För korta ben

Lite så känns det faktiskt idag.
Har haft sån galen träningsvärk i mina stackars ben att jag inte riktigt vetat hur jag ska göra för att ta mig runt, haha!

Börjar lätta lite nu men jag går fortfarande som om jag hade världens foglossning alternativt var en anka. Snyyyggt!

Har inte fått något mail från mäklaren angående boendekalkyl. Men budet har stigit med 40,000 från utgångspris :/

Hm, som det ser ut just nu ringer vi alla fall imorgon och lägger ett bud, så får vi hoppas på att skrämma bort någon/några och att de som ska på visning på tisdag blir väldigt avskräckta.. :)

Imorgon jobbar jag sista kvällen på väldigt länge och sen är det helg! En helg som ska ägnas åt MIG, lite förberedande inför skolan (tänkte plöja igenom lite text för att vara väl förberedd), umgås med mamma och sen på söndag en lunch hemma med Malin. Inspiration till denna lunch önskas!? Kom med förslag!
Nicco jobbar självklart men så är det ibland. Har en massa kvällar i veckan som kommer tillsammans istället, alltid något!

Kram på er! Sov så gott inatt...

Bild från Rom..snart dags för ännu en storstadsresa; LONDON! Galet vad tiden flyger iväg! Snart är vi där!


Kommentarer
Postat av: Bokmalen

Nämen, vad säger du!! Har dom börjat med budgivningen innan alla visningar är klara!!???? Så gör man inte häruppe, vad jag har hört i alla fall...

Oj, oj, vad vi vill ha huset vi kollad på!!! Det värsta är att det säkert kommer att bli budgivning på det oxå!!??? Om det nu inte är så att folk är intresserade men inte vill betala så mycket!?? Vi får hoppas på det!! Nu ska vi försöka få tag på vår bankkontakt å höra hur vi ska göra!

Sååå kul, håll en tumme för oss!!

Tack för omtanken snälla du! Jag mår bra nu jämfört med i vintras men är inte helt ok än. På måndag ska jag på smärtmottagningen igen å jag hoppas att jag får en spruta till och att jag blir helt smärtfri denna gången.

Nu är det dax att krypa isäng!! Sov gott kära du!

Kramen, Maria

2009-08-20 @ 22:35:19
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0