Ångestframkallande

Min bok av Marian Keyes är just detta, ångestframkallade. Jag vill aldrig aldrig aldrig hamna i hennes situation, that's it!
Om ni undrar vilken bok jag yrar om kan jag berätta att det är "Är det någon där?"
Rekommenderar starkt men varning för starka känslor, uscha!

Fredagkväll på jobb idag! Massa after work firare överallt, men ändå inte riktigt som en vanlig fredag. Det märks med andra ord att det är helgen innan lön.
På tal om lön. Den jag får på måndag är den sämsta på länge, länge! Två sjukdagar och ingen provision denna månden. Sådär spännande med tanke på att jag fortfarande har förra lägenhetshyran OCH Csn avbetalning denna månaden. Kul att typ börja på minus innan man ens fick lönen... Eller ja, riktigt så illa är det inte. Men ändå :/
Ser fram emot en löneförhöjning, det är nåt som är säkert!!

Men vet ni vad jag mest av allt ser fram emot? Att komma hem ikväll och veta att jag är ledig i helgen, visserligen förkortas den när man jobbar fredagskvällen men det känns ändå bra att veta att man är ledig. Sängen försvinner till Dessi och Jonas imorgon o sen är faktiskt lägenheten i stort sett tom. Skönt!!

Nu ska jag jobba lite, är dock väldigt lugnt för min del och till och med hunnit läsa favoritbloggarna.. Finns två som mer och mer bli mina favvisar, varför kan jag avslöja en annan dag :)

Kommentarer
Postat av: lovisa

trevlig kväll!

2008-02-22 @ 18:36:29
URL: http://bylovisa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0