Storkok

Söndagskväll igen alltså, ännu en dag och helg som bara sprungit förbi.

Men en bra en har det varit och nu ser jag fram emot en ny vecka med massa innehåll. Som sagt, jobb, skola, fest, personalmöte and more! Ska klämma in ett par träningspass också är det tänkt. Får nog lägga upp detta smart i kalendern sen ;)

Just nu håller jag på att göra en stor kycklinggryta innehållande kyckling, bacon, lök, chili, vitlök, zucchini, paprika, majs och säkert något mer jag glömt..just ja, purjolök :)
Gjorde en extra stor laddning = mat imorgon eller senare i veckan. Med tight schema för oss båda är det gott med klar mat när man kommer hem!

Vad gör ni denna kväll? Laddar för kommande veckan?

Kramar!

Strax lunch!

Sådäääär nu har jag gjort allt tråkigt "förarbete" till städningen.
Ni vet bäddat, plockat undan, dammat, städat toaletten och är inne på tredje maskinen tvätt.

Väntar bara på att den maskinen ska bli klar så att jag får undan den sista klädhögen som ligger på badrumsgolvet just nu. Phu! Varm är jag också fs jag har tvärdrag överallt.
Känner att hemmet börjar bli redo för en intensiv vecka.

Nicco jobbar extra som aldrig förr + sitt vanliga jobb. Jag har heltidsjobb + skolan som börjar på tisdag.
Utöver det kommer helgen att bli en helg i festens tecken.
Avtackning för P med jobb på fredag (kommer nog att bli en blöt kväll) och på lördag har jag diverse planer som jag funderar på.

Nåja, kul med såna veckor IBLAND! :) Tur det inte är alltid för då hade jag sett ut som en urvriden trasa efter ett tag ;) Man är ju inte 18 längre HAHA :P

Nu piper torktumlaren här, dags och fixa!
Återkommer senare efter lite mat, dammsugning och en välförtjänt dusch!

Fast frågan är ju hur gammal man är egentligen? ;)


Please?!

Dessa stövlarna från Din Sko är helt fantastiska, är lite tveksam till "tofsen" men den går att ta bort.

Så denna i storlek 39 önskar jag mig i...Öhm, höstpresent? Hint Hint..

ARGH, har försökt få in bilden i tio minuter men vad tusan??

HÄR är stövlarna i alla fall

Kan se mig själv i London i dessa underbaringar..Jo det måste nog bli så. Inte London utan ett par nya stövlar liksom?


Helgen

Söndag idag.
Solen skiner ute (som vanligt skulle jag väl vilja säga) men jag sitter inne och funderar på att sätta fart och se till att hemmet blir städat. Inget jag varken känner för eller har sett fram emot men det måste göras. O det är alltid skönt att börja en ny vecka med ett välstädat hem.
Första tvättmaskinen går i alla fall och likaså diskmaskinen efter gårdagens taco-buffé.

Helgen ja, vad har ni andra hittat på?

Fredagen började kanon med en glad och effektiv dag på jobb. Kom hem för en snabbdusch, omsminkning och omklädning. På med den lilla svarta och en svart kavaj med slarvig uppvikta ärmar. Klart!
Till mamma för kräftor/räkor/västerbottenpaj/sallad/bröd/snaps/cider and so on.. Riktigt trevlig kväll!

Igår blev det till att sova länge, tog tid på oss att vakna och att fixa i ordning oss. Sen blev det en timmes date med svärmor för att prata hus och resor och annat kul!
Därefter hem till pappa för att träffa syster och systerdotter + Jörgen. Mysigt!

Kvällen var underbart lugn med två filmer i soffan, ett halvt glas vin och tacobuffé som vi fixade ihop :)

Nu ringde min mamma här och vill komma på en kopp kaffe, passar bra då jag inte har druckit nåt än! :)

Hörs senare!
Kram

Ett glas vin och studieplanering

Dåligt, dåligt, DÅLIGT humör idag.
Huset blev sålt för 2,525.000.
I Påarp. En mil UTANFÖR Helsingborg.... 615.000 över vad priset var satt till.

