Personalfests-dags!

Så är det dags för dagen D med jobbet. Personalfest. Jajemen, blir nog bra det här :)

Veckan har bara försvunnit för mig. Är lite extra vårtrött känns det som och har inte riktigt orkat starta datorn när jag kommit hem på kvällarna. Har haft en någerlunda fullspäckad vcka på jobb och det är SÅ kul. Hade ett riktigt bra utvecklingssamtal också. Mycket bra och en massa mål att bli bättre på. Precis som det ska vara!

Har varit på en visning, alltid lika kul att spana in andras produkter och veta vad som finns i vår närhet. Har jobbat ett par timmar nere på ett av hotellen osv.. Fullspäckat som sagt ;)

Fredagskvällen ägnade jag åt finaste vännerna. Det blev tapas och goda skratt och därefter uteserveringen på Stortorget i en timme innan jag hade slut på energi.. ;)
Igår var det Ullared för hela slanten med mor och bror. Sängkläder, handdukar, spel till vår älskade playstation (buzz och en singstarskiva till) blev det bland annat...

Idag har det varit sovmorgon för min del, ska äta frukost här nu och sen blir det dusch, hårlockning, nagelmålning osv som står på schemat.

Kram på er :)

Haha gissa var jag befinner mig..

-45a97809dfdbd9f3b2abb90ad21bfcf.png

Kolla varifrån!

Haha gissa var jag befinner mig..?


Musikdejt och kakelinköp

Hej lördag!

Har en supermysig lördag här. Fick sova länge i morse efter en fantastiskt kul kväll hos Dessi och Jonas igår. Vi hade musiktema och hittade galet många gamla godingar. Blev dock en massa vin och cider så huvudet behövde lite sömn ;) Tack för igår vänner, ni är fantastiska!!

Upp gick vi i alla fall och städade upp lite efter mattläggare, skruvade fast trappräcke och lite sådant.. Kom på att vi kunde sticka ut och kika på Svenska Kakel...sagt och gjort... och hem kom vi med 15 kvm ljusgrått kakel till tvättstugan. Var inte alls meningen...som det kan bli! ;) Har i alla fall räknat ut att det kommer att räcka och bli över ;)

Vi har precis sett en film här och ska snart ge oss på nästa...godis, chips och massa tända ljus = perfekt Nicco&Sandra lördag med andra ord :) Underbart!

Bjuder på en bild (eller ett par) från förra lördagens bravader här hemma:

  
  

1. jag och big brother
2. jag och pappsen
3. systrarna
4. ja...well..
5. jag och pappa är grymma på ABBA
6. pappa/morfar med sina barnbarn/mina systerdöttrar

Snurr-boll!

Hej på er!
O så var det onsdag alltså. Helt galet vad mina dagar bara försvinner, gör era också det?

Här har ni en trött bloggaren, mitt huvud snurrar seriöst så trött jag är idag. Men jisses vilken BRA dag jag har haft! Underbart! Började med en visning på båda hotellen. Därefter svara svara svara i telefonen som vägrade vara tyst (vilket såklart är en BRA sak!!), ner på veckomöte på ena hotellet och sedan upp och ta tag i högarna som hade samlats under alla telefonsamtal...Helt slut.
Tror jag har ansträngt mig lite mycket..men så är det och kul är det!

Har tryckt i mig lite rester och slängt in en maskin tvätt. Kaninen har fått en ren bur och ny mat.. Nu fattas bara att denna tjejen också ska bli ren.. Ta en dusch med andra ord och prata lite skit med bästa Maggis i telefonen, perfekt onsdagsnöje ;)

Imorrn är det torsdag och då bjuds det på jobb och en mysig fika med bästa svägerskan efter det! Alldeles för längesedan så vi har nog en del att prata om kan jag tänka mig ;)

O just ja, fler bilder kommer såklart att komma upp..ska bara hitta alla program och installera i datorn så jag kan visa bilder från både mobil och kamera ;)

Kramar på er!


Detta ser jag fram emot!! Solglasögon o värme!! :)

Drömmar om en efterfest

Vi hade fest här igår...en underbar kväll och mer info kommer..

Meeen detta inlägget tillägnas drömmen jag hade inatt. Drömde att vi alla var på efterfest hos Andreas Johnsson.. Som bodde på Bjäregatan (där min tidigare lägenhet låg).
Sjukt kul..o han sjöng sin låt... Som är så fin!



Gillar låten, gillar videon...o sångaren himself är så sjukt fint ögongodis ;) Varsågoda så här på en söndag ;)

Energy!

