag känner hur jag blir tröttare och tröttare för varje gång.. Känner att jag verkligen inte har ork eller energi att lägga på sånt just nu.
Varför varför varför kan inte alls bara fungera och flyta på? Vad är problemet?

Jag skulle gå och duscha och krypa ner i sängen. Nu sitter jag och väntar på besked om jag ska jobba fredag eller inte. För mig är det ett rätt OK byte. Jag jobbar kvällen och bli ledig på söndagen, hela dagen och slipper med andra ord vändpass. Men varför ska alltid jag anpassa mig för att alla andra ska bli glada?
Jaja, jag erbjöd mig iaf. Vi får la se.

Jaja, då hon inte verkar ringa mig just nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen..

Älskling hade nog rätt.. Jag känner mig nog lite ensam ikväll. DET är inte likt mig.. Långt ifrån.

Natti..

Dålig dag

Ingen dålig dag idag....snarare en riktigt DÅLIG!

Sitter och äter en toast.. sådär till middag men jag orkar faktiskt inte pyssla med något annat. Ser inte fram emot morgondagen ett dugg, vill bara lägga mig under täcket och somna..o sova till imorgon eftermiddag nån gång, vakna upp utvilad och gå ut med favoriterna.

Så lär det dock inte bli.
Jag ska upp kl 06,15 imorgon, traska till knutpunkten, ta tåget, byta om, gå upp på bokninge, starta datorn och jobba ensam i åtta och en halv timme. O jag känner veeerkligen att jag inte har koll, en riktigt för jävlig känsla om jag ska vara ärlig. Det är inte mycke jag bangar för men det här känns bara inte bra :(
Tack och lov är det bara en dag. O jag har blivit lovad hjälo från favvohovis om det ska vara så.. Men anyways.. uscha!


Dagen på jobb blev inte bättre efter förra inlägget heller. Blööööö! Fick nääästan ett spel på allihop men höll mig någerlunda lugn. Var grymt skönt att sätta sig på tåget och åka HEM!
Väl här hamnade jag under täcket framför tv'n i sovrummet och däckade. Vaknade av att mamma ringde kvart över sex.. hmm..

Sen dess är inte många knop gjorda..tömt diskmaskinen och snackat lite skit med Marina som var söt och kom förbi :)

Tänkte jag skulle äta upp min toast nu sen ta en dusch och sen däcka i sängen igen. Lär behövas inför morgondagen!

So long!

Jag behöver semester

O fler med mig verkar det som idag. Det är sig inte riktigt likt just nu.
Precis ALLA skriker från olika håll... O jag är LITE under tidspress då jag inte kommer att finnas på golvet imorgon(ska sitta på vår bokningsavdelning, själv!!!) och på fre är jag ledig eftersom jag ska jobba helgen.
O inte verkar det hjälpa att jag säger att jag kan fixa det i helgen.. då har jag ju faktiskt tid.. Nejdå.. IDAG ska det vara fixat..och HELST NU!
Har en miljon papper på hög, precis slängt i mig en halv macka och en minibit fisk..stående givetvis.. Den där brännande känslan i magen börjar komma tillbaka och jag vill bara hem.
O jaaa..jag borde väl jobba istället för att skriva här.. Men en fem minutare bort från bokningar och gapande människor borde väl alla förtjäna..

Men nu ska det fortsättas...USCH!

Vitaminkick!

Eller...kick i allmänhet kanske vi ska kalla det?
Kaffe, fullkornsbulle med russin i och ett stort glas apelsinjuice... Brämhults..

God morgon!
(Jag är sviiiiiintrött by the way)

Radiotjänst

På riktigt.

Dom läser förmodligen inte min blogg...men jag bara måste:


FY FAN VILJA JÄVLA SOPOR NI ÄR!!!!!


Normala företag har för det första en fungerande telefonväxel där man kan stå i KÖ om alla linjer är upptagna.. Men nejdå.. inte radiotjänst i kiruna inte. Dom har väl inte tillräckligt många telefonlinjer i kiruna.. Nä fy mig. Inte skälla på kiruna. Bara radiotjänst som är fucked up!

I alla fall.. För att återgå till normala fall så brukar seriösa företag ha en policy som säger att man ska försöka besvara ett mail inom 24 timmar.. Men inte radiotjänst i kiruna inte.. Nejdå.

Första mailet skickade jag i torsdags,, Det ger dom.. endast fem dygn. Andra mailet skickade jag igår... ännu ett dygn..


SKÄRP ER!!!

Jävla miffon!


Effektiv!

Idag är jag BRA på mitt jobb...inte bra.. utan BRA!
Känns skönt att kunna säga det.
Checkat ut alla mina 40.. Checkat ut alla mina fakturor och hunnit med massor av småpyssel.. Tiden bara flyger iväg och snart är det lunch.