Just nu känns läget med hus helt jävla hopplöst för att vara brutalt ärlig.
Där rök hela idéen om att ha hus till jul i alla fall. Nu hinner vi aldrig.

2.5 mille. I påarp. Nej det tar nog ett tag innan jag kan släppa det faktiskt.
Helt galet, vem f'n betaler 2.5 för ett hus där?? Om tio år kanske då stadsgränserna och "bygränserna" bara kryper närmre varandra och kollektivtrafiken fungerar bättre och bättre. Men nu?

Det här huset var verkligen perfekt för oss.. men inte 2.5 miljoner perfekt. No way!
Oavsett vilket hade vi knappast budget för det heller så..


Nog om huset. Har precis landat hemma efter en minst sagt trött dag på jobb. Har så galet ont i mina axlar och det tar lite på krafterna. Haft någerlunda mycket att göra också vilket såklart är BRA! Men ni vet, man har sina "seg-dagar" då man inte har samma fart som annars, bättre blir det imorgon!

Sjunkit ner på en stol hemma och ska gå igenom lite skolgrejor, till min hjälp hällde jag precis upp ett glas vitt. I'm gonna need it!

Vi hörs nog lite senare.
Ska fixa detta, ta en dusch och sen kommer nog mannen hem. Vi bestämde oss för hämtmat idag. Hämtmat e bra deppmat..+ att orken nog inte är på topp för någon av oss.

Kram sålänge!


Är fruktansvärt sugn på en sån här sorgfri kanon-kväll väldigt snart igen. Nåja, nästa fredag om allt ser bra ut!

Passing by..

En tisdag till som passerat.
En tisdag med jobb, träning, en dusch, mat och nu sitter jag här.
Har gjort massor och tömt av ordentligt på jobb, sprungit tre km, tränat mage..

En ganska trött Sandra nu med andra ord. Maken kollar film och jag tänkte faktiskt borsta tänderna och lägga mig i sängen med en tidning och sen somna gott. Får sova i alla fall till sju imorgon, skönt! Sen en kväll utan planer (fast är iofs inte hemma förrän vid sju..), ingen träning och ingen date. Bara slapp! Sista veckan man har möjlighet till det innan skolan börjar på tisdag i nästa vecka.

Sov gott folk..Imorgon är det lite domedag för oss. Var sista visningen på "vårt" hus idag.. Imorgon får vi reda på om några andra har lagt bud.
Just nu har jag en riktigt bad feeling. Känner att turen inte är på vår sida denna sensommar. Varför skulle vi ha tur nu liksom? :S Jaja, vi får se imorrn helt enkelt!

Natti, kram!


Trött Sandra i Rom, dag 1 på bröllopsresan

Lång dag!

Verkligen... Upp vid sju i morse för att platta hår, äta frukost och göra sig i ordning.
Till jobb och har verkligen JOBBAT hårt konstant i åtta timmar. Crazy emellanåt när telefonen vägrade sluta ringa..men som tur var lite tystnad då jag hann få undan en del.

Middag och en flaska rött med Bella och Anders efter jobbet. Käkade minst sagt SALTA svampfyllda crepes.. Känner av det i mina stackars njurar nu.
Nåja, lite vatten på det så överlever vi nog detta också ;) Härligt att träffa dom var det i alla fall!

Nu är det en trött fru som sitter i sängen, nyduschad, sminkavtvättad och tandborstad. Väntar på att Nicco ska komma hem och sen planerar jag att somna gott i världens bästa famn!

Hur har ni andra haft det denna måndag?
Kramas!

Maggis <3

Min hjärtevän!

Satt i soffan innan och blev så less. Gick in i duschen och blev ännu mer less.
Varför?