Är en helt annan Sandra som bloggar idag!
Fått gjort massvis på jobb och fick en kick av att se både "att göra" och mailboxen tom. Nu innebär ju inte det att dess två håller sig tomma (som TUR är!) men det är alltid otroligt skönt att veta att man inte släpar med något. Att alla gäster fått svar, att alla fått bekräftelser osv. Skön känsla!
Dessutom har vi skrattat precis hela dagen. Lite åt att min kollega S är halvt döv pga lock för öronen (stackaren, men galet kul att höra hennes "va" ca 300 ggr varje dag). Lite åt konstigt affärsidéer på lunchen och sen bara allmänt.
Vissa dagar har man närmre till skratt än andra.

Åkte hem och slängde i mig lite käk, städade till kaninen, stoppade i en maskin tvätt och vek ihop tvätten i tvättade i helgen/hängde upp en del. Passade även på att hänga upp en massa nya kläder som jag fick av Marina i helgen.. TACK igen!! :)

Sitter nu nyduschad i soffan på ovanvåningen, inte ofta jag suttit här sen vi flyttade in, med ett öga på stjärnkockarna och ett på favoritbloggarna. Har lagt upp ett par bilder på huset, som ni kan se i inläggen nedan.
Nyaste Glamour ligger här brevid mig och väntar och lite senare är det avsnitt nummer 3 av Cougar Town, love it!
Kikar ni på det?

Kramar!

O så baksidan och även en vy över

79b602692f0faabfaf79bb8eedf46d14.png

Kolla varifrån!

O så baksidan och även en vy över vår "lilla" trädgård..


Vårt lilla hus från framsidan..

7b0ac9179f9216076d76cb470eb3ecb3.png

Kolla varifrån!

Vårt lilla hus från framsidan..


För att jag inte orkar

FY vilken seg måndag detta är!
Legat vaken halva natten och mått pyton, frusit och vridit mig.. = trött Sandra i morse.
Höll seriöst på att frysa ihjäl i dimman på väg till tåget och sen har det fortsatt så, frusit och huvudet har varit segt som kola.
Hemkommen för lite mindre än en timme sen, sitter invirad i en film i soffan på ovanvåningen och vill mest av allt gå och lägga mig.
Har egentligen en diskmaskin som ska tömmas och kläder som ska vikas men jag orkar faktiskt inte. Det kan vänta till imorgon, ingen lär ta det ifrån mig...?

Ska faktiskt se till att hoppa i säng och läsa lte Glamour/kolla på tv och vänta på John Blund (han lär knacka på any minute!)

Sov gott alla ni goa och tänk positivt, veckans sämsta dag är över ;)

Kram!

Lovely!

Galet! Sitter mitt i solen på vår ena trappa och bara njuter. Kommer lite isiga vindar emellanåt men annars är det helt ljuvligt. Sol i ansiktet, bra bloggar och facebook. En go filt att sitta på och vår egen trädgård..inte behövt springa iväg någonstans ;)
Synd bara att jag har en huvudvärk som heter duga...fast den kan jag tyvärr inte skylla på någon annan än just mig själv.

Gårdagen var dock fantastiskt rolig. Fördrink på Hamnpaviljongen, mat på Tivoli och sedan spelade brorsans tjejkompis från USA just på Tivoli. Vilken röst hon har! Jag och bror följde med dom ut på Helsing en tur sen och hade SÅ fantastiskt kul...men efter alla cider protesterar mitt huvud högljutt idag.. ;) Blir kaffe ikväll när vi ska till Malmö och se henne spela igen..Nåja ;)

Kram på er!

Bästa bästa bror o jag ;).

0-b22fb0d1fc1ab9402e2a70cfeed025.png

Kolla varifrån!

Bästa bästa bror o jag ;).


Status

Trött Sandra som redan ligger under täcket och bara vill sova NUNU.
Spenderat första kvällen som ensam i huset med att bära möbler...bästa pappa har lagt golv i sovrummet och med hjälp av bästa mamma målat under tiden som vi varit på jobb.
Så ett vitt sovrum med parkettgolv...och dessutom möblerat nu, fantastiskt!

Kollat ett avsnitt av Cougar Town på kanal5play, tacka gud för att det finns med tanke på att %#/¤&" Comhem har strulat och vi inte kommer att kunna kolla på tv på ett par dagar till framöver...suck..det är något magiskt med Comhem..Eller inte.

Nu vill ögonen stänga sig själva här..
Bilder på före och efter i sovrummet kommer såklart ;)

Kram och natti!

RSS 2.0