Maggis <3

Min hjärtevän!

Satt i soffan innan och blev så less. Gick in i duschen och blev ännu mer less.
Varför?

Insåg att jag och Nicco inte kommer att ha en helg ihop förrän i London (inte som det verkar i alla fall).
Veckan som kommer är han ledig tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Jobbar helgen då jag är ledig. Nästa helg är han förvisso men uppbokad båda dagarna med herrträff och personalfest. Som han självklart ska gå på, menar absolut inget annat nu.
Oavsett jobbar han troligvis helgen därpå..Och sen är det nästan dags för London.
Och det är just det jag blir SÅ less på emellanåt. Jag längtar bort halva livet bara för att få umgås med min man längre än ett par timmar.
Det är alltid något man längtar bort flera veckor för. EN ledig helg, en weekend i London, semester.. Ni vet. Tiden går så jäkla fort ändå och jag blir så irriterad när jag längtar bort dagar, veckor och månader.
Men såklart, vad ska jag annars göra? Vill ju vara med honom.. :(

Såna här dagar undrar jag om vi någonsin kommer att få ett "normalt" svensson liv. Komma hem på kvällarna, äta middag ihop, träna, sova. Ha helgerna tillsammans (oftast iaf) och inte behöva ha dåligt samvete om man planerat något den ENDA helg man är ledig tillsammans.. :/
Så långt borta det känns :( Känns som att vi aldrig gör annat än bokar in saker långt fram för att ha något att se fram emot..

Blä, men det går över. It always does.
O det är lite där rubiken, Maggis kommer in i bilden. Man ringer henne, pladdrar i 20 minuter, en halvtimme och helt plötsligt är man glad igen :) Du är guld värd min vän! Tack för att jag alltid kan ringa och få ur mig ett och annat! :)

NU ska sandra torka håret och sen äta lite rester innan det är dags för sängen!




HAHA remember this one? ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

usch ja det är inte många dagar man är ledig ihop på...riktigt synd o trist!



Ha en bra dag vännen!! Kram på dej/SandraL

2009-08-24 @ 10:50:33
Postat av: maggis

SÅ klart jag kommer ihåg! Vår tredje vän var en kär vän den kvällen med :) Ringer o pladdrar lite till i veckan! :D puss puss puss

2009-08-24 @ 11:04:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0