Insåg att jag och Nicco inte kommer att ha en helg ihop förrän i London (inte som det verkar i alla fall).
Veckan som kommer är han ledig tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Jobbar helgen då jag är ledig. Nästa helg är han förvisso men uppbokad båda dagarna med herrträff och personalfest. Som han självklart ska gå på, menar absolut inget annat nu.
Oavsett jobbar han troligvis helgen därpå..Och sen är det nästan dags för London.
Och det är just det jag blir SÅ less på emellanåt. Jag längtar bort halva livet bara för att få umgås med min man längre än ett par timmar.
Det är alltid något man längtar bort flera veckor för. EN ledig helg, en weekend i London, semester.. Ni vet. Tiden går så jäkla fort ändå och jag blir så irriterad när jag längtar bort dagar, veckor och månader.
Men såklart, vad ska jag annars göra? Vill ju vara med honom.. :(

Såna här dagar undrar jag om vi någonsin kommer att få ett "normalt" svensson liv. Komma hem på kvällarna, äta middag ihop, träna, sova. Ha helgerna tillsammans (oftast iaf) och inte behöva ha dåligt samvete om man planerat något den ENDA helg man är ledig tillsammans.. :/
Så långt borta det känns :( Känns som att vi aldrig gör annat än bokar in saker långt fram för att ha något att se fram emot..

Blä, men det går över. It always does.
O det är lite där rubiken, Maggis kommer in i bilden. Man ringer henne, pladdrar i 20 minuter, en halvtimme och helt plötsligt är man glad igen :) Du är guld värd min vän! Tack för att jag alltid kan ringa och få ur mig ett och annat! :)

NU ska sandra torka håret och sen äta lite rester innan det är dags för sängen!




HAHA remember this one? ;)

På begäran

Receptet på dagens dessert:

Hasselnötsmarrängtårta med mockakräm:

4 äggvitor
225 g råsocker eller strösocker
115 g hasselnötter, finhackade

Fyllning:
175 g mörk choklad
40 g osaltat smöt
2 msk starkt kaffe
2 msk baileys
1 3/4 vispgrädde
Florsocker att pudra över


1. Sätt ugnen på 140 grader. Lägg bakplåtspapper på 2 bakplåtar. Häll äggvitorna till marängen i en stor, absolut ren och fettfri skål och vispa till fast men inte styvt skum. Vispa i hälften av sockret. Blanda resten av sockret med hackade hasselnötter och vänd ner blandningen i marängsmeten

2. Forma marängsmeten på bakplåtspappren till 2 rundlar, 20 sm i diameter. (Det går lättare om du först ritar upp rundlarna på pappret). Grädda dem i ugnen i 1 1/2 timme eller tills marängbottnarna är torra. Låt dem stå i ugnen tills de är helt kalla.

3. Fyllning; Bryt chokladen i bitar och lägg dem i värmetålig form tillsammans med smör, kaffe och baileys. Ställ skålen över en kastrull med sakta sjudande vatten tills det är smält. Rör om och låt kallna. Häll grädden i en separat skål och vispa upp den lätt. Rör sedan ner chokladblandningen. Lägg samman marängbottnarna med fyllningen emellan. Pudra över siktat florsocker innan tårtan ska serveras.


Då jag hade bråttom och hade ganska tjocka marrängbottnar blev det lite fel, men nästan bättre. Marängtoppen gick sönder och jag bestämde mig för att bryta den i bitar och smula över bottnen och krämen istället. Blev kanon och kan lätt rekommenderas! Mindre maräng (som är ganska mättande med nötter i) och behövdes inget florsocker för att piffa till ;)
Som det kan bli!

Kind of seg!

Har precis landat i soffan. Tror faktiskt jag ska stänga av datorn, slå på tv'n och somna i en timme eller så. SÅ SKÖNT!

Pajen och kakan blev bra..Jag är iaf megamätt..och trött ;)

Har varit en toppenlunch/eftermiddagsdate med Malin. Pratat på som vanligt om allt, alla osv.. Skönt med girltalk ibland!! Det behövs liksom.

