Proffs :)

Jag känner mig så jävla grym idag! :)
Jag fixar det här galant... Hade mina worries att jag hade glömt en del..men nejdå.. Jag har bokat konferenser, middagar, grupper och annat skoj.. Det jag egentligen har gjort minst av är vanliga singelbokningar.. haha! Och det kan jag ju verkligen.

Men nu är jag laddad, jag kan!! Och jag är duktig, jag har koll ;) Det är en egoboost att vara här ibland och faktiskt förstå att jag kan så mycket jämfört med så många andra! :)
Har haft tjejerna här till hjälp fram till två, visserligen har jag suttit själv med telefon och bokningar, men har ändå kunnat fråga, skönt de första timmarna!
Nu är jag själv och slutar faktiskt om en timme...helt crazy vad fort tiden springer iväg!!

Trubblet från igår ligger förvisso kvar, finns inte mycke för mig att göra just nu.. Jag ska jobba helgen som tänkt och sen ägna mig åt en härlig ledig måndag! Ska städa av hemma och träffa maggis över en pizza!

Morgondagen ska också bli helt underbar...Kunna sova läääänge med älsklingen, käka frukost, gå ut och gå och sen organisera garderober innan vi ska käka gott och dricka lite vin på kvällen!
Jag äääälskar vårt liv :)
O jag älskar dig.. Ja du ;)

Ikväll är det utgång... Min outfit är redo, foto kommer ;)
Blir i alla fall Svarta stuprörsjeans
Grönt halvlångt linne med fickor (NYTT)
Svarta höga pumps ;)

Ha en niiiice kväll ;)
Puss

Kommentarer
Postat av: Dessi

Vi ska till Lund på lördag och bara shoppa rundor och njuta av att INTE fixa i lägenheten... Vilka tider jobbar du? Kanske kommer in o säger hej! Puss!

2008-02-07 @ 17:50:58
URL: http://dezzys.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0