Efter lunch har man alltid lika mycket att ordna inför överlämningen och sen ska jag hemåt. Planen är att hämta mina skor och nån låda som ska ner i källaren. Därefter åka hem, visa pappa lägenheten och sen ordna upp i garderoberna. Hade även tänkt fixa nåt ätbart innan älsklingen kommer hem så han slipper för ovanlighetens skull.. ;)

HJÄLP vad det började ringa här nu, bäst att jag börjar fokusera på mitt kära jobb igen ;)

Har ni en bra tisdag?

Efter en dag med jobb, fika och massa upp packning (bara två kartonger

DSC00245.JPG
Efter en dag med jobb, fika och massa upp packning (bara två kartonger kvar) blir det nu mat och lite vin i soffan framför dirty dancing 2 ;)

Snabb OCH duktig

Hoo haa!
Fått massor av pappersarbete gjort idag. Dessutom har telefonen ringt i ett.. så trots väldigt få utcheck har jag ändå haft fullt upp.. jobba snabbt med andra ord ;) Men det gillar vi!
Tiden går lite fortare då och om två timmar får jag minsann gå hem!

Har NÄSTAN fått ett utbrott på en av hovisarna (inte favvo även om han låg risigt till det när han började gapskratta åt min väääldigt mörka uppsyn)¨
Jag förstår mig inte på honom. Eller så är det bara dömt att misslyckas mellan oss två. Det funkar inte alls.. Går inte en dag utan att vi får spel på varandra av någon anledning. Humma...

NEJ, sladdarna på tv'n ska inte hänga så.. Men om Eva lilla hade chillat lite hade hon insett att jag har bott där i två dagar...inte i två veckor, inte i två månader och inte i två år. Två dagar. Så du kan nog sova lugnt på nätterna lilla gumman.. :P

Åter arbetet, har en kassa som ska räknas..
O buntband som ska hämtas... o piller som ska köpas.. Hoppla, räcker två timmar? ;)

Backa bandet?

Sitter på tåget i morse och får en massa sms.. O fick en sån läskig känsla av att det här har jag varit med om förut. Det var som att backa ett år (exakt) tillbaka i tiden.
Minus en del saker. Jag har blivit ett år äldre och faktiskt förändrats under året som gick. Jag är fortfarande samma gamla Sandra men man växer ett år och blir liiite klokare.
Hoppas bara personen på andra sidan telefonen inser det. Det blir inga upprepningar, av en jäkla massa skäl. O alla skälen är underbart bra skäl :)

I alla fall, jag har gått och blivit sambo :) o HJÄLP vad bra det känns!!!
Har projekt ställa i ordning garderober ikväll då vi varken orkade eller kände för det igår.
Köket blir nog imorgon har jag en känsla av, det löser sig. Det mesta är ju redan på plats så..
Kan ju tacka svärföräldrarna för en massa hjälp ;)

Var på shoppingtur igår, först ILVA och sen Nova i Lund. Handlade en ursnygg mega-kudde på ILVA...blir skitsnygg i sovrummet! Hittade även korgar och blockljus ;)
På Nova blev det hudcreme, peeling, underkläder och riktigt snygga kaffemuggar.. Svarta i keramik givetvis ;)
Ser fram emot att få det mesta i svart och rött i köket ;) Tror jag har en sambo som går med på det också :P Haha!

I eftermiddag är det en kaffe med Eva som gäller och därefter träning. Sen hem och plocka i ordning i garderoberna som sagt... Där kan vi snacka PROJEKT!
Aja, allt löser sig ;)

Ha en braaaa dag ;)

O så här blev det ;). Lovar lite bättre uppdatering imorgon då%2

DSC00244.JPG
O så här blev det ;). Lovar lite bättre uppdatering imorgon då jag jobbar ;). Vårt internet börjar fungera då också! ;) sov gott

Vilket i landsproblem.. Vilken tv ska vi ha så väggen? ;)

DSC00243.JPG
Vilket i landsproblem.. Vilken tv ska vi ha så väggen? ;)

Good!

Nöjd med mig själv. Jag har fixat allt utan att ens kika i nattbibeln (vår egen lilla handbok)
Jag kom ihåg det, det sitter liksom i ryggraden. Tänkte skriva att jag skulle kunna göra det isömnen..men vänta, det är ju i stort sett det jag har gjort.
Nu är det EXAKT tre timmar tills jag sitter på tåget. Tre timmar känns inte så farligt.. Men seg och jättetrött det är jag, det ska erkännas.

Om bara det hade varit så lätt att jag fick krypa ner i sängen nu och nanna.. Men nej.
Har i alla fall bestämt mig för att inte överdriva. Det får bli två maskiner tvätt och sen ska jag sova! Sömn är viktigare än tvätt. Det viktigaste ska alltså tvättas och sen får de va.. flyttar ju faktiskt till ett hem MED tvättmaskin.. Kors i taket! :P

Snackat rätt mycke skit med Johan inatt.. Han e trevlig han.. Men oroa dig inte Tobbe, han är inte i närheten av dig! :)

Nu ska sandra yra vidare..sätta in lite bokningar o.. Hm.. nej just det, jag är ju typ klar :)

På Riktigt?

Läste nyss på Aftonbladet..

