Passing by..

En tisdag till som passerat.
En tisdag med jobb, träning, en dusch, mat och nu sitter jag här.
Har gjort massor och tömt av ordentligt på jobb, sprungit tre km, tränat mage..

En ganska trött Sandra nu med andra ord. Maken kollar film och jag tänkte faktiskt borsta tänderna och lägga mig i sängen med en tidning och sen somna gott. Får sova i alla fall till sju imorgon, skönt! Sen en kväll utan planer (fast är iofs inte hemma förrän vid sju..), ingen träning och ingen date. Bara slapp! Sista veckan man har möjlighet till det innan skolan börjar på tisdag i nästa vecka.

Sov gott folk..Imorgon är det lite domedag för oss. Var sista visningen på "vårt" hus idag.. Imorgon får vi reda på om några andra har lagt bud.
Just nu har jag en riktigt bad feeling. Känner att turen inte är på vår sida denna sensommar. Varför skulle vi ha tur nu liksom? :S Jaja, vi får se imorrn helt enkelt!

Natti, kram!


Trött Sandra i Rom, dag 1 på bröllopsresan

Kommentarer
Postat av: mindy

Godmorgon gumman..Allt bra med dig denna dag..Det blir aldrig som man tänker sig när man bestämmer för att träffas på en god fika..men vi får ta en god höst fika i stället..Ha en skön onsdag.kram kram

2009-08-26 @ 09:29:43
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Bokmalen

Ja, det var ju tråkigt med budgivningen. Men jag tror att det är viktigt att man inte går högre än man bestämt i förväg!! Vi fick veta nu att det är 2 par till som är intresserade av "vårt" hus!! Nedrans, jag som nånstans hoppats på att det inte skulle vara fler intressenter. Men, men, vi får se!?? Imorgon bär det av till budgivning!! Hua, jag skulle sååå gärna vilja ha det här huset!!!

P.s snälla nämn inget mer om budgivning å så i kommentarerna hos mig för jag försöker hålla det lite "hemligt". Vill inte gå ut med nåt offentligt förräns det är klart. Det är lixom bara du å dom som läser här som får veta. ;)

StorKramen, Maria

2009-08-26 @ 13:08:24
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: Dessi

åh, det går säkert bra gumman! jag håller tummarna!

2009-08-26 @ 16:16:38
URL: http://desireeochvarlden.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0