Jag och Marina ställde in träningen för idag. Det behövs en slö eftermiddag innan en nuy vecka tar fart.
O med det sagt, godnatt sålänge ;)

Hoppas ni andra njuter av vädret och söndagen. Själv orkar jag inte riktigt sol.. Det har liksom varit sommar nu. It's over i mitt huvud. Tyvärr, men den känslan får jag varje augusti. Då har det liksom passerat, hela sommargrejen och man längtar efter tända ljus, stövlar och den mysiga höstluften (utan regn, grå himmel och ISkalla vindar då tack!).

Nog om detta!


Finaste höstbuketten som jag köpte lagom till Halloween förra året. Tänk om man hade haft pengar att fylla hela lägenheten med färska blommor en gång i veckan..Himmelrike!!

Sunday!

Verkligen, solen strålar ute och det är hur varmt som helst i lägenheten. NU hade jag velat ha trädgård där jag och Malin hade kunnat sitta och luncha. Balkongen är inte att tala om då solen gassar för fullt + inglasad..Nix!
Får blir inne helt enkelt.

Jag är i full gång med maten här. Delar av desserten står i ugnen och pajskalet ligger i kylen. Ska snart fixa till mig själv och sen göra paj + fyllning + fyllningen till "kakan". :)

Menyn för söndagen är:

Köttfärspaj med ruccola och tomatsallad
Hasselnötsmarräntårta med mockakräm

Det är alltså marrängbottnar/topparna som står i ugnen just nu :)

Så, jag ska faktiskt ta en snabb dusch och få på mig lite andra kläder (just nu slappkläder i form av snoopyshorts o linne!) och sen ta tag i resterande som ska göras.

Efter lunchen blir det troligtvis en joggintur/promenad i skogen och ikväll ska jag måla naglaroch fixa hår och sådant inför en arbetsvecka :)

Men vi hörs sen!
Kram!

Från grus i ögonen..

...till färdig!

La mig på sängen med Cosmopolitan efter att jag hade handlat och fixat. Somnade såklart någonstans mitt i tidningen och vaknade för ca en halvtimme sen med grus i ögonen.
Meen..nu så! På med lite nytt smink, lite smycken, favvoklänningen från H&M (kan vara höstens bästa köp!) och dricker nu lite bubbelvatten..Klar!
Ska kolla upp när bussen går också bara sen äre dags att bege sig till mamma för middag och vin!

  
Ready set go!

Wiho lucky me, bussen går om en exakt tjugo minuter så jag hinner perfekt! ;)

Ha en trevlig lördagskväll! Blir nog lite tystare här sen då jag tänkte överraska mannen med ett glas vin och mat när han kommer hem! :)
Kramar!


Peeling och matfrågor

Såja, ca en mils promenerande/springande senare så är man nöjd med sig själv!
Skulle inte bli så långt men då vi pladdrade på som vanligt så missade vi "avfarten" till skogen och gick en himla runda innan vi ens kom fram till spåret. Jaja det är bra att röra på sig!

Har precis gjort min peeling, gjorde precis enligt receptet och det blev BRA! Huden känns redan mycket renare och lenare och då har jag inte ens smort in mig ännu!

Ska ta en dusch här och sen gå bort på hemköp och handla vad jag behöver till lunchen imorgon. Vad det blir kan jag avslöja då ;) Malin: Hoppas du är hungrig ;)

Vi hörs senare hörrni!!


  
På bilderna: Sandra redo för joggingtur + peeling :)


Lördag!

Jag ska starta dagen med en powerwalk/joggingtur med bästa svägerskan.
Därefter hem och äta och göra en egen peeling till ansiktet.

Tänkte att min skulle innehålla följande:

'två matskedar olivolja
'en tesked honung
'en matsked socker
'ev. en tesked vatten

Återkomer med resultat!


Nu är ju detta förvisso en mask...men man kanske blir lika snygg? ;)

Kram på er!

Katastrof-hy!