Läs denna artikeln och bli mörkrädda..

Varfan bor man nånstans?

Time Flies?

Eller kanske inte.
Shit pommes vad trött jag börjar bli. Nu hade jag ju velat krypa ner i en varm säng brevid älsklingen och nanna gott i en massa timmar.
Hum nåja, jag slutar ju faktiskt om.. ca 6 och en halv timme. Lagom. Fattar inte riktigt hur jag ska palla.

Pinglan kom förbi innan, han är verkligen mitt bollplank! Tack för att du är du och för att du verkar finnas där hur mycket vatten som än flyter under våra broar!

Snackat en del med favvohovis också. Blev lite rädd att han också ska lämna mig här. Men det verkar gå åt rätt håll, vi håller alla tummar! Pallar inte med den andra gasten :/.

Har varit enormt mycke folk här ikväll... Galet. Tur på sätt och vis för det hjälper mig med att hålla mig vaken. Samtidigt har jag kommit ifrån det där med att jobba natt och tycker det är skitjobbigt med en massa människor som dricker sprit när man jobbar... Aja, nu får dom snart lämna för vi stänger om 40 min ;). Sen ska jag gå nattrundor, göra nattkörningen och käka.. O inget mer! Puh det räcker för mig!

Uscha hur pallade jag göra detta i ett halvår? Det kommer nog att förbli en gåta för mig.. Men det är väl lite som Nicco säger, jag gör vad jag måste göra för tillfället.. så får det bli vad det blir..

Näe... nu ska jag le lite till mot folk som lämnar.. :)
Uhm..

Blivande?

Crazy. Efter att jag skrev den förra bloggen började jag fundera lite.
Jag ska bli sambo. Igen!
Dock känns det totalt annorlunda denna gången (tur är väl det - vi vet hur det slutade förra gången).
Denna gången kommer det att fungera, det fungerar redan, vi bor ju praktiskt taget redan ihop och har gjort det de sista tre månaderna :)

Men ändå.. lägenheten är i en enda röra..kartonger överallt... O allt har gått så snabbt. När vi väl bestämde oss gick de undan. Nu är lägenheten uppsagd (no turning back - men det vill jag ändå inte;) ) , comhem abonnemanget flyttat, adressändring ska visserligen göras men det får bli när jag har fått bekräftat att lägenheten faktiskt är uppsagd.

Aja, som sagt, det känns riktigt bra. Men kommer nog att kännas lite skumt att flytta till någon annan.... o inte något "eget". Ah oavsett vilket blir det skitbra :)

Puss på min babe ;) Eller förlåt.. sambo :P

image534

Varför är jag snäll?

Varför varför varför? Jag ska fan lägga av med det nu!
I detta läget hade jag velat säga att det inte har tagit mig nånstans att jag har varit snäll.. Men det har det ju på sätt o vis så det vore lögn.
Men.. Det har sitt pris.

Jag ska jobba natt.. Och jag började kl 19,30. Jag slutar 07,00 imorgon bitti.
Då ska jag tvätta. Har megamycke tvätt, sängkläder och handdukar och allt sånt skit som ska tvättas innan det flyttas till nästa adress. Massvis med kläder också eftersom Sandra var lite för bakfull för att orka upp och tvätta i söndags.. Hm gissa om jag ångrar det nu?

Efter tvätten eller under tiden ska jag hämta sopsäckar på partybolaget och börja packa kläder, kan man lika gäna göra samtidigt som man tvättar.. Om jag inte däckar och glömmer av tvätten totalt :/ Risken finns. FÅr hoppas på att mamms bjuder på kaffe på Partybolaget.

Ska försöka sova lite också. Sen kommer älskling hem från jobb och vi ska flytta de tunga grejorna.. Byrå, tv och tvbänk vill säga.
Sängen är ju såld till Dessi. Perfa.

Nånstans där efter skulle jag ha gått på fest. Det kommer jag aldrig i livet att varken hinna eller orka med. Synd. Var nåt jag verkligen hade sett fram emot då jag aldrig har gått på loungebaren här :/ Nåja, det kommer fler ggr!
Istället ska vi krypa upp i soffan med lite vin och god mat hemma hos OSS :)

LYCKA! Min Nicco ska bli MIN sambo :)
Det kommer att bli helt perfekt, jag bara känner det på mig..

Aja, nu har jag gnällt av mig lite.. Kommer nog mer under natten har jag en känsla av.. Uscha. Ett helt nattpass...
Nio och en halv timme till.. Halleluja!!

Nåja, favvohovis jobbar och hela MITT grabbgäng. Det gillar vi, jag jobbar ju trots allt på det som är min gamla nattvecka ;) Alltid något!

Update om dagen kommer senare!

Jaha, då man åkte på att jobba natten ligger man här på ett ho

DSC00242.JPG
Jaha, då man åkte på att jobba natten ligger man här på ett hotellrum.. Var ju tänkt att man skulle sova men nej.. Hoppas ni har en kul fredagskväll!

RSS 2.0