Energy!

Är en helt annan Sandra som bloggar idag!
Fått gjort massvis på jobb och fick en kick av att se både "att göra" och mailboxen tom. Nu innebär ju inte det att dess två håller sig tomma (som TUR är!) men det är alltid otroligt skönt att veta att man inte släpar med något. Att alla gäster fått svar, att alla fått bekräftelser osv. Skön känsla!
Dessutom har vi skrattat precis hela dagen. Lite åt att min kollega S är halvt döv pga lock för öronen (stackaren, men galet kul att höra hennes "va" ca 300 ggr varje dag). Lite åt konstigt affärsidéer på lunchen och sen bara allmänt.
Vissa dagar har man närmre till skratt än andra.

Åkte hem och slängde i mig lite käk, städade till kaninen, stoppade i en maskin tvätt och vek ihop tvätten i tvättade i helgen/hängde upp en del. Passade även på att hänga upp en massa nya kläder som jag fick av Marina i helgen.. TACK igen!! :)

Sitter nu nyduschad i soffan på ovanvåningen, inte ofta jag suttit här sen vi flyttade in, med ett öga på stjärnkockarna och ett på favoritbloggarna. Har lagt upp ett par bilder på huset, som ni kan se i inläggen nedan.
Nyaste Glamour ligger här brevid mig och väntar och lite senare är det avsnitt nummer 3 av Cougar Town, love it!
Kikar ni på det?

Kramar!

Kommentarer
Postat av: Tobbe

Grattis till energin, jag trodde Nico var en modern maN som vek tvätten när du inte orkade. Glad men trött idag, läkarna possitiva till att läkningen går över förvantan. 5 veckor med gips avklarat 7 veckor kvar, det finns vissa ben i foten man inte skall bryta det jag bröt var just det. Hälsa S och de andra på gamla jobbet så hörs vi när jag får social noja av att vara instängd.

2010-03-09 @ 20:50:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0