Jag som var så duktig i våras.
Nu efter sommaren är min hy minst sagt katastrof! Torr, flammig, röda partier, svullna partier. Usch!!!
Känner inte riktigt att min (vår) budget just nu ska gå till besök hos Len Hud heller. Så.. Det få bli lite gamla tricks. Ska blanda en egen peeling i helgen, naturligt är oftast det bästa! Lovar att återkomma med recept. Förhoppningsvis kan den både skrubba, rengöra och återfukta.
Ska börja använda mitt ID-smink också. Än så länge har jag bara provat det två ggr. Hade en massa annat smink som jag vill ta slut på. Det har ju trots allt kostat en del det också..och som vi alla vet har allt smink ett (vanligt!) ett bäst före datum.

Jag börjar i alla fall redan nu med att dricka vatten! Ett stort glas. Började dagen på jobb igår med en väldans huvudvärk. Förvisso berodde det säkert till viss del på att jag inte hade druckit kaffe men den andra boven var nog vätskebrist, även detta något som leder till torr hy.

Och när jag ändå tjatar om hud och renlevnad (haha!) så undrar jag om någon har några bra tips om en riktigt bra hudcreme? Använder typ lite av varje nu, Nivea, Dove osv.. Men en riktigt bra efterlyses. En som håller huden återfuktad i minst 12 timmar utan att vara fet och äcklig?

Snart dags för jobb igen. Nicco skrämde halvt ihjäl mig innan. Han ringde (händer väldigt sällan att han gör det från jobb) för att säga att han älskar mig (BÄSTA hjärtat!!). Men då vi hade kommit överrens om att han skulle ringa mig om mäklaren ringde och hade fått in ett bud som var högre än vårt så trodde jag såklart att det var detta samtalet gällde. Som tur var inte ;)

Ha en underbar fredag! Har en massa bra blogginlägg uppradade inför helgen ;)
KRAM!


Snart husägare ???

Budgivning

Så är vi alltså officiellt med i budgivningen.
Kommer på mig själv med att hålla andan lite ibland.
Men korsade fingrar och ett mantra "bara dom inte höjer mer innan helgen...bara dom inte höjer mer innan helgen...BARA DOM INTE HÖJER MER INNAN HELGEN"
Haha tror ni det fungerar?

Ska i alla fall ta en dusch nu och sen ringa banken. Även om vi har lånelöfte vill jag vara på den säkra sidan så vi inte står där sen.

Ni vet vad som gäller...tummarna!! :)

För korta ben

Lite så känns det faktiskt idag.
Har haft sån galen träningsvärk i mina stackars ben att jag inte riktigt vetat hur jag ska göra för att ta mig runt, haha!

Börjar lätta lite nu men jag går fortfarande som om jag hade världens foglossning alternativt var en anka. Snyyyggt!

Har inte fått något mail från mäklaren angående boendekalkyl. Men budet har stigit med 40,000 från utgångspris :/

Hm, som det ser ut just nu ringer vi alla fall imorgon och lägger ett bud, så får vi hoppas på att skrämma bort någon/några och att de som ska på visning på tisdag blir väldigt avskräckta.. :)

Imorgon jobbar jag sista kvällen på väldigt länge och sen är det helg! En helg som ska ägnas åt MIG, lite förberedande inför skolan (tänkte plöja igenom lite text för att vara väl förberedd), umgås med mamma och sen på söndag en lunch hemma med Malin. Inspiration till denna lunch önskas!? Kom med förslag!
Nicco jobbar självklart men så är det ibland. Har en massa kvällar i veckan som kommer tillsammans istället, alltid något!

Kram på er! Sov så gott inatt...

Bild från Rom..snart dags för ännu en storstadsresa; LONDON! Galet vad tiden flyger iväg! Snart är vi där!


Solsken

Idag skiner solen från en väldigt blå himmel.

Jag har duschat och ätit frukost och mailat mäklaren om huset vi var och tittade på igår. Det var LOVELY och vi kan båda två absolut tänka oss att bo där! Meeen, det blir till att hålla tummarna för att det inte blir en galen budgivning, då är vi nämligen körda. Vi har sedan länge sagt att vi INTE ska tänka på att det är låga räntor, och köpa ett dyrt hus. Det kommer att gå uppåt och då sitter vi där och kan inte resa, inte ta våra spontana shoppingturer och inget annat heller. Vi har hus, men det är allt liksom. Nej tack. Resor och en middag på stan är alldeles för viktigt för oss.

Men oavsett, huset var verkligen för oss så ni kan väl vara goa att hålla en tumme eller två för att ALLA andra backar. Var så sjukt mycket folk där igår, usch!

Ska bädda sängen och sminka mig lite här och sen blir de en snabb date med mami på stan och därefter jobb igen. Sista två kvällarna nu. Sen en skön ledig helg och därefter full fart på bokningen, härligt!
Denna hösten kommer att bli minst sagt busy!

Jobb på heltid, plugg på halvtid, KANSKE en flytt och OM det blir detta huset måste jag fixa körkortet lite kvickt. Phu. Bara jag som blev trött? Lägg till lite träning och umgänge så tror jag att jag får skippa sömnen ;) Haha aaanä, det gäller väl att planera sin tid väl helt enkelt. Vilken jag är typ usel på.. Aja alla får vi lära oss någon gång ;)

Slut svamlat för idag. Nu måste jag fixa i ordning mig!
Hörs imorrn gott folk! :)


På balkongen i Skopelos...

En humörfråga?

Hej på er!

Så var det tisdag..i mitten av augusti. Är det bara jag som tycker att tiden bara springer förbi?

Jobbade ju en massa kvällar nu i helgen och det resulterade i en trött och seg Sandra..Ledig igår och sen ett morgonpas idag och nu är nog ännu segare och tröttare. Hur det nu kan vara möjligt?!

Humöret har minst sagt varit uselt de sista dagarna. Har haft så många själv och orkar/vill inte dra dom här. Jag orkar inte vara på det humöret just nu bara, även om skälen fortfarande finns. Men jag är ingen sån person, jag kan inte gå omkring och se arg ut i flera veckor, jag vet liksom inte hur man gör?

Vi ska snart iväg och träna bodupump med bästa svägerskan och därefter blir det köttbullar i soffan, önskat av mig såklart! En dusch på det och sen är det väl i stort sett dags att sova inför ännu ett morgonpass imorrn.

Efter jobbet är det husvisning (håll tummarna, jag vill SÅ gärna fira jul i VÅRT hus med hela stora familjen!) och därefter mat med goda vänner :) Myspys!

Vi hörs nog imorrn, om inte lite senare.

Kram sålänge!


Tänk att det här snart är ett år sedan...Operationen var i september, galet!!!


Falling down?

Undrar hur mycket skit som ska hända innan man blir som Michael Douglas i "Falling down" och klubbar ner folk som inte samarbetar?

I'm on the edge känner jag.

Tror aldrig att universum har samarbetat så här bra för att få mig att bli totalt tokig. Mannen som tog smygfoto på mig på tåget hängde fan löst ett tag. Synd att man inte hade ett baseballträ...Eller en K-pist...


Trött..så trött!

Jag vet inte vad det är med mig.
De sista två veckorna har jag bara varit så otroligt trött. Kommer inte riktigt upp ur sängen och kan knappt tänka på nåt annat än att få sova när jag är någon annanstans.
Jag antar att det har lite med allt runt Anna att göra, att vi inte får veta riktigt, spänning inför begravningen osv..
Men det får gärna släppa när som..Är inte van vid att vara så här hängig.. Orkar liksom inte riktigt vara Sandra.

Jobbade kväll igår, kväll idag och ännu en kväll imorgon. Jisses vad skönt det ska bli att komma upp på bokningen om en vecka. Dagtid and no weekends. Sen har jag iofs två ton andra grejor som ska göras då också. Mina ekonomikurser + ett körkort står på schemat.

Ska ju kolla på ett hus imorgon. Och om det är lika underbart gulligt som det ser ut att vara på bild ska vi lägga ett bud! (håll tummarna). Detta har dock med körkortet att göra..Förvisso går det tåg ofta men de passar inte riktigt med det tåget jag tar till jobb. Så..Ni förstår :) Det positiva är att jag äntligen kommer att känna att jag behöver det där kortet och ta mig i kragen och sätta fart.

Uscha..dags att göra sig i ordning här..har verkligen klätt mig som jag känner mig i baggy jeans och långt Gina linne. Men lite smink och hårplattning får det nog allt bli!

Kramar på er..Och tack för alla fina kommentarer. Ska ta mig tid att svara, men som ni läser, orken är inte riktigt med mig för tillfället.

Begravningen

Så var det alltså begravning idag. Av en kärlek, dotter, syster, syskondotter, kusin, vän, ett barnbarn. Allas vår lilla Anna.
En tuff dag är väl det minsta man kan säga. Begravningen var fin, personlig och väldigt Anna. Jag tror allt att hon hade varit nöjd om hon hört och sett den.
Men det går ändå inte att bortse från hur fruktansvärt fel allt var. Att det var Annas bild som stod på kistan, att det var hon som låg i den, hon som inte fanns ibland oss.

Personligen tyckte jag det var riktigt jobbigt bara att komma in i kyrkan och se allt detta. Men när Vincent, Annas sambo och stora kärlek gick fram till kistan för att säga hejdå trodde jag att mitt hjärta skulle gå i tusen bitar.
Hur säger man hejdå till sin sambo, sitt livs kärlek...som bara var 21 år gammal. Hur?
Han var så stark där framme men jag har nog aldrig lidit så med någon i hela mitt liv. Någonstans tror jag att vi alla kan känna den känslan.. Hur vi skulle må om det var vi som stod där.

Denna begravningen var såklart inte kul för någon, allra minst föräldrar och lillasyster..Men för honom att komma hem till lägenheten han delade med henne, gå och lägga sig i deras säng...Fy fan (rent ut sagt!)

Lilla gumman, vi är många som saknar dig och som önskar att du kunde komma tillbaka till oss. Men jag tror du har det bättre nu, jag håller med prästen. Du var ämnad för något större än det här.


Till minne av Anna Veres
1987-12-26 -  2009-07-29
Vila i Frid


Låten som Annas lillasyster sjöng så fint på begravningen idag.

En värld utan Anna

Det har varit tyst här ett par dagar. Jag har inte vetat vad jag skulle skriva. Något måste jag ju skriva för den där pigga och glada Sandra som skrev världens pepp-inlägg i onsdags fick bara några timmar senare ett fruktansvärt besked.

Min systerdotter, endast 21 år gammal har lämnat vårt liv här och gått vidare till den andra sidan.

Anna som jag och Nicco träffade för bara tre veckor sen. Som vi åt middag med ute i Halmstad, skrattade med, åt frukost med morgonen därpå och sedan körde hem innan vi åkte vidare på vår Sverigesemester.
Tre veckor sedan och nu finns hon inte mer. Orsaken till detta vill jag inte gå in på just nu. Allting är fortfarande väldigt oklart för vår familj och innan vi själva förstår kan jag inte få någon annan att förstå.

Aldrig mer en jul med Anna
Aldrig mer en annandag som går till att fira hennes födelsedag
Aldrig mer titta i fotoalbum tillsammans med henne och minnas tiden då vi var små
Aldrig mer planera de där festkvällarna tillsammans som aldrig blev av
Aldrig mer kunna berätta skämtet om när jag var två och pappa sa "nu ska du snart bli moster Sandra" och jag svarade som vilken galen tvååring som helst "ja...o du ska bli mossar (morfar) din lille jävel" utan att bli ledsen och tänka att det var just Anna vi skulle bli moster och "mossar" till.

Helt plötsligt är vi många som måste vänja oss vid att leva i en värld utan Anna.

Lilla gumman, du fattas oss redan. Vi är så många som saknar dig och önskar att du kunde komma tillbaka. Vi hoppas att du har det bra där du är nu och att du kan titta ner på oss och le.



RSS